بسم الله الرحمن الرحیم
🍃« نگذارند شيطان زادگان جلوى رشد اسلام ناب محمدى- صلى اللَّه عليه و آله و سلم- را بگيرند...اى كاش همه تجاوزات جهانخواران همانند تجاوز شوروى به كشور مسلمان و قهرمان پرور افغانستان علنى و رودررو بود تا مسلمانان ابهت و اقتدار دروغين غاصبين را در هم مىشكستند؛
🍃ولى راه مبارزه با اسلام امريكايى از پيچيدگى خاصى برخوردار است كه تمامى زواياى آن بايد براى مسلمانان پابرهنه روشن گردد؛ كه متأسفانه هنوز براى بسيارى از ملتهاى اسلامى مرز بين «اسلام امريكايى» و «اسلام ناب محمدى» و اسلام پابرهنگان و محرومان، و اسلام مقدس نماهاى متحجر و سرمايه داران خدانشناس و مرفهين بىدرد، كاملًا مشخص نشده است.
🍃و روشن ساختن اين حقيقت كه ممكن نيست در يك مكتب و در يك آيين دو فكر متضاد و رودررو وجود داشته باشد از واجبات سياسى بسيار مهمى است، كه اگر اين كار توسط حوزههاى علميه صورت پذيرفته بود، به احتمال بسيار زياد سيد عزيز ما، عارف حسين، در ميان ما بود.»
صحيفه نور ج21 120