یکی از بهترین خوراکیهای چهار فصل که در تمام دنیا محبوب است و انواع گوناگونی هم دارد بستنی است، اما اولین بستنی چگونه ساخته شد و از چه دورهای به شکل امروزی خود درآمده است؟!
بقیه در ادامه مطلب...
یکی از بهترین خوراکیهای چهار فصل که در تمام دنیا محبوب است و انواع گوناگونی هم دارد بستنی است، اما اولین بستنی چگونه ساخته شد و از چه دورهای به شکل امروزی خود درآمده است؟!
بقیه در ادامه مطلب...
سفرهای زمینی به خصوص آنهایی که با وسایل نقلیه شخصی انجام می شوند، بدون وجود سیستم های صوتی و سرگرمی درون ماشین و البته رادیو در زمره خسته کننده ترین اتفاقاتی خواهند بود که ممکن است در زندگی یک فرد رخ دهد.
اما خوشبختانه این سیستم ها ارائه شدند تا اندکی از خستگی و یکنواختی سفرهای زمینی بکاهند. در کنار این مساله اما، برخی تمایل دارند که در این حین به رادیو گوشی دهند، تا هم در جریان اخبار روز قرار بگیرند و هم اینکه از برنامه های متنوع رادیویی استفاده نمایند.
در ادامه این مطلب قصد داریم نگاهی داشته باشیم بر تاریخچه ورود رادیو به ماشین ها.
این اختراع در اصل زاییده ذهن دو مرد است که در دهه 1920 میلادی، دست بر قضا کارآفرینان موفقی نبودند و در بازه زمانی ده ساله ای که از فعالیت شان در زمینه تولید باتری می گذشت، دو باری را تا مرز ورشکستگی پیش رفتند.
در همین برهه بود که این دو نفر کانون تمرکز و توجه خود را تغییر دادند. آنها پل گالوین (مهندس) و دوستش ادوارد استوارت بودند که کسب و کارشان را به شیکاگو منتقل کردند و با راه اندازی شرکتی به نام گالوین رسما به بازار رادیوی ماشین راه پیدا کردند و نخستین نمونه از این محصول را در مقیاس انبوه تولید نمودند. آن کسب و کار عاقبت راه را برای شکل گیری موتورولا هموار نمود.
نخستین نمونه از رادیوهای ماشین (همان «رادیوهای مسافرتی» 250 دلاری که با باتری کار می کردند و به تدریج جای خود را به انواع توکار دادند) در سال 1926 در ماشین های مختلف ظاهر شدند اما قیمت تعیین شده برای آنها بیش از اندازه گران بود و در نتیجه اقشار متوسط توانایی خریدشان را نداشتند. همین مساله این فکر را در نظر گالوین انداخت که اگر بتواند نمونه های ارزان قیمتی از این رادیوها را تولید کند آنگه می تواند ثروتمند شود.
در ادامه او راهکار مناسب برای اجرایی کردن ایده اش را پیدا کرد. گالوین شروع به تولید رادیوهایی با قیمت 110 دلار در سال 1930 نمود اما لازم بود که خبر موفقیت خود و تولید این محصول را به طریقی به دیگران منتقل نماید. مساله دیگری که وجود داشت این بود که گالوین نمی توانست با تبلیغات رادیویی به مخاطبان هدف خود نزدیک شود.
او در ادامه برای آنکه توجه دیگران را به محصول خود جلب نماید ماشینش را که یکی از همین رادیوها را در خود داشت در خارج از محل همایش سالانه سازمان تولیدکنندگان رادیویی پارک کرد و صدای موسیقی آن را تا حد ممکن بالا برد.
در همان سال گالوین موفق شد به تعداد کافی از رادیوهای ارزان قیمت خود را به فروش برساند و در سال 1947 میلادی، نام شرکتش را به موتورولا تغییر داد؛ عنوانی که ریشه هایش را از صنعت خودرو قرض گرفته بود.
این عبارت از واژه «موتور» برای عبارت «Motorcar» و «ola» به معنای صدایی که در حرکت ایجاد می شود تشکیل گردیده و این همان پیشه و حرفه موتورولا را در سال های اخیرا نشان می دهد.
سال ها گذشت و تولید کنندگان، فناوری ساخت این رادیوها را به دست آوردند و اینگونه شد که موتورولا در سال 1984 میلادی، به کلی از صنعت رادیوی خودرو خارج گردید. این شرکت از محصول اصلی اش دور شد اما به بازار تلفن های همراه ورود یافت و حتی در سال 2011 میلادی کسب و کار خود را به دو گروه مختلف تحت همین عناوین تقسیم کرد.
در سال ۲۰۱۵ بسیاری از شرکتها اقدام به زمینهسازی همهجانبه و هدفمند برای ارائهی نسلهای آتی فناوری در سال ۲۰۱۶ کردهاند. در ادامه به نوآوریهایی میپردازیم که سال ۲۰۱۶ قرار است پا به میدان بگذارند و انقلابی در عرصهی فناوری ایجاد کنند.
ابتدا اجازه دهید به پارامترهای مالی نگاه کنیم. یک راه برای بررسی تکنولوژی های حافظه مقایسه نواحی سلول بیت است. زمانی که این کار را انجام می دهیم باید فرایندهای (65نانومتر)را خوب شناسائی کنیم تا مقایسه دقیقی انجام داده باشیم.در صنعت رایج است که اندازه های سلول بیت رابراساس مربع F اندازه گیری کنیم. مثلا در یک تکنولوژی 65 نانومتری حداقل حالت لیتوگرافی کاملا واضح است که 65 نانومتر خواهد بود و واحد مقایسه این گونه است که چند مربع 65 X65 نانومتری در سلول بیت حافظه قرار خواهد گرفت.به این صورت، هر کسی می تواند متوجه شود که چگونه تکنولوژی حافظه در زمان کم کردن فرایندها مقیاس بندی می کند، و چگونه با هندسه مختف می توان سلولهای بیت را مورد مقایسه قرارداد. در دنیای امروزه، سلولهای بیت SRAM، (در موارد EMBED شده) حدودا F2 150-100،و سلولهای بیت DRAM F2 10-6، و سلولهای بیت فلش مموری F2 10-4، بوده است.معمولا اندازه MRAM نسل اول به F2 40-30 می رسد، و این یعنی فقط از SRAM کمتر است. اما این اندازه میانگین بیشتر از SRAM خیلی مهم است، ولی اکثر SOCها شامل یک یا چند SRAM EMBED شده دارند که بین 20 تا 25% کل سطح چیپ را اشغال می کنند.حتی اولین نسل MRAM می تواند به عنوان جایگزین SRAM های EMBED شده، با هدف کاهش عناصر SRAM EMBEDشده سطح چیپ با فاکتور 4-3، مورد استفاده قرار بگیرند. در حالی که، بقای سازمان حافظه RAM متعارف و بالا نگه داشن بالای سرعتدر محاسبات کل حفظ می شد. نسل دوم سلول های بیت MRAM عموما دارای موقعیت چگالی و با F2 30-20 اغاز می شود، و تا مقدار F2 10 کاهش می یابد.
بقیه در ادامه مطلب...
در حال حاضر مانیتورها به سه دسته گیمینگ،ویژه طراحی و ساده تقسیم می گردند و کمتر نمونه ایی وجود دارد که دقیقا و به طور هدفمند،هر دو منظور را پوشش دهد.مدل های گیمینگ به همراه زرق و برق های خود و امکانات ویژه مانند نرخ به روز رسانی بالا (HZ) و پاسخ به فرکانس (RT) و غیره...هستند که گیمرها را جذب خود می نمایند.اما یک مانیتور چند کاربردی ضمن رعایت ملایم این موارد،کاربردهای روزمره،فنی مهندسی و طراحی را نیز تحت پوشش قرار می دهد.کمپانی AOC از جمله برندهایی است که در دو سال گذشته مانیتورهایی را روانه بازار کرده است که رنگ بویی جدید به همراه قیمت و امکانات مناسب را در اختیار کاربران قرار می دهند.
بقیه در ادامه مطلب...