دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

مازندران میزبان پیکر مطهر دو شهید گمنام دفاع مقدس می‌شود


جانشین اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران، گفت: همزمان با ایام فاطمیه، مازندران میزبان دو شهید گمنام 17 و 16 ساله می‌شود.
مازندران میزبان پیکر مطهر دو شهید گمنام دفاع مقدس می‌شود

سرهنگ علیرضا یدالله پور جانشین اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مازندران، در گفت و گو با خبرنگار دفاع پرس در مازندران از تشییع دو شهید گمنام دفاع مقدس در ایام فاطمیه خبر داد و گفت: قرار است دو شهید گمنام سال های دفاع مقدس در ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در شهرستان ساری تشییع و تدفین شوند.

وی افزود: دو شهید گمنام 16 و 17 ساله به ترتیب در عملیات والفجر 8 درمنطقه عملیاتی فاو و والفجر یک در منطقه عملیاتی فکه به شهادت رسیدند.

یدالله پور با اشاره به برگزاری مراسم شب وداع، تدفین و خاکسپاری، گفت: دو شهید گمنام در پارک شمس بلوار کشاورز شهرستان ساری خاکسپاری خواهند شد.

یادآور می شود؛ مراسم شب وداع و زمان تدفین  پیکر مطهر دو شهید گمنام متعاقبا اعلام خواهد شد.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 16 اسفند 1394  ] [ 1:27 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

روزشمار دفاع مقدس (16 اسفند 94)


16 اسفند 1394 خورشیدی برابر با 26 جمادی الاول 1437 هجری و 6 مارس 2016 میلادی
روزشمار دفاع مقدس (16 اسفند 94)

رویدادهای مهم این روز در تقویم خورشیدی (16 اسفند 1394)

• رحلت حکیم الهی و عارف بزرگوار «آخوند ملاحسینقلی همدانی» (۱۲۷۲ ش)

• بروز قحطی در ایران در جریان جنگ جهانی اول (۱۲۹۶ش)

• اعدام انقلابی «سپهبد رزم ‏آرا» نخست وزیر «محمدرضا پهلوی» توسط جمعیت فدائیان اسلام (۱۳۲۹ش)

• اعلام قطع روابط ایران و انگلیس توسط وزارت امور خارجه (۱۳۶۷ ش)

• شهادت شهید محمدجواد آخوندی (۱۳۶۲ش)

• برخوردهای مرزی ایران و عراق ادامه یافت. در این نبرد‌ها از ایران و عراق تعدادی کشته شدند و موضوع در سازمان ملل مطرح شد (۱۳۵۲ش)

• عده‌ای نا‌شناس شعارهای «مرگ بر ۶۶»، «زنده باد خمینی» و «مرگ بر حکومت یزیدی» را بر روی دیوارهای دبیرستان پسرانه اروند آبادان نوشتند (۱۳۵۶ش)

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 16 اسفند 1394  ] [ 1:26 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

چهار شهید گمنام دفاع مقدس در شهرستان لامرد آرام خواهند گرفت


فرمانده سپاه لامرد گفت: همزمان با ایام فاطمیه پیکر چهار شهید گمنام دفاع مقدس در شهرستان لامرد آرام خواهند گرفت.
چهار شهید گمنام دفاع مقدس در شهرستان لامرد آرام خواهند گرفت

به گزارش دفاع پرس از استان فارس، سرهنگ پاسدار عبدالله آزاد با بیان اینکه با تلاش مردم مومن شهرستان و با عنایت شهدا، شهر لامرد بار دیگر میزبان شهدای گمنام دفاع مقدس خواهد بود، اظهار داشت: همزمان با ایام فاطمیه پیکر دو تن از شهدای دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی لامرد آرام و همچنین پیکر دو تن از شهدای گمنام دفاع مقدس نیز در بوستان ولایتمداران بسیج شهر اشکنان آرام خواهند گرفت.

وی با اشاره به حماسه استقبال مردم لامرد از کاروان شهدای گمنام، گفت: این چهار شهید نیز از همان کاروان "شاهدان بصیر" هستند که دی ماه امسال مورد استقبال باشکوه مردم مومن لامرد قرار گرفتند.

سرهنگ آزاد با دعوت از عموم مردم برای شرکت در مراسم تشییع شهدای گمنام دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: مردم شهید پرور و ولایتمدار شهرستان لامرد با حضور گسترده در مراسم تشییع شهدای گمنام دفاع مقدس، بار دیگر با آرمان های شهدا و دفاع مقدس تجدید بیعت خواهند نمود.

فرمانده سپاه لامرد تصریح کرد: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده روز سه شنبه هجدهم اسفند ماه مراسم تشییع و تدفین دو شهید گمنام دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد و روز یکشنبه بیست و سوم اسفند ماه نیز همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) مراسم تشییع و تدفین دو شهید گمنام دیگر در شهر اشکنان برگزار خواهد شد.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 16 اسفند 1394  ] [ 1:25 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

کنگره آزاده شهید «محمد شهسواری» در کهنوج برگزار می‌شود


کنگره آزاده شهید «محمد شهسواری» چهارشنبه 19 اسفندماه در شهرستان کهنوج از توابع استان کرمان برگزار می‌شود.
کنگره آزاده شهید «محمد شهسواری» در کهنوج برگزار می‌شود

به گزارش دفاع پرس از کرمان، کنگره آزاده شهید محمد شهسواری چهارشنبه 19 اسفندماه ساعت 8 صبح در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج برگزار می شود.

یاد آور می شود؛ شهید محمد شهسواری" سوم اسفند ماه  1334  در قریه شیخ آباد کهنوج به دنیا آمد. در سه سالگی پدر خویش را از دست داد. دوران ابتدایی را در مدرسه پهلوی سابق آغاز  کرد و در راه‏سازی بین کهنوج و جیرفت مشغول به کار شد.

با شروع جنگ تحمیلی به عنوان بسیجی به جبهه اعزام شد و برای اولین بار در عملیات بیت المقدس شرکت کرد. شهادت فرمانده رشید "میثم افغانی" که با وی نسبت فامیلی داشت او را بیشتر شیفته جهاد و شهادت کرد و دو بار دیگر به جبهه اعزام شد.

در تاریخ 22 اسفند سال 63 در شرق دجله به اسارت نیروهای بعثی درآمد. این مجاهد بزرگوار بزرگی روح خود را با دستان بسته در حالی که اسیر دشمن بود با فریاد «الله اکبر  خمینی رهبر»، «مرگ بر صدام ضد اسلام» به نمایش گذاشت و فریادش در تاریخ طنین افکن شد و در شهریور سال 69 به همراه سایر پرستوهای عاشق به میهن اسلامی بازگشت.

شهید شهسواری پس از آزادی از سوی مسئولان مورد تفقد قرار گرفت و مدال شجاعت را از دست ریاست جمهوری وقت دریافت کرد. سرانجام این آزاده سرافراز در بیستم مرداد ماه 1375 برای انجام ماموریت فرهنگی در حالی که ملبس به لباس مقدس بسیجی بود با همان روحیه جبهه ای در مسیر زاهدان به فیض شهادت نائل آمد.

 

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 16 اسفند 1394  ] [ 1:24 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

روایت "حمید داودآبادی" از عکسی با 30 سال حرف ناگفته


30 سال پیش در چنین روزهایی، بچه‌های گردان شهادت، پس از حضور دو - سه هفته‌ای در نبرد سخت والفجر 8، از فاو به عقبه لشکر منتقل شدند. آن روز وقتی با بدن‌های خسته ولی دل‌های همچنان زنده و شاداب به اردوگاه بهمنشیر در آبادان بازگشتیم، "مرتضی حاج محمدی" این عکس را گرفت.
روایت

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع پرس، حمید داوودآبادی رزمنده دوران دفاع مقدس و پژوهشگر و نویسنده این حوزه در صفحه اینستاگرامش با انتشار تصویری از دوران دفاع مقدس، خاطره ای از آن ایام را منتشر کرد:

30 سال پیش در چنین روزهایی، بچه‌های گردان شهادت، پس از حضور دو - سه هفته‌ای در نبرد سخت والفجر 8، از فاو به عقبه لشکر منتقل شدند. روزها زندگی در آب نمک سوزاننده بندر فاو، آفتاب مستقیم و گرمای طاقت فرسا، انواع گاز شیمیایی اعصاب، تاولزا، خون و ... همه را به جان خریده بودیم. آن روز وقتی با بدن‌های خسته ولی دل‌های همچنان زنده و شاداب به اردوگاه بهمنشیر در آبادان بازگشتیم، "مرتضی حاج محمدی" این عکس را گرفت.

نفرات صف اول از راست:

جمشید پیروز مفتخری: مرداد 65 در عملیات نصر 7 در ماووت، رفت روی مین، پاهای بلندش هر کدام به سویی در کوهستان پرت شدند و در بهشت‌زهرا (س) قطعه‌ی 29 ردیف 120 شماره‌ی 10 آرام گرفت.

یوسفی: از آن روز تا الان نمی‌دانم کجای این کشور پهناور است.

حمید داودآبادی: خسته و بقول بچه‌ها "غُر زنان و همیشه منتقد!" چند روز بعد در جاده فاو - ام القصر آماج ترکش‌های سوزان خمپاره قرار گرفت و در بیمارستان طالقانی تهران آرام یافت.

یوسف محمدی: تیر ماه 1365 در عملیات کربلای 1 در قلاویزان هدف تک تیرانداز عراقی قرار گرفت و در گلزار شهدای زنجان آرام و ساکت خفته است.

حسن نوروزیان: چند روز بعد در فاو، خمپاره 60 مستقیم در پایش نشست و همچنان با درد و زخم آن، در قلعه حسن خان (شهرک قدس) زندگی می‌گذراند.

عقبی‌ها هر کدام سرنوشتی پیدا کردند:

یکی دستفروش در چهارراه مولوی شد. یکی شد موتور فروش و مغازه‌ای در میدان گمرک دارد. یکی شد سیاسی و به دفتر تحکیم وحدت پیوست. یکی مهندس شد و ... یکی دو سه سال بعد اسیر شد و بعد از آزادی، به صف سربازان گمنام پیوست. یکی بعد از جنگ وارد دستگاه دیپلماسی شد و امروز در سوئیس زندگی دیپلماتیک می‌کند.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 16 اسفند 1394  ] [ 1:22 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

دو شهید گمنام دفاع مقدس در دانشکده علوم قرآنی شیراز آرام خواهند گرفت


مراسم خاکسپاری دوتن از شهیدان گلگون کفن دفاع مقدس، سه‌شنبه 18 اسفند در محل دانشگاه علوم قرآنی شیراز برگزار می‌شود.
دو شهید گمنام دفاع مقدس در دانشکده علوم قرآنی شیراز آرام خواهند گرفت

به گزارش دفاع پرس از شیراز، سرگرد خداداد روستا فرمانده حوزه بسیج ادارات حجت ابن الحسن (ع) دانشگاه های شیراز اظهار داشت: مراسم خاکسپاری دوتن از شهیدان گلگون کفن هشت سال دوران دفاع مقدس سه شنبه 18 اسفند در محل دانشگاه علوم قرانی شیراز برگزار می گردد.

وی با بیان اینکه از مدت ها قبل مسئولین دانشگاه و پایگاه مقاومت دانشکده علوم قرآنی پیگیر خاکسپاری شهدا در این محیط علمی بودند تصریح کرد: در محیط های دانشگاه با آرام گرفتن شهیدان، حال وهوای معنوی خاصی حاکم می شود.  

فرمانده حوزه بسیج ادارات حجت ابن الحسن (ع) دانشگاه های شیراز تآکید کرد: جوانان دانشجو که آینده سازان میهن اسلامی هستند نیازمند آشنایی با رشادت های شهدا هستند و قطعا حضور شهدا در چنین مکانهایی علاوه بر حال وهوای معنوی و اخلاقی در پیشرفت علم آموزی و تحصیل آنان هم اثر گذار است.  

سرگرد روستا افزود: مراسم تشییع وخاکسپاری با حضور آحاد دانشجویان ومردم ولایت مدار شیراز صبح سه شنبه 18اسفند در محل دانشکده علوم قرآنی برگزار می گردد.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 16 اسفند 1394  ] [ 1:21 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

شرح جانبازیشان جز بهت و حیرانی نداشت


"علی آمره" شاعر جوان آیینی کشورمان در وصف سردار شجاع لشکر 27 محمد رسول الله(ص) و افتخار شهر و دیارشان شعری با مطلع "شرح جانبازیشان جز بهت و حیرانی نداشت" سروده است.
شرح جانبازیشان جز بهت و حیرانی نداشت

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، "علی آمره" شاعر جوان آیینی ساکن منطقه 18 تهران است که در وصف سردار شهید "مختار سلیمانی" فرمانده گردان میثم تمار لشکر 27 محمد رسول الله(ص) و همشهری خود شعر زیر را سروده است:

شرح جانبازیشان جز بهت و حیرانی نداشت
این منا غیر از هوای نفس قربانی نداشت

با دل دریایی خود دل به دریا میزدند....
دجله از تکبیرشان نای رجز خوانی نداشت

از دم صبح ازل تا آخر شام ابد
مثل آنها خطه ایران دلیرانی نداشت

نزد آنها که قدم در راه حق بگذاشتند
زندگی یامرگ... با هم فرق چندانی نداشت

 طبق قول حاج همت...کربلای جبهه‌ها...
میر و سرداری چو مختار سلیمانی نداشت

 مرد راه عشق بود و لحظه جان دادنش
غیر نام دوست سربندی به پیشانی نداشت

از سمت چپ نفر اول: شهید مختار سلیمانی

سردار شهید "مختار سلیمانی" در عملیات والفجر 1 و در منطقه عملیاتی فکه در سال 61 به شهادت رسید. سردار شهید "محمدابراهیم همت" فرمانده لشکر 27 محمد رسول الله(ص) در رابطه با این شهید بزرگوار گفته است: اینقدر این مرد صلابت و شجاعت و شهامت داشت که انسان به حالش غبطه می‌خورد. به خدا وجود پاکش انگار ذره‌ای ترس از مرگ نداشت. سلیمانی یک سرمایه بزرگ برای انقلاب بود، یک فرمانده غنی و بزرگ مانند مالک‌اشتر، جسور و بی باک در هنگام رزم...

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 16 اسفند 1394  ] [ 1:21 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

شهدای مفقودالاثر در بی‌نشانی به حضرت زهرا(س) تمسک نموده‌اند


مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم در دیدار با پدر شهید مفقودالاثر سبط نبی گفت: شهدای مفقودالاثر به حضرت زهرا(س) تمسک نموده‌اند و قبر و مزاری بی‌نشان دارند.
شهدای مفقودالاثر در بی‌نشانی به حضرت زهرا(س) تمسک نموده‌اند

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از قم، سرهنگ پاسدار احمد حسینی در دیدار با سید محمد جواد سبط نبی پدر بزرگوار شهید سید مجتبی اظهار کرد: شهدای گمنام و مفقودالاثر، خوشنامان تاریخ و شاهدان زنده ای هستند که همچون بی بیِ  بی حرم، حضرت ام الائمه زهرای مرضیه(س) هیچ نشانی از مزار و حرم ندارند.

وی افزود: حضور در محضر خانواده های معظم شهدا کمترین انجام وظیفه در برابر مقام شهید و صبر و استقامت آنان محسوب شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حماسه سوسنگرد، تقارن دیدار با خانواده شهید سبط نبی با ایام فاطمیه را یادآور دفاع حضرت زهرا(س) از حریم ولایت دانست و اضافه کرد: شهدای گرانقدر انقلاب و دفاع مقدس دفاع از اسلام و ولایت را در وصایای خود مرتب سفارش می کردند و همچون آن بانوی بزرگوار، جان خویش را در این راه تقدیم نمودند.

سید محمد جواد سبط نبی نیز در این دیدار با بیان اینکه خون شهدا باعث بقا و سرافرازی اسلام و ایران اسلامی است، به جریان شهادت سید مجتبی اشاره کرد و گفت: با آغاز جنگ تحمیلی، وی به همراه دیگر جوانان اهوازی در مسجد جزایری اهواز در گروه هایی به منظور دفاع از شهر ساماندهی شدند.

وی افزود: آنچه که از شاهد عینی شهادت سید مجتبی، یعنی شهید سید محمد حسن حسن زاده (که بعدا به شهادت رسید) روایت شده، سید مجتبی در هجوم اول دشمن به سوسنگرد در چهارم آبان سال 59 مصادف با تاسوعای حسینی(ع) در حالی که تلاش می کرد به همراه همرزمش از رود کرخه عبور کند، مورد اصابت گلوله های دشمن بعثی قرار گرفت و به شهادت رسید.

پدر شهید سبط نبی ادامه داد: سید مجتبی همزمان با شهدایی چون شهید علم الهدی و گروه چریکی شهید چمران که از شهر دفاع جانانه می کردند، وارد عمل شده بود.

یادآور می‌شود؛ سید مجتبی سبط نبی دانش آموز سال آخر دبیرستان در اهواز بود و بدلیل هوش و علاقه خاصی که در فراگیری علوم حوزوی از خود نشان می داد، خانواده وی تصمیم گرفتند به قم مهاجرت نمایند؛ لذا شرایط سکونت خانواده در قم و ادامه تحصیل وی در حوزه فراهم شده بود که با تقدیم جان خود، از دانشگاه الهی فارغ التحصیل گردید.

پیکر مطهر شهید سبط نبی، به دلیل تشدید وضعیت جنگی، توسط یکی از رزمندگان اسلام به طور موقت در محلی مدفون شد و سپس با شهادت آن رزمنده، قبر این شهید عزیز، مخفی ماند.

مادر بزرگوار شهید سبط نبی در چهارم آبان 91 همزمان با سی و دومین سالروز شهادت فرزندش، به رحمت ایزدی پیوست؛ سید مصطفی و سید مرتضی، دو برادر شهید نیز عمر خود را در جهاد و سپاه گذرانده اند.

با پیگیری اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم، مقدمات انجام آزمایش دی ان ای از پدر شهید سید مجتبی سبط نبی فراهم گردید.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 16 اسفند 1394  ] [ 1:20 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

پیکر هفت شهید گمنام دفاع مقدس در قم تشییع می‌شود


مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم از تشییع پیکر هفت شهید گمنام دفاع مقدس در قم همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا(س) خبر داد.
پیکر هفت شهید گمنام دفاع مقدس در قم تشییع می‌شود

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از قم، احمد حسینی در جلسه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم با اشاره به برگزاری جلسات ستاد تشییع شهدای گمنام اظهار کرد: مراسم تشییع 111 شهید گمنام در 17 استان سراسر کشور در سالروز شهادت حضرت زهرا(س) برگزار می‌شود و استان قم میزبان هفت شهید گمنام دفاع مقدس خواهد بود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم افزود: دو شهید در مرکز صدا و سیما، دو شهید در شهر کهک، یک شهید در ستاد لشکر عملیاتی امام علی بن ابی طالب(ع) و دو شهید نیز در شهر جعفریه به خاک سپرده می‌شوند.

حسینی با اشاره به برنامه‌های تشییع پیکرهای شهدای گمنام گفت: برنامه وداع با پیکر این شهیدان در ایام فاطمیه(س) برگزار می‌شود و تشییع متمرکز هفت شهید روز 23 اسفند مصادف با سالروز شهادت حضرت زهرا(س) از حرم حضرت معصومه(س) به سمت صدا و سیما انجام خواهد شد.

لازم به ذکر است پیش از این جلسات هماهنگی متعددی با حضور مدیرکل حفظ آثار قم در مراکز متقاضی دفن شهدای گمنام برگزار شده بود.

 

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 16 اسفند 1394  ] [ 1:19 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

شعری برای چشم‌های تا ابد منتظر کودکان شهدای مدافع حرم


منصور نظری، شاعر متعهد کشورمان، قطعه مثنوی «چشم‌انتظار» را به چشم‌های تا ابد منتظر کودکان شهدای مدافع حرم تقدیم کرده است که متن کامل آن چنین است.
شعری برای چشم‌های تا ابد منتظر کودکان شهدای مدافع حرم

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، منصور نظری، شاعر متعهد کشورمان، قطعه مثنوی «چشم‌انتظار» را به چشم‌های تا ابد منتظر کودکان شهدای مدافع حرم تقدیم کرده است که متن کامل آن چنین است.

از تَسَلای دل‌آشوبیِ زینب به دمشق   -   گفته بودی که شبی باز تو گردی رَهِ عشق
گفته بودی که پس از یاریِ زینب به بلا   -  می‌بری بر سر دوشت تو مرا کرب و بلا

داده بودی تو مرا قول به بین‌الحرمین   -  روضه‌خوانی ز وفاداریِ عباس و حسین
کربلا رفتی و من را تو به‌جا بنهادی   - پس چه شد قول که بابا تو به طفلت دادی؟

باوفا، مرد وَ قولش، تو خودت می‌گفتی  -  وعده ناکرده وفا، رفتی و در خون خفتی
ای که دیدارِ رخ ماه تو شد رؤیایی   -  چه شد آن قول که گفتی ز سفر می‌آیی؟  

همه‌شب تابه سحر من به تو می‌اندیشم  -  چه شد آن قول که دادی نروی از پیشم   
 ای به خون غرقه رخت جلوۀِ زیبایی‌ها   -  رفتی و بی تو من و مادر و تنهایی‌ها  

بی تو خونِ‌ِ جگر از چشمِ بلادیده روان   -  بی تو آخر چه کنم ای همه جانم به جهان ؟
ای سفرکرده که بردی ز کفم دل به دمشق  -   تا ابد یاد تو و مادر و من، روضۀِ عشق

خاطرات من و آغوش تو، گل بوسه و ناز  -  گوشۀِ چشم تو و رویِ من و قصه دراز
 بعد تو تا به ابد، قلبِ من و داغِ تو، آه  - دیده  بر در به تمنایِ تو در قاب نگاه

ای که رفتی به علمداریِ زینب جایی  -  در کدامین سحر اِی رفته تو پس می‌آیی؟!  
رفته بودی که حرامی نبرد ره به حرم  -    آخر عباس شدی در پی زینب پدرم؟  

ای به سودای حرم رفته به صحرای جنون  -  آمدی باز، ولی پاره تن و غرقه‌به‌خون
بر سر دست به خون غرقه تنت آوردند  - تکه و پاره و گلگون‌کفنت آوردند

ای ز بند من و مادر شده یک‌باره رها  - رفتی اما نرود یاد تو از خاطره‌ها  
بی تو شب‌ها که سحر شد به تمنای لبت  - همۀِ کودکی ام شد تلف اندر طلبت

من و مادر همه‌شب چشم‌به‌راهِ تو پدر -  تا سحر دیده بدوزیم غریبانه به در
ای که با غافلۀِ عشق و ولا هم‌سفری -  می‌شود بازبیایی و تو ما را ببری  

بی تو بابا به خدا مادر و من دق بکنیم   -  تا به کِی در غم هجران تو هق‌هق بکنیم
می‌شود باز تو در خانۀِ ما پا بنهی   -   می‌شود باز مرا در بغلت جا بدهی

می‌شود باز کشی دست نوازش به سرم  -  اشک خونین تو کنی پاک ز چشمان ترم
دل من تنگ برای بغلت شد بابا  - وعدۀِ آمدنت از چه غلط شد بابا

تا ابد چشم‌به‌راه تو ولی  می‌مانم  -  تو نمی‌آیی و من گرچه یقین میدانم
با خیال تو مرا چشم‌به‌راهی خوش‌تر – هر نفس با غم هجران تو آهی خوش‌تر   

سال نو می‌رسد از راه، وَ ما تنهاییم  -   به خدا بی تو دگر خانه نمی‌آراییم
شیشه پنجره‌ها بی توخوشا خاکی‌تر – خانۀِ غم‌زده از داغ تو افلاکی‌تر

اصلاً این عمر بگو یک‌شبه بر ما گذرد – خرمن جان مرا آتش یغما  گذرد
عیدم آن روز که بودی تو کنارم بابا  -   بی تو دیگر به خدا عید ندارم با

عید ما بودی و رفتی و دگر بی عیدیم  - بی تو بابا من و مادر ز جهان بی‌قیدیم
گفته بودی سحری باز تو پس می‌آیی   -   مانده‌ام منتظرت بر گُذرِ تنهایی‌

آسمان باز دلش کرده هوای باران  -  بر زمین غرقه‌به‌خون نعشِ علم برداران
باز افتاده زمین غرقه‌به‌خون‌ها پدری  -  دیده‌ای تا به ابد مانده دوباره به دری

دست و مشک و علم و فرق دوتای قمری  -  عشقِ زینب کِشَد این نقشِ شکوه از پدری
دل فقط کرده خوشم وعدۀِ او را به ظهور  -   اندر این عالم ظلمانی بیگانه به نور

دانم آن یوسف گم‌گشته سحر بازآید  -  برده صد غافله دل را به سفر بازآید  
به امید ظهور حضرت یار ...
شنبه 15 اسفندماه 1394- منصور نظری

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 16 اسفند 1394  ] [ 1:18 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ <> [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ] [ 14 ] [ 15 ] [ 16 ] [ 17 ] [ 18 ] [ 19 ] [ > ]