آیا زگیل مقعدی خطرناک است

بیشتر افراد که زگیل اطراف مقعد دارند دردی را احساس نمی کنند اما اگر  بزرگ شوند باعث ایجاد حساسیت، خارش و خونریزی میشوند.

بعضی اوقات این زگیل ها هیچ علائمی را از خود نشان نمیدهند و فرد متوجه نمیشود که به  زگیل مبتلا شده است. زگیل مقعدی به صورت تکی ظاهر شده و یا حتی در طول زمان میتواند اطراف مقعد یا دستگاه تناسلی پخش شود.

در ادامه این مطلب از پرتو کلینیک به بررسی زگیل مقعدی، علائم آن و عکس زگیل مقعدی زنان و مردان و فیلم عمل جراحی زگیل مقعدی می پردازیم.

عکس زگیل مقعدی

زگیل مقعد یا همان condylomata acuminata می تواند به صورت مخفیانه داخل کانال مقعد رشد کند و فرد از آن بی خبر باشد. زگیل مقعد ابتدا به صورت تکی و در یک ناحیه رشد می کند و سپس با گذشت زمان به سایر قسمت ها سرایت می کند و تکثیر می یابد. در ادامه با هم عکس زگیل مقعدی زنان و مردان و همچنین عکس زگیل مقعدی خفیف را میبینیم:

عکس زگیل مقعدی شدید

عکس زگیل مقعد

عکس زگیل مقعدی

عکس زگیل مقعدی خفیف

عکس زگیل مقعدی زنان

عکس زگیل مقعدی مردان

شکل زگیل مقعدی

 

علائم زگیل مقعدی

در اطراف یا داخل کانال مقعدی ظاهر میشوند و به صورت برآمدگی های کوچک هستند و ممکن است از سر سوزن بزرگتر نباشند. در ابتدا بسیار کوچک اند و قابل توجه نیستند ولی میتوانند رشد کنند و به شکل گل کلم یا خوشه ای در بیایند. 

علت زگیل مقعدی در مردان

  • ایجاد زائده های نرم و مرطوب به رنگ هلویی، زرد، صورتی، قهوه ای کم رنگ و یا حتی به رنگ پوست در اطراف یا داخل مقعد
  • معمولا در ابتدا بدون درد ظاهر میشوند.
  • زگیل تناسلی در زنان بر روی ولوو، واژن و رحم ظاهر میشود.
  • زگیل تناسلی مردان روی آلت تناسلی، ران یا کشاله ران ظاهر میشود.
  • در افرادی که به اچ پی وی مبتلا هستند، ممکن است در دهان و گلو ظاهر شود.

در موارد نادر باعث:

  • خارش
  • خونریزی
  • ترشح از مخاط
  • ترشح مخاط
  •  امکان ایجاد زگیل در سایر نقاط بدن

رابطه ی دهانی با شخصی که به این بیماری مبتلا است یا بوسیدن فردی که دارای زگیل گلو است منجر به عفونت میشود.

 

 



ادامه مطلب

نوشته شده در : چهارشنبه 30 فروردین 1396  ساعت :9:31 AM   |   توسط :ahmadi نظرات (0)

زگیل تناسلی و بهترین درمان این ویروس پنهان مقاربتی

زگیل تناسلی یک عفونت شایع است که توسط ویروسی به نام ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) ایجاد می شود. این عفونت بسیار مسری هم زنان و هم مردان را تحت تاثیر قرار میدهد، گرچه در بزرگسالان و جوانان شایع تر است.

زگیل تناسلی باعث ایجاد برجستگی های کوچکی در ناحیه تناسلی یا اطراف آن می شود که بسته به رنگ پوست می تواند از سفید تا صورتی و یا قهوه ای تیره متغیر باشد. اندازه این ضایعات نیز بسیار متغیر است - از نقاطی که به سختی قابل مشاهده هستند تا 2 اینچ!

بیشتر بخوانید: بهترین درمان برای برداشتن زگیل تناسلی

علائم زگیل تناسلی

زگیل تناسلی اغلب بدون علامت بوده و خود به خود تشخیص داده نمی‌شود. در برخی موارد، زگیل‌های تناسلی ممکن است باعث علائم ناخوشایندی مانند خارش، سوزش و درد شوند. همچنین زگیل‌های تناسلی می‌توانند منجر به افزایش خطر ابتلا به سرطان دهانه رحم، مجرای ادراری و مجرای رحم شوند.

با این حال، گاهی اوقات خارش در ناحیه تماس در حین مقاربت رخ می دهد، اما اغلب خارش خفیف یا شدید ادامه می یابد زیرا اکثر افراد حتی هیچ ناراحتی را احساس نمی کنند.

در ادامه به برخی از روش‌های درمان زگیل تناسلی می پردازیم:

درمان زگیل تناسلی

 

وقتی صحبت از درمان زگیل تناسلی می شود، بسته به شدت ضایعات، تشخیص دکتر زگیل تناسلی و ترجیحات شخصی شما، گزینه های زیادی وجود دارد، از جمله داروها، درمان هایی مانند لیزر زگیل تناسلی و کرایوتراپی و فریز کردن زگیل ها (انجماد) یا جراحی (برداشتن). قبل از تصمیم گیری در مورد یک گزینه درمانی، بهتر است با پزشک خود در مورد آنچه برای شما مناسب است مشورت کنید - به خصوص اگر باردار هستید!

جراحی

اگرچه برداشتن زگیل تناسلی با جراحی امکان پذیر است، اما به دلیل خطر بالای زخم و سایر عوارض که می تواند با هر نوع عمل جراحی رخ دهد، تنها باید در موارد شدید مورد توجه قرار گیرد.بریدن زگیل ها یا جراحی لیزری از یک پرتو نور با شدت بالا برای تبخیر زگیل ها استفاده می کند. جراحی معمولاً برای مواردی که سایر درمان‌ها شکست خورده‌اند یا زمانی که زگیل‌ها خیلی بزرگ یا خیلی زیاد هستند، استفاده می‌شود.

لیزر زگیل تناسلی

درمان زگیل تناسلی

روش درمان زگیل تناسلی با لیزر شامل استفاده از انرژی پالسی نور بدون آسیب بر روی بافت زگیل ها می باشد. بنابراین احتمالاً نتایج بهتری را در بهبودی ارائه می کند. برخلاف روش جراحی و برش با تیغ، لیزر زگیل تناسلی سریع ترین و قطعی ترین نتیجه بهبود را خواهد داشت با کمترین عوارض و بدون عود مجدد یا بازگشت دوباره زگیل ها.

یک پرتو شدید نور برای گرم کردن و از بین بردن بافت زگیل بدون آسیب رساندن به پوست سالم اطراف استفاده می شود، بنابراین از گسترش هر گونه عفونت جلوگیری می کند. درمان زگیل تناسلی با لیزر سریع عمل می کند و در از بین بردن موارد سرسخت یا عود کننده این بیماری ناشی از HPV (ویروس پاپیلومای انسانی) بسیار موثر است.

این روش خطر بسیار کمی برای ایجاد جای زخم و همچنین خطرات کمتری در ارتباط با سایر اشکال درمان مانند سوزاندن یا یخ زدن مناطق آسیب دیده دارد. توجه به این نکته مهم است که اگرچه میزان عود ممکن است پس از یک جلسه به میزان قابل توجهی کاهش یابد اما ممکن است نیاز به جلسات متعدد برای ریشه کن کردن کامل زگیل ها باشد.

کرم‌ها و محلول‌های موضعی

طیف گسترده ای از کرم های موضعی در دسترس هستند که حاوی اسید سالیسیلیک (برای برداشتن فیزیکی بافت زگیل) یا یک عامل ضد ویروسی به نام ایمیکویمود (که به تقویت دفاع طبیعی بدن شما در برابر HPV کمک می کند) هستند.

کرم‌ها و محلول‌های موضعی را می‌توان مستقیماً روی زگیل‌ها استفاده کرد تا به از بین بردن آنها کمک کند. این داروها معمولاً با از بین بردن سلول های زگیل باعث کوچک شدن و در نهایت ناپدید شدن آنها می شوند. درمان‌های موضعی رایج برای زگیل تناسلی شامل ایمیکویمود، پودوفیلین و تری کلرواستیک اسید (TCA) است. هنگام استفاده از این داروها مهم است که دستورالعمل های لازم را انجام دهید، زیرا ممکن است باعث تحریک پوست شوند.

سرما درمانی

کرایو زگیل تناسلی شامل منجمد کردن زگیل ها با نیتروژن مایع است که باعث ایجاد تاول و افتادن آنها می شود. این درمان معمولاً در مطب انجام می‌شود و ممکن است برای موثر بودن به جلسات متعدد نیاز داشته باشد. کرایوتراپی می تواند دردناک باشد و باعث ایجاد اسکار یا تغییر رنگ پوست شود.

واکسن های HPV

در حالی که واکسن های HPV، درمانی برای زگیل تناسلی موجود نیستند، اما می توانند به جلوگیری از شیوع بیماری در آینده کمک کنند. واکسن HPV هم برای مردان و هم برای زنان در سنین 9 تا 45 سال توصیه می شود و می تواند در برابر سویه های HPV که بیشتر با زگیل تناسلی و انواع خاصی از سرطان مرتبط هستند محافظت کند.

نکات مهم در مورد زگیل تناسلی

  • زگیل تناسلی توسط سویه های خاصی از ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) ایجاد می شود.
  • آنها می توانند به صورت برجستگی های کوچک و گوشتی رنگی ظاهر شوند که به صورت خوشه ای رشد می کنند یا روی پوست اطراف اندام تناسلی، مقعد، بالای ران ها یا ناحیه تحتانی باشند.
  • ممکن است ماه‌ها تا حتی سال‌ها پس از عفونت ندانید که زگیل تناسلی دارید، بنابراین اگر احتمال دارد از طریق رابطه جنسی محافظت‌نشده با فرد آلوده در معرض ویروس HPV قرار گرفته‌اید، مهم است که به طور منظم آزمایش دهید.
  • انجام آزمایش های غربالگری منظم مانند پاپ اسمیر به تشخیص زودهنگام هرگونه تغییر در سلول ها قبل از تبدیل شدن به خطرات جدی تری برای سلامتی مانند شرایط سرطانی مرتبط با برخی از انواع ویروس های HPV کمک می کند.
  • گزینه‌های درمانی متنوعی از کرایو تراپی و لیزر گرفته تا دارو و محلول های موضعی برای این ضایعات تجویز می شود.

چگونه از زگیل تناسلی پیشگیری کنیم؟

  1. در هر بار تماس جنسی، از جمله رابطه جنسی دهانی و مقعدی، از کاندوم یا سایر روش های پیشگیری استفاده کنید.
  2. . HPV دهانی (ویروس پاپیلومای انسانی) در بین بزرگسالان در حال افزایش است، بنابراین حتما در طول رابطه جنسی دهانی نیز از کاندوم استفاده کنید!
  3. از دست زدن به نواحی آسیب دیده پوست، از جمله اندام تناسلی خود، خودداری کنید زیرا این کار عفونت را سریعتر از همه روش های دیگر پخش می کند.
  4. در برابر گونه های خاصی از HPV که می توانند باعث زگیل شوند واکسینه شوید. حتی کسانی که واکسن زده اند باید اقدامات احتیاطی را در هنگام برقراری رابطه جنسی محافظت نشده یا وارد شدن به یک رابطه فیزیکی صمیمی با شخص دیگری انجام دهند.
  5. پرهیز از هر نوع فعالیت جنسی تا زمانی که هر دو طرف وضعیت خود را بدانند.
  6. در صورت استفاده از وسایل جنسی، مطمئن شوید که آنها تمیز و بهداشتی هستند و به‌طور مشترک با کسی استفاده نشوند.
  7. با هر کسی رابطه جنسی برقرار نکنید و از داشتن شرکای جنسی متعدد پرهیز نمایید.


ادامه مطلب

نوشته شده در : دوشنبه 28 فروردین 1396  ساعت :11:13 AM   |   توسط :ahmadi نظرات (0)

آنچه که هر زن باردار باید در مورد سلامت مقعد بداند

به گزارش سایت 7 گنج :

 از آنجایی که زنان باردار بیشتر از یبوست رنج می برند، احتمال ایجاد شقاق مقعدی در آنها بیشتر است. با این حال، این شقاق می تواند پس از زایمان نیز ظاهر شود

زن باردار

 بیماری شقاق مقعدی یکی از بیماری های نشیمنگاهی می باشد که هم زنان و هم مردان ممکن است آن را تجربه نمایند. اما یکی از علل ایجاد آن بارداری می باشد. به همین دلیل در این مطلب قصد داریم به بیماری شقاق در زنان باردار بپردازیم و علت ها و علائم آن و روش درمان شقاق در بارداری  را بررسی نماییم.

شقاق مقعدی ممکن است هنگام دفع مدفوع سفت و سخت به شکل یک شکاف یا پارگی در اطراف مقعد ظاهر شود. شقاق یا فیشر با سوزش و درد زیاد موقع دفع یا پس از آن همراه است و ممکن است هنگام دفع خون قرمز روشن هم دیده شود. اما چرا زنان در دوران بارداری دچار شقاق می شوند؟ معمولاً 10 الی 15 درصد زنان در بارداری و یا بعد از آن دچار شقاق می شوند.  اصلی ترین علت شقاق در بارداری یبوست می باشد. به همین دلیل داشتن رژیم غذایی سالم و پرفیبر در این دوران هم برای جلوگیری از شقاق و هم برای پیشگیری از هموروئید بارداری بسیار اهمیت دارد.

با توجه به اهمیت دو چندان سلامتی مادر و جنین در این دوران نمی توان از هر روشی برای درمان شقاق استفاده نمود. لیزر تنها روشی است که برای شقاق در بارداری هم قابل استفاده می باشد.

در ادامه به بررسی این دو بیماری شایع در بارداری می پردازیم:

بواسیر و شقاق در بارداری

در سه ماهه سوم بارداری هموروئید و شقاق شایع تر است . ممکن است برخی از زنان برای اولین بار بواسیر و شقاق را در بارداری تجربه کنند اما اگر خانمی پیش از بارداری هم به یکی از این بیماری های نشیمنگاهی مبتلا بوده باشد، در دوران بارداری امکان عود مجدد آن هست.

در بارداری به دلیل افزایش وزن و افزایش فشار به لگن و مقعد ، احتمال بروز شقاق (که نام علمی آن همان فیشر می باشد ) وجود دارد. همچنین ممکن است خانمی در 9 ماه بارداری به فیشر یا هموروئید دچار نشود ولی موقع زایمان به دلیل زور زدن بیش از حد بواسیر او بیرون بزند یا دچار شقاق شود. در بیشتر موارد اگر یبوست بعد از زایمان کنترل شود هموروئید و شقاق هم بهبود پیدا می کنند.

به نقل از سایت mwhtc-stl

Because pregnant women are more likely to suffer from constipation, they’re more likely to develop anal fissures. However, these fissures can also appear after childbirth.

ترجمه متن بالا :  از آنجایی که زنان باردار بیشتر از یبوست رنج می برند، احتمال ایجاد شقاق مقعدی در آنها بیشتر است. با این حال، این شقاق می تواند پس از زایمان نیز ظاهر شود.

درمان شقاق در بارداری

بارداری

برای درمان شقاق در بارداری روش های زیادی وجود دارد. در صورتی که بیماری در مراحل اولیه آن باشد و علائم حاد نباشد، می توانید با استفاده از روش های خانگی مثل مصرف مایعات و روغن زیتون، نشستن در وان آب گرم، استفاده از آلوئه ورا، انجام حرکت کگل، پیاده روی سبک روزانه نیم ساعت و … آن را درمان نمایید اما اگر خونریزی و درد شقاق بیش از یک هفته طول کشید و روش های خانگی کارساز نبود باید درمان پزشکی شقاق را آغاز کرد.

لیزر شقاق در بارداری

درمان قطعی شقاق یا با جراحی است یا لیزر. با توجه به پیشرفت علم پزشکی و عوارض جراحی و دردناک بودن آن برای بیمار، امروز لیزر تبدیل به روش محبوب میان بیماران و پزشکان گشته است. جراحی عوارضی مانند خونریزی، بازگشت مجدد و … دارد که لیزر این عوارض را ندارد.

درمان شقاق در بارداری اگر قرار باشد با جراحی انجام شود به دلیل اینکه به بیهوشی نیاز دارد معمولاً به پس از زایمان موکول می شود تا به جنین آسیبی وارد نشود. اما ممکن است علائم شقاق در بارداری مادر را اذیت کند و نیاز به درمان فوری داشته باشد در این صورت چه باید کرد؟ درمان شقاق با لیزر روشی است که برای زنان باردار هیچ گونه عوارض و خطری ندارد به دلیل اینکه با بی حسی موضعی انجام می شود و نیازی به بیهوشی ندارد. با این حال پیش از اقدام برای درمان با پزشک زنان که تحت نظر او هستید حتما مشورت نمایید.

آیا خونریزی از مقعد در بارداری خطرناک است؟

خونریزی از مقعد در بارداری معمولاً به دلیل ایجاد شدن ترک پوست مقعد و شکاف یا برش هایی در اطراف آن رخ می دهد. پوست مقعد در بارداری به دلیل افزایش وزن، یبوست و یا مدفوع سخت کش آمده و موجب ترک می شود. این خونریزی از مقعد در بارداری تا حدی  طبیعی بوده و جای نگرانی ندارد اما اگر بیش از حد معمول باشد ممکن است موجب کاهش هموگلوبین خون و در نتیجه کم خونی مادر شود.

چرا زنان در بارداری دچار یبوست می شوند؟

به دلیل ترشح هورمون هایی مثل پروژسترون در بارداری، یبوست یکی از موارد شایع در این دوران می باشد. یکی دیگر از دلایل یبوست بارداری، فشار آوردن سر بچه به معده و روده ها می باشد و موجب تنگ شدن فضای معده و در نتیجه یبوست مادر می شود.

همچنین رژیم غذایی نامناسب و کم تحرکی در بارداری از دلایل دیگر یبوست می باشد. اکثر زنان ایرانی در دوران بارداری تغذیه خود را افزایش می دهند و از طرفی تحرک و فعالیت خود را به حداقل می رسانند که همین امر خود زمینه ساز ایجاد یبوست می باشد.

پس از زایمان و فارغ شدن هم اگر مادر مایعات کافی مصرف نکند به واسطه شیر دادن آب بدنش کم شده و باعث یبوست او می شود.

پیشگیری از بیماری های مقعدی در بارداری

همانطور که گفته شد بواسیر و شقاق مقعدی جزو بیماری های مقعدی شایع در دوران بارداری می باشند. علت اصلی بروز این بیماری ها هم یبوست می باشد. پس بهتر است هم در نه ماهه بارداری و هم پس از آن، تا جای ممکن از یبوست پیشگیری کنید. راهکارهایی که که در ادامه گفته می شود نکاتی برای جلوگیری از یبوست و در نتیجه جلوگیری از شقاق مقعدی یا بواسیر در بارداری می باشد:

پیشگیری از یبوست در بارداری

  • مصرف آب و مایعات کافی (روزانه 8 لیوان آب)
  • نوشیدن دو لیوان آب ولرم بعد از بیدار شدن از خواب
  • از مصرف غذای فست فود، چیپس، پفک و … خودداری کنید و به جای آن سالاد و سبزیجات مصرف کنید.
  • پیاده روی روزانه یا تحرک سبک داشته باشید و برای مدت طولانی ننشینید.
  • آلو، انجیر، روغن زیتون هر روز مصرف کنید.
  • اگر بیش از سه روز یبوست داشته باشید ممکن است به بواسیر یا شقاق دچار شوید پس قبل از آن با تجویز پزشک از ملین استفاده کنید.


ادامه مطلب

نوشته شده در : شنبه 19 فروردین 1396  ساعت :10:58 AM   |   توسط :ahmadi نظرات (0)

بهترین روش عمل جراحی شقاق از دید پزشکان متخصص

در صورتی که شقاق حاد درمان نشود و به شقاق مزمن تبدیل شود دیگر با دارو و روش های خانگی قابل درمان نبوده و باید با استفاده از یکی از روش های عمل جراحی شقاق (لیزر، اسفنکتروتومی، دیلاتاسیون و فیشرکتومی) درمان شود.

شقاق مقعدی یکی از دردناک ترین بیماری های نشیمنگاهی بوده که درد، خونریزی و سوزش از علائم شایع آن هستند. شقاق مقعد در اثر یبوست و یا اسهال مزمن به شکل یک ترک، شکاف و یا برش بر روی پوست مقعد ایجاد می شود. شقاق در مراحل اولیه که به زخم تبدیل نشده راحت تر قابل درمان میباشد. زخم فیشر در شقاق مزمن قدیمی تر بوده و حتی ممکن است به عضله مقعد هم آسیب وارد نماید. برای اطلاعات بیشتر درباره این بیماری مطلب شقاق چیست را مطالعه نمایید.

شقاق مقعدی اغلب در عرض 6 تا 8 هفته با استفاده از روش های خانگی و دارویی بهبود می یابد. روش هایی مانند خوردن غذاهای با فیبر بالا، مصرف مایعات بیشتر و مصرف داروهایی برای نرم کردن مدفوع. مصرف مسکن های بدون نسخه و حمام آب گرم یا سیتز نیز می تواند به کاهش علائم کمک کند. همچنین ممکن است پزشک برای شما پماد یا کرم تجویز کند.

اما اگر این اقدامات کمکی نکرد و شقاق بهبود نیافت، پزشک ممکن است درمان های تهاجمی مثل جراحی را پیشنهاد کند.

انتخاب روش درمان مهم ترین مرحله پس از تشخیص می باشد چرا که اگر روش درمان مناسب انتخاب نشود موجب بی اختیاری در کنترل مدفوع و گاز و یا عفونت خواهد شد. پس اگر هر یک از علائم خونریزی حین یا بعد از اجابت مزاج، درد و سوزش مقعد هنگام نشستن و یا هنگام دفع را داشتید برای تشخیص دقیق تر و انتخاب بهترین روش درمان به پزشک جراح عمومی مراجعه کنید. روش های قطعی برای درمان شقاق عبارت است از لیزر شقاق و درمان فیشر با استفاده از اشعه لیزر – عمل جراحی شقاق

درمان شقاق با لیزر

لیزر شقاق

لیزر شقاق روش مدرن و موثر برای درمان این بیماری بوده که نتایج موفقیت آمیزی در درمان شقاق و سایر بیماری های نشیمنگاهی داشته است. معمولآً افراد با شنیدن نام جراحی و تصور بریدن قسمتی از بدن با تیغ جراحی دچار ترس و وحشت شده و درمان را پشت گوش میاندازند. بر خلاف باور برخی از افراد فیشر مقعدی خود به خود درمان نمی شود و برای بهبودی کامل باید از روش های تهاجمی مثل جراحی شقاق و یا لیزر استفاده شود.

بهتر است بدانید که شقاق جزو بیماری هایی است که با گذشت زمان و عدم درمان پیشرفته تر شده و به شقاق مزمن و زخم عمیق تبدیل می شود.

لیزر شقاق در مقایسه با روش جراحی کمتر تهاجمی بوده و بیمار پس از دراز کشیدن به او بی حسی موضعی تزریق شده و پزشک با معاینه مقعد محل دقیق ایجاد شقاق را بررسی می کند و در عرض چند ثانیه با استفاده از اشعه های لیزر به ترمیم بافت های آسیب دیده می پردازد.

درمان شقاق با لیزر روشی بدون درد و خونریزی بوده و نیازی به ایجاد برش یا شکاف روی زخم نیست و تنها با تاباندن اشعه لیزر به ترمیم ترک و شکاف شقاق می پردازد.

روش های سنتی جراحی شقاق

یکی از روش های قدیمی و سنتی برای عمل شقاق، جراحی با روش اسفنکتروتومی می باشد که به دلیل داشتن عوارض زیاد در حال حاضر تقریباً منسوخ شده است.

جراحی شقاق با روش اسفنکتروتومی

اسفنکتروتومی که با توجه به تشخیص پزشک به دو شکل باز و بسته انجام می شود نیاز به بیهوشی و بستری شدن در بیمارستان دارد و بیمار باید حداقل دو شب در بیمارستان بستری باشد.

در اسفنکتروتومی باز، جراح یک برش کوچک در پوست شما ایجاد می کند تا بتواند عضله اسفنکتر را ببیند. برش معمولاً برای بهبودی باز می ماند و پس از برطرف کردن شقاق زخم را باز می گذارند تا خود به خود ترمیم یابد.

 در اسفنکتروتومی بسته، جراح تیغه ای را از زیر پوست شما عبور می دهد تا به عضله برسد و آن را برش دهد. پس از رفع شقاق در اسفنکتروتومی بسته، زخم آن را با بخیه می بندند و بیمار باید برای کشیدن بخیه ها مراجعه کند.

این روش جراحی شقاق بسیار حساس بوده و اگر به هر دلیلی به عضلات و اعصاب مقعد آسیبی وارد شود ممکن است موجب بی اختیاری در دفع گاز و مدفوع در بیمار شود.

عارضه اصلی بعد از این نوع جراحی بی اختیاری است. تقریباً از هر 10 نفر سه نفر ممکن است در کنترل روده‌های خود مشکلاتی داشته باشند.

فیشرکتومی

در صورتی که زخم شقاق در ناحیه حساسی از مقعد باشد عمل جراحی شقاق به شکل اسفنکتروتومی ممکن است موجب افزایش امکان بی اختیاری در فرد شود. در این حالت معمولاً فیشرکتومی انجام می شود که بدون ایجاد برش زخم فیشر را حذف می کنند و برای تاثیر بیشتر در روش فیشرکتومی از تزریق بوتاکس هم استفاده می شود.

دیلاتاسیون

جراحی شقاق با روش دیلاتاسیون

دیلاتاسیون روشی است که در آن پزشک با کمک دست عضلات مقعد را شل کرده و با کششی که ایجاد می شود اسپاسم عضله رفع می شود. در دیلاتاسیون مقعد را بی حس کرده و با فشار دست گردش خون را در آن ناحیه افزایش داده تا مدفوع راحت تر خارج شود. این روش به دلیل عوارض زیادی که دارد از سوی پزشکان ممنوع اعلام شده است.

بوتاکس برای درمان شقاق (تزریق سم بوتولینوم)

بوتاکس (سم بوتولینوم) دارویی است که معمولاً برای درمان بیماری هایی که باعث اسپاسم عضلانی می شوند استفاده می شود. می توان آن را به عضله اسفنکتر در پایین مقعد تزریق کرد که به آرام شدن درد آن کمک می کند. این به نوبه خود به بهبود طبیعی شقاق کمک می کند. به احتمال زیاد قبل از اینکه روش دیگری به شما پیشنهاد شود، تزریق بوتاکس برای درمان شقاق به شما پیشنهاد می شود. این روش در هر 7 نفر از 10 نفر که برای بهبود شقاق بوتاکس تزریق کرده اند موفقیت آمیز بوده است.

ممکن است سه تا چهار ماه پس از تزریق مرحله اول بوتاکس به یک مرحله تزریق دوم نیاز داشته باشید تا شقاق به طور کامل بهبود یابد. ممکن است بعد از تزریق بوتاکس، گاهی سال ها بعد، دوباره شقاق ایجاد شود.

مزایای درمان شقاق با لیزر

لیزر فیشر و درمان شقاق با روش نوین لیزر، نسبت به روش های گفته شده مزایای زیر را دارد:

  • درمان به صورت سرپایی و بدون نیازی به بیهوشی و با بی حسی در کمتر از نیم ساعت انجام می شود.
  • صرفه جویی در وقت و هزینه . هزینه درمان شقاق با لیزر نسبت به جراحی کمتر است.
  • نداشتن عوارضی مثل بی اختیاری و یا آسیب به بافت های اطراف
  • نیازی به طی کردن دوره نقاهت نیست
  • قطعی بودن روش درمان و عدم بازگشت و عود مجدد بیماری

نقاهت پس از جراحی شقاق

  1. ممکن است برای نرم کردن مدفوع و جلوگیری از یبوست پزشک به شما مسکن و ملین یا مسهل بدهد.
  2.  همچنین باید مایعات زیادی بنوشید و غذاهایی بخورید که فیبر زیادی در آنها وجود دارد تا از بازگشت شقاق مقعدی جلوگیری کنید. غذاهای پر فیبر شامل میوه ها و سبزیجات، نان های سبوس دار و غلات هستند.
  3. مهم است که مقعد خود را تمیز و خشک نگه دارید.
  4.  در چند روز اول پس از جراحی، بعد از هر بار اجابت مزاج و دفع مدفوع دوش بگیرید. سپس محل را با پنبه مرطوب تمیز کنید.
  5. ممکن است تا 10 روز پس از عمل جراحی شقاق، متوجه خون در لباس زیر یا دستمال توالت شوید.
  6. برخی از افراد نیز برای چند روز در مدفوع خود ترشحات مخاطی دارند.
  7. زمان بهبودی از فردی به فرد دیگر متفاوت است، اگرچه اکثر افراد آنقدر احساس خوبی دارند که در عرض چند روز به فعالیت های معمول خود بازگردند.
  8. اگر درد شدید، خونریزی یا تب دارید، باید با پزشک مشورت کنید.

منبع: فوت و فن

ادامه مطلب

نوشته شده در : شنبه 19 فروردین 1396  ساعت :10:58 AM   |   توسط :ahmadi نظرات (0)

عوارض عمل نکردن و ترکیدن کیست مویی + اگر درمان نشود چه میشود؟

عواقب و عوارض عمل نکردن کیست مویی چیست؟ اگر کیست مویی به موقع درمان نشود منجر به گسترش عفونت و ایجاد آبسه و حفره های پوستی یا فیستول خواهد شد که این موارد روند درمان و بهبودی را برای بیمار پیچیده تر و زمان بر تر خواهد کرد.

 سینوس پیلونیدال یا همان کیست مویی یکی از بیماری های رایج نشیمنگاهی است که امروزه با توجه به عدم تحرک کافی و نشستن های طولانی مدت شیوع زیادی پیدا کرده است. این بیماری که به دلیل برگشت مو به داخل پوست ایجاد می شود می تواند ناشی از نشستن های طولانی مدت، پرمویی، اضافه وزن، استفاده از لباس های جذب و پلاستیکی و … باشد. 

بسیاری از افرادی که به کیست مویی دچار می شوند ممکن است به دلیل حساسیت ناحیه کیست از بیان آن خجالت بکشند و یا به دلیل عدم آگاهی کافی در مورد اینکه کیست مویی چیست ؟ در پی درمان آن با روش های خانگی باشند که این موارد منجر به پیشرفت بیماری و در نتیجه پیچیده شدن و طولانی شدن درمان خواهد شد. 

لیزر کیست مویی

بهترین و قطعی ترین درمان برای این عارضه تخلیه چرک و عفونت با استفاده از لیزر کیست مویی می باشد که با کمترین درد و خونریزی و در کمتر از یک ساعت در پرتو کلینیک قابل انجام می باشد. 

در صورت مشاهده علائمی مثل تب و خونریزی، التهاب و یا قرمزی در ناحیه کمر و دنبالچه یا بالای باسن بهتر است هرچه سریع تر به یک دکتر کیست مویی مراجعه کرده و درمان را آغاز نمایید. 

با توجه به خطرات کیست مویی در پایین کمر در ادامه عوارض عمل نکردن کیست مویی را برای شما توضیح خواهیم داد: 

در پاسخ به این سوال که “اگر کیست مویی درمان نشود چه اتفاقی می افتد” باید بگوییم موارد زیر از عوارض و عواقب عمل نکردن کیست مویی می باشند: 

  • اگر در درمان کیست مویی تعلل کنید ممکن است عفونت آن از طریق خون به تمام بدن گسترش یابد و این برای فرد بیمار خطرناک خواهد بود.جراحی و مصرف آنتی بیوتیک در این مورد نتیجه بخش است. 
  • در صورت عدم درمان کیست مویی ممکن است عفونت آن گسترش پیدا کند و در نتیجه درمان و بهبود بیماری پیچیده تر خواهد شد. 
  • از دیگر عوارض جراحی نکردن کیست مویی می توان به درد شدید، شدید شدن التهاب و عفونت، آبسه های پی در پی اشاره نمود. 
  • اگر کیست مویی به موقع درمان نشود موجب گسترش عفونت به سایر قسمت های بدن می شود و در نتیجه برای درمان باید بافت بیشتری از بدن که آسیب دیده است حذف شود. 
  • هنگامی که کیست پیلونیدال عفونی می شود، یک آبسه تشکیل می دهد و در نهایت چرک را از طریق سینوس تخلیه می کند. آبسه باعث درد، بوی بد و چرک می شود.

منبع: PartoClinic



ادامه مطلب

نوشته شده در : شنبه 19 فروردین 1396  ساعت :10:58 AM   |   توسط :ahmadi نظرات (0)

درباره ما

کلینیک تخصصی پرتو درمانی. درمان بواسیر، شقاق، کیست مویی و فیستول بدون درد و خونریزی، در مجموعه ی ما با پیشرفته ترین دستگاه ها انجام میشود.

بایگانی

آمار بازدیدها

  • کل بازديد : 21145
  • تعداد کل مطالب : 112
  • تعداد کل نظرات : 0
  • تاریخ ایجاد وبلاگ : دوشنبه 9 بهمن 1396 

تماس با ما

پست الکترونيکي :
وب سایت :

خبرنامه