بسم الله الرحمن الرحیم
💠 آیت الله مجتهدی تهرانی(ره):
این دنیا کوچهی بنبست است. آخرش پیشانیمان میخورد به سنگ لحد! آنوقت تازه پشیمان میشویم، میگوییم خدایا ما را به دنیا بازگردان...! اما خطاب میرسد "کلّا"...ساکت شو!
بسم الله الرحمن الرحیم
💠 آیت الله مجتهدی تهرانی(ره):
این دنیا کوچهی بنبست است. آخرش پیشانیمان میخورد به سنگ لحد! آنوقت تازه پشیمان میشویم، میگوییم خدایا ما را به دنیا بازگردان...! اما خطاب میرسد "کلّا"...ساکت شو!
یک چند پشیمان شدم از رندی و مستی
عمریست پشیمان ز پشیمانی خویشم...
مقام معظم رهبری
بسم الله الرحمن الرحیم
پيامبر صلى الله عليه و آله :
لا تَزولُ قَدَما عَبدٍ يَومَ القيامَةِ حَتّى يُساَ لَ عَن اَربَعٍ عَن عُمُرِهِ فيما اَفناهُ وَ عَن شَبابِهِ فيما اَبلاهُ وَ عَن مالِهِ مِن اَينَ اَ كتَسَبَهُ وَ فيما اَ نفَقَهُ وَ عَن حُبِّنا اَهلَ البَيتِ ؛
انسان، در روز قيامت، قدم از قدم برنمى دارد، مگر آن كه از چهار چيز پرسيده مى شود: از عمرش كه چگونه گذرانده است، از جوانى اش كه چگونه سپرى كرده، از ثروتش كه از كجا به دست آورده و چگونه خرج كرده است و از دوستى ما اهل بيت [پيامبر صلى الله عليه و آله].
امالی(صدوق) ص39 - خصال ج1 ، ص 253، ح 125
بسم الله الرحمن الرحیم
امام صادق (علیه السلام) فرمودند:
لا تَدَع زیارَهَ الحُسَیْنِ بْنِ عَلیّ علیهالسلام و مُر اَصحابَکَ بِذالِکَ، یَمُدُّ اللّهُ فی عُمْرِکَ و یَزیدُ اللّهُ فی رِزقِکَ و یُحییکَ اللّهُ سَعیدا و لاتَموتُ اِلاّ سَعیدا و یَکتُبکَ سَعیدا؛
زیارت امام حسین علیه السلام را رها نکن و دوستان خود را هم به آن سفارش کن، که در این صورت، خداوند عمرت را طولانی و روزیات را زیاد می کند و زندگیات را همراه با سعادت می کند و جز سعادتمند نمی میری و نام تو را در شمار سعادتمندان، ثبت می کند. کامل الزیارات، ص 286.
بسم الله الرحمن الرحیم
امام صادق عليه السلام :
اِنْ اُجِّلْتَ فى عُمُرِكَ يَومَيْنِ فَاجْعَلْ اَحَدَهُما لاِدَبِكَ لِتَسْتَعينَ بِهِ عَلى يَومِ مَوتِكَ. فَقيلَ لَهُ : وَ ما تِلْكَ الاِسْتِعانَةُ؟ قالَ : تُحْسِنُ تَدبيرَ ما تُخَلِّفُ وَ تُحْكِمُهُ؛
اگر در عُمرت دو روز مهلت داده شدى ، يك روز آن را براى ادب خود قرار ده تا از آن براى روز مُردنت كمك بگيرى. به امام گفته شد : اين كمك گرفتن چگونه است؟ فرمودند : به اينكه آنچه را از خود برجا می گذارى ، خوب برنامه ريزى كنى و محكم كارى نمايى.
وسایل الشیعه ج19 ، ص266 - کافی (ط-الاسلامیه) ج8 ،ص150
بسم الله الرحمن الرحیم
مظهر شهامت و سرعت عملِ ملت ایران دانشجویان بودند؛ آن هم دانشجویانی که پیرو خطّ امام بودند، نه دانشجوی وابسته به فلان حزب سیاسی یا فلان تشکیلات گوناگون و بیایمان؛ نه، دانشجویی که خطِّ امام را قبول داشت و به آن مؤمن بود.
امام خامنه ای ۱۳۸۶/۰۸/۰۹
بسم الله الرحمن الرحیم
رسول خدا(ص): «حجاب در برابر دعا، سرپیچى از پدر و مادر است»
نزهة الناظر و تنبیه الخاطر، ص 37
بسم الله الرحمن الرحیم
💠 ناگهان امام برخاستند و جلسه سران مملکت را ترک کردند. همه تعجب کرده بودند! آقای هاشمی رفسنجانی رفت و پرسید: -آقا کسالتی ایجاد شده است؟ با قاطعیت فرمودند: -نخیر! وقت نماز است. ساعتم را که نگاه کردم دیدم به افق تهران دقیقا وقت نماز است.
📚 بر اساس خاطره شهید صیاد شیرازی؛ مجله پاسدار سلام، ش۲۱۴، ص۱۴
🔹امام صادق علیه السلام فرمودند: «بعد از معرفت خدا، چیزی برتر از نماز نمیشناسم.»
📗 الکافی(ط - بیروت)؛ ج۶؛ ص۷
بسم الله الرحمن الرحیم
سؤال: این حقیر مشتاق زیارت امام عصر عج میباشم از حضرتعالی تقاضا دارم که مرا دعا کنید که به این سعادت نایل شوم.
پاسخ: زیاد صلوات اهدای وجود مقدسش نمایید مقرون با دعای تعجیل فرجش و زیاد به مسجد جمکران مشرف شوید با ادای نمازهایش.
بهسوی محبوب، ص۵۹
بسم الله الرحمن الرحیم
آیتاللهالعظمی بهجت قدسسره:
انسان باید انواع و اقسام مختلف کارهای خیر را استقصا (پیگیری) کند و از هر راهی توانست خود را در آن ثبتنام کند، ولو به اندازه نخود باشد، که روزی به همان یک نخود محتاج میشویم.
در محضر بهجت، ج۱، ص۶۴
