OnlineUser
 
سیدالشهدا
إن لقتل الحسین حرارة فی قلوب المۆمنین لا تبرد أبدا
درباره وبلاگ


این وبلاگ، جهت آشنایی بیشتر با زندگانی و سیره امام حسین (ع) و یاران ایشان، در ایام نزدیک به ماه سوگواری حضرت ایجاد شده است و استفاده از مطالب آن، با فرستادن یک صلوات، مجاز است.

نويسنده
آمار وبلاگ
  • کل بازديد : 165120
  • تعداد کل نظرات : 98
  • تعداد کل پست ها : 327
  • آخرين بروز رساني :
    جمعه 24 آذر 1396 
نوای وبلاگ

    Flash Required

    Flash is required to view this media. Download Here.

    یک شنبه 23 آذر 1393 



    كاروان اهل بيت به مدينه نزديك مى شود.
    در اين جا نيز امام سجاد (عليه السلام ) رسالتى ويژه دارد. آن حضرت مى بايست حداكثر آگاهى را نسبت به آنچه واقع شده به مردم بدهد. از اين روى امام سجاد (عليه السلام ) نخست وارد مدينه نمى شود. در خارج مدينه خيمه هايى برپا مى كند و بشير بن جذلم را مأمور مى سازد تا مردم مدينه را از آمدن قافله خزان زده خاندان رسول (صلى الله عليه و آله و سلم ) مطلع سازد.



    امام صادق (عليه السلام) فرمود:

    همراه پدرم در بيابان عشفان (نزديك مكه) سوار بر استر حركت مى‏كرديم، ناگهان استر رم كرد، به پيش نگاه كرديم ديديم زنجيرى به گردن مردى بسته ‏اند، و دو طرف آن زنجير در دست مرد ديگرى است، و او را مى‏كشاند، آن مردى كه زنجير در گردنش بود به پدرم عرض كرد: 



    آن روز «عبیدالله بن زیاد» در كاخ خود دیدار عمومی ترتیب داده بود و دستور داده بود تا سر بریده امام حسین ـ علیه السّلام ـ را در برابرش بگذارند. آنگاه زنان و كودكان را وارد كاخ نمودند.
     
    زینب كبری ـ سلام الله علیها ـ در حالی كه كم ارزش‎ترین لباس‎های خود را به تن داشت در حالی كه زنان و كنیزان اطراف او را گرفته بودند، به صورت ناشناس وارد مجلس شد و بی‎اعتنا به دستگاه ابن زیاد، درگوشه‎ای نشست.


    یک شنبه 23 آذر 1393 

    به گزارش تراز بازار سیاه یا «Black Market» عنوانی است که در سال های اخیر خیلی هم مورد ابتلای مردم است و به نوعی در زمان های مختلف موجب آزار و اذیت مردم و گران شدن بی دلیل کالاها می شود. از بنزین، دارو، ارز و سکّه گرفته تا حتی بلیط بازی های فوتبال!
     
    در واقع وقتی تقاضا برای یک کالا به هر دلیلی زیاد می شود برخی فروشنده ها اقدام به این کار می کند تا سود بیشتری گیرشان بیاید.
     
    اما آیا اسلام در این خصوص نظری داره یا نه؟


    شنبه 22 آذر 1393 

    روایت‏ شده، هنگامى که وسائل غارت شده از شهداى کربلا را به شام نزد یزید بردند، در میان آن‌ها پرچم بزرگى بود. یزید و حاضران دیدند همه پرچم سوراخ و صدمه دیده ولى دستگیره آن سالم است، پرسید: این پرچم را چه کسى حمل مى‌‏کرد؟ 



    شنبه 22 آذر 1393 

    عبدالله بن الحسن (ع) فرزند امام حسن مجتبی (ع) و مادرش، دختر شلیل بن عبدالله می‏‌باشد. اين کودک شايد پدرش را به يادش نمى‌‏آورد چرا كه زمانی که پدرش از دنيا رفت، گويا چند ماهه بوده است؛ در خانه امام حسين (ع) بزرگ شد...






    ( کل صفحات : 13 )    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   >