عمل فیستول مقعدی چقدر طول میکشد

به نقل از فرصت امروز: فیستول مقعدی از دردناک ترین بیماری های ناحیه نشیمنگاهی می باشد که معمولاً در اثر بی توجهی به درمان آبسه مقعدی ایجاد می شود. آبسه مقعدی که به شکل یک جوش ظاهر میشود در ابتدا ممکن است علائمی نداشته باشد به همین دلیل با گذشت زمان، پشت آبسه یک حفره ایجاد می شود و مانند یک تونل به روده بزرگ راه می یابد. این موضوع سرآغاز ایجاد انواع فیستول های مقعدی می باشد.
[B]نحوه عمل جراحی فیستول [/B]

عمل جراحی فیستول مقعدی یکی از روش های درمان فیستول یا همان اتصالات غیر طبیعی بین اعضای بدن و پوست میباشد.روش فیستولوتومی با لیزر پرتوان یکی از بهترین روش های جراحی فیستول بوده که کانال های فیستول را کامل تخریب می نماید.

روش جراحی برای درمان فیستول مقعدی عوارضی مثل بی اختیاری مدفوع، بی اختیاری گاز، درد زیاد، خونریزی و جای زخم و اسکار را به همراه دارد. در صورتی که فیستول شما با لیزر امکان درمان دارد از روش دیگری استفاده نکنید.

 درمان فیستول با لیزر به گونه ای انجام می شود که بیمار می تواند همان روز به خانه برود و به صورت آهسته و کم کم به زندگی روزمره خود برگردد. همچنین در این روش زخم فیستول به خوبی ترمیم می شود و سایر عوارض جراحی فیستول به کمترین حد ممکن کاهش می یابد. لیزر فیستول مقعدی پرتو کلینیک در کمتر از نیم ساعت انجام شده و نیازی به بستری و بیهوشی نیست.

 نوع روش جراحی تا حد زیادی به محل قرار گرفتن فیستول بستگی دارد. برای مثال در صورتی که فیستول پایین اسفنکتر باشد پزشک جراح بعد از تخریب جدار فیستول، راه فیستول را به طرف پوست باز کرده و در همان حالت باز آن را قرار می دهد تا توسط بافت های سالم بدن ترمیم شود.اما اگر فیستول بالای اسفنکتری باشد جراح با استفاده از وسیله ای به نام ستون چرک آن را تخلیه می کند.

تنها راه درمان قطعی فیستول، از بین بردن کامل عفونت ناحیه مورد نظر می باشد و درمان دارویی و خانگی برای فیستول نتیجه بخش نخواهد بود.ممکن است جراحی فیستول عوارضی مثل بی اختیاری مدفوع داشته باشد که برای جلوگیری از این عارضه معمولاً عمل جراحی در چند ماه تکرار می شود.

اما در عمل فیستول با لیزر پزشک فقط در یک جلسه تمامی انواع فیستول ها را می تواند از بین ببرد. برای آگاهی از نحوه عمل جراحی فیستول در ادامه با ما همراه باشید:

 ارزیابی قبل از عمل
ارزیابی قبل از عمل شامل بررسی دقیق پرونده پزشکی، معاینات فیزیکی و تصویربرداری (کونولوسکوپی، فیستولوگرافی، سیگموئیدوسکوپی و سونوگرافی) برای تعیین محل دقیق و وسعت فیستول می باشد که پیش از انجام جراحی انجام می شود.

 بیهوشی
در طول عمل جراحی فیستول مقعدی، بیهوشی انجام می شود تا اطمینان حاصل شود که بیمار در طول عمل متوجه دردی نمی شود. نوع بیهوشی مورد استفاده بستگی به نوع فیستول و سلامت عمومی بیمار دارد. ممکن است با توجه به نظر متخصص بیهوشی یا جراح فیستول بی حسی موضعی یا بی حسی از نخاع و از کمر به پایین انجام بگیرد.

 بررسی فیستول
سپس تیم جراحی فیستول را در معرض دید قرار می دهد و بافت های اطراف آن را با دقت تشریح می کنند تا به اتصال غیر طبیعی دسترسی پیدا کند.

 بسته شدن فیستول
بستن فیستول هدف اصلی عمل جراحی است. جراح با دقت بافت آسیب دیده را ترمیم می کند و راه عبور را می بندد و از نشت بیشتر یا اتصالات غیر طبیعی جلوگیری می کند.

محل زهکشی
در برخی موارد، ممکن است برای حذف مایعات و پیشگیری از عفونت، یک لوله زهکشی وارد شود.

عمل فیستول مقعدی چقدر طول میکشد
مدت زمان عمل جراحی فیستول مقعدی با توجه به عواملی مثل محل فیستول، پیچیدگی فیستول و نوع روش جراحی از فردی به فرد دیگر متفاوت است اما به طور کلی معمولاً 20 الی 60 دقیقه زمان می برد.

4 الی 8 هفته نیز زمان می برد تا زخم فیستول به خوبی بهبود پیدا کند.

بهترین روش جراحی فیستول
عمل فیستول با لیزر پرتوان یا همان فیستولوتومی با بیشترین نتیجه موفقیت آمیز به عنوان بهترین روش جراحی فیستول شناخته شده است. در این روش از ابتدا تا انتهای فیستول یک برش زده می شود. برای دسترسی راحت تر به داخل فیستول ممکن است قسمتی از اسفنکتر مقعد هم بریده شود. پس از دسترسی داخل فیستول از چرک و عفونت تخلیه می شود و همانگونه باز گذاشته می شود تا ترمیم شود.این عمل اگر با لیزر پرتوان باشد سرعت بهبود زخم فیستول بسیار سریع تر می باشد و هیچ گونه آسیبی به بافت های سالم مجاور فیستول وارد نخواهد شد.

برای پیشگیری از بی اختیاری مدفوع در بیمار، جراح روش فلپ را به کار می گیرد و پوست سالم اطراف مقعد را روی فیستول میکشد تا ترمیم شود.

از کجا بفهمیم فیستول داریم؟

ممکن است جوش یا آبسه مقعدی در ابتدا علامت و نشانه خاصی نداشته باشد و به همین دلیل فرد تا زمان ابتلا به فیستول مقعدی متوجه آن نشده باشد. در صورتی که ورم، التهاب یا قرمزی اطراف ناحیه مقعد خود مشاهده کردید یا یک سوراخ و حفره کوچک کنار مقعد تان ایجاد شده و یا شاهد ترشحات زرد رنگ و لکه خون روی لباس زیر خود هستید حتما به یک دکتر جراح فیستول مقعدی برای تشخیص دقیق تر مراجعه کنید. برای آشنایی با بهترین دکتر جراح فیستول و بهترین کلینیک لیزر فیستول در تهران لینک زیر را مطالعه نمایید تا پاسخ سؤال اینکه برای درمان فیستول به چه پزشک یا دکتری باید مراجعه کنیم را دریافت کنید: 

https://partoclinic.com/بهترین-جراح-فیستول/

ترشحات بعد از عمل جراحی فیستول تا چه مدت خارج می شوند؟
معمولاً 2 هفته تا 2 ماه طول می کشد و در این مدت، خروج ترشحات و چرک و خونابه از محل فیستول طبیعی می باشد. پزشک جراح برای کمک به خارج شدن ترشحات بعد از عمل، از نخ ستون یا درن استفاده می کند.

https://www.forsatnet.ir/14020715-17.html



ادامه مطلب

نوشته شده در : سه شنبه 22 مهر 1399  ساعت :3:42 PM   |   توسط :ahmadi نظرات (0)

قرص سایمتیدین برای زگیل تناسلی خوبه؟

بهترین پماد برای درمان زگیل تناسلی مردان و زنان چیست؟ آیا زگیل تناسلی با دارو یا پماد درمان می شود؟ قرص سایمتیدین برای زگیل تناسلی خوبه؟؟
درمان قطعی زگیل تناسلی تنها در صورتی ممکن است که بدن شخص از ویروس اچ پی وی توسط لیزر زگیل تناسلی پاک شود و هر گونه روش های خانگی و درمان های دارویی، پماد و یا “قرص برای زگیل تناسلی” تنها موجب حذف زائده ها و برجستگی های ظاهری از روی پوست می باشد. زگیل تناسلی یکی از شایع ترین بیماری های مقاربتی می باشد که بیشترین راه انتقال آن رابطه جنسی و تماس پوست به پوست می باشد.

زگیل تناسلی در زنان به دلیل منجر شدن به سرطان دهانه رحم خطرناک تر بوده و به همین دلیل خانم ها باید چکاپ ها و تست های دوره ای پاپ اسمیر را مرتب و به موقع انجام دهند.برای آشنایی بیشتر با این بیماری عکس زگیل تناسلی و تصاویر آن در زنان و مردان را مشاهده کنید.

در واقع ویروس اچ پی وی عامل اصلی زگیل تناسلی و زگیل داخل دهان، زگیل مقعد، واژن و دهانه رحم می باشد که بیش از ۲۰۰ نوع گوناگون دارد و تنها چند تیپ آن پرخطر می باشد.

اما با توجه به نقش پر اهمیت سیستم ایمنی بدن در درمان زگیل تناسلی برخی قرص ها و داروها برای تقویت سیستم ایمنی وجود دارند. محلول ها و پمادهایی نیز برای استعمال خارجی روی زگیل ها وجود دارند که هیچ یک درمان قطعی نیستند و ممکن است بعد از مدتی زگیل ها دوباره برگردند. در ادامه با هم بررسی می کنیم که بهترین پماد و دارو برای زگیل تناسلی کدام است و در انتها  داروی جدیدی که کشف شده است چیست؟
پماد برای درمان زگیل تناسلی مردان و زنان 
همانطور که گفته شد استفاده از پماد و دارو برای زگیل تناسلی هرگز درمان قطعی نیست و به معنی پاکسازی کامل بدن از انواع ویروس های اچ پی وی که عامل زگیل تناسلی هستند، نمی باشد. اما باز هم برخی افراد در همه شرایط درمان های خانگی و درمان با پماد، دارو یا قرص را به درمان های اصولی مثل لیزر یا کرایو زگیل تناسلی ترجیح می دهند. بهترین پماد و داروهای زگیل تناسلی را در ادامه معرفی می کنیم:

نکته ای که باید توجه داشته باشید این است که تمامی داروها و درمان هایی که در ادامه گفته می شود باید تا زمانی که زگیل ها کاملاً از بین بروند برای مدت چند هفته متوالی استفاده شوند در حالی که درمان زگیل تناسلی با لیزر در پرتو کلینیک فقط در یک جلسه به صورت سرپایی تمامی زگیل ها با اشعه لیزر از بین می رود و کمترین عوارض را برای فرد به همراه دارد.

☎️ تماس برای مشاوره رایگان و تعیین نوبت لیزر زگیل تناسلی در یک جلسه سرپایی بدون درد و خونریزی : ۸۶۰۸۴۹۷۳-۰۲۱ ☎️

⚠️ همچنین برخی زگیل ها مثل زگیل مجرای ادراری در مردان یا زگیل واژن و دهانه رحم در زنان تنها توسط پزشک قابل تشخیص و مشاهده است و اگر به موقع تشخیص داده نشود ممکن است با گذشت زمان زگیل ها بزرگتر شده و تکثیر یابند و منجر به عوارض خطرناکی مثل سرطان دهانه رحم و … گردد. ⚠️

پودوفیلین (Podophyllin)
محلول پودوفیلین 
محلول پودوفیلین یکی از داروهای زگیل تناسلی است که باعث تخریب بافت زگیل می شود. پزشک محلول را با یک چوب پنبه روی زگیل ها می مالد و نهایتاً تا ۴ ساعت بعد باید ناحیه مورد نظر شسته شود. استفاده از محلول پودوفیلین برای زگیل تناسلی تا مدتی که زائده ها از بین بروند ادامه می یابد و ممکن است ۴ تا ۶ هفته طول بکشد.

بعد از استعمال این محلول ممکن است سوزش و یا زخم و حساسیت پوستی را تجربه کنید. از محلول پودوفیلین برای زنان باردار استفاده نمی شود.
به دلیل اسیدی بودن این محلول و عوارض برخورد آن با پوست بافت های اطراف بهتر است این محلول توسط پزشک استفاده شود و خودتان این کار را انجام ندهید.
ژل پودوفیلین همچنین در کاهش رشد سلول های خوش‌خیم که عامل سرطان پوست هستند مؤثر می باشد.
پودوفیلوکس
پودوفیلوکس (کوندیلوکس) نیز محلولی شبیه به پودوفیلین می باشد با این فرق که شما می توانید پودوفیلوکس را خودتان در منزل نیز استفاده کنید به این صورت که این محلول را دو مرتبه در روز برای مدت ۳ الی ۴ روز با استفاده از سواب  بر روی زگیل های خود بمالید. بعد از این تا ۴ روز هیچ دارو و درمان دیگری برای این ناحیه استفاده نشود و این روند تا زمان از بین رفتن کامل زگیل ها تکرار شود. مراقب باشید تا محلول به قسمتهای دیگر پوست بدن سرایت نکند.

از پودوفیلوکس نمی توان برای زگیل های داخل دهانه رحم یا داخل واژن و مقعد استفاده کرد.
قیمت پودوفیلین و پودوفیلوکس ایرانی در حال حاضر (سال ۱۴۰۲) حدود ۵۴ الی ۶۰ هزار تومان می باشد.
 



ادامه مطلب

نوشته شده در : سه شنبه 22 مهر 1399  ساعت :3:42 PM   |   توسط :ahmadi نظرات (0)

عوارض بی توجهی و عدم درمان شقاق چیست

به گزارش رکنا : پارگی پوست اطراف مقعد، مشاهده خون تازه و روشن در مدفوع، سوزش و درد هنگام اجابت مزاج از نشانه های این است که به شقاق مبتلا شده اید. شقاق اگر در مراحل اولیه تشخیص داده شود با تغییر سبک زندگی و انجام روش های خانگی قابل درمان است.
بسیاری از افراد تمایل دارند این پارگی ها یا ترک های کوچک مقعد را نادیده بگیرند، به این امید که خود به خود بهبود می یابد. در صورتی که عدم درمان به موقع شقاق می تواند منجر به عوارض، درد و ناراحتی های زیادی شود. این بیماری که با پارگی و یک شکاف و بریدگی در اطراف مقعد بروز پیدا می کند باعث خونریزی مقعدی و درد موقع دفع مدفوع می شود. با مشاهده هریک از این علائم حتماً برای تشخیص دقیق اقدام کنید و درمان را شروع کنید. 

شقاق پارگی، شکاف یا ترک های کوچکی هستند که می توانند در قسمت های مختلف بدن مانند پوست، لب یا مقعد ایجاد شوند. این پارگی های کوچک در پوشش مقعد می تواند ناشی از عوامل مختلفی از جمله یبوست، اسهال یا زایمان باشد.

شقاق مقعدی را می توان به دو دسته تقسیم کرد:

شقاق حاد مقعد: یک بیماری غیر جدی است و می تواند در عرض شش هفته به طور کامل درمان شود.
فیشر مزمن مقعد: وضعیتی است که بیش از شش ماه طول می کشد تا به طور کامل درمان شود.
 در صورتی که شقاق درمان نشود چه میشود؟ عوارض بی توجهی و عدم درمان شقاق چیست؟ در ادامه عوارض و خطرات عدم درمان به موقع شقاق را با هم بررسی می کنیم:

آیا شقاق خود به خود درمان میشود
در برخی افراد که رژیم غذایی مناسبی را جایگزین کرده اند و برای تغییر سبک زندگی اقدام کرده اند، یبوست خود را کنترل کرده و آب و مایعات زیادی را مصرف می کنند ممکن است علائم شقاق پس از مدتی خود به خود بهبود یابد. اما اگر نسبت به علائم و نشانه های شقاق بی توجهی کنید و درمان را به تعویق بیندازید نه تنها خود به خود درمان نخواهد شد بلکه ممکن است به شقاق مزمن تبدیل شده و زخم آن وسیع تر شود. شقاق مزمن دیگر با روش های خانگی و دارو قابل درمان نیست و تنها راه درمان قطعی عمل جراحی شقاق و یا درمان با لیزر می باشد.

درمان شقاق یا فیشر با لیزر در پرتو کلینیک | partoclinic.com  به صورت کاملاً سرپایی و بدون درد و خونریزی تنها در نیم ساعت قابل انجام است. در این روش از اشعه لیزر برای ترمیم بافت شقاق و بسته شدن آن استفاده می شود و جای هیچ گونه زخم و اسکار روی پوست باقی نمی ماند.

 روش های دیگری هم مثل اسفنکتروتومی،فیشرکتومی و یا بوتاکس برای درمان شقاق وجود دارند اما لیزر شقاق تنها روش مطمئن و بدون بازگشت و عوارض می باشد که اکثر پزشکان آن را پیشنهاد می دهند.

اگر شقاق درمان نشود چه میشود

سایت clinicahealth می گوید: 

If an anal fissure goes untreated, the patient will experience persistent pain and have a loose bowel motion as well. Along with that, the patient may also face the following consequences mentioned below:

Crohn’s disease

Anal tumour

Infection in the anal area

اگر شقاق مقعدی درمان نشود، بیمار درد مداوم را تجربه خواهد کرد و همچنین حرکت روده او شل خواهد شد. سایر عوارض عدم درمان شقاق:

بیماری کرون
تومور مقعدی
عفونت در ناحیه مقعد
 

همانگونه که گفتیم در صورت عدم درمان شقاق به حالت مزمن تبدیل شده و در این حالت روش های تهاجمی برای درمان نیاز است. عوامل مختلفی مثل رابطه مقعدی، یبوست، بارداری و زایمان، سبک زندگی ناسالم، عدم تحرک و نداشتن فعالیت های جسمی باعث ایجاد شقاق در هر یک نفر از ده نفر می شود. اگر 6 تا 8 هفته از ابتلای شما به شقاق می گذرد و تمامی راه های خانگی و دارویی را امتحان کرده و نتیجه ای نگرفته اید شقاق شما مزمن شده و باید درمان های پزشکی انجام شود.

معمولاً یبوست و اسهال مداوم باعث می شود شقاق خودش خود به خود درمان نشود و به دلیل قرار گرفتن این عارضه در ناحیه مقعد که دائماً با مدفوع در تماس است پس اگر نسبت به درمان شقاق بی توجهی کنید با هر بار اجابت مزاج زخم شقاق بزرگتر و وسیع تر شده و حتی ممکن است تبدیل به زخم های عفونی شود. سایر عوارض عدم درمان فیشر:

درد شدید : به ویژه موقع اجابت مزاج و استفاده از دستشویی را به تجربه ای وحشتناک تبدیل کند.

عفونت: اگر شقاق درمان نشود و زخم آن عفونت کند ممکن است شاهد ترشحات چرکی از زخم باشید. در نتیجه عفونت ممکن است دمای بدن فرد بالا رود و سیستم ایمنی ضعیف شود و در نتیجه بیمار تب می کند.

مشکلات عفونی: زخم باز ایجاد شده توسط شقاق می تواند به محل پرورش باکتری های مضر تبدیل شود. اگر عفونت پابرجا بماند، می‌تواند منجر به مشکلات سلامتی شدیدتری شود که به درمان پزشکی گسترده‌ای مانند آنتی‌بیوتیک یا حتی جراحی نیاز خواهد داشت.

تشکیل فیستول : در برخی موارد، شقاق درمان نشده می تواند منجر به ایجاد فیستول شود. فیستول یک مسیر تونل مانند غیر طبیعی است که دو قسمت بدن مانند مقعد و پوست اطراف آن را به هم متصل می کند. فیستول می تواند بسیار دردناک باشد و برای درمان نیاز به مداخله جراحی دارد.

همچنین افراد دارای شقاق، بیشتر به بیماری های مقاربتی مثل زگیل تناسلی یا ایدز مبتلا می شوند. به دلیل وجود زخم و عفونت و تضعیف سیستم ایمنی بدنشان. 

اگر در اثر عدم درمان، شقاق وارد ناحیه عضلات اسفنکتری مقعد شود، درد مقعد شدیدتر خواهد شد و روند بهبودی و درمان پیچیده‌تر می شود.

تاثیر روانی : تاثیر شقاق درمان نشده به ناراحتی فیزیکی و جسمی محدود نمی شود بلکه می تواند عوارض روانی هم داشته باشد. درد مداوم، خجالت ناشی از خونریزی یا خارش و ترس از استفاده از دستشویی می تواند منجر به اضطراب و افسردگی در فرد شود.

برای رهایی از این عوارض و عواقب ناشی از عدم درمان شقاق مقعدی، توصیه می شود به محض مشاهده اولین علائم حتما ً به یک پزشک متخصص گوارش و یا دکتر شقاق مراجعه نمایید

به تعویق انداختن درمان شقاق به معنی سخت‌تر شدن روند درمان و بهبودی می باشد. بدترین موارد شقاق مقعدی عمدتاً به دلیل تاخیر در درمان و نادیده گرفتن علائم، زمانی که درد امانشان را بریده است به پزشک مراجعه کرده اند. 

بزرگسالان بین 20 تا 40 سال بیشتر مستعد ابتلا به شقاق مقعد هستند. علاوه بر این، افرادی که از بیماری هایی مانند سرطان، لوسمی و کولیت اولسراتیو رنج می برند نیز مستعد ابتلا به شقاق مقعدی هستند.

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کنیم؟
اگر درد، خونریزی یا ناراحتی مداوم در ناحیه مقعد را تجربه می کنید یا یکی از علائم گفته شده را دارید، توصیه می شود برای تشخیص دقیق و انتخاب بهترین روش درمان به یک پزشک متخصص جراح عمومی یا متخصص گوارش مراجعه نمایید.

همچنین در صورتی که از قبل شقاق داشتید و با روش های خانگی و پماد و دارو درمان نشد یا شاهد خون در مدفوع به همراه شکم درد، تب یا سرگیجه هستید باید برای درمان اصولی به پزشک مراجعه کنید.

مطالب پرتو کلینیک در ویرگول : https://virgool.io/@partoclinic2023
 



ادامه مطلب

نوشته شده در : سه شنبه 22 مهر 1399  ساعت :3:42 PM   |   توسط :ahmadi نظرات (0)

هشدار! مدفوع سیاه و خون آلود: ۲ زنگ خطر مهم برای سرطان

حتماً تا به حال برایش ما هم پیش آمده که متوجه تغییر رنگ مدفوع خود شده و یا لخته‌ای خون در مدفوع تان مشاهده کرده اید. این موضوع می‌تواند موجب ترس و نگرانی شود، اما باید بگوییم مشاهده خون در مدفوع و یا تیره شدن مدفوع علت‌های مختلفی دارد که می‌تواند بسیار جدی و یا بی اهمیت باشد. در هر صورت مدفوع آغشته به خون و سیاه یک هشدار بوده و باید فوراً در پی علت آن باشید. 

سرطان روده بزرگ یکی از بی علامت‌ترین و مخفی‌ترین سرطان‌ها می‌باشد که در مراحل اولیه، فرد متوجه هیچ نشانه‌ای در خود نمی‌شود. در واقع فاصله زمانی زیادی بین مشاهده علائم آن توسط فرد و تشخیص سرطان وجود دارد و این مورد موجب متاستاز یا گسترش و پیشرفت سرطان و کاهش شانس بهبودی می‌شود. در ادامه با مهمترین علائم و نشانه‌های سرطان روده بزرگ که اغلب نادیده گرفته می‌شوند آشنا می‌شویم.

مهم‌ترین علائم سرطان روده بزرگ

مدفوع سیاه و قیری رنگ، اسهال، یبوست، کاهش وزن ناگهانی، کاهش اشتها از علائم مهم سرطان روده بزرگ هستند. البته به این معنی نیست که اگر هریک از این علائم را در خود مشاهده کردید مبتلا به سرطان هستید! اما مواردی مثل تغییر رنگ مدفوع یا مشاهده خون در مدفوع اگر ناشی از مصرف مواد غذایی خاصی نباشد طبیعی نبوده و باید جدی گرفته شود.

علائم سرطان روده بزرگ به دو دسته موضعی و سیستمیک تقسیم می‌شوند. در ادامه علائم موضعی را که بر روی روده و اجابت مزاج فرد تاثیر می‌گذارند را بررسی میکنیم. علائم سیستمیک نیز علائمی هستند که بر روی کل بدن تاثیر می‌گذارند.

علائم موضعی سرطان روده بزرگ

هشدار! مدفوع سیاه و خون آلود: ۲ زنگ خطر مهم برای سرطان

  • رنگ و قوام مدفوع تغییر می‌کند: این موضوع بین افراد مختلف است، اما هر فردی روتین خاص خود را دارد که پزشک معمولاً تغییر در روتین خود فرد را بررسی می‌کند. مثلا شخصی که همیشه مدفوع شل و قهوه‌ای رنگ داشته اگر بدون دلیل مدفوعش سفت و تیره شود باید به دنبال علت آن باشد.
  • همچنین تغییر در تعداد دفعات اجابت مزاج نیز نشانه دیگری است که باید علت آن مشخص شود. مثلاً فردی همیشه در روز ۳ مرتبه دفع مدفوع داشته و حالا روزی یک بار اجابت مزاج دارد یا برعکس تعداد دفع مدفوع در روز افزایش پیدا کند.
  • تغییر شکل مدفوع و باریک شدن آن نیز یک نشانه دیگر سرطان روده بزرگ است. در واقع به دلیل انسداد روده بزرگ توسط تومور سرطانی، روده تنگ شده و مدفوع به شکل باریک و کم قطر خارج می‌شود.
  • خون در مدفوع به دلیل خونریزی روده بزرگ، باعث مشاهده خون قرمز روشن یا خون تیره در مدفوع می‌شود.

Most often, blood in the stool is from piles (hemorrhoids), especially if it is bright red, fresh blood. Piles are like swollen veins in the back passage. These veins are fragile and can easily get damaged when you have a poo, causing a little bleed. 

  • بیشتر اوقات، خون در مدفوع از بواسیر (هموروئید) است، به خصوص اگر خون قرمز روشن و تازه باشد. بالشتک‌های هموروئیدی در اثر التهاب و آسیب رگ‌ها و عروق مقعدی ایجاد می‌شوند. این رگ‌ها شکننده هستند و به راحتی می‌توانند در هنگام مدفوع آسیب ببینند و باعث خونریزی کمی شوند.
  • تخلیه مدفوع کامل انجام نمی‌شود و فرد دائم حس می‌کند که نیاز به اجابت مزاج دارد.
  • درد و گرفتگی عضلات شکمی به صورت مداوم
  • اسهال و یبوست دو علامت دیگری است که در بسیاری از بیماران مبتلا به سرطان روده بزرگ دیده شده که به صورت دوره‌ای مدتی اسهال و مدتی یبوست را تجربه کرده اند.
  • گاز زیاد و نفخ اگر چه در بسیاری موارد به خاطر موارد دیگری مثل مصرف مواد غذایی نفاخ و یا بیماری‌های التهابی روده می‌باشد، می‌تواند زنگ خطری برای سرطان روده باشد. این علامت معمولاً در مرحله نهایی سرطان که روده توسط تومور کاملاً مسدود شده است ظاهر می‌شود.

هریک از این علائم به تنهایی ممکن است نشانه مشکل دیگری به جز سرطان باشند. مثلا تهوع و استفراغ به تنهایی علائم سرطان نیستند و اگر با سایر مواردی که گفته شد مثل درد‌های شکمی، یبوست و … همراه باشد احتمال اینکه فرد به سرطان مبتلا شده است افزایش پیدا می‌کند.

aftabnews



ادامه مطلب

نوشته شده در : چهارشنبه 9 مهر 1399  ساعت :2:52 PM   |   توسط :ahmadi نظرات (0)

بیماری های آلت تناسلی مردان


بیماری های دستگاه تناسلی مردانهمانند هر اندام دیگری آلت تناسلی مردان نیز ممکن است دچار بیماری هایی مثل اختلالات کیسه بیضه، بیماری های مقاربتی مثل زگیل تناسلی و … شود.
۱- ضربه به بیضه و یا پیچ خوردن آن باعث درد شدید بیضه می شود و اگر پیچ خوردگی به حدی باشد که باعث قطع خونرسانی شود باید سریعاً و اورژانسی جراحی انجام شود.
۲- واریکوسل نیز معمولاً در سن بلوغ برای پسران اتفاق می افتد و باعث آسیب بیضه و کاهش تولید اسپرم می شود. حالتی است که سیاهرگ به صورت غیرطبیعی ورم کند.
۳- سرطان پروستات که دومین سرطان شایع میان مردان است. در مراحل اولیه معمولاً قابل درمان است اما علائم خاصی در ابتدا ندارد. نشانه های شایع آن شامل موارد زیر است:

توده ها یا زخم ها در قسمت های خارجی دستگاه تناسلی
درد یا تورم
درد یا ناراحتی در اطراف کشاله ران یا پایین شکم
خون در منی شما (هماتوسپرمی)
خون در ادرار شما (هماچوری)
درد یا سوزش هنگام ادرار کردن (دیسوریا)
از دست دادن کنترل مثانه (بی اختیاری ادرار)
ناتوانی در ایجاد و حفظ نعوظ به اندازه کافی برای مقاربت جنسی
تکرر ادرار مخصوصاً شب ها
درد موقع انزال
سایر بیماری های آلت تناسلی مردان شامل عفونت دستگاه تناسلی مردان، سرطان بیضه، فتق ران، هیدروسل، جوش روی آلت، مولوسکوم کونتاژیوزوم یا زگیل آبکی،میکروپنیس (آلت مردانه کوچک شده)، پارافیموز(کشیده شدن پوست ختنه گاه در مردان ختنه نشده) می باشد که مواردی مثل عدم رعایت بهداشت جنسی و بهداشت ناحیه تناسلی، روابط جنسی پرخطر ریسک ابتلا به آن را افزایش می دهد.

ادامه مطلب

نوشته شده در : چهارشنبه 9 مهر 1399  ساعت :2:51 PM   |   توسط :ahmadi نظرات (0)

درباره ما

کلینیک تخصصی پرتو درمانی. درمان بواسیر، شقاق، کیست مویی و فیستول بدون درد و خونریزی، در مجموعه ی ما با پیشرفته ترین دستگاه ها انجام میشود.

بایگانی

آمار بازدیدها

  • کل بازديد : 21207
  • تعداد کل مطالب : 112
  • تعداد کل نظرات : 0
  • تاریخ ایجاد وبلاگ : دوشنبه 9 بهمن 1396 

تماس با ما

پست الکترونيکي :
وب سایت :

خبرنامه