اعزام 2 هزار نفر از شهرستان دشتی به مناطق عملیاتی جنوب
فرمانده سپاه امام رضا (ع) شهرستان دشتی گفت: بیش از 2 هزار نفر در سه مرحله از شهرستان دشتی به مناطق عملیاتی جنوب اعزام میشوند.
|
![]() |
به گزارش گروه استانهای دفاع پرس، علی غضنفری صبح امروز در آیین بدرقه از کاروان راهیان نور شهرستان دشتی به مناطق عملیاتی جنوب کشور اظهار داشت: امروز 300 نفر از جوانان ولایتمدار شهرستان دشتی به همراه پنج دستگاه اتوبوس، پنج دستگاه خودرو سبک و وانتبار و شش اکیپ پزشکی و پرستاری عازم مناطق عملیاتی جنوب شدند.
فرمانده سپاه امام رضا (ع) شهرستان دشتی افزود: اعزام کاروان راهیان نور در راستای ارزشهای دفاع مقدس، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و انتقال ارزشهای دفاع مقدس صورت میگیرد و نقش تأثیرگذاری در تعالی اجتماع و جامعه دارد.
وی ادامه داد: خونهای مقدسی ریخته شده است تا امروز من و شما در یک حصار کامل امنیتی بسر ببریم امروز کاروان راهیان نور به سرزمینی پا میگذارند که خونهای پاک بسیاری از جوانان این مرز و بوم برای دفاع از ناموس و میهن اسلامیمان ریخته شده است.
غضنفری با بیان اینکه حفظ آثار و برکات گنجینه تمامنشدنی دفاع مقدس و در راستای حفاظت از ارزشهای گرانقدر آن است یادآور شد: شهدا از همهچیز خود گذشتند تا نظام و انقلاب پایدار بماند و امروز ایران اسلامی بهواسطه همین خونهای جوانان در دنیا میشناسند.
وی افزود: شهدا از امام حسین (ع) و فاطمه زهرا (س) الگو گرفتند و تمام عملیات با رمز ائمه معصومین (ع) آغاز میشود و همهچیز دفاع مقدس نورانی بود و باید با وضو در این مکانهای مقدس قدم گذاشت و خیلی از مردم در این مکانها حاجت خود را از شهدا گرفتهاند.
غضنفری خاطرنشان کرد: این سفر زیارتی است و روحانیون، راویان هشت سال دفاع مقدس و بخش فرهنگی کاروان را همراهی میکنند.
فرمانده سپاه امام رضا (ع) شهرستان دشتی گفت: کاروان راهیان نور سه مرحله صورت میگیرد و بیش از 2 هزار نفر از شهرستان دشتی به مناطق عملیاتی جنوب اعزام میشوند.
ادامه مطلب
[ شنبه 29 اسفند 1394 ] [ 2:52 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش خبرنگار اعزامی دفاع پرس به مناطق عملیاتی جنوب، «عبدالله برلو» طلبه سال پنجم مدرسه علمیه امام خمینی (ره) در حاشیه بازدید از یادمان منطقه عملیاتی شلمچه به خبرنگار ما گفت: پنج سال است در ایران مشغول فراگیری دروس حوزوی هستم و امسال سومین سال پیاپی است که به سفر راهیان نور میآیم.
برلو با اشاره به مجاهدت های رزمندگان ایرانی در طول هشت سال دفاع مقدس گفت: خون این شهیدان بود که ما را در نیجریه با اسلام آشنا کرد و منجر به شیعه شدن ما شد.
طلبه مدرسه امام خمینی (ره) قم افزود: اگر شهدای ایران در طول سال های جنگ تحمیلی مجاهدت نمی کردند، امروز ما شیعه نبودیم.
وی در پایان عنوان کرد: این سفر تاثیرات خوب و مثبتی بر من و خانواده ام گذاشت. وجود سختی های راه و کمبودها هیچوقت باعث نمی شود که تاثیرات معنوی این سفر برای من فراموش شود و سعی دارم سال های آینده بتوانم به این سفر عازم شوم.
[ شنبه 29 اسفند 1394 ] [ 2:51 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش خبرنگار دفاع پرس در جهاد رسانهای شهید رهبر، سردار "حسین اشتری" فرمانده نیروی انتظامی کشور صبح امروز(شنبه) ضمن حضور در یادمان شهدای شلمچه و زیارت قبور مطهر شهدای گمنام در جمع خادمان و زائران این یادمان خطاب به خادمان بیان داشت: شاید در جمع شما تعداد زیادی باشند که در دوران دفاع مقدس حضور نداشته باشند اما چیزی که مسلم است، مناطقی که رزمندگان از کشور دفاع کردند تا ابد به عنوان زیارتگاه مطرح خواهند بود.
[ شنبه 29 اسفند 1394 ] [ 2:50 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش دفاع پرس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آجا، امیر سرتیپ خلبان علیرضا برخور در حاشیه بازدید از نمایشگاه راهیان نور پایگاه چهارم شکاری وحدتی اظهار داشت: این پایگاه مهد شهدای گرانقدر و بزرگی است که با مقاومت و دفاع جانانه و بی بدیل خود برگ زرینی بر افتخارات بزرگ نیروی هوایی افزودند به نحوی که این پایگاه، پایگاه مقاومت لقب گرفت.
[ شنبه 29 اسفند 1394 ] [ 2:49 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
رویدادهای مهم این روز در تقویم خورشیدی (28 اسفند 1394)
• اجتماع جمعیت زیادی از مردم تهران در موافقت و مخالفت با جمهوری «رضاخانی» (۱۳۰۲ ش)
• رحلت فقیه و مورخ بزرگوار شیعه آیت الله «ملامحمد هاشم خراسانی» (۱۳۱۲ ش)
رویدادهای مهم این روز در تقویم میلادی (18 مارس 2016 )
• مرگ «آرتور بالفور» یکی از بانیان انگلیسی تأسیس رژیم غاصب صهیونیستی (۱۹۳۰م)
[ جمعه 28 اسفند 1394 ] [ 1:09 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش دفاع پرس از شیراز، پس از سالها انتظار، در سال 1338 خانواده متدین و مذهبی کدخدا به آرزوی دیرینه خود رسیدند و سید محمد در پولک بارانِ اشک و ستاره، چشمان آفتابی خود را به بیکرانگی آسمان گشود.
وی در بحبوحه پیروزی انقلاب موفق به اخذ مدرک دیپلم هنرستان گردید. شهید کدخدا که در دوران پرشکوه پیروزی انقلاب از هیچ کوششی جهت بر پایی نظام اسلامی دریغ نداشت بعد از پیروزی انقلاب نیز با عضویت در سپاه پاسداران، خود را آماده دفاع و حراست از دستاوردهای انقلاب نمود.
سید محمد کدخدا پس از مدتی راهی اقلید گردید و فرماندهی سپاه این شهر را به عهده گرفت. عملیات های رمضان، فتح المبین، بیت المقدس، کربلای 4و5، والفجر 8، برگ هائی زرین از رشادت های اوست که در تاریخ جاویدان هشت سال دفاع مقدس به ثبت رسیده است. شهید کدخدا در مدت زمان حضور در جبهه مسئولیت های مختلفی را عهده دار گردید که از آن میان می توان به مسئولیت خطیر او در ستاد تیپ امام سجاد(ع) اشاره کرد.
وی علاوه بر موارد یادشده مدتی نیز به عنوان جانشین فرماندهی گردان امام حسین (ع) به انجام امور محوله پرداخت. سردار شهید سید محمد کدخدا در سال 1359 همسری شایسته برگزید که ثمره این ازدواج فرخنده 3 فرزند می باشد. وی چند روز قبل از به دنیا آمدن آخرین فرزندش در تماسی تلفنی تولد او و پرواز آسمانی خود و سه یار همرزمش کمال، جمال و مهدی ظل انوار را به خانواده بشارت داد و نام خود را بر آن مسافر غریب نهاد.
سردار شهید سید محمد کدخدا سرانجام در عملیات کربلای 5 آخرین زخم نیاز را بر جان پذیرفت و در سماعی روحانی در خاک وخون غلطید. کربلای شلمچه در پسینگاه دی ماه 1365 در غروبی خونین و اندوهبار عروج ملکوتی مردانی از قبیله اشراق را شفق شفق خون گریست. پیکر معطر سردار شهید سید محمد کدخدا یک هفته بعد از شهادت بر دستهای هزاران عاشق دلسوخته در شیراز تشییع و در گلستان دارالرحمه این شهر به خاک سپرده شد.
پدر شهید میگوید: برای سید محمد کفش نو خریدم. با تردید نگاهی به کفش ها انداخت، بی معطلی جفت کفش ها را برد و زیر آب گرفت. از این رفتار عجیبش عصبانی شدم. گفتم: «پسر! این چه کاریه می کنی؟کفش خراب می شه»گفت: «پدر دوستم تازه فوت کرده، نمی خوام با دیدن کفش های نو من احساس بی پدری بکنه.»
اوایل گشایش سپاه در شیراز، سید محمد برای نام نویسی مراجعه کرد. جزو اولین پاسدارهای شیراز بود. هر چه من و سایر خانواده به او اصرار کردیم که وارد سپاه نشود، قبول نکرد. می گفت:«من این شغل را دوست دارم.» به سید محمد گفتم: «تمام مخارج سفر و هزینه اقامتت در آمریکا را می دهم برو آن جا ادامه تحصیل بده.»گفت: «نه آن جا فساد زیاد است. غذایش حرام است. من یک ایرانی ام و ایران را دوست دارم. » گفتم: «ما از این جا غذا برایت می فرستیم، باز هم قبول نکرد و از سپاه بیرون نیامد.»
یکی از همرزمان شهید کدخدا می گوید: در مقر لشکر با یکی از برادران بسیجی کنار ماشین گردان ایستاده بودیم و صحبت می کردیم. سید محمد هم به جمع ما پیوست. میان صحبت ها، سید محمد بدون جلب توجه سرش را پایین آورد و بی مقدمه دست بسیجی را که به شیشه ی ماشین تکیه داده بود، بوسید. دوست ما خیلی ناراحت شد. با ناراحتی گفت: «سید چرا این کار را کردی؟» سید خندید و گفت: «وقتی امام می گوید: «من دست بسیجی ها را می بوسم، ما هم باید این کار را بکنیم، ما باید پای شما را ببوسیم.»
[ جمعه 28 اسفند 1394 ] [ 1:06 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش دفاع پرس از یزد، سردار شهید شابلی در سال 1341 در شهرستان اردکان در خانواده ای مذهبی چشم به جهان گشود و در آغوش پرمهر پدر و مادر پرورش یافت.
تحصیلات ابتدایی و راهنمایی را در اردکان با موفقیت پشت سرنهاد و چون علاقه به دروس فنی داشت به هنرستان فنی اردکان رفته و در رشته برق مشغول به تحصیل شد.
این دوران همزمان به وقوع انقلاب بود، وی در فعالیت های انقلاب دوش به دوش دیگر دانش آموزان حرکت می کرد و پس از پیروزی انقلاب و آغاز جنگ تحمیلی به عضویت سپاه پاسداران در آمد و به خیل رزمندگان اسلام پیوست و در صحنه های متعدد جنگ تحمیلی به حماسه آفرینی پرداخت و در نهایت مسئولیت توپخانه تیپ 18 الغدیر را به شرطی پذیرفت که همیشه در عملیاتها حضور یابد.
در اسفند سال 63 در عملیات بدر در شرق دجله با سمت مسئول توپخانه تیپ 18 الغدیر به آرزوی دیرینه اش شهادت در راه خدا رسید.
گزیده ای از وصیت نامه شهید:
در حراست از خط ولایت فقیه که همان خط سرخ انبیاء است کوشش نمائید و با حضور دائم خویش در صحنه به ضد انقلاب و خفاش صفتان که چشم دیدن آفتاب این انقلاب را ندارند مجال و فرصت ندهید.
[ جمعه 28 اسفند 1394 ] [ 1:05 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش دفاع پرس، مراسم یادبود داود مرادخانی و رحمان بهرامی، شهدای مدافع حرم استان زنجان با حضور مردم شهید پرور زنجان و مسئولان ارشد استانی برگزار شد.
[ جمعه 28 اسفند 1394 ] [ 1:04 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ جمعه 28 اسفند 1394 ] [ 1:04 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش گروه سایر رسانههای دفاع پرس، سرهنگ ابراهیم رنگین رئیس ستاد معراج شهدای مرکز از برنامه معراج شهدا برای ایام نوروز خبر داد و گفت: معراج شهدای تهران که افتخار میزبانی 6 شهید گمنام را دارد؛ آماده پذیرایی از مردم و هیئتهای مذهبی برای زیارت شهدا همزمان با ایام نوروز 95 است.
وی افزود: عموم مردم تهران میتوانند جهت زیارت پیکر مطهر شهدای گمنام از ساعت10 صبح تا ساعت 16 در ایام نوروز95 به معراج شهدای مرکز واقع در ضلع جنوبی پارک شهر، خیابان بهشت، کوچه معراج مراجعه داشته باشند.
منبع: تسنیم
ما در نیجریه به واسطه خون شهدای ایران، شیعه شدیم
ادامه مطلب
ادامه دادن راه شهدا به شناخت جبههی حق است
وی افزود: در بین این مناطق، شلمچه قدرت جاذبه بیشتری دارد و بهترین تعبیر در مورد شلمچه، تعبیر حضرت آقاست که فرمودند شلمچه قطعهای از بهشت است.
سردار اشتری با بیان اینکه اگر با تمام وجود حس کنیم متوجه میشویم اینجا چه منطقه عزیزی است، گفت: خونهای بسیاری برای حفظ وجب به وجب این قطعه بر زمین ریخته شده است. اگر میخواهید در زندگی موفق باشید در همین راهی که انتخاب کردهاید تا آخر بمانید.
فرمانده نیروی انتظامی کشور با بیان اینکه در این مقطعی که فرصت یافتید و خادمالشهدا هستید سعی کنید راه شهدا را ادامه دهید، گفت: اگر درس میخوانید خوب درس بخوانید، اگر کار میکنید خوب کار کنید و نیت شما پیشرفت کشور باشد و این راه را ادامه دهید.
سردار اشتری اظهار داشت: اگر میخواهیم شهدا از ما راضی باشند از ولایت فقیه تبعیت کنیم چرا که این توصیه همه شهدا بوده است.
وی گفت: کسانی که به جبههها آمدند برخی سوابقی داشتند که خیلی خوب نبود اما با انقلاب و دم مسیحایی امام متحول و حر انقلاب اسلامی شد. خاطرات شهید "شاهرخ ضرغام" را بخوانید و ببینید که چطور امام با دم مسیحایی خود، او را تغییر دادند و در راه انقلاب شهید شد و پیکرش برنگشت.
سردار اشتری با بیان اینکه امام(ره) یک مرد خدایی بود و برای رضای خدا حرف میزد، گفت: امام خمینی(ره) به مردم اعلام کرد در جبهههای حق علیه باطل حضور پیدا کنید و در این موضوع فقط بحث دفاع از وطن مطرح نبود بلکه چون نائب امام زمان(عج) گفته و واجب کفائی بود مردم به خواسته ولی فقیه لبیک گفتند.
وی تصریح کرد: مردم نه تنها از حضور در جبههها نگران نبودند بلکه خوشحال بودند و از یکدیگر سبقت میگرفتند و این را به وضوح در شبهای عملیات میدیدیم که اگر برای باز کردن معبر، ده نفر میخواستند، ۱۰۰ نفر داوطلب میشدند.
فرمانده نیروی انتظامی کشور در ادامه با بیان اینکه امروز در رکاب رهبری و همراه و همدل بودن با وی نه تنها ثوابش از آن روزها کمتر نیست بلکه گاهی مواقع بیشتر هم است، گفت: آن روزها جبهه حق و باطل واضح بود و مردم به راحتی تشخیص میدادند.
وی با اشاره به فتنه سال 88 مطرح کرد: کسانی که بصیرت داشتند توصیههای رهبری را گوش کردند. خیلیها فکر میکردند فتنهگران در خط امام هستند و چون آن آقا نخست وزیر امام بوده است پس حق هستند. در حالی که در مقابل تفکر امام ایستاده بودند.
فرمانده نیروی انتظامی کشور بیان داشت: گوشمان به کلام رهبر باشد و مطمئن باشیم هر جا از فرمایشات رهبری پیروی کنیم شهدا راضی هستند چرا که راه آنها را طی کردهایم.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
راهیان نور موجب ترویج فرهنگ شهادت میشود
وی با بیان اینکه شهادت در راه آرمانهای انقلاب اسلامی موجب افتخار همه رزمندگان نیروهای مسلح است، افزود: عزت و سربلندی کشور ناشی از رشادت های شهدای گرانقدری است که برای دفاع از نظام و کشور، جان خود را در طَبق اخلاص نهاده و تقدیم کردند.
جانشین فرمانده نیروی هوایی همچنین گفت: پانزدهمین نمایشگاه راهیان نور پایگاه وحدتی یک نمایشگاه دفاعی- فرهنگی است که می تواند تأثیر زیادی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت داشته باشد. نتایج نظرسنجیهای سال های پیش نیز حاکی از رضایت بازدیدکنندگان از نمایشگاه برگزار شده در این پایگاه است.
امیر برخور اضافه کرد: از این نمایشگاه مردم شریف خوزستان و شهرهای اطراف، مسافرین نوروزی و ... بازدید می کنند و با توجه به ظرفیت بالای پاپگاه و تنوع نمایشگاه برگزار شده، امیدواریم هماهنگی های لازم برای بازدید رسمی اردوهای راهیان نور انجام شود؛ تا جوانان و زائرین عزیز بیشتر با نقش نیروی هوایی ارتش و به ویژه این پایگاه آشنا شوند.
ادامه مطلب
روزشمار دفاع مقدس (28 اسفند 94)
ادامه مطلب
گفت به آمریکا نمیروم چون ایران را دوست دارم
ادامه مطلب
روزی که مسئول توپخانه تیپ 18 الغدیر به آرزوی دیرینهاش رسید
ادامه مطلب
مراسم یادبود شهدای مدافع حرم در زنجان برگزار شد
در این مراسم آیتالله العظمی سید محمد حسینی زنجانی، مرجع عالیقدر جهان اسلام و اهل تشیع و جمعی مسئولان ارشد استان حضور داشت.
شهیدان مرادخانی و بهرامی برای دفاع از حرم حضرت زینب(س) در عملیات مستشاری در سوریه به شهادت رسیدند.
قرار است مراسم گرامیداشت شهید مرادخانی نیز سوم فروردین ماه سال 95 در مسجد چهارده معصوم(ع) منطقه اسلام آباد برگزار شود.
ادامه مطلب
شهیدی که شهادتش را پیشبینی کرده بود
در بیانات مقام معظم رهبری آمده است: «اینها (شهدا) جزو عجایب انقلاب ماست. جزو چیزهاى استثنائى انقلاب ماست که دیگر نظیر ندارد؛ نمیشود هیچ جاى دیگر را با این مقایسه کرد. همانطور که آقاى استاندار خراسان نقل کردند، من از افرادى شنیدم که ایشان(شهید برونسی) در آن وقت، براى مجموعههاى دانشجوئى و دانشگاهى که از مشهد میرفتند آنجا، صحبت میکرد و همه را مجذوب خودش میکرد.»
این پایگاه همچنین به مناسبت تدفین پیکر پاک این شهید که بعد از 27 سال در جبههها پیدا شد، یک فایل صوتی منتشر کرده و خاطرات حسن رحیمپور ازغدی همرزم شهید و عضو سابق شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور ، بخشی از سخنان امام راحل در مورد شهدا و سخنان این شهید در این فایل منتشر شده که عینا از نوار پیاده و تقدیم حضور میشود:
حسن رحیمپور ازغدی: در عملیات بدر که شهید برونسی به شهادت رسیدند، شاید جزو آخرین افرادی بودیم که از چهار راه خندق میتوانستیم عقب بیایم، مجروم بودم. شاید جزء معدود افرادی بودیم که توفیق داشتیم تا آخرین دقایق زندگی شهید برونسی در همان خاکریز کنار ایشان باشیم.
خب آنهایی که برونسی را میشناختند، میدانستند ایشان آدمی که فقه، تفسیر، اصول خوانده باشد، نبود ؛یک آدم عادی، خاکی، بنا، کارگر بود، یک مقدار طلبگی خوانده بود. حکمت بود، معرفت بود، ولو تحصیلات و مدرک در برونسی نبود، ولی حکمت داشت.
قرآن که میخواند، حقیقتا میخواند، ایمان داشت و میخواند و مکاشفاتی داشت که 3 - 4 تا را همانجا دیدیم.
قبل از عملیات بدر ایشان گفت که حضرت زهرا(س) به من قول داده که من دیگر شهید میشوم و در میان بچههای تیپ مشهور شد که حاجی برونسی گفته بود، من اگر در این عملیات شهید نشوم، در مسلمانی خودم شک میکنم.
ایشان با نیروهایش در میدان مین گیر میکند، معبر نبود. بچهها غافلگیر شده بودند، از دوستان نقل میشود که در آن شرایط که حاجی برونسی رفته بود به یک سجده طولانی و متوسل شده بود و بعد بلند شده بود و بدون هیچ قرائن ظاهری، یک مرتبه، به بچهها گفته بود، از این مسیر بیایید و نیروها را بدون هیچ شهیدی از میدان مین خارج کرد که این دقیقا معنایی جز توسل نداشت که بعد هم به او میگویند، چگونه این جوری کردید، گفته توسل به حضرت زهرا(س) کردم، بچهها را بیرون آوردم.
شما دیگر نمیتوانید برونسی را ببینید، چون تا لحظه جنگ پیش نیاید، آدم نمیفهمد کی برونسی و کی نابرونسیه؟
بخشی از سخنان امام خمینی(ره):
« این وصیتنامههایی که این عزیزان(شهیدان) مینویسند، مطالعه کنید، 50 سال عبادت کردید و خدا قبول کند. یک روز هم یکی از این وصیتنامهها را بگیرید و مطالعه کنید و تفکر کنید».
شهید عبدالحسین برونسی(1321 -1363):
« از روزی که من با عزیزم آقای سید علی خامنهای آشنا شدم، این را خوب فهمیدم. ایشان معلمی خوبی بودند و امیدوارم که شما در حق ایشان که امروز رئیس جمهور عزیزمان هست، دعا بکنید و ایضا امروز 11 سال است که با حرفهای ایشان آشنا هستیم.
من به تو امیدوار هستم که دعا در حق ایشان هم بکنی، تو فرق میکنی. اگر در تمام اولادمان کمی بسنجیم، تو از همه بیشتر به مسایل اسلامی و مسایل دینی بیشتر شنیدهای بخاطر این که آن همه صحبتهای این عزیز دلم آقای خامنهای را شنیدهای.
از خدا میخواهم این رئیس جمهور عزیزمان را تا انقلاب مهدی(ع) نگه بدارد».
*زندگینامه
روستای "گلبوی کدکن " از توابع تربت حیدریه واقع در جنوب خراسان، در سال 1321 پذیرای حضور نوزادی به نام عبدالحسین شد. باد و باران، گرما و سرما آمد و رفت و کودک به گرمای محفل علم رسید. سال چهارم دبستان بود که به خاطر بیزاری از عمل زشت معلم طاغوتی و فضای نامناسب، درس و مدرسه را رها کرد و در زمینهای کشاورزی مشغول کار شد. مأوایش تنها مسجد محل شد، ولی همچنان در مبارزه با طاغوت ثابتقدم بود و در دوران خدمت سربازی به جرم پایبندی به اعتقادات دینی مورد اهانت و آزار افسران و نظامیان قرار گرفت.
سال 1347 با خانوادهای روحانی وصلت کرد که مرحله آغازین انجام مبارزات او شد. اعتراضاتش بر خدعههای رژیم پهلوی از جمله اصلاحات ارضی منجر به ترک محل زندگی در مشهد شد.
پس از چندی به کار بنایی مشغول شد و به مرور زمان در کنار کار، مشغول خواندن دروس حوزوی شد؛ ولی بهعلت اوجگرفتن مبارزات، زندانهای پیدرپی، شکنجههای ساواک و پیروزی انقلاب اسلامی و ورودش در گروه ضربت سپاه پاسداران از ادامه تحصیل بازماند.
با شروع جنگ تحمیلی در اولین روزهای دفاع به جبهه رفت و با رشادتهایی که از خود نشان داد، مسئولیتهای مختلفی بهعهده گرفت که آخرین مسئولیتش قبل از عملیات خیبر، فرماندهی تیپ 18 جواد الائمه(ع) بود و با همین سمت در 25 اسفند 1363در عملیات بدر با رمز " یا فاطمة الزهرا(س) " نشان شهادت را در بینشانی پیکر مطهرش یافت و فرزندانش مرثیهخوان لحظههای فراق شدند.
پیکر مطهر این شهید بعد از 27 سال در عملیات تفحص کشف و شناسایی شد و پس از تشییع در روز شهادت حضرت صدیقه طاهره(س) در جوار بارگاه امام هشتم رضا(ع) به خاک سپرده شد.
یادش گرامی و راهش پر رهرو باد.
ادامه مطلب
زیارت پیکر شهدای گمنام در معراج تهران ویژه ایام نوروز
ادامه مطلب