به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

خواص سيب به اندازه‌اي زياد است كه گفته مي‌شود خوردن يك عدد از اين ميوه در روز، مانع از بروز بسياري از انواع بيماري‌ها مي‌شود.

 اين در حالي است كه بخش عمده‌اي از اين خواص در پوست سيب قرار دارد تا جايي كه به گفته محققان نيمي از ويتامين ث موجود در سيب، در پوست آن است.
علاوه بر اين پوست سيب حاوي مقدار زيادي فلاونوئيد است كه از سلامت قلب محافظت مي‌كند.
فلاونوئيدهاي مختلف هر يك نقش متفاوتي را در بدن برعهده دارند كه از آن جمله، تأمين آنتي‌اكسيدان براي كاهش التهابات، جلوگيري از انباشته شدن پلاكت‌هاي خوني، تنظيم فشار خون و كمك به متوقف ساختن توليد بيش از حد چربي در سلول‌هاي كبد است.
پوست سيب همچنين حاوي فيبر بسيار بالايي است، از اين‌رو مانع از ذخيره كلسترول در رگ‌هاي خوني شده و روده‌ها را نيز تميز مي‌كند. اين پوست خوراكي به خنثي كردن اثرات راديكال‌هاي آزاد در بدن نيز كمك مي‌كند.
مطالعات انجام گرفته روي پوست سيب حاكي از آن است كه وجود تركيبي به نام فنوليك در پوست سيب، خواص ضدسرطاني را همراه خواهد داشت.
از اين‌رو پوست سيب داراي قدرت بالقوه‌اي در مبارزه با سلول‌هاي سرطاني خصوصاً سرطان سينه، كبد و روده است.
شبكه ايران نوشت؛ علاوه بر اين پوست سيب در كنترل قند خون نيز نقش داشته و حاوي مواد مغذي‌اي چون آهن، پتاسيم و گروه ويتامين ب است.
ميزان تركيبات فتوشيميايي مفيد موجود در پوست سيب، بيش از شش برابر ميزان موجود در ميوه آن است.
اين تركيبات براي حفظ سلامت و جلوگيري از ابتلا به انواع بيماري‌ها تأثير بسزايي دارند.
آنتي‌اكسيدان موجود در پوست سيب نيز از بروز انواع بيماري‌هاي قلبي - عروقي، سرطان، ديابت و آلزايمر جلوگيري مي‌كند. همچنين مانع از صدمات سلولي ناشي از اثرات اكسيداسيوني استرس شده و علاوه بر محافظت از آنها، سلول‌هاي آسيب ديده را ترميم مي‌كند.
قدرت آنتي‌اكسيدان موجود در پوست سيب پنج برابر قدرت آنتي‌اكسيداني تمشك آبي، 11 برابر قدرت آنتي‌اكسيداني كلم بروكلي و 14 برابر قدرت آنتي‌اكسيداني آب انار خالص است.
براي پاك كردن پوست سيب و زدودن آلودگي آفت‌كش‌ها و ... از آن بايد سيب را به‌خوبي با آب سرد شست‌وشو داده و از مصرف مواد شوينده براي شستن آن خودداري كرد.علاوه بر اين استفاده از پوست سيب‌هاي ارگانيك مفيدتر خواهد بود.
 
ادامه مطلب
سه شنبه 25 خرداد 1389  - 11:08 PM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6042407
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی