انتقال پیکرهای مطهر 13 شهید از معراج شهدای اهواز جهت تشییع در شهرهای خوزستان
فرمانده قرارگاه عملیاتی کمیته جستجوی مفقودین ستادکل نیروهای مسلح گفت: پیکرهای مطهر 13 شهید دوران دفاع مقدس جهت تشییع در شهرهای استان خوزستان از معراج شهدای اهواز منتقل شدند.
|
![]() |
سرهنگ "حسین عشقی" فرمانده قرارگاه عملیاتی کمیته جستجوی مفقودین ستادکل نیروهای مسلح در گفت و گو با خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس گفت: از شب گذشته پیکرهای مطهر 8 شهید گمنام و 5 شهید احراز هویت شده جهت تشییع در شهرهای استان خوزستان از معراج شهدای اهواز به این شهرها منتقل شدند.
وی تصریح کرد: پیکرهای مطهر 8 شهید گمنام در شهرهای شهید چمران ماهشهر، بخش عنبر مسجد سلیمان، بخش قلعه تل باغ ملک و حسینیه ثارالله اهواز تشییع و به خاک سپرده خواهد شد.
عشقی بیان داشت: پیکرهای مطهر 5 شهید با نام و احراز هویت شده نیز مربوط به شهرستان بهبهان است.
فرمانده قرارگاه عملیاتی کمیته جستجوی مفقودین ستادکل نیروهای مسلح در پایان گفت: پیکرهای مطهر شهدایی که در ضریح معراج شهدا قرار داشتند همچنان مورد زیارت زائران قرار خواهد گرفت.
لازم به ذکر است مراسم وداع با پیکرهای مطهر این شهدا امشب در این شهرها برگزار و فردا در سالروز شهادت حضرت زهرا(س) پیکرهای شهدا تشییع خواهند شد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
[ شنبه 22 اسفند 1394 ] [ 3:58 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش دفاع پرس از مشهد، همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا(س) مراسم تشییع و خاکسپاری 4 شهید گمنام سالهای دفاع مقدس در شهرستان خواف برگزار میشود.
سرهنگ نطاق فرمانده سپاه شهرستان خواف در گفتگویی اظهار داشت: مراسم وداع با پیکر مطهر این 4 شهید گمنام امشب همزمان با نماز مغرب و عشا در حسینیه الزهراء این شهرستان و با سخنرانی حجتالاسلاموالمسلمین رمضانپور امامجمعه خواف برگزار میشود.
وی افزود: مراسم تشییع پیکر مطهر این چهار شهید والامقام یکشنبه 23 اسفندماه همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا(س) ساعت 8 صبح از مقابل سپاه پاسداران خواف برگزار میشود.
فرمانده سپاه خواف ادامه داد: پیکر مطهر دو تن از این شهدا که مربوط به عملیات خیبر و بدر هستند و به ترتیب در اسفندماه1362 و اسفندماه1363 در مناطق عملیاتی مجنون و شرق دجله و در سن 23 و 18 سالگی درجه رفیع شهادت نائل آمدند پس از تشییع در خواف به شهر سلامی انتقال مییابند و مراسم تشییع در این شهر از حوزه مقاومت بسیج ثارالله ابتدای بولوار امام رضا(ع) آغاز و تا محل خاکسپاری این شهدا پارک الغدیر شهر سلامی ادامه مییابد.
نطاق خاطرنشان کرد: تشییع پیکر مطهر دو شهید گمنام دیگر که مربوط به عملیات خیبر و تک دشمن که به ترتیب در اسفندماه1362 و تیرماه1367 در منطقه عملیاتی جزیره مجنون در سن 30 و 25 سالگی شهادت رسیده بودند در شهر قاسمآباد از ابتدای بولوار امام رضا(ع) این شهر آغاز و بعد از تشییع جهت خاکسپاری به بوستان لاله که از امروز به نام بوستان شهدای گمنام مزین شده است انتقال مییابند.
[ شنبه 22 اسفند 1394 ] [ 3:55 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش دفاع پرس از خراسان رضوی، سردار شهید حسنعلی از سبزپوشان سپاه خمینی کبیر که یک روز پس از بازنشستگی برای دفاع از حرم عمه سادات حضرت زینبکبری(س) عازم سوریه شده بود، پس از ده روز مبارزه با پرچمداران شیعه انگلیسی در 17 اسفندماه جاری در منطقه العیس به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
پیکر مطهر این شهید سرافراز بعد از تشییع در مشهد و سبزوار بر روی دوش مردم ولایتمدار جوین تشییع و در محله شمسآباد این شهید عالیقدر به خاک سپرده شد.
لازم به ذکر است، سردار شهید حسنعلی شمسآبادی در سال ۱۳۴۷ در محله شمسآباد از توابع شهر نقاب (شهرستان جوین) در خانواده ای مذهبی به دنیا آمد.
وی یک روز پس از بازنشستگی، بهصورت داوطلبانه برای دفاع از حرم حضرت زینب (س) به سوریه رفت. این سردار شهید در تاریخ ۱۷ اسفند ۹۴ در مبارزه با تروریستهای تکفیری داعش، به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
از این شهید گرانقدر دو فرزند پسر و یک فرزند دختر به یادگار مانده است.
شهید حسنعلی شمسآبادی نخستین شهید مدافع حرم شهرستان جوین است.
ناگفتههایی از شهید مدافع حرم، حسنعلی شمسآبادی
سرهنگ پاسدار علی هدایتی از همکاران شهید حسنعلی شمسآبادی در خصوص ویژگیهای بارز شخصیتی سردار شهید حسنعلی شمسآبادی اظهار داشت: اخلاص، تواضع، خوشاخلاقی، ادب و بیریایی از جمله ویژگیهایی بود که شهید شمسآبادی را برازنده شهادت کرد.
وی با بیان اینکه این شهید سالها در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صادقانه خدمت کرد، گفت: بعضی روزها میدیدم که بعد از ساعات کاری که همه میرفتند، شهید شمسآبادی در محل کار میایستاد و مشغول نظافت محل کار میشد.
همکار سردار شهید شمسآبادی تصریح کرد: در سالهای ۸۸ و ۹۴ این سردار شهید بهعنوان پاسدار نمونه انتخاب شد و در سال جاری نیز در طرح مالک اشتر نیروهای مسلح از دستان مسئولین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی لوح تقدیر دریافت کرد.
هدایتی با اشاره به اینکه شمسآبادی از سال ۸۷ به مدت ۴ سال در استان هرمزگان خدمت کرد، بیان داشت: همه میدانند که خدمت در بندرعباس به دلیل شرایط آبوهوای و سختیهایی که دارد برای هر کسی ممکن نیست، ولی این شهید داوطلبانه این منطقه را برای خدمت انتخاب کرده بود و در طول مدت حضورش منشأ تحولات بزرگی در سپاه بندرعباس شد.
همکار دومین شهید مدافع حرم دیار سربداران با بیان اینکه این شهید در سال جاری بازنشسته شد، گفت: از شهید شمسآبادی درخواست کردیم که بعد از بازنشستگی به همکاری در کنار ما ادامه دهد که وی بدون هیچ چشمداشتی این درخواست را قبول کرد و تا اواسط فصل زمستان مأموریتهای محول شده را به نحو احسن انجام داد.
وی با اشاره به اینکه شهید شمسآبادی سابقه حضور در دفاع مقدس را در کارنامه خود دارد، خاطرنشان کرد: این شهید بزرگوار به دلیل تخصصی که در زمان جنگ تحمیلی در جبهه داشت پس از انجام پیگیریها بهعنوان دیده بان به سوریه اعزام شد. البته برای ما هم تعجبآور بود که مراحل اعزام این شهید به سوریه در مدتزمان کوتاهی انجام شد و پس از فاصله کوتاهی از اعزام به شهادت رسید.
هدایتی در این باره افزود: این شهید عزیز در تاریخ ۴ اسفندماه به جبهه مقاومت اعزام و در تاریخ ۱۷ اسفندماه در منطقه العیس که از مناطقی است که دارای شرایط بسیار سختی است به فیض شهادت رسید.
وی با بیان اینکه شهید شمسآبادی در مراسم پیادهروی اربعین حسینی در سال جاری شرکت کرده بود با ذکر خاطرهای از این راهپیمایی گفت: شهید شمسآبادی به یکی از دوستان در پیادهروی اربعین گفته بود: «در این زیارت، شهادت در سوریه را از امام حسین(ع) طلب کردهام.»
هدایتی با ذکر این نکته که شمسآبادی هم خوب خدمت کرد و هم خوب زندگی کرد، گفت: به نظرم پاداش چنین خدمت صادقانه و زندگی شرافتمندانهای نمیتوانست چیزی جز شهادت باشد.
[ شنبه 22 اسفند 1394 ] [ 3:54 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، مراسم اولین سالگرد شهادت مدافع حرم "علی یزدانی" با سخنرانی حجت الاسلام شیخ محسن حسینی و مدیحه سرایی ذاکرین اهل بیت(علیه السلام) حاج مصطفی خورسندی و حاج موسی علینژاد همراه با شعر خوانی علی اکبر فرهنگیان بعد از نماز مغرب و عشاء روز دوشنبه 24 اسفند در مسجد جامع ابوذر واقع در میدان ابوذر - خیابان ابوذر - دارالشهدای تهران برگزار می شود.
[ شنبه 22 اسفند 1394 ] [ 3:53 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش دفاع پرس از مازندران، ربیع فلاح جلودار، استاندار ماندران در چهارمین جلسه هیأت امنای مرکز فرهنگی و شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان که در سالن شماره یک استانداری مازندران برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، با اشاره به این که مرکز فرهنگی دفاع مقدس، گنجینه آثار مجاهدت ها و حماسه آفرینی های رزمندگانی است که در دفاع مقدس، جان خود را در طبق اخلاص نهادند، خاطر نشان ساخت: روند ساخت و تکمیل این پروژه فرهنگی ماندگار باید سرعت یابد.
مقام عالی دولت در مازندران، با بیان این که نسلی که حماسه های جاودان دفاع مقدس را رقم زد باید مسئولان را در اجرای این طرح عظیم یاری کند، افزود: با توجه به تبلیغات وسیع و جنگ نرم دشمنان نظام و انقلاب اسلامی، انتقال این ارزش ها به نسل ها و جوانان آینده ساز کشور از ضروریات است.
استاندار مازندران، ساخت مرکز فرهنگی دفاع مقدس را کاری فاخر و ارزشمند توصیف کرد و یادآور شد: پیگیری امور این مرکز باید در شمار اولویت های کاری دستگاه های اجرایی باشد.
ربیع فلاح جلودار با اشاره به تشکیل کمیته های کاری مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان، تصریح کرد: دستگاه های اجرایی نسبت به انجام تعهدات در این راستا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با اجرای برنامه های فرهنگی اهتمام نمایند.
نماینده عالی دولت در استان، مرکز فرهنگی دفاع مقدس را تداوم بخش حرکت راهیان نور توصیف کرد و اظهار داشت: با بهره برداری از این پروژه می توان بازدید از آثار دفاع مقدس برای کسانی که امکان حضور در مناطق عملیاتی ندارند را فراهم نمود که کاری بسیار با اهمیت است.
در آغاز این جلسه سردار عبدالله ملکی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان، گزارشی از اقدامات و فعالیت های صورت گرفته در خصوص مرکز فرهنگی دفاع مقدس ارائه کرد.
گفتنی است؛ در پایان این جلسه لوح تقدیر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس توسط یکی از رزمندگان دفاع مقدس به دکتر ربیع فلاح اهدا شد.
[ شنبه 22 اسفند 1394 ] [ 3:53 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش دفاع پرس از مازندران، همزمان با شب شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) یادواره 5 شهید سرافراز روستای سید زین العابدین شهرستان جویبار و گرامیداشت سرداران و 147 شهید حوزه مقاومت شهید صابریان برگزار می شود.
این مراسم امشب بعد از نماز مغرب و عشاء با سخنرانی حجت الاسلام علیزاده مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مازندران و مداحی سید ایمان حسینی در آستانه مبارکه امامزاده سید زین العابدین روستای سید زین العابدین جویبار برگزار می شود.
یادآور می شود روستای سید زین العابدین شهرستان جویبار 5 شهید به نام های موسی علیزاده، نصرالله علیزاده، ذات الله صابریان، محمود نبی پور و حبیب الله علیزاده تقدیم انقلاب کرد.
[ شنبه 22 اسفند 1394 ] [ 3:53 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش دفاع پرس از مشهد، پایگاه فرهنگی شهید شعبانی که با پیگیری مسئولان فرهنگی و اجتماعی منطقه 8 شهرداری مشهد و پایگاه بسیج مسجد امام محمدتقی(ع) در تیرماه سال جاری در بولوار شهید نامجو مورد بهرهبرداری قرار گرفت؛ در هفته پایانی سال جاری بهعنوان خانه موزه شهید شعبانی معرفی خواهد شد.
در این خانه موزه که با پیگیری مدیریت گردشگری، مسئولان فرهنگی منطقه و همکاری خانواده معظم شهدای محله برپا خواهد شد، دستخط، عکس و وسایل شخصی شهید شعبانی و سایر شهدای محله در پایگاه فرهنگی شهید شعبانی در معرض نمایش عموم قرار میگیرد.
با توجه به ظرفیت محله و مجاورت با مدارس، زمینه بازدید دانشآموزان و آشنایی هرچه بیشتر نوجوانان و جوانان با سیره و زندگی شهدا فراهم خواهد شد.
پایگاه فرهنگی شهید شعبانی با هدف تقویت بنیان فرهنگی محله و معرفی فرهنگ شهادت با حمایت پدر شهید شعبانی در طبقه همکف منزل شخصی وی راهاندازی میشود، محدوده بولوار شهید نامجو، شهید بهشتی و محلات کوهسنگی را پوشش داده و با اجرای برنامههای فرهنگی همچون برگزاری دورههای آموزش شهروندی، کارگاههای مهارتهای زندگی، جشنوارههای هنری، جلسات شورای اجتماعی محله و نیز برنامههای ایستگاه «دلهای بیقرار» در جبلالنور، به شهروندان ناحیه دو منطقه 8 شهرداری مشهد خدمترسانی میکند.
گفتنی است؛ بازسازی کامل این پایگاه فرهنگی و ایجاد تغییرات آن برای برپایی خانه موزه تا هفته آینده به اتمام رسیده و در روز بازگشایی با حضور مسئولان فرهنگی و خانواده معظم شهدای محله مراسمی باشکوه برگزار میشود.
[ شنبه 22 اسفند 1394 ] [ 3:52 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش دفاع پرس از یزد؛ شهید بزرگوار «محمّد شرف الدینی» از سلسله مردانی است که تولدش درسال 1342 اتفاق افتاده است؛ خورشید وجود این فرزند چنان در خانه ی حاج علی بمان طلوع کرده بود که همه ی بستگان را نیز گرمی بخشید. بی بی زهرا، مادر محمّد از سادات جلیله ای بود، که با همه ی وجود، رسم محبّت به فرزند آموخت، و سوخت، تا فرزند را طوری پرورش دهد، که به کار اجدادش بیاید و پاسدار دین و مملکت و خانواده باشد و پدر نیز گرمی وجودش را به محمّد عرضه کرد تا حاصل وجودش گوارای جامعه اسلامی باشد.
شهید شرف الدینی، با گذر از دوره های ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان، به راحتی به کرسی رشته ی پیراپزشکی دانشگاه تهران دست یافت امّا این ها محمّد را آرام نکرد، او به دنبال گم شده اش به بیرون از دانشگاه قدم نهاد.
پدرش می گوید: من مدام محمّد را در فکر می دیدم. همیشه می گفت؛ وقت برای درس خواندن زیاد است؛ فرصت دیگری پیش آمده است که نمی خواهم از آن غافل باشم. برای همین یک ترم بیشتر در دانشگاه نماند، به میبد برگشت و به عضویت سپاه درآمد و ….
محمّد از من و مادرش رضایت گرفت که به جبهه برود. سیمایش این حکایت را داشت، که محمّد وابسته ی به ما نیست. او از اوّل جنگ، دلش در جبهه بود.
مدام از دوستانش که برای دفاع از شرافت و آزادگی، در جبهه حاضر شده بودند؛ با عشق و عطش یاد می کرد؛ تا بالاخره به یاران خود پیوست. محمّد به جبهه رفت.
بی دردها فکر نکنند، ما به آسانی، از بچّه هایمان دل کندیم؛ خدا می داند که ذرّه، ذرّه آب شدیم؛ امّا این آب شدن می ارزید. امام حسین ( ع ) هم برای اکبرش می سوخت، و حتما، بیشتر از همه هم می سوخت؛ امّا به ما یاد داد؛ که از دین و مملکت و اسلام دفاع کنیم. این فرمانده شایسته و عاشق (جانشین فرمانده گروهان) در شرق دجله، به شهداء پیوست، و چه زیبا بود این شهادت؛ و چه شکوهی داشت، آن روز که دست ها، دریا شدند، و این چشمه ی جاری خدا را در میان گرفتند، و همه ی درودشان را، بر پیکرش نشاندند و او را بردند، تا در کنار تربت شهیدان جای دهند، و آن روز پیر عاشق ـ حضرت آیت الله اعرافی رضوان الله تعالی علیه) تمام قامت ایستاد، و بر قامت این شهید رشید، نماز گزارد و او را به کربلایی ها سپرد .
همرزم شهید می گوید: مهمات ما تمام شده بود، و در محاصره بودیم؛ شهید محمد شرف الدینی تصمیم عجیبی گرفت؛ او به دوستان گفت: مهماتی که دارید، در اختیار من قرار دهید، و عقب نشینی کنید؛ بچّه ها قبول نمی کردند؛ امّا محمّد دوستان و همرزمان را مجبور ویا بهتر بگویم راضی کرد که به عقب بر گردند، این کار نهایت ایثار بود. من یک خشاب داشتم به محمّد دادم، و با خواست جدّی شهید، با عزیزان دیگر، به عقب برگشتیم، کاری که برای همه ی ما سخت بود، امّا باید یکی این کار را می کرد؛ محمّد شایسته تر از همه بود و شهدا او را برای مهمانی پذیرفته بودند.
و بدین گونه، این فرمانده شایسته و عاشق (جانشین فرمانده ی گروهان) به شهداء پیوست و وجودش به آسمانیان هدیه شد.
[ شنبه 22 اسفند 1394 ] [ 3:52 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش دفاع پرس از مازندران، همزمان با شب شهادت بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) مراسم وداع با دو شهید گمنام دفاع مقدس امشب بعد از نماز مغرب و عشا در حسینیه چهاردانگه ای های ساری واقع در بلوار کشاورز برگزار می شود.
این دو شهید گمنام 16 و 17 ساله به ترتیب در عملیات والفجر 8 درمنطقه عملیاتی فاو و والفجر یک منطقه عملیاتی فکه به شهادت رسیدند که به تازگی مورد تفحص قرار گرفتند.
[ شنبه 22 اسفند 1394 ] [ 3:49 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، مستند «جاویدالاثر ابراهیم هادی» به مناسبت 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا و در آستانه روز شهادت حضرت زهرا (س) از شبکه مستند پخش می شود.
ابراهیم هادی در اول اردیبهشت سال 36 در محله شهید سعیدی حوالی میدان خراسان دیده به هستی گشود. دوران دبستان را به مدرسه طالقانی رفت و دبیرستان را نیز در مدارس ابوریحان و کریمخان سپری کرد.
سال 55 توانست به دریافت دیپلم ادبی نائل شود. از همان سالهای پایانی دبیرستان مطالعات غیر درسی را نیز شروع کرد. حضور در هیئت جوانان وحدت اسلامی و همراهی و شاگردی استادی نظیر علامه محمدتقی جعفری بسیار در رشد شخصیتی ابراهیم مؤثر بود. وی در دوران پیروزی انقلاب شجاعتهای بسیاری از خود نشان داد.
او همزمان با تحصیل علم، به کار در بازار تهران مشغول بود. پس از انقلاب در سازمان تربیت بدنی و بعد از آن به آموزش و پرورش منتقل شد. ابراهیم همچون معلمی فداکار به تربیت فرزندان این مرز و بوم مشغول شد. اهل ورزش بود. با ورزش پهلوانی، یعنی ورزش باستانی شروع کرد. در والیبال و کشتی بینظیر بود. هرگز در هیچ میدانی پا پس نکشید و مردانه میایستاد. مردانگی او را میتوان در ارتفاعات سر به فلک کشیده بازی دراز و گیلان غرب تا دشتهای سوزان جنوب، مشاهده کرد. حماسههای او در این مناطق، هنوز در اذهان یاران قدیمی جنگ تداعی میکند.
در والفجر مقدماتی، پنج روز به همراه رزمندگان گردان کمیل و حنظله در کانالهای فکه مقاومت کردند، اما تسلیم نشدند. سرانجام در 22 بهمن سال 61 بعد از فرستادن رزمندگان باقی مانده به عقب، تنهای تنها، با خدا همراه شد. دیگر کسی او را ندید. او همیشه از خدا میخواست گمنام بماند، زیرا گمنامی صفت یاران خداست. خدا هم دعایش را مستجاب کرد. ابراهیم هادی، سالهاست که گمنام وغریب در فکه مانده تا خورشیدی باشد برای راهیان نور.
در ماجرای مشهوری آمده است که حاج میرزا اسماعیل دولابی، در اولین برخورد با این رزمنده بزرگوار از او تقاضای نصیحتی کرده بود.
«جاویدالاثر ابراهیم هادی» ساعت 15:45 شنبه 22 اسفند از شبکه مستند سیما روی آنتن می رود.
شهرستان خواف میزبان 4 شهید گمنام دفاع مقدس خواهد بود
ادامه مطلب
شهیدی که شهادت خود را در اربعین امسال از سیدالشهدا(ع) گرفت
ادامه مطلب
دوشنبه 24 اسفند/ اولین سالگرد شهادت مدافع حرم علی یزدانی در مسجد ابوذر تهران
ادامه مطلب
مرکز فرهنگی دفاع مقدس مازندران تداوم بخش حرکت راهیان نور است
ادامه مطلب
یادواره 5 شهید سرافراز روستای سید زین العابدین شهرستان جویبار برگزار میشود
ادامه مطلب
«خانه موزه شهید محمدحسین شعبانی» در منطقه 8 مشهد برپا میشود
ادامه مطلب
شهیدی که نهایت ایثار دلیل شهادتش شد
ادامه مطلب
مراسم وداع با دو شهید گمنام دفاع مقدس در ساری برگزار میشود
ادامه مطلب
پخش مستند زندگی جاویدالاثر «ابراهیم هادی» از تلویزیون
ادامه مطلب