دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

یکی از لایه‌های با عظمت دفاع مقدس ما، حمایت‌ و پشتیبانی نیروی پشت جبهه است. خانواده‌هایی که حقیقتاً پتانسیل و قوای عظیم روحی و معنوی نیروی حاضر در صحنه نبرد به شمار می‌آمدند. لزوم اطلاع‌رسانی به این قشر، قاعدتاً نیاز به برنامه‌ریزی دقیق داشت. این مهم نیز بر عهده رسته‌های تعاون هر لشگر بود.


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394  ] [ 6:28 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

سردار گرجی، همرزم شهید هاشمی روایت می‌کند: در سه ماه ابتدایی دوران اسارتم که از من بازجویی می‌کردند مرتب سراغ علی هاشمی را از من می‌گرفتند، آن‌ها خیلی تلاش کردند که بفهمند سرانجام علی هاشمی چه شد؟

 

 

ادامه مطلب

[ چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394  ] [ 6:27 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

احمدی همرزم شهید ملاحسنی روایت می‌کند: با بی‌سیم خبر دادند که گردان محاصره شده فرمانده گردان گفت دعا کنید تا کسی زنده برگردد. با بیست نفر از نیروهای تدارکات و شهید ملاحسنی به کمک بچه‌ها رفتیم.

 

 

ادامه مطلب

[ چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394  ] [ 6:26 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

مراسم شب هفت محمدرضا ناگهان خانم دانش دست من را گرفت و گفت: این دختر نامزد علیرضا است و من امشب نامزدی آنها را اعلام می‌کنم. مجلس بهم ریخت و همه شروع کردند به پچ پچ ‌کردن، می‌گفتند: ایشان به خاطر شهادت پسرش محمدرضا دیوانه شده.

 

ادامه مطلب

[ چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394  ] [ 6:26 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

خبرنگار نقش چشم، گوش، زبان، مغز و قلب جامعه را داشته و می‌تواند هر کدام را در جای خود برای حیات جامعه ایفا کند یا با یک اقدام هم‌زمان پنج نقش را به منصه ظهور و عمل برساند.


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394  ] [ 6:25 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

عباس بابایی، بزرگمردی که در مکتب شهادت پرورش یافت.مجاهدی که زهد و تقوایش بسان دریایی خروشان بود و هر لحظه از زندگانی‌اش موج‌ها در برداشت. مرد وارسته‌ای که سراسر وجودش عشق و از خودگذشتگی و کرامت بود، رزمنده‌ای که دلاور میدان جنگ بود و مبارزه سترگ با نفس اماره خویش.

 

ادامه مطلب

[ چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394  ] [ 6:24 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

یک گوشه هنرستان کتابخانه راه انداخته بود کتابخانه که نه! یک جایی که بشود کتاب رد و بدل کرد بیشتر هم کتاب های انقلابی و مذهبی. بعد هم نماز جماعت راه انداخت، گاهی هم بین نماز ها حرف می‌زد. خبرش بعد مدتی به ساواک هم رسید.


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394  ] [ 6:23 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

سروده "محمدحسین جعفریان" تقدیم به شهید "رضا اسماعیلی"


"محمدحسین جعفریان" در آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره شعر و ادب سوره به قرائت سروده‌ای پرداخت و گفت: این سروده را تقدیم به شهید "رضا اسماعیلی" از شهدای افغانستانی مدافع حرم می‌کنم.
سروده

به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع پرس، "محمدحسین جعفریان" شاعر و نویسنده در آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره شعر و ادب سوره به قرائت سروده‌ای پرداخت و گفت: این دو بیت را تقدیم به شهید "رضا اسماعیلی" از شهدای مدافع حرم تیپ فاطمیون می‌کنم.

دو بیتی که جعفریان سروده بود و قرائت کرد در ادامه آمده است:

بیا سعدی در اینجا کن طوافی/ بر این مردان سر بر تن اضافی 

 تو با یک قافیه در عشق ماندی/ دمشق آنک پر است از این قوافی

انتهای پیام/



[ چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394  ] [ 12:27 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

پیکرهای پاک و مطهر 2 شهید گمنام دوران دفاع مقدس صبح امروز در فرودگاه امام خمینی(ره) تهران تشییع شد.
مراسم تشییع پیکرهای مطهر 2 شهید گمنام در فرودگاه امام خمینی(ره) برگزار شد

به گزارش سرویس حماسه و جهاد دفاع پرس، پیکرهای مطهر این دو شهید گمنام،‌ روز گذشته با تلاش کمیته تفحص شهدا از مرز شلمچه وارد کشور شدند.

گفتنی است این شهدا 20 و 19 ساله که در عملیات خیبر و آفندی سال 65 به شهادت رسیدند، در مناطق عملیاتی مجنون و فکه توسط تیم عملیاتی کمیته جستجوی مفقودین کشف شدند.

این پیکرها پس از ورود به فرودگاه امام خمینی(ره) ابتدا با حضور کارکنان رده‌های مختلف نظامی و انتظامی در مقر سپاه و پس از آن با حضور انبوه مسئولان و کارکنان فرودگاه و جمعی از مسافران تا محل ترمینال ورودی فرودگاه تشییع شدند.
 
مراسم شب وداع با این شهدای گرانقدر شامگاه امروز 29 اردیبهشت ماه بعد از نماز مغرب و عشا در مسجد جامع امام علی(ع) و مداحی حاج ولی الله کلامی زنجانی برپا می‌شود.
 
گفتنی است پیکرهای پاک و مطهر این دو شهید برای اجرای مراسم ویژه به دانشگاه آزاد اسلامی پرند منتقل شدند تا فردا 30 اردیبهشت ماه، ساعت 9:30 تشییع و به خاک سپرده شوند.
 
مسیر تشییع شهدا از میدان امام خمینی(ره)شهر پرند به سمت دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند است.

سخنران این مراسم حجت السلام و المسلمین ابوالقاسمی است و با روایتگری امیر سرتیپ غلامحسین دربندی و به مداحی حاج امیر عباسی برگزار خواهد شد.
 
انتهای پیام/
 


[ چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394  ] [ 12:26 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

همزمان با سالروز فتح خرمشهر، دومین همایش «شکوه ایثار، آیین تجلیل از قهرمانان عملیات بیت المقدس» در دریاچه شهدای خلیج فارس تهران برگزار می‌شود.
آیین تجلیل از قهرمانان عملیات بیت المقدس در دریاچه شهدای خلیج فارس برگزار می‌شود

به گزارش سرویس حماسه و جهاد دفاع پرس، همزمان با سوم خرداد، سالروز فتح خرمشهر، دومین «همایش شکوه، ایثار آیین تجلیل از قهرمانان عملیات بیت المقدس» برگزار می‌شود. در این همایش که با حضور فرماندهان ارتش جمهوری اسلامی ایران، مسئولان شهرداری منطقه 22، نماینده بنیاد شهید منطقه و پیشکسوتان عملیات فتح خرمشهر برگزار می‌شود، طی آیینی ویژه از خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان عملیات بیت المقدس و هم چنین پیشکسوتان حماسه آفرین ارتش جمهوری اسلامی در این عملیات تجلیل خواهد شد.

امیر سرتیپ دوم گلفام رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش و امیر سرتیپ سیدعبدالرحیم موسوی جانشین فرماندهی کل ارتش جمهوری اسلامی ایران درباره ابعاد و اهمیت عملیات بیت المقدس و فتح خرمشهر سخنرانی خواهند کرد. مرور خاطرات جنگ به روایت قهرمانان عملیات بیت المقدس از دیگر بخش‌های این همایش است و طی آن سرهنگ رفیع غفاری معروف به شکارچی تانک که در دوران دفاع مقدس 200 تانک را منهدم کرده است، امیر سرتیپ مسعود بختیاری طراح عملیات بیت المقدس، امیر سرتیپ پورداراب فرمانده یکی از چهار قرارگاه عملیاتی بیت المقدس در فتح خرمشهر و سرهنگ علیرضا قمری فرمانده گردان پادگان دژ خرمشهر، فرازهایی از جنگ و دفاع و فتح خرمشهر را روایت خواهند کرد.
 
در این همایش جلد اول کتاب «دشمن پشت دروازه‌های شهر» برگرفته از خاطرات سرهنگ علیرضا قمری فرمانده گردان پادگان دژ خرمشهر در دفاع 34 روزه از خرمشهر نیز، با حضور رامین ابدالیان نویسنده کتاب، رونمایی خواهد شد.
 
علاوه بر همایش شکوه ایثار که روز سوم خرداد برگزار می‌شود، نمایشگاه آثار مکتوب دفاع مقدس، آثار حجمی، تسلیحات نظامی و نمایشگاه نگاه گذر از وقایع خرمشهر از ابتدای تسخیر تا آزادسازی و هم چنین مسابقه و نمایشگاه نقاشی کودکان درباره دفاع مقدس، به مدت سه روز از94/3/2 از ساعت 17 الی 22 در محوطه دریاچه شهدای خلیج فارس میزبان شهروندان است.
 
انتهای پیام/
 


[ چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394  ] [ 12:26 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ <> [ 20 ] [ 21 ] [ 22 ] [ 23 ] [ 24 ] [ 25 ] [ 26 ] [ 27 ] [ 28 ] [ 29 ] [ > ]