به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

شرکت Misfit تا کنون چندین پایشگر سلامتی پیشرفته و بروز را به بازار عرضه کرده و این روند را حتی پس از خریداری شدن توسط شرکت Fossil ادامه داده است و به تولید محصولاتی مثل Misfit Shine 2 پرداخته است. اکنون اولین ساعت هوشمند واقعی این شرکت Misfit Phase نام دارد که به تاچ اسکرین مجهز نخواهد بود اما تمامی قابلیت های اصلی یک اسمارت واچ و طراحی چشم نواز ساعت های کلاسیک را یک جا جمع خواهد کرد.


با یک نگاه به طراحی ظاهری این محصول، کمی سخت است که Misfit Phase را یک اسمارت واچ بنامیم. بدنه تشکیل شده از آلومینیوم و فولاد ضد زنگ آن، واچ فیسی کمینه گرا را محصور کرده است که البته تاچ اسکرین و یا حتی دیجیتال نیست. از لحاظ اکثر جنبه ها، این محصول یک پایشگر سلامتی است که تاکید زیادی روی زیبایی و سادگی آن وجود داشته است.

 

خریداران این حق انتخاب را خواهند داشت که بین بند سیلیکونی یا چرمی با رنگ های متفاوت انتخاب کنند. قیمت پایه این محصول با بند سیلیکونی 175 دلار و با بند چرمی 195 دلار است.

 

 

Misfit Phase

 


از لحاظ مشخصات نرم افزاری، این محصول تمامی مشخصاتی که یک پایشگر سلامتی معمولی باید داشته باشد را دارد که شامل گام شمار، مسافت سنج، کالری سنج و ابزار کنترل الگوی خواب است. با این حال Misfit Phase چیزی فراتر از این مشخصات خواهد بود. کاربران نمی توانند حاشیه های این ساعت هوشمند را بچرخانند یا در اطراف صفحه نمایش تغییری ایجاد کنند اما این محصول جدید به آنها اجازه می دهد که یک LED کوچک را در پایین واچ فیس در اختیار داشته باشند و رنگ آن را بنا به ضرورت شخصی سازی کنند.


این محصول به موتور لرزشی مجهز است؛ بنابراین هنگامی که یک ایمیل یا پیام دریافت کنید، به لرزه در خواهد آمد. همه این قابلیت ها بسیار جزیی و نامحسوس هستند اما جزو فاکتورهایی به حساب می آیند که نمی توان از آنها چشم پوشید.

 

علاوه بر این، دو دکمه در کناره های این ساعت قرار دارد. یکی از آنها دکمه فعالیت است که برای تنظیم زنگ هشدار بکار می رود و دیگری نیز به سیستم Link میس فیت مرتبط است و به شما اجازه می دهد برای تصویر برداری با موبایل، پخش موسیقی، استفاده از چراغ هوشمند میس فیت و غیره از آن استفاده کنید.


در واقع این ساعت برای کاربرد هایی نظیر دوش گرفتن و شنا ضد آب است. اما علاوه بر این، باتری سکه ای قابل تعویض آن می تواند تا 6 ماه دوام بیاورد. مطمئناً این یک فاکتور متفاوت با ویژگی های معمولی سایر محصولات مشابه است چرا که اکثر اسمارت واچ های مجهز به تاچ اسکرین، در بهترین حالت تا 3 روز دوام می آورند.

ادامه مطلب
جمعه 30 مهر 1395  - 3:18 PM

https://www.qualcomm.com/sites/ember/files/blog/teaser/snapdragon-x50-5g-modem-video-thumbnail.jpg

شریف هنا از کوالکام می‌گوید:‌

این مودم از ۵G اولیه که در فرکانس ۲۸ گیگاهرتز کار می‌کند، استفاده می‌کند. این فرکانس تابحال برای ارتباطات موبایلی استفاده نشده است. این باند، سرعت دانلودی تا ۵ گیگابایت بر ثانیه خواهد داشت.

X50 برای موبایل‌ها و محصولات قابل حمل ساخته شده، اما می‌تواند برای مصارف خانگی نیز استفاده شود. البته به خاطر داشته باشید که اولین استاندارد ۵G با نام ۵G NR تا سال ۲۰۱۸ عرضه نمی‌شود. این موضوع ورایزون و Korea Telecom را از برنامه‌های خود بازنمی‌دارد. اریکسون نیز اولین فرکانس ۵G خود را با نام AIR 6468 در اواخر آگوست امسال راه‌اندازی کرد. بدترین سناریو این است که ورایزون در یک جهت برود و اپراتورهای دیگر در جهت دیگر، چیزی که کوالکام امیدوار است اتفاق نیفتد. بهترین کار این است که همه اپراتورها به سمت ۵G NR حرکت کنند. شریف هنا می‌گوید:‌

۵G NR یک راه حل بلندمدت بوده و راه درستی نیز هست.

X50 با مودم LTE دیگری با نام X16 عرضه می‌شود. X16 اولین بار در فوریه رونمایی شد و برای اولین بار اپراتور استرالیایی تلسترا از آن استفاده می‌کند. تلستر با ترکیب سه تکنولوژی ۴x4 MIMO، ۳-by-20MHz carrier aggregation و ۲۵۶ QAM، اینترنت با سرعت گیگابایت در اختیار کاربران قرار خواهد داد. هیچ اپراتور آمریکایی هر سه تکنولوژی را ندارد. شریف هنا می‌گوید:‌

ما امیدوارم که چندین موبایل پریمیوم با قابلیت پشتیبانی از اینترنت گیگابایتی در سال ۲۰۱۷ عرضه شود.

اینترنت گیگابایتی LTE باید بتواند تا زمانی مکمل ۵G باشد، چون ۵G در ابتدا پوشش ضعیف و برد کمی خواهد داشت. اپراتورها ترجیح می‌دهند که خدمات خوبی به کاربران ارائه دهند که اگر سرعت اینترنت کاهش یابد با گیگابیت برسد تا به ۵۰ مگابیت.

آیا این مودم به درد ایالات متحده که هیچ اینترنت LTE گیگابایتی ندارد، می‌خورد؟ بله. X16 از LTE-U و LAA پشتیبانی می‌کند. تنها ۱۶ درصد اپراتورهای موبایل توانایی پشتیبانی از اینترنت گیگابایتی را دارند، ولی اگر دو تکنولوژی گفته شده را نیز محاسبه کنیم، این میزان به ۶۴ درصد می‌رسد. X50 در اوایل سال ۲۰۱۸ روانه بازار می‌شود.

ادامه مطلب
جمعه 30 مهر 1395  - 3:14 PM

آیفون ۷ و آیفون ۷ Plus نسبت به همه مدل‌های قبلی بالاترین ظرفیت باتری را دارند که بخشی از این مسئله به استفاده از تراشه کوچک چهار هسته‌ای A10 Fusion مربوط می‌شود و باتری از این طریق توانسته است فضای بیشتری در اختیار داشته باشد.

در گوشی هوشمند آیفون ۷ می‌توانید به مدت ۴۰ ساعت موسیقی گوش دهید که این رقم برای آیوفن ۷ Plus اپل ۶۰ ساعت اعلام شده است. در هنگام گفت‌وگوی تلفنی در حالت ۳G ظرفیت باتری این دو گوشی به ترتیب ۱۴ و ۲۱ ساعت است و در مجموع می‌توان باتری آنها را قابل قبول دانست.

ولی اگر قصد دارید این باتری را ارتقا دهید و به مدت بیشتری از گوشی هوشمند خود استفاده کنید، ۱۰ نکته و روش کارآمد در اینجا آورده شده است که به شما کمک می‌کند عمر باتری خود را بیشتر کنید.

۳۱-disable-raise-to-wake

قابلیت Rise to Wake را که باعث می‌شود هنگام بلند کردن گوشی از روی زمین نمایشگر آن به صورت خودکار روشن شود را غیرفعال کنید

۳۲-disable-background-app

اپلیکیشن‌هایی که در حالت پس‌زمینه فعالیت می‌کنند و اهمیت چندانی برای شما ندارند را غیرفعال کنید

۳۳-micro-manage-notifications

سیستم مدیریت کوتاه اطلاع‌رسانی را برای چند اپلیکیشن پرکاربرد خود به کار گیرید

۳۴-shorten-auto-lock

زمان پیش‌فرض برای قفل خودکار نمایشگر را به حداقل برسانید

۳۵-disable-connectivity-features

قابلیت‌های ارتباطی و اتصالی که به صورت مداوم از آنها استفاده نمی‌کنید را غیرفعال کنید

۳۶-low-power-mode-800x706

مطمئن شوید قابیت Low Power Mode را فعال کرده‌اید تا انرژی کمتری در گوشی مصرف شود

۳۷-manage-your-location-settings

بخش تنظیمات مربوط به موقعیت جغرافیایی خود را مدیریت کنید

۳۸-force-quit-app

زمانی که مشکل ایجاد می‌شود و مجبور می‌شوید ابزارهای خود را ببندید، این اتفاق بسیار بد است و باتری شما را تمام می‌کند

۳۹-reducing-motion-could-be-beneficial

کاهش حرکت‌های گوشی باعث می‌شود میزان مصرف انرژی آن هم کم شود

۴۰-proactive-siri-suggestions-begone

از پشنهادهای دستیار صوتی Siri استفاده کنید. این سرویس به شما کمک می‌کند میزان مصرف باتری به حداقل برسد

ادامه مطلب
جمعه 30 مهر 1395  - 3:11 PM

فن بازار به معنای بازار فناوری، یعنی محلی برای مبادلات تکنولوژی است.

به گزارش کلیک،  همان طور که بازار مسکن محل مبادله مسکن است و بنگاه‌ های معاملات مسکن واسطه‌های اطلاعاتی و حقوقی معامله مسکن هستند، در بازار فناوری نیز فن‌بازارها نقش واسطه‌ای برای رساندن اطلاعات تکنولوژی به “عرضه‌کنندگان”، “متقاضیان”، “کارآفرینان” و “سرمایه‌گذاران” را دارد. درضمن به ارائه مشاوره در خصوص مراحل انتقال فناوری می‌پردازد.

 فن بازار به معنای بازار فناوری، یعنی محلی برای مبادلات تکنولوژی است. همان طور که بازار مسکن محل مبادله مسکن است و بنگاه‌های معاملات مسکن واسطه‌های اطلاعاتی و حقوقی معامله مسکن هستند، در بازار فناوری نیز فن‌بازارها نقش واسطه‌ای برای رساندن اطلاعات تکنولوژی به “عرضه‌کنندگان”، “متقاضیان”، “کارآفرینان” و “سرمایه‌گذاران” را دارد. درضمن به ارائه مشاوره در خصوص مراحل انتقال فناوری می‌پردازد.
ظرایف موجود در انتقال فناوری، لزوم ایجاد اطلاع‌رسانی صحیح، مشاوره و استانداردسازی مبادلات را بوجود آورد، که این نقش توسط فن‌بازارها ایفا می‌شود. در اصل فن‌بازار در نقش یک واسطه حرفه‌ای در سطوح مختلف در کنار عرضه‌کنندگان (دانشگاه‌ها، پژوهش‌گاه‌ها و واحدهای تحقیق و توسعه صنایع) و متقاضیان فناوری (صنایع بزرگ، بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط، سرمایه‌گذاران و حتی دانشگاه‌ها) خواهد بود. با این تعریف می‌توان گفت فن‌بازار در اصل یک بنگاه تخصصی معاملات تکنولوژی است.
در این بازار، فروشندگان فناوری فرصت می‌یابند تا ایده‌ها و فناوری های خود را به معرض نمایش گذاشته و برای آن‌ها اقدام به بازاریابی نمایند. از طرفی این امکان نیز وجود دارد که متقاضیان تکنولوژی نیز تقاضاهای خود را مطرح نموده و به این صورت قدرت انتخاب بالاتری در بین گزینه‌ها داشته باشد.
فن بازار محتوای دیجیتال، عرصه ارائه محتوای دیجیتال، رسانه های دیجیتال و سرویس های مبتنی بر محتوا به سرمایه گذاران و صاحبان صنعت در این حوزه است. در واقع در فن بازار محتوای دیجیتال، به دنبال ایجاد یک جریان دایمی برای تولید محتوا در حوزه مجازی هستیم تا عموم مردم از هر صنف و گروهی بتوانند تولید محتوای دیجیتال هدفمند و مطابق با نیاز جامعه و بازار را تولید کنند، آنگاه محتوای دیجیتال خود را عرضه نمایند و سرمایه گذاران و سایر افراد علاقمند این محتوا را خریداری نمایند و یا در بهبود آن مشارکت کنند. فن بازارمحتوای دیجیتال، به دنبال ترویج و فرهنگ‌سازی تولید محتوا دیجیتال است.
اهداف فن بازار محتوای دیجیتال، ایجاد بازار برای محتوای در مرحله تولید و یا تولید شده، راه اندازی چرخه های تولید محتوای دیجیتال، تمرکز بر شناسایی بازارهای جدید محتوای دیجیال، ترویج و فرهنگ‌سازی در راستای تولید محتوای دیجیتال، شناسایی توانمندی‌ها و هدایت استعدادهای جامعه در حوزه‌ی تولید محتوا،  بسترسازی در جهت کارآفرینی دیجیتال مبتنی بر تولید محتوا،  تقویت خط و زبان فارسی در محیط دیجیتال،  پرورش خلاقیت در حوزه محتوای دیجیتال،  حل مسئله به شیوه‌های گوناگون در فرآیندی خلاقانه،  آموزش مبانی تولید محتوای دیجیتال فاخر و  حمایت از تولیدکنندگان محتوا است.
صاحبان ایده، فناوری و محتوای دیجیتال میتوانند در سایت فن بازار محتوای دیجیتال ثبت نام نمایند. هیات داوران، پس از بررسی اثرهای ارسالی، آنها را طبقه بندی نموده و برای عرضه انتخاب می نمایند. افراد باید در روز برگزاری فن بازار، ضمن معرفی طرح و ایده خود، نسبت به پاسخ دهی به سوالات سرمایه گذاران اقدام نمایند.
رعایت ملاحظات حقوق مالکیت فکری و معنوی در استفاده از هرگونه اثر بر عهده تیم‌های شرکت کننده بوده و مدیریت فن بازار، اسناد شرکت کنندگان را بصورت کامل بررسی خواهد نمود.

ادامه مطلب
جمعه 30 مهر 1395  - 3:09 PM
ساخت برج مشهور پیزا در چند مرحله از قرن دوازدهم تا چهاردهم میلادی به طول انجامید. چند سال پس از شروع ساخت و هنگامی که تنها سه طبقه پایینی آن به پایان رسیده بود و پیش از آنکه ارتفاع برج به ۱۲ متر برسد، این برج خمیدگی خودش به سمت جنوب‌شرقی را نشان داده بود.

کل انحراف برج تاکنون ۲/۴ متر است که ۳۰ سانتیمتر این کجی، مربوط به ۱۰۰ سال اخیر است. این برج هر سال ۲٫۵ سانتیمتر به سمت زمین کج می‌شود و گفته می‌شود احتمالاً تا ۸۰ سال دیگر سقوط خواهد کرد. گرچه تصویر برج کج پیزا برای همه تصویری آشنا است اما کمتر کسی است که تصاویر فضای درونی این برج را دیده باشد. در این گزارش نگاهی داریم به معماری درونی این برج مشهور.
 
 
تصاویری از درون برج کج پیزا 
 
تصاویری از درون برج کج پیزا 
 
تصاویری از درون برج کج پیزا 
 
تصاویری از درون برج کج پیزا 
 
تصاویری از درون برج کج پیزا 
 
تصاویری از درون برج کج پیزا 
 
تصاویری از درون برج کج پیزا 
 
تصاویری از درون برج کج پیزا
ادامه مطلب
جمعه 9 مهر 1395  - 7:25 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 3

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5822604
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی