دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

شهدای مفقودالاثر در بی‌نشانی به حضرت زهرا(س) تمسک نموده‌اند


مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم در دیدار با پدر شهید مفقودالاثر سبط نبی گفت: شهدای مفقودالاثر به حضرت زهرا(س) تمسک نموده‌اند و قبر و مزاری بی‌نشان دارند.
شهدای مفقودالاثر در بی‌نشانی به حضرت زهرا(س) تمسک نموده‌اند

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از قم، سرهنگ پاسدار احمد حسینی در دیدار با سید محمد جواد سبط نبی پدر بزرگوار شهید سید مجتبی اظهار کرد: شهدای گمنام و مفقودالاثر، خوشنامان تاریخ و شاهدان زنده ای هستند که همچون بی بیِ  بی حرم، حضرت ام الائمه زهرای مرضیه(س) هیچ نشانی از مزار و حرم ندارند.

وی افزود: حضور در محضر خانواده های معظم شهدا کمترین انجام وظیفه در برابر مقام شهید و صبر و استقامت آنان محسوب شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حماسه سوسنگرد، تقارن دیدار با خانواده شهید سبط نبی با ایام فاطمیه را یادآور دفاع حضرت زهرا(س) از حریم ولایت دانست و اضافه کرد: شهدای گرانقدر انقلاب و دفاع مقدس دفاع از اسلام و ولایت را در وصایای خود مرتب سفارش می کردند و همچون آن بانوی بزرگوار، جان خویش را در این راه تقدیم نمودند.

سید محمد جواد سبط نبی نیز در این دیدار با بیان اینکه خون شهدا باعث بقا و سرافرازی اسلام و ایران اسلامی است، به جریان شهادت سید مجتبی اشاره کرد و گفت: با آغاز جنگ تحمیلی، وی به همراه دیگر جوانان اهوازی در مسجد جزایری اهواز در گروه هایی به منظور دفاع از شهر ساماندهی شدند.

وی افزود: آنچه که از شاهد عینی شهادت سید مجتبی، یعنی شهید سید محمد حسن حسن زاده (که بعدا به شهادت رسید) روایت شده، سید مجتبی در هجوم اول دشمن به سوسنگرد در چهارم آبان سال 59 مصادف با تاسوعای حسینی(ع) در حالی که تلاش می کرد به همراه همرزمش از رود کرخه عبور کند، مورد اصابت گلوله های دشمن بعثی قرار گرفت و به شهادت رسید.

پدر شهید سبط نبی ادامه داد: سید مجتبی همزمان با شهدایی چون شهید علم الهدی و گروه چریکی شهید چمران که از شهر دفاع جانانه می کردند، وارد عمل شده بود.

یادآور می‌شود؛ سید مجتبی سبط نبی دانش آموز سال آخر دبیرستان در اهواز بود و بدلیل هوش و علاقه خاصی که در فراگیری علوم حوزوی از خود نشان می داد، خانواده وی تصمیم گرفتند به قم مهاجرت نمایند؛ لذا شرایط سکونت خانواده در قم و ادامه تحصیل وی در حوزه فراهم شده بود که با تقدیم جان خود، از دانشگاه الهی فارغ التحصیل گردید.

پیکر مطهر شهید سبط نبی، به دلیل تشدید وضعیت جنگی، توسط یکی از رزمندگان اسلام به طور موقت در محلی مدفون شد و سپس با شهادت آن رزمنده، قبر این شهید عزیز، مخفی ماند.

مادر بزرگوار شهید سبط نبی در چهارم آبان 91 همزمان با سی و دومین سالروز شهادت فرزندش، به رحمت ایزدی پیوست؛ سید مصطفی و سید مرتضی، دو برادر شهید نیز عمر خود را در جهاد و سپاه گذرانده اند.

با پیگیری اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم، مقدمات انجام آزمایش دی ان ای از پدر شهید سید مجتبی سبط نبی فراهم گردید.

 



[ یک شنبه 16 اسفند 1394  ] [ 1:20 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]