بداللهي نويسنده وبلاگ "لهجه عشق "، مطلبي را با عنوان "نبرد خانه به خانه " در وبلاگ شخصي خود منتشر كرده است.
بر اساس اين گزارش در اين مطلب آمده است:
بقيه در ادامه
توليد و پيدايش بازي هاي رايانه اي دنيا به سال 1962.م باز مي گردد كه استيفن راسل از دانشجويان دانشگاه MIT نخستين بازي رايانه اي را با نام جنگ فضايي نوشت كه روي رايانه اي به نام PDP1 كه اندازه اي در حدود يك اتومبيل داشت اجرا مي شد و داستان بازي همان جنگ سفينه ها بود كه شما بايد سفينه طرف مقابل را نابود مي كرديد.
بعد از آن شركت آتاري در سال 1973 بازي پونگ را ساخت كه يك بازي ساده متشكل از تعدادي مستطيل سياه و سفيد بود كه چندان خلاقيتي در آن وجود نداشت.
مهاجمان فضايي، بازي ديگري كه در سال 1997 در شركت تايتو نوشته شد، شامل عناصر كلاسيك يك بازي رايانه اي بود. در اين بازي كنترل يك شي يا يك شخص در دست بازيكن بود كه بايد با كمك آن دشمنان را نابود مي كرد.
پس از آن بازي هاي ويدئويي سير تكاملي خود را طي كردند و در اواسط دهه هشتاد بازي ها بيشتر به سمت داستان هاي جنگي پيش رفتند.
علت آن علاوه بر مسائل فني جو متشنج اواخر دهه 80 امريكا، ناشي از جنگ سرد با شوروي سابق و ديگر برنامه هاي ريگان، رئيس جمهور وقت بود.
بازي هايي مثل استار فلايت و ... ولي در پنج سال اخير با پيشرفت هايي كه در سخت افزارها و نرم افزارهاي ساخت و اجراي بازي ايجاد شده اين محصول جايگاه خاص خود را در جهان پيدا كرده است.
طبق آمار، روزانه دو بازي رايانه اي به بازار مي آيد و تخمين زده مي شود كه چرخش مالي اين بازي ها فقط در امريكا، تا پايان اين دهه، به بيش از يك ميليارد دلار در سال برسد.
بازي هاي رايانه اي برخلاف فيلم هاي سينمايي به مخاطب اين امكان را مي دهد كه بجاي تماشاچي بودن خود به ايفاي نقش بپردازد، رانندگي كند، با اسلحه شليك كند و تعقيب و گريز انجام دهد.
آمارها نشان مي دهد كه روند توليد بازي هاي رايانه اي به 4-3 هزار نسخه در سال مي رسد و با شتاب زياد در جامعه جهاني در حال گسترش است. كه توليد اين بازي ها در دنيا تنها در انحصار چند شركت امريكايي و ژاپني است.
بيش از 30 ميليون نفر در سراسر جهان، بخشي از اوقات فراغت خود را با بازي هاي رايانه اي پر مي كنند كه بالغ بر 10% آنها بين 4 تا 7 ساعت از رندگي روزمره شان را به اين كار اختصاص داده اند؛ اين آمار علاوه بر آنكه گستردگي بازي هاي رايانه اي را نشان مي دهد، از وابستگي رواني به اين بازي ها حكايت دارد.
نتايج تحقيقي نشان مي دهد كه 56% جوانان ايراني علاقه بسيار زيادي به بازي هاي رايانه اي و استفاده از اينترنت در اوقات فراغت دارند؛ به گونه اي كه از ميان 2/64% جواناني كه در زمان اوقات فراغت خود مشغول بازي مي شوند، 7/38% بازي هاي رايانه اي را انتخاب مي كنند. از جمله مقاصدي كه در جنگ نرم بازي هاي رايانه اي پيگيري مي شوند، عبارتند از :
1. تشريح خط مشي ها، اهداف و مقاصد سياسي كشور خودي براي مخاطبان و ارائه استدلال هاي پشتيباني از آن خط مشي ها
2. برانگيختن افكار عمومي به طرفداري يا عليه يك عمليات نظامي
3. پشتيباني از تحريم هاي اقتصادي و ديگر اشكال غير قهرآميز اعمال فشار عليه دشمن.
بيشترين بازي هاي رايانه اي به منظور هدف اول مذكور توليد و به صحنه بين المللي عرضه شده است. عنصر مشترك تمامي اين بازي ها اين است كه كاربر در نقش يك سرباز شجاع و زبده غربي عمدتاً نيروي ويژه دلتا فورس امريكا يا اس اي اس انگليس و يا حتي نيروهاي حافظ صلح سازمان ملل براي گسترش آزادي هاي فردي و دموكراسي و مبارزه با گروه ها و سازمان تروريستي دولتي يا غيردولتي و يا حتي موجودات فضايي و يا تخيلي كه بشريت را به سوي نابودي مي كشانند، وارد عمل شده و هدفي جز مبارزه و نابودي تروريست ها و نجات بشريت ندارند.
ايالات متحده و صهيونيسم بين الملل سعي دارند با اين برنامه هاي فرهنگي، تجاوزات نظامي خود را در ميان ملت امريكا و حتي ساير ملت ها امري عادي، انسان دوستانه و به منظور گسترش صلح و دموكراسي در سطح جهان نشان دهد. سعي مي شود اين موضوع القا شود كه امريكا نماد خير مطلق در جهان است و هر فرد يا گروه يا دولتي كه مخـالف او و ارزش هايش است محـورهاي شـرارت و شيطاني اند.
پيش از فــروپاشي شوروي سابق ريگان لقب امپراطور شرور را به اتحاد جماهير شوروي داد و پس از آن جرج دبليو بوش از كشورهايي چون ايران و عراق با عنوان كشورهاي پليد (شرور) نام برد.
برخي از بازي هاي رايانه اي نيز به جنگ جهاني دوم و مبارزه با دولت نژادپرست نازي پرداخته و يا پس از آن به مبارزه با كمونيست ها مي پردازد.
پس از فروپاشي شوروي، امريكا سعي مي كند كشورها و گروه هاي مسلمان را بزرگترين خطر براي صلح جهاني معرفي كند. چراكه به قول نظريه پردازان آنها، امريكا اكنون بجاي اژدهاي بزرگ با مارهاي سمي پرشماري روبروست. يا به قول هنري كسينجر با اسلام سياسي به رهبري جمهوري اسلامي ايران.
همانطور كه بيان شد در بازي هاي رايانه اي جديد شما به مبارزه با كشورها و گروه هاي اسلامي مي رويد. ويژگي مشترك اين بازي ها استفاده از نمادها و سمبل هاي اسلامي است. نمايش مكان هاي منقش به تصاوير اسلامي، استفاده از رنگ سبز براي نمايش تروريست ها، استفاده از مكان هاي مذهبي مسلمانان مانند مسجد كه از محل هاي تجمع تروريست ها معرفي مي شود و عمدتاً تك تيراندازها بالاي مناره هاي مساجد موضع گرفته اند و به سوي شما تيراندازي مي كنند. استفاده از صداي عربي و فارسي براي بيان زبان تروريست ها، استفاده از صداي پس زمينه مانند صداي صلوات و پخش آيات قرآن و ... .
در بازي رايانه اي delta Force، black hawk down، team sabre براي مبارزه با تروريست ها به كشورهاي مختلف مي رويد.
1. بازي رايانه اي جنگ ژنرال ها
در اين بازي شما در نقش سربازان امريكايي مأموريت مبارزه با تروريست ها در نقاط مختلف جهان همچون عراق به منظوره مبارزه با بعثيان، يا در افغانستان براي مبارزه با گروه القاعده مي رويد. در عراق و افغانستان تروريست ها با رنگ سبز نمايش داده مي شوند؛ ماشين سبز، كلاه نظامي سبز، پرچم هاي سبز رنگ و حتي كلاهك موشك ها با رنگ سبز نمايش داده مي شوند. هرچند كه بسياري از شركت هاي ساخت بازي هاي رايانه اي در بازي هايشان به صورت موردي بازي هاي اين چنيني ديده مي شود، ولي بنظر مي رسد چند شركت مانند شركت كوما، ريالتي گيمز و شركت كانفليكت با اين هدف كه تجاوزات نظامي امريكا را در اقصي نقاط جهان توجيه كنند تأسيس شده اند.
2. بازي رايانه اي IGI 2
در يكي از مراحل اين بازي شما در ليبي وارد عمليات مي شويد. صداي قرآن و صلوات به گوش مي رسد. نام خداوند (الله) و نام پيامبر (محمد) (ص) بر روي ديوار نقش بسته است و در يك مرحله ديگر تروريست ها به صداي راديو فارسي ايران گوش مي دهند.
3.بازي رايانه اي حمله به ايران
در اين بازي رايانه اي كه پنجاه و هشتمين مأموريت بازي شركت كومار وار است، سربازان امريكايي وظيفه دارند ضمن حمله به تأسيسات هسته اي نطنز، دانشمندان ايراني را از بين ببرند و يك دانشمند را زنداني كنند.
شركت سازنده اين بازي (كوما) ادعا كرده است : " از آنجا كه در زمينه اهداف واقعي ايران از غني سازي اورانيوم به منظور تبديل شدن به دومين كشور اسلامي (پس از پاكستان) داراي بمب اتمي ترديدي وجود ندارد و از سوي ديگر حمله نظامي گسترده و اشغال ايران مي تواند با توجه به در تيررس بودن منابع نفتي خاورميانه از سوي ايران به گسترده شدن دامنه جنگ در منطقه بيانجامد، يك عمليات نظامي كوچك به منظور نابودي پايگاه هسته اي و فناوري اتمي ايران، بيشتر مي تواند مانع از دستيابي اين كشور به بمب اتمي شود. "
كيت هالپر به سايت فارسي بي.بي.سي گفته است : " هنوز خيلي از امريكايي ها از برنامه هسته اي ايران نگرانند. براي همين ما به بازآفريني موقعيت ها دست مي زنيم تا بحث هاي مرتبط را پوشش دهيم. كاربران زيادي با ارسال طومار اينترنتي به ما گفتند كه اين بازي را به دلايل سياسي دوست ندارند، ولي ما يك مؤسسه سياسي نيستيم. اين بازي فرصتي ايجاد مي كند كه ما به برنامه اتمي ايران فكر كنيم. "
با اين حال توجيه طراحان بازي در توليد اين بازي استناد به جمله اي از جرج بوش، رئيس جمهور پيشين امريكا است كه گفت، در برابر تهديدات هسته اي جمهوري اسلامي تمام گزينه ها قابل بررسي است.
4. بازي رايانه اي نجات گروگان هاي آمريكايي (Iran Hostage Rescue)
در اين بازي كه بازهم محصول شركت كوما است، شما در نقش نيروهاي ويژه اي هستيد كه وظيفه تان نجات گروگان هاي امريكايي است كه در سفارتخانه امريكا در تهران زنداني اند. اين بازي به مناسبت فرارسيدن بيست و پنجمين سالگرد اين حادثه (1383 هـ.ش) به بازار عرضه شد. شركت سازنده اعلام كرد كه براي ساخت اين بازي از اسناد رسمي و نيز فيلم ويدئويي مصاحبه با آنتونيو مندز؛ از مسئولان سابق سازمان سي استفاده شده است.
هرچند اين شركت با تحريف اتفاقي كه منجر به شكست مفتضحانه امريكا در طبس شد، بازي را با پيروزي نيروي ويژه به اتمام مي رساند. البته نكات ديگري در بازي Iran Hostage Rescue به چشم مي خورد كه توجه به آنها ضروري بنظر مي رسد :
در قسمت دوم بازي وقتي شما وارد استاديوم شويد تا با استفاده از هلي كوپتر از آنجا خارج شويد، اتوبوسي را مي بينيد كه تصوير امام خميني و يك بسيجي بر روي آن نقش بسته است و روي آن نوشته شده است : "پرورش جوانان خداجوي بسيجي فتح الفتوح امام است. " و با فونت كم رنگ تر زير آن به نظر مي آيد نوشته "مقام معظم رهبري " كه نوشته اين متن روي اتوبوس با زمان اتفاق مورد نظر همخواني ندارد. آيا اين موضوع عمدي است يا يكي از اشتباهاتي است كه به علت بي دقتي اتفاق افتاده مانند نوشته هاي روي كارتن هاي حاوي توپ هاي ورزشي در استاديوم.
5. بازي رايانه اي سام ماجراجو در پرسپوليس
در اين بازي در اوايل قرن 22 زمين تحت حمله مزدوران اهريمن جهاني قرار مي گيرد و نوع بشر در معرض نابودي كامل است. شما در نقش سام استون ملقب به سام ماجراجو بي درنگ براي تغيير گذشته با استفاده از يك دستگاه قديمي به نام دروازه زمان به گذشته بر مي گرديد تا نسل بشر را از خطر نابودي حفظ كنيد.
شياطيني كه به اهريمن جهاني كمك مي كنند عبارتند از : كاميكاز بي سر و عقرب بالغ، زامبال و غول لاوا كه هر كدام از اين شياطين اسلحه اي دارند كه با آن به شما ضربه مي زنند.
عقرب بالغ يكي از ايادي شيطان است. او جنگجويي مذهبي است كه از نژاد اوليه بندپايان بوجود آمده و بخاطر عقايد مذهبي شان بسيار متخاصم اند. يكي ديگر از اين شياطين، كاميكاز بي سر است. او يك سرباز سيرين است كه اهريمن جهاني او را زنده كرده و كنترل زندگي آن را در دست دارد. اين موجود به شكل يك انسان فاقد سر است (بدون سر بودن او به معناي نداشتن عقل و شعور و منطق است)، بنابراين او را براي عملياتي مانند عمليات انتحاري به خدمت گرفته است. كاميكاز بي سر دو بمب در دستان خود حمل مي كند و هنگامي كه به اندازه كافي به هدف نزديك شد آن را فعال مي كند. هرچقدر به شما نزديك تر باشد خسارت بيشتري به شما وارد مي كند. هرچند كه خود نيز پس از انجام اين عمل نابود و متلاشي مي شود. كاميكاز بي سر بصورت غيرمستقيم اين عمل را كه به عمليات شهادت طلبانه مسلمانان شباهت دارد، عملي شيطاني تلقي كرده كه فاقد هرگونه پشتوانه عقلاني است. براي مبارزه با شياطين شما به محل هايي شبيه معابد و مساجد مي رويد؛ اماكني كه پر از طرح ها و نقوش اسلامي است.
مثلاً در بسياري از مراحل كه داراي طرح هاي اسلامي است چنانچه روي اين تصاوير بزرگنمايي كنيم، نام علي بر روي آنها نقش بسته است. و در نهايت شما پس از گذراندن مراحل سخت و دشوار در كليسا ! با اهريمن جهاني روبرو شده و در نهايت او را شكست مي دهيد. حتي پايان بازي، بيشتر با نماد غربي مذهب يعني كليسا به پايان مي رسد و اين را به ذهن كاربر منتقل مي كند كه مسيحيت عامل آرامش، صلح و مودت و اسلام عامل خشونت و .. است. و به نوعي كودك و نوجوان و جوان مسلمان را نسبت به دين اسلام بدگمان مي نمايد و در نهايت در ضمير ناخودآگاه وي زمينه هاي انحراف و خروج از دين اسلام را فراهم مي كند.
با دقت در مطالب ذكر شده مي توان فهميد كه رسانه نوظهور بازي هاي رايانه اي با توانمندي ها و ويژگي هاي خـاص خـود بعنوان ابـزاري نويـن براي عمليات روانـي و قـدرت نـرم دشمن تبديل شده اند. سـربـازان رايـانه اي بي هيچگونه حساسيت، نظارت و كنترل تا عمق خانه هايمان نفوذ مي كنند. !؟
با مطالب عنوان شده ديگر نمي توان به بازي هاي رايانه اي تنها بعنوان ابزار جذاب براي تفريح و سرگرمي كودكان و نوجوانان نگاه كرد؛ بلكه بايد به آنها از ديد دشمنان تفكر اسلامي نگريست. و در مقابل با توليد جانشين هاي مناسب براي اينگونه بازي ها باتوجه به عمق منابع ملي و مذهبي به مبارزه با اين تجاوز پرداخت. ادامه مطلب
بر اساس اين گزارش در اين مطلب آمده است:
بقيه در ادامه
توليد و پيدايش بازي هاي رايانه اي دنيا به سال 1962.م باز مي گردد كه استيفن راسل از دانشجويان دانشگاه MIT نخستين بازي رايانه اي را با نام جنگ فضايي نوشت كه روي رايانه اي به نام PDP1 كه اندازه اي در حدود يك اتومبيل داشت اجرا مي شد و داستان بازي همان جنگ سفينه ها بود كه شما بايد سفينه طرف مقابل را نابود مي كرديد.
بعد از آن شركت آتاري در سال 1973 بازي پونگ را ساخت كه يك بازي ساده متشكل از تعدادي مستطيل سياه و سفيد بود كه چندان خلاقيتي در آن وجود نداشت.
مهاجمان فضايي، بازي ديگري كه در سال 1997 در شركت تايتو نوشته شد، شامل عناصر كلاسيك يك بازي رايانه اي بود. در اين بازي كنترل يك شي يا يك شخص در دست بازيكن بود كه بايد با كمك آن دشمنان را نابود مي كرد.
پس از آن بازي هاي ويدئويي سير تكاملي خود را طي كردند و در اواسط دهه هشتاد بازي ها بيشتر به سمت داستان هاي جنگي پيش رفتند.
علت آن علاوه بر مسائل فني جو متشنج اواخر دهه 80 امريكا، ناشي از جنگ سرد با شوروي سابق و ديگر برنامه هاي ريگان، رئيس جمهور وقت بود.
بازي هايي مثل استار فلايت و ... ولي در پنج سال اخير با پيشرفت هايي كه در سخت افزارها و نرم افزارهاي ساخت و اجراي بازي ايجاد شده اين محصول جايگاه خاص خود را در جهان پيدا كرده است.
طبق آمار، روزانه دو بازي رايانه اي به بازار مي آيد و تخمين زده مي شود كه چرخش مالي اين بازي ها فقط در امريكا، تا پايان اين دهه، به بيش از يك ميليارد دلار در سال برسد.
بازي هاي رايانه اي برخلاف فيلم هاي سينمايي به مخاطب اين امكان را مي دهد كه بجاي تماشاچي بودن خود به ايفاي نقش بپردازد، رانندگي كند، با اسلحه شليك كند و تعقيب و گريز انجام دهد.
آمارها نشان مي دهد كه روند توليد بازي هاي رايانه اي به 4-3 هزار نسخه در سال مي رسد و با شتاب زياد در جامعه جهاني در حال گسترش است. كه توليد اين بازي ها در دنيا تنها در انحصار چند شركت امريكايي و ژاپني است.
بيش از 30 ميليون نفر در سراسر جهان، بخشي از اوقات فراغت خود را با بازي هاي رايانه اي پر مي كنند كه بالغ بر 10% آنها بين 4 تا 7 ساعت از رندگي روزمره شان را به اين كار اختصاص داده اند؛ اين آمار علاوه بر آنكه گستردگي بازي هاي رايانه اي را نشان مي دهد، از وابستگي رواني به اين بازي ها حكايت دارد.
نتايج تحقيقي نشان مي دهد كه 56% جوانان ايراني علاقه بسيار زيادي به بازي هاي رايانه اي و استفاده از اينترنت در اوقات فراغت دارند؛ به گونه اي كه از ميان 2/64% جواناني كه در زمان اوقات فراغت خود مشغول بازي مي شوند، 7/38% بازي هاي رايانه اي را انتخاب مي كنند. از جمله مقاصدي كه در جنگ نرم بازي هاي رايانه اي پيگيري مي شوند، عبارتند از :
1. تشريح خط مشي ها، اهداف و مقاصد سياسي كشور خودي براي مخاطبان و ارائه استدلال هاي پشتيباني از آن خط مشي ها
2. برانگيختن افكار عمومي به طرفداري يا عليه يك عمليات نظامي
3. پشتيباني از تحريم هاي اقتصادي و ديگر اشكال غير قهرآميز اعمال فشار عليه دشمن.
بيشترين بازي هاي رايانه اي به منظور هدف اول مذكور توليد و به صحنه بين المللي عرضه شده است. عنصر مشترك تمامي اين بازي ها اين است كه كاربر در نقش يك سرباز شجاع و زبده غربي عمدتاً نيروي ويژه دلتا فورس امريكا يا اس اي اس انگليس و يا حتي نيروهاي حافظ صلح سازمان ملل براي گسترش آزادي هاي فردي و دموكراسي و مبارزه با گروه ها و سازمان تروريستي دولتي يا غيردولتي و يا حتي موجودات فضايي و يا تخيلي كه بشريت را به سوي نابودي مي كشانند، وارد عمل شده و هدفي جز مبارزه و نابودي تروريست ها و نجات بشريت ندارند.
ايالات متحده و صهيونيسم بين الملل سعي دارند با اين برنامه هاي فرهنگي، تجاوزات نظامي خود را در ميان ملت امريكا و حتي ساير ملت ها امري عادي، انسان دوستانه و به منظور گسترش صلح و دموكراسي در سطح جهان نشان دهد. سعي مي شود اين موضوع القا شود كه امريكا نماد خير مطلق در جهان است و هر فرد يا گروه يا دولتي كه مخـالف او و ارزش هايش است محـورهاي شـرارت و شيطاني اند.
پيش از فــروپاشي شوروي سابق ريگان لقب امپراطور شرور را به اتحاد جماهير شوروي داد و پس از آن جرج دبليو بوش از كشورهايي چون ايران و عراق با عنوان كشورهاي پليد (شرور) نام برد.
برخي از بازي هاي رايانه اي نيز به جنگ جهاني دوم و مبارزه با دولت نژادپرست نازي پرداخته و يا پس از آن به مبارزه با كمونيست ها مي پردازد.
پس از فروپاشي شوروي، امريكا سعي مي كند كشورها و گروه هاي مسلمان را بزرگترين خطر براي صلح جهاني معرفي كند. چراكه به قول نظريه پردازان آنها، امريكا اكنون بجاي اژدهاي بزرگ با مارهاي سمي پرشماري روبروست. يا به قول هنري كسينجر با اسلام سياسي به رهبري جمهوري اسلامي ايران.
همانطور كه بيان شد در بازي هاي رايانه اي جديد شما به مبارزه با كشورها و گروه هاي اسلامي مي رويد. ويژگي مشترك اين بازي ها استفاده از نمادها و سمبل هاي اسلامي است. نمايش مكان هاي منقش به تصاوير اسلامي، استفاده از رنگ سبز براي نمايش تروريست ها، استفاده از مكان هاي مذهبي مسلمانان مانند مسجد كه از محل هاي تجمع تروريست ها معرفي مي شود و عمدتاً تك تيراندازها بالاي مناره هاي مساجد موضع گرفته اند و به سوي شما تيراندازي مي كنند. استفاده از صداي عربي و فارسي براي بيان زبان تروريست ها، استفاده از صداي پس زمينه مانند صداي صلوات و پخش آيات قرآن و ... .
در بازي رايانه اي delta Force، black hawk down، team sabre براي مبارزه با تروريست ها به كشورهاي مختلف مي رويد.
1. بازي رايانه اي جنگ ژنرال ها
در اين بازي شما در نقش سربازان امريكايي مأموريت مبارزه با تروريست ها در نقاط مختلف جهان همچون عراق به منظوره مبارزه با بعثيان، يا در افغانستان براي مبارزه با گروه القاعده مي رويد. در عراق و افغانستان تروريست ها با رنگ سبز نمايش داده مي شوند؛ ماشين سبز، كلاه نظامي سبز، پرچم هاي سبز رنگ و حتي كلاهك موشك ها با رنگ سبز نمايش داده مي شوند. هرچند كه بسياري از شركت هاي ساخت بازي هاي رايانه اي در بازي هايشان به صورت موردي بازي هاي اين چنيني ديده مي شود، ولي بنظر مي رسد چند شركت مانند شركت كوما، ريالتي گيمز و شركت كانفليكت با اين هدف كه تجاوزات نظامي امريكا را در اقصي نقاط جهان توجيه كنند تأسيس شده اند.
2. بازي رايانه اي IGI 2
در يكي از مراحل اين بازي شما در ليبي وارد عمليات مي شويد. صداي قرآن و صلوات به گوش مي رسد. نام خداوند (الله) و نام پيامبر (محمد) (ص) بر روي ديوار نقش بسته است و در يك مرحله ديگر تروريست ها به صداي راديو فارسي ايران گوش مي دهند.
3.بازي رايانه اي حمله به ايران
در اين بازي رايانه اي كه پنجاه و هشتمين مأموريت بازي شركت كومار وار است، سربازان امريكايي وظيفه دارند ضمن حمله به تأسيسات هسته اي نطنز، دانشمندان ايراني را از بين ببرند و يك دانشمند را زنداني كنند.
شركت سازنده اين بازي (كوما) ادعا كرده است : " از آنجا كه در زمينه اهداف واقعي ايران از غني سازي اورانيوم به منظور تبديل شدن به دومين كشور اسلامي (پس از پاكستان) داراي بمب اتمي ترديدي وجود ندارد و از سوي ديگر حمله نظامي گسترده و اشغال ايران مي تواند با توجه به در تيررس بودن منابع نفتي خاورميانه از سوي ايران به گسترده شدن دامنه جنگ در منطقه بيانجامد، يك عمليات نظامي كوچك به منظور نابودي پايگاه هسته اي و فناوري اتمي ايران، بيشتر مي تواند مانع از دستيابي اين كشور به بمب اتمي شود. "
كيت هالپر به سايت فارسي بي.بي.سي گفته است : " هنوز خيلي از امريكايي ها از برنامه هسته اي ايران نگرانند. براي همين ما به بازآفريني موقعيت ها دست مي زنيم تا بحث هاي مرتبط را پوشش دهيم. كاربران زيادي با ارسال طومار اينترنتي به ما گفتند كه اين بازي را به دلايل سياسي دوست ندارند، ولي ما يك مؤسسه سياسي نيستيم. اين بازي فرصتي ايجاد مي كند كه ما به برنامه اتمي ايران فكر كنيم. "
با اين حال توجيه طراحان بازي در توليد اين بازي استناد به جمله اي از جرج بوش، رئيس جمهور پيشين امريكا است كه گفت، در برابر تهديدات هسته اي جمهوري اسلامي تمام گزينه ها قابل بررسي است.
4. بازي رايانه اي نجات گروگان هاي آمريكايي (Iran Hostage Rescue)
در اين بازي كه بازهم محصول شركت كوما است، شما در نقش نيروهاي ويژه اي هستيد كه وظيفه تان نجات گروگان هاي امريكايي است كه در سفارتخانه امريكا در تهران زنداني اند. اين بازي به مناسبت فرارسيدن بيست و پنجمين سالگرد اين حادثه (1383 هـ.ش) به بازار عرضه شد. شركت سازنده اعلام كرد كه براي ساخت اين بازي از اسناد رسمي و نيز فيلم ويدئويي مصاحبه با آنتونيو مندز؛ از مسئولان سابق سازمان سي استفاده شده است.
هرچند اين شركت با تحريف اتفاقي كه منجر به شكست مفتضحانه امريكا در طبس شد، بازي را با پيروزي نيروي ويژه به اتمام مي رساند. البته نكات ديگري در بازي Iran Hostage Rescue به چشم مي خورد كه توجه به آنها ضروري بنظر مي رسد :
در قسمت دوم بازي وقتي شما وارد استاديوم شويد تا با استفاده از هلي كوپتر از آنجا خارج شويد، اتوبوسي را مي بينيد كه تصوير امام خميني و يك بسيجي بر روي آن نقش بسته است و روي آن نوشته شده است : "پرورش جوانان خداجوي بسيجي فتح الفتوح امام است. " و با فونت كم رنگ تر زير آن به نظر مي آيد نوشته "مقام معظم رهبري " كه نوشته اين متن روي اتوبوس با زمان اتفاق مورد نظر همخواني ندارد. آيا اين موضوع عمدي است يا يكي از اشتباهاتي است كه به علت بي دقتي اتفاق افتاده مانند نوشته هاي روي كارتن هاي حاوي توپ هاي ورزشي در استاديوم.
5. بازي رايانه اي سام ماجراجو در پرسپوليس
در اين بازي در اوايل قرن 22 زمين تحت حمله مزدوران اهريمن جهاني قرار مي گيرد و نوع بشر در معرض نابودي كامل است. شما در نقش سام استون ملقب به سام ماجراجو بي درنگ براي تغيير گذشته با استفاده از يك دستگاه قديمي به نام دروازه زمان به گذشته بر مي گرديد تا نسل بشر را از خطر نابودي حفظ كنيد.
شياطيني كه به اهريمن جهاني كمك مي كنند عبارتند از : كاميكاز بي سر و عقرب بالغ، زامبال و غول لاوا كه هر كدام از اين شياطين اسلحه اي دارند كه با آن به شما ضربه مي زنند.
عقرب بالغ يكي از ايادي شيطان است. او جنگجويي مذهبي است كه از نژاد اوليه بندپايان بوجود آمده و بخاطر عقايد مذهبي شان بسيار متخاصم اند. يكي ديگر از اين شياطين، كاميكاز بي سر است. او يك سرباز سيرين است كه اهريمن جهاني او را زنده كرده و كنترل زندگي آن را در دست دارد. اين موجود به شكل يك انسان فاقد سر است (بدون سر بودن او به معناي نداشتن عقل و شعور و منطق است)، بنابراين او را براي عملياتي مانند عمليات انتحاري به خدمت گرفته است. كاميكاز بي سر دو بمب در دستان خود حمل مي كند و هنگامي كه به اندازه كافي به هدف نزديك شد آن را فعال مي كند. هرچقدر به شما نزديك تر باشد خسارت بيشتري به شما وارد مي كند. هرچند كه خود نيز پس از انجام اين عمل نابود و متلاشي مي شود. كاميكاز بي سر بصورت غيرمستقيم اين عمل را كه به عمليات شهادت طلبانه مسلمانان شباهت دارد، عملي شيطاني تلقي كرده كه فاقد هرگونه پشتوانه عقلاني است. براي مبارزه با شياطين شما به محل هايي شبيه معابد و مساجد مي رويد؛ اماكني كه پر از طرح ها و نقوش اسلامي است.
مثلاً در بسياري از مراحل كه داراي طرح هاي اسلامي است چنانچه روي اين تصاوير بزرگنمايي كنيم، نام علي بر روي آنها نقش بسته است. و در نهايت شما پس از گذراندن مراحل سخت و دشوار در كليسا ! با اهريمن جهاني روبرو شده و در نهايت او را شكست مي دهيد. حتي پايان بازي، بيشتر با نماد غربي مذهب يعني كليسا به پايان مي رسد و اين را به ذهن كاربر منتقل مي كند كه مسيحيت عامل آرامش، صلح و مودت و اسلام عامل خشونت و .. است. و به نوعي كودك و نوجوان و جوان مسلمان را نسبت به دين اسلام بدگمان مي نمايد و در نهايت در ضمير ناخودآگاه وي زمينه هاي انحراف و خروج از دين اسلام را فراهم مي كند.
با دقت در مطالب ذكر شده مي توان فهميد كه رسانه نوظهور بازي هاي رايانه اي با توانمندي ها و ويژگي هاي خـاص خـود بعنوان ابـزاري نويـن براي عمليات روانـي و قـدرت نـرم دشمن تبديل شده اند. سـربـازان رايـانه اي بي هيچگونه حساسيت، نظارت و كنترل تا عمق خانه هايمان نفوذ مي كنند. !؟
با مطالب عنوان شده ديگر نمي توان به بازي هاي رايانه اي تنها بعنوان ابزار جذاب براي تفريح و سرگرمي كودكان و نوجوانان نگاه كرد؛ بلكه بايد به آنها از ديد دشمنان تفكر اسلامي نگريست. و در مقابل با توليد جانشين هاي مناسب براي اينگونه بازي ها باتوجه به عمق منابع ملي و مذهبي به مبارزه با اين تجاوز پرداخت.