هفته نامه عصر ارتباط - سمیه مهدوی: در همه گوشی های هوشمند نشانگرهای کوچکی در بالای صفحه نمایش دیده می شوند که هر یک اطلاعات خاصی را در اختیار کاربر قرار می دهند. یکی از این آیکون ها که قدمتی به اندازه گوشی های موبایل دارد، برای نمایش میزان آنتن دهی به کار می رود. در حقیقت مصرف کنندگان با کم و زیاد شدن نوارهای موجود در این نمایشگر در مورد قدرت و ضعف سیگنال در مناطق مختلف اظهار نظر می کنند اما آیا تعداد نوارها می تواند ملاک دقیقی برای اندازه گیری قدرت سیگنال باشد؟
در حقیقت هدف اصلی از قرار دادن این آیکون، نمایش قدرت سیگنال دریافتی توسط گوشی های موبایل است اما شاید تعجب کنید که هیچ استانداردی در این زمینه وجود ندارد و هر یک از کمپانی ها برای این کار از الگوریتم خاصی پیروی می کنند.
در حقیقت آنها تلاش می کنند تا این اطلاعات را به شکل ملموس و قابل درکی در اختیار کاربر قرار دهند اما اینکه چه جزییاتی را به نمایش می گذارند به خود آنها بستگی دارد. به عبارتی دیگر برخی کمپانی ها آن چیزی را که می خواهند کاربر از آن مطلع باشد در اختیار او قرار می دهند نه همه اطلاعات را!
Solitaire ،Hearts و Minesweeper بازیهایی هستند که تاکنون شاید چندین میلیون بار سالانه در نسخههای مختلف ویندوز اجرا شدهاند اما مایکروسافت دست بردار نیست و این بازیها را دوباره در ویندوز 10 نیز شاهد خواهیم بود. اما در کنار اینها مایکروسافت در تلاش است تا چند بازی دیگر را نیز به سیستم عامل جدید خود بیاورد و کاربران بتوانند دقایق خوبی را با آنها سپری کنند.
مایکروسافت امروز رسما اعلام کرد که بازی محبوب Candy Crush Saga توانسته به ویندوز 10 راه یابد و با نصب ویندوز 10 این بازی نیز قابل دسترس خواهد بود و کاربران میتوانند آن را در کنار بازیهای قبلی استفاده کنند. البته بدیهی است که اگر ویندوز خود را نیز از نسخههای پایین به ویندوز 10 ارتقا دهید، بازی مذکور همچنان در دسترس خواهد بود. اما مایکروسافت امیدوار است که بهزودی بازیهای دیگری را نیز بتواند از سوی کمپانی King در ویندوز 10 جای دهد.
چندی پیش بازی Candy Crush Saga برای سیستم عامل ویندوز فون عرضه شد و کاربران این سیستم عامل قادر شدند تا از این بازی کمپانی King لذت ببرند و اکنون نیز با ورود آن به ویندوز 10 شاید بتوانند تجربه جدیدی را از بازیهای پیش فرض ویندوز تجربه کنند.
آی تی رسان؛اگر از کاربران پلتفرم اندروید باشید، احتمالا میدانید که این سیستمعامل از نظر امکانات چندوظیفگی (MultiTasking) بسیار خوب عمل میکند. البته در اینجا قصد نداریم تا به مقایسه این ویژگی با سایر سیستمعاملها نظیر iOS یا ویندوز بپردازیم. چیزی که میخواهیم به آن اشاره نماییم، بخش اپلیکیشنهای اخیر در اندروید است که راهی بسیار آسان و کاربردی را برای جابجا شدن بین برنامههای در حال اجرا به کاربر ارایه میکند. حال اینجاست که هرچه حافظه رم پردازشی دستگاهتان بیشتر باشد، این بخش بهتر و روانتر است!
بقیه در ادامه مطلب...