تمامی اطلاعات یک دستگاه دیجیتال مانند لپتاپ یا کامپیوتر، روی هارد درایو آن ذخیره میشود. گاهی نیاز هست که این اطلاعات پاک شوند اما این محتواها معمولا به راحتی قابل بازیابی هستند.
بقیه در ادامه مطلب...
محققان موفق به تولید میکروسکوپی کوچک و قابل حمل شده اند که می تواند شما را به دنیایی که با چشم غیرمسلح قابل دیدن نیست، ببرد.
شاید برای شما نیز اتفاق افتاده باشد که بخواهید جزییات یک وسیله را از ابعاد مختلف مورد بررسی و اکتشاف قرار دهید، اما از آنجایی که تنها راه برای این کار استفاده از میکروسکوپ است و از سویی دیگر این میکروسکوپ ها نیز از وزن و اندازه نسبتاً بزرگی برخوردارند، کار را برای علاقه مندان دشوار می کنند.
حال خبر خوش برای این دسته از افراد این است که محققان موفق به تولید میکروسکوپی کوچک و جیبی به نام uPeek شده اند که می تواند از طریق ارتباط وایرلس به گوشی های هوشمند متصل شده و شما را با کوچک ترین جزییات جسم مورد نظر آشنا کند.
بقیه در ادامه مطلب...
بسیاری از ما سیستمعامل لینوکس را یک سیستمعامل اداری امن میدانیم ولی در ادامه با یکی از احمقانهترین روشهای نفوذ به سیستمعامل روبرو خواهید شد که اتفاقا تنها بر روی لینوکس کار میکند! البته اگر از لینوکس استفاده میکنید، نیازی به نگرانی نیست زیرا وصله امنیتی برای این حفره عجیب و غریب ارایه شده است.
گروهی از محققان اسپانیایی بهتازگی دریافتهاند که تقریبا در بیشتر سیستمهای لینوکسی اگر در صفحهکلید خود، دکمه بکاسپیس (Backspace) را 28 بار متوالی فشار بدهید، خواهید توانست تا به هسته سیستم دسترسی پیدا کنید و تمامی پروتکلهای امنیتی سیستم و رمزهای عبور را دور بزنید. این باگ برای سیستمعاملی مانند لینوکس کمی عجیب به نظر میرسد ولی میتوانید با کمک وصله امنیتی فوری ارایه شده برای این موضوع، مشکل را رفع کنید.
به صورت دقیقتر میتوان گفت که 28 بار فشردن این کلید بهصورت متوالی موجب میشود که شما به Grub rescue shell دسترسی پیدا کنید که در این محیط میتوان بهسادگی به دادههای کامپیوتر دسترسی پیدا کرده و حتی بر روی سیستم، بدافزار نصب کرد. حال دو کاشف این حفره امنیتی که مارکو و ریپولی نام دارند بهسادگی این مشکل را بر روی نسخههای مختلف رفع کردهاند و به کمک تلاشهای آنها نیز وصله امنیتی مناسب توسط Ubuntu ،Red Hat و Debian برای کاربران عرضه شده است.
شایانذکر است که این دو محقق برای آگاهسازی افراد از این مشکل، یک وبپیج ویژه را به آن اختصاص دادهاند که میتوانید از اینجا وارد آن شوید.
تمامی اطلاعات یک دستگاه دیجیتال مانند لپتاپ یا کامپیوتر، روی هارد درایو آن ذخیره میشود. گاهی نیاز هست که این اطلاعات پاک شوند اما این محتواها معمولا به راحتی قابل بازیابی هستند.
بقیه در ادامه مطلب...
بسیاری از آنچه این روزها به زندگی ما راه پیدا کرده و دنیای ما را تغییر داده، ابتدا با اهداف نظامی اختراع و یا ساخته شده است. بودجه های کلان مراکز تحقیقاتی نظامی بستر کشف و اختراعات مهمی در دنیا بوده است.
اینترنت یکی از همین پدیده هاست که در ابتدا توسط پنتاگون و برای اهداف نظامی طراحی شد اما در ادامه در دسترس عموم قرار گرفت.
یکی از مراکز مهم تحقیقات نظامی در آمریکا، سازمان پروژه های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی یا «دارپا» است.
دارپا نقش گسترده ای در پیشرفت های نظامی و اختراع جنگ افزارها در جهان داشته و در نظامی تر شدن دنیا سهم قابل توجهی دارد، اگرچه بسیاری از اختراعات این سازمان در حوزه های غیر نظامی نیز بکار گرفته می شود.
دارپا در بسیاری از تجهیزات مهم مانند GPS ٬ اینترنت و ساخت هواپیمای رادارگریز دست داشته و همواره در حال توسعه و تکمیل این تکنولوژی ها و سیستم های نظامی یا اطلاعاتی و جاسوسی خود است که باعث می شود تأثیر گسترده ای در خارج از میدان نبرد داشته باشد.
در این گزارش به برخی از پروژه های مهم و فعال دارپا نگاهی انداخته و برخی از حیرت آورترین سیستم های آنها را که در حال کار روی آن هستند مورد بررسی قرار داده ایم.
بقیه در ادامه مطلب...