دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

پیکرهای پاک و مطهر 2 شهید گمنام دوران دفاع مقدس صبح امروز در فرودگاه امام خمینی(ره) تهران تشییع شد.
مراسم تشییع پیکرهای مطهر 2 شهید گمنام در فرودگاه امام خمینی(ره) برگزار شد

به گزارش سرویس حماسه و جهاد دفاع پرس، پیکرهای مطهر این دو شهید گمنام،‌ روز گذشته با تلاش کمیته تفحص شهدا از مرز شلمچه وارد کشور شدند.

گفتنی است این شهدا 20 و 19 ساله که در عملیات خیبر و آفندی سال 65 به شهادت رسیدند، در مناطق عملیاتی مجنون و فکه توسط تیم عملیاتی کمیته جستجوی مفقودین کشف شدند.

این پیکرها پس از ورود به فرودگاه امام خمینی(ره) ابتدا با حضور کارکنان رده‌های مختلف نظامی و انتظامی در مقر سپاه و پس از آن با حضور انبوه مسئولان و کارکنان فرودگاه و جمعی از مسافران تا محل ترمینال ورودی فرودگاه تشییع شدند.
 
مراسم شب وداع با این شهدای گرانقدر شامگاه امروز 29 اردیبهشت ماه بعد از نماز مغرب و عشا در مسجد جامع امام علی(ع) و مداحی حاج ولی الله کلامی زنجانی برپا می‌شود.
 
گفتنی است پیکرهای پاک و مطهر این دو شهید برای اجرای مراسم ویژه به دانشگاه آزاد اسلامی پرند منتقل شدند تا فردا 30 اردیبهشت ماه، ساعت 9:30 تشییع و به خاک سپرده شوند.
 
مسیر تشییع شهدا از میدان امام خمینی(ره)شهر پرند به سمت دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند است.

سخنران این مراسم حجت السلام و المسلمین ابوالقاسمی است و با روایتگری امیر سرتیپ غلامحسین دربندی و به مداحی حاج امیر عباسی برگزار خواهد شد.
 
انتهای پیام/
 


[ چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394  ] [ 12:26 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]