دو سال قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران ، فرماندهان عالی رتبه و تحصیل کرده عراقی از این که همسایه قدرتمند شرقی آن ها به یکی از مدرن ترین هواپیماهای شکاری جهان یعنی " اف - ۱۴ " مجهز شده بود ، برای حفظ توازن قدرت هوایی خود در جستجوی رقیبی قدر می گشتند . از آن جایی که هواپیما های تامکت تنها در اختیار ایالت متحده امریکا قرار داشت و به غیر از نیروی هوایی ایران که ان هم با پادرمیانی مجلس سنا و فشار شخصیت هایی چون " هنری کسینجر " وزیر وقت وزارت امور خارجه آمریکا موافقت اش کسب شده بود
ادامه مطلب
[ جمعه 18 اردیبهشت 1394 ] [ 11:19 AM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
بیست و پنج روز از شروع جنگ تحمیلی می گذشت. نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در این مدت ضرباتی مهلک بر پیکره رژیم بعثی وارد کرده بود. در همین زمان تعدادی از بهترین های نیروی هوایی نیز به درجه رفیع شهادت نائل آمده بودند
[ جمعه 18 اردیبهشت 1394 ] [ 11:18 AM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
دو روز از شروع جنگ تحمیلی می گذشت. در این مدت تیز پروزان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران بارها مواضع دشمن را به سختی بمباران کرده بودند. عراق که تصور می کرد با بمباران روز اول جنگ، قدرت نیروی هوایی ایران را به میزان 70درصد کاهش داده است، با موجی مواجه شده بود که قابل مهار نبود. بجز حمله 140 فروندی روز اول، ده ها سورتی پرواز موفق دیگر توسط نیروی هوایی به عمق خاک عراق انجام شده بود و ضربات سختی بر پیکره رژیم بعثی عراق وارد می شد .
[ جمعه 18 اردیبهشت 1394 ] [ 11:17 AM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
در روزهای پایانی جنگ، کشور عراق با تحویل جدیدترین نسل جنگنده های خود و همچنین با دراختیار گرفتن جدیدترین تجهیزات زمینی و موشکی، هنوز هم نتوانسته بود بر رزمندگان غیور ایران غلبه کند .
[ جمعه 18 اردیبهشت 1394 ] [ 11:17 AM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
رزمندگان اسلام در تلاش بودند تا به هر نحوه ممکن، حصر آبادان را شکسته و نیروهای دشمن را عقب بزنند. این کار باید انجام می شد ولی مشکل بزرگ تهاجم های گاه و بی گاه دشمن از طریق هوا بود .
[ جمعه 18 اردیبهشت 1394 ] [ 11:16 AM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ پنج شنبه 17 اردیبهشت 1394 ] [ 4:41 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ پنج شنبه 17 اردیبهشت 1394 ] [ 4:41 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ پنج شنبه 17 اردیبهشت 1394 ] [ 4:40 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
شهید سید مهدی حسینی یکی دیگر از فرهیختگانی بود که از شهادت خویش اطلاع داشت این حقیقت از قسمتهایی از وصیتنامه او قابل درک است.
[ پنج شنبه 17 اردیبهشت 1394 ] [ 4:39 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
جنگ تحمیلی دوره ای برای درخشیدن مردهای واقعی بود. مردانی که سالها در حسرت سربازی حضرت ثارالله(ع) سوخته بودند و بر سر و سینه می زدند که ای کاش ظهر عاشورا میبودند و مقتدایشان را یاری می کردند.
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
به همین جهت تصمیم گرفته شد که نیروی هوایی پوشش لازم را در آسمان به نیروی های خودی بدهد. به همین منظور یک نفر افسر اطلاعات و عملیات نیروی هوایی به منطقه اعزام شد تا در هنگام تهاجم هوایی دشمن، به گشتی های خودی مختصات منطقه را اطلاع دهد تا آنان خود را برای درگیری آماده کنند .
این پروازها از نیمه اول اردیبهشت ماه سال 1360 آغاز شده بود و روزانه گشتی های نیروی هوایی آماده نبرد هوایی با هواپیما و هلی کوپترها دشمن بودند .
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب