به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

یکی از مطمئن‌ترین راه‌ها برای محافطت از گجت‌ها، به خصوص نوع گران قیمت آن، استفاده از محافظ صفحه نمایش است. اما بعضی از آن‌ها اندکی بیش از یک محافظ صفحه نمایش هستند، برای مثال قابلیت خود ترمیمی، مقاومت در برابر ضربات چکش و یا حتی گلوله را دارند!

محصولی که امروز قصد معرفی آن را داریم، محافظی است که کلید‌هایی همانند کلید‌های میان‌بر اندروید را به آی‌فون اضافه می‌کند.smarteer

بقیه در ادامه مطلب...

ادامه مطلب
شنبه 30 آبان 1394  - 8:15 AM

موسسه جامعه اینترنت (Internet Society) سازمانی بین المللی است که در زمینه اینترنت مطالعات گسترده ای انجام داده و به کمک گزارشاتی که منتشر می کند در تلاش است دسترسی عمومی به سرویس جهانی اینترنت را برای همه کاربران دنیا به سطحی یکسان و عادلانه برساند. به این منظور Internet Society در زمینه آموزش در کشورهای در حال توسعه و کشورهای جا مانده از تکنولوژی های روز دنیا و همچنین استفاده از استانداردها، پروتکل ها و زیرساخت های اینترنتی فعالیت های گسترده ای انجام داده و با قرار دادن اطلاعات گسترده در اختیار همه مردم دنیا سعی دارد آنها را با موقعیت بین المللی خود در زمینه اینترنت آشنا کند. به این منظور آنها آمار متنوعی در زمنیه های گوناگون منتشر می کنند که از جمله آنها می توان به درصد نفوذ اینترنت، درصد نفوذ شبکه های موبایل، سرعت دانلود برای سرویس های ثابت و موبایل و همچنین پوشش 3G اشاره کرد. آخرین گزارشات این شرکت نشان دهنده اطلاعات جالبی است که دعوت می کنیم در ادامه مطلب برای بررسی آنها با ما همراه باشید.

در زمینه سرعت دانلود برای خطوط ثابت همان طور که حتما می توانید پیش بینی کنید کشور ما وضعیت جالبی ندارد و با میانگین 4.43Mbps برای دانلود و 2.68Mbps برای آپلود در رده 115 جهان قرار دارد. با توجه به 144 کشوری که در فهرست این موسسه قرار دارند می توان گفت چند پله ای در جدول صعود داشته ایم اما هنوز با استانداردهای بین المللی کیلومترها فاصله داریم. در رتبه های اول این جدول هم سنگاپور (97.67Mbps)، هنگ کنگ (96.12Mbps) و رومانی (65.23Mbps) قرار گرفته اند. می بینید که کشورهای شرق آسیا با چه اختلافی در صدر قرار گرفته اند. در حوزه سرعت دانلود در شبکه های موبایل صدر جدول به دانمارک (22.3Mbps)، جزایر کیمن (20.06Mbps) و مجددا سنگاپور (16.85Mbps) تعلق دارد و ایران با سرعت 0.43Mbps در رده 130 جهان قرار دارد.

کشورهای ایسلند (96.5%)، منطقه برمودا (95.3%) و نروژ (95.1%) در رتبه های اول تا سوم ضریب نفوذ اینترنت قرار دارند و در این جدول کشور ما با 31.4% رتبه 112 را در اختیار دارد. نکته مثبت در این جدول افزایش 29 درصدی در بازه سه ساله است که نشان می دهد روند گسترش اینترنت در ایران با سرعت کم اما در حال افزایش است. اما بالاترین رتبه ایران در این جدول به تعداد ویرایش صفحات ویکی پدیا در ماه بر می گردد. ایران با 31000 ویرایش در ماه در رده 13 جهان قرار دارد و البته صدر این جدول متعلق به آمریکا (252000 ویرایش)، بریتانیا (96000 ویرایش) و آلمان (80000 ویرایش) قرار دارد.

 

 

ادامه مطلب
شنبه 30 آبان 1394  - 8:13 AM

آیا در سیارات دیگر هم باران می بارد؟

روی زمین، هر از چندگاهی ابرهای تیره بر آسمان نقش می بندند و با ریزش قطرات آب، پدیده ای به اسم «باران» رخ می دهد. شاید به درستی نتوانیم زمان وقوع یک اختلال شدید جوی را پیش بینی کنیم اما قطعا این را می دانیم که هر چه از آسمان فرو می ریزد از جنس آب است؛ چه به صورت قطره های مایع، چه به صورت کریستال های کوجک و چه تکه یخ های بزرگ.

اما نباید یک مسئله را به اشتباه برداشت کنیم. باران صرفا به معنی قطره های آب نیست و این پدیده در دیگر نقاط هستی ممکن است مفهوم دیگری داشته باشد. در واقع، زمین تنها سیاره ای است که آب مایع در آن به فراوانی یافت می شود، بنابراین باران در سیارات دیگر به چه صورت خواهد بود؟ چه چیزی از آسمان فرو می ریزد؟

 

بگذارید با جذاب ترین ماده ای که حتی فکرش را هم نمی کنید شروع کنیم: الماس. بله الماس.

سالانه در حدود 1000 تن الماس از آسمان زحل می بارد اما پیش از اینکه چمدان های خود را برای سفری ماجراجویانه به زحل ببندید باید به شما بگوییم که این مسئله هنوز به تایید رسمی نرسیده و یک تئوری مطرح شده از سوی دانشمندان ناسا است. بنابراین فعلا منتظر تحقیقات بیشتر ناسا بمانید.

بنا به یافته های اخیر، بارش الماس در زحل، نپتون، مشتری و بسیاری سیارات دیگر رخ می دهد اما زحل بیشترین شانس را برای به وقوع پیوستن این اتفاق دارد. طوفان های شدید رعد و برق زحل (10 بار در هر ثانیه) می تواند سبب شکسته شدن مولکول های متان در اتمسفر شود. ضمن شکسته شدن متان، یک مولکول کربن و 4 مولکول هیدروژن آزاد می شود و به دلیل سنگینی کربن، این اتم به سطح سیاره سقوط می کند.

ضمن سقوط و در اثر تراکم سیاره، مولکول های کربن به هم می پیوندند و صفحه های گرافیتی را به وجود می آورند که این صفحات به هم پیوسته و قطعات کوچک الماس را پدید می آورند (اغلب آن ها کمتر از یک میلی متر قطر دارند).

اما پس از رسیدن به عمق 36 هزار کیلومتری، همه چیز تغییر می کند. دمای بالا هر چیزی را ذوب می کند و الماس ها نیز از این قاعده مستثنی نیستند.

حالا به سیاره زهره سفر می کنیم، جایی که اسید سولفوریک داغ از آسمان می بارد. آسمان سیاره ونوس یا زهره پر است از ابرهای اسید سولفوریک اما این قطرات هیچگاه به سطح سیاره نمی رسند. اگر می خواهید روی خاک آن قدم بزنید، نگران نباشید، باران اسیدی شما را ذوب نخواهد کرد اما احتمالا درجه حرارت 480 درجه سلسیوس در کسری از ثانیه شما را پودر خواهد کرد.

به دلیل حرارت بالا، اسید سولفوریک مایع هیچگاه به سطح زهره برخورد نمی کند و در ارتفاق 25 کیلومتری دوباره بخار شده و به گاز تبدیل می شود.

در تایتان، بزرگ ترین ماه زحل، متان یخ زده از آسمان می بارد. همانند زمین که چرخه آبی دارد، تایتان هم برای خود یک چرخه متانی دارد. هر سال از فصل های مختلف تشکیل شده و باران متان، دریاچه ها را پر کرده است. متان مایع در فصل های دیگر به گاز تبدیل می شود و دوباره چرخه بارش تکرار می گردد.

به علت دمای منفی 179 درجه سانتی گرادی، متان یا به صورت گاز یا به صورت کوه های یخی روی تایتان دیده می شود.

باران پلاسمایی در خورشید، باران هلیوم مایع روی مشتری و بسیاری باران های عجیب و غریب دیگر در سیارات به وقوع می پیوندد و مطالعه آن ها، شگفتی ما از عجایب گیتی را بیش از پیش می کند.

ادامه مطلب
شنبه 30 آبان 1394  - 8:11 AM

تکنولوژی های دیجیتالی و فناوری های الکترونیکی مدت زمانی است که در هواپیماهای مسافربری نیز نفوذ کرده و این تجهیزات مهم و حیاتی را به یک کامپیوتر پرنده مبدل کرده است.بسیاری از علاقمندان به فناوری پی گیر اخبار این هواپیما ها بوده و از آنها لذت می برند.در این مطلب قصد معرفی دو هواپیمای مسافربری فوق مدرن جهان را داریم که در نهایت می توانید به تماشای یک ویدئوی جذاب بپردازید.

 

بقیه در ادامه مطلب...

 

ادامه مطلب
شنبه 30 آبان 1394  - 8:01 AM

مجله "دابق" متعلق به داعش در جدید ترین شماره خود با انتشار تصویری، بمب دست سازی که با انفجار در هواپیمای ایرباس متعلق به خطوط هوایی روسیه سقوط و مرگ بیش از 240 انسان بی گناه را رقم زد را به نمایش گذاشت.  این بمب به وزن 1.5 کیلوگرم تی ان تی بود که در داخل محفظه قوطی نوشابه جاسازی شده و پس از انتقال به داخل هواپیما در کنار باک بنزین آن جاسازی شده و در هنگام پرواز منفجر شده است. همچنین در یکی دیگر از تصاویر، گذرنامه های چند تن از قربانیان سقوط این هواپیما به نمایش درآمده است.

 
این بمب عامل سقوط هواپیمای روسی شد+تصویر/// تکراری 497643
 
این بمب عامل سقوط هواپیمای روسی شد+تصویر
ادامه مطلب
شنبه 30 آبان 1394  - 7:58 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 6

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5897833
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی