به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

در عصر حاضر که تلفن همراه جزء جدایی ناپذیر زندگی و اصلی ترین وسیله ارتباطی محسوب می شود، یکی از دغدغه های اصلی مشتریان گوشی های هوشمند، تمام شدن باتری موبایل است. به همین خاطر بسیاری از شرکت های حال حاضر این بازار به انواع راهکارهای مختلف متوسل می شوند تا بدین صورت این مشکل فراگیر را به ورطه فراموشی بسپارند.

لنوو هم که یکی از این شرکت های مطرح است با ارائه P70 سعی دارد تا بیشتر به این نگرانی طرفداران خود بپردازد. این محصول ازجمله اسمارت فون های اندرویدی میان رده ای است که با باتری غول آسای 4000 میلی آمپری خود در حالت آماده به کار یا همان استند‏بای با نگه داشتن 34 روز شارژ هنگام اتصال به شبکه 2G و بیش از 29 روز هنگام اتصال به شبکه 3G، خیال شما را از بابت شارژ راحت می‏کند. این گوشی هوشمند با داشتن پردازنده مدیا تک MT6752 شصت و چهار بیتی 8 هسته ای با فرکانس کاری 1.7 گیگاهرتز، پردازنده گرافیکی Mali T760-MP2 و حافظه رم 2 گیگابایت و قیمتی بسیار مناسب ترکیبی فوق العاده از کارایی و ماندگاری باتری را عرضه می کند. دوربین پشتی 13 مگاپیکسلی و دوربین جلویی 5 مگاپیکسلی امکان عکس برداری با کیفیت مطلوب را فراهم کرده است. از سایر مشخصات آن می‏توان به صفحه نمایش 5 اینچی با دقت نمایش 1280×720 ، ضخامت 9.8 میلی متر و وزن 149 گرم اشاره کرد که در مجموع با رنگ سورمه ای تیره، جذابیت ظاهری منحصر به فردی به این تلفن همراه بخشیده است.p70 با حافظه داخلی 16 گیگابایتی و قابل ارتقاء تا 32 گیگابایت به شما این امکان را می‏دهد که فضای کافی برای عکس، ویدیو و موزیک های خود داشته باشید. از دیگر ویژگی متمایز این گوشی هوشمند می توان به پشتیبانی از دو سیم کارت نیز اشاره نمود.

 

 

ادامه مطلب
چهارشنبه 24 تیر 1394  - 8:16 PM

همه ما کم و بیش شیطنت های کودکی مان را به یاد داریم. زمانی که خطایی از ما سر می زد و متناسب با نوع کاری که انجام داده بودیم تنبیه میشدیم. آیا به یاد دارید که چگونه تنبیه می شدیم؟ در اتاقمان حبس میشدیم یا مجبور می شدیم یک گوشه ساکت و آرام بنشینیم، یا برای مدتی از بازی کردن با اسباب بازی هایمان محروم میشدیم. تلویزیون دیدن یکی از تفریحات شیرین دوران کودکی بسیاری از ما بوده است ، مخصوصا با برنامه ها و کارتون های خاطره انگیزی که هنوز از ذهنمان پاک نشده است، اما تصور کنید که همین تماشا کردن تلویزیون روزی برای کودکان رنج آور و خسته کننده باشد! کودکان امروزی به قدری غرق در ابزارهای دیجیتالی هستند که تماشای تلویزیون برایشان خسته کننده شده است. البته این موضوع برای همه افراد صدق نمی کند اما شاید باورتان نشود که بعضی از والدین با مجبور کردن آنها به تماشای تلویزیون آنها را تنبیه میکنند! در حقیقت جدا کردن آنها از تبلت و دیگر سرگرمی هایی که در اختیار دارند نوعی تنبیه به حساب می آید با این تفاوت که بجای حبس شدن در اتاق و غیره میتوانند تلویزیون تماشا کنند.

طی گفتگویی که با 800 پدر و مادر صاحب کودکان بین 2 تا 12 سال انجام شده است، تقریبا نیمی از این والدین اذعان داشته اند که هنگامی که خطایی از فرزندشان سر می زند، تبلت هایشان را از آنها می گیرند و آنها را با تماشای تلویزیون بجای تفریح مورد علاقه شان، تنبیه می کنند. بنا بر این آمار مختصر شاید نسلی از کودکان داشته باشیم که در آینده دیدن تلویزیون را به عنوان یکی از تنبیه هایشان به یاد بیاورند!. 57 درصد از این والدین معتقندکه فرزندانشان گجت های دیجیتالی را به تلویزیون ترجیح می دهند، علت آن نیز این است که کودکان می گویند ، قابل حمل بودن ، صفحه لمسی ، سادگی کار با آنها ، احساس استقلال کردن در قبال آنها و قابلیت مشاهده یک محتوا به دفعات نامحدود در این گجت ها را دوست دارند. 58 درصد از این کودکان مالک یک تبلت هستند و 41 درصد آنها نیز ماندن سر میز غذا یا در حقیقت گذراندن وقت با پدر و مادرشان را فدای تبلت هایشان میکنند. بسیاری از ما نیز هم اکنون وضعی مشابه همین را داریم، و وقت زیادی را با موبایل ها و گجت هایمان صرف میکنیم و اگر خوب نگاه کنیم، می شویم همان کودک با تبلتی که عاشق آن است! اما بیشترمان هیچ علاقه ای نداریم که شبیه کودکان امروزی می بودیم و بعضا به دوران کودکی خودمان بدون اینترنت، بدون موبایل ، تبلت و دیگر انواع و اقسام تکنولوژی می بالیم. به نظر شما اینکه کودکان امروز تا این حد در برابر تکنولوژی آزاد هستند درست است و باید آنها را از تکنولوژی دور کرد یا اینکه آنرا امری اجتناب ناپذیر می دانید و راه حل را در مدیریت آن میبینید؟

 

 

ادامه مطلب
چهارشنبه 24 تیر 1394  - 8:14 PM

Top500 لیستی از قدرتمندترین ابرکامپیوترهای دنیا است که توسط محققان تهیه می‌شود. این لیست که برای اولین بار در ژوئن ۱۹۹۳ منتشر شده، دو بار در هر سال بروزرسانی می‌شود تا قدرتمندترین ابر کامپیوترها و محل آن‌ها را مشخص کند. 

سوپرکامپیوترها برای جایگیری در رتبه‌بندی Top500 می‌بایست با ابزارهایی با دقت بسیار بالا مورد ارزیابی قرار گیرند. ابزار بنچمارک مورد استفاده برای مشخص کردن قدرت این ابرکامپیوترها، Linpack است که در سال ۱۹۷۹ معرفی شد.

در حال حاضر مقام اول این لیست متعلق به Tianhe-2 است که در چین قرار دارد. این ابرکامپوتر نرخ عملکرد ۳۳.۸۶ پتافلاپ در هر ثانیه را دارد که به معنای توانایی انجام یک هزار میلیون میلیون محاسبات در هر ثانیه است! در جایگاه دوم این لیست Titan قرار دارد که در آمریکا مستقر است. این ابرکامپیوتر نرخی معادل ۱۷.۵۹ پتافلاپ در هر ثانیه دارد. قدرتمندترین ابرکامپیوتر خاورمیانه که در جایگاه هفتم دنیا نیز قرار دارد، متعلق یه دانشگاه علم و فناوری پادشاه عربستان است و نرخ عملکرد ۵.۵۳۶ پتافلاپ در هر ثانیه را دارد.

با وجود این که در گذشته ابرکامپیوترها با سرعت بالایی رشد می‌کردند، اما رده‌بندی جدید نشان از افت تاریخی در این رشد می‌دهند. در نتیجه ابرکامپیوترهایی که سال‌ها قبل نیز جزء ۱۰ ابرکامپیوتر قدرتمند دنیا بودند هنوز نیز در بالای این لیست جا دارند و در بین ۱۰ نام اول فقط اسم یک ابرکامپیوتر جدید به چشم می‌خورد. Top500 در بیانیه‌ی خود می‌گوید:

با وارد شدن تعداد بسیار کمی نام جدید به صدر این لیست، به نظر می‌رسد با نرخ پایین رشد در زمینه‌ی قدرت ابرکامپیوترها روبرو هستیم. به نظر می‌رسد بازار ابرکامپیوترهای بزرگ و قدرتمند دچار افت شده و توجهات بیشتری به ابرکامپیوترها با ابعاد کوچک‌تر می‌شود.

 

 

ادامه مطلب
چهارشنبه 24 تیر 1394  - 8:11 PM
در جدول تناوبی، شما تعداد زیادی از کلماتی را می‌بینید که مشابه آن‌ها را در برچسب مواد غذایی FDA هم پیدا خواهید کرد. مانند: پتاسیم، آهن و کلسیم. اما با نگاه به‌ردیف پایین، شما عناصری را می‌بینید که احتمال دارد بیشتر در اخبار توافق هسته‌ای اسم آن‌ها را شنیده باشید و تعجبی ندارد که هرگز در جدول ارزش غذایی جعبه غلات صبحانه هیچ‌کدام از آن‌ها را نبینید. اما اگر شما یک قاشق مرباخوری از یکی از آن‌ها مثلاً اورانیوم بردارید و میل کنید چه اتفاقی می‌افتد؟
eat-uranium-1بقیه در ادامه مطلب...
ادامه مطلب
چهارشنبه 24 تیر 1394  - 8:09 PM

مینی کامپیوترهای مینیاتوری چندیست جای خود را در میان سیستم های سخت افزاری باز کرده اند.این کامپیوترهای کوچک قابلیت اتصال به تلویزیون ها و برخی مانیتورهای موجود را دارند.کاربردهای این کامپیوترها،وب گردی،تماشای فیلم،چک کردن ایمیل ها و حتی اجرای برخی بازی های سبک است.کارهایی که روزانه توسط بسیاری از کاربران استفاده میگردد.اما یکی از بزرگترین مشکلات این محصولات،کنترل موس و کیبرد آنها است.در این میان برخی کمپانی ها با ساخت کیبورد و موس های بیسیم این مشکلات را مرتفع کرده اند.در اینجا با یکی از جدیدترین و قویترین این محصولات آشنا میشویم که دارای یک کنترلر بی سیم و استفاده آسان است.

 

CYBER PC IVIEW با قیمت 169 دلار به بازار آمده است و همراه آن چندین رابط مستقل برای راحتی در استفاده وجود دارد.CYBER PC از یک پردازنده چهار هسته ایی INTEL ATOM Z3735F در فرکانس کاری 1.33 گیگاهرتز به همراه 2 گیگابایت حافظه بهره میبرد.بر خلاف مدل های رقیب،این محصول دارای 32 گیگابایت حافظه اختصاصی است و از طریق یک اسلات،توانایی پشتیبانی از مموری کارت تا 128 گیگابایت را دارد.گرافیک مجتمع این مدل توانایی پخش تصاویر با دقت FHD را دارد و از یک خروجی HDMI نیز برخوردار است.از دیگر امکانات CYBER PC میتوان به بلوتوث 4.0،WI-FI و ویندوز 8.1 اشاره کرد.نقطه قوت این کامپیوتر کنترلر اختصاصی آن است.این کنترلر دارای یک پد در بالا و کیبورد جمع و جور است.این مینی کامپیوتر برای کسانی که نیازهای مولتی مدیا دارند و ترجیح میدهند یک کامپیوتر را همیشه در جیب خود داشته باشند عالی است.

 

 

ادامه مطلب
چهارشنبه 24 تیر 1394  - 8:06 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 14

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5824625
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی