دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

شهیدی درگذشت مادر شهیدان دوروزی را تسلیت گفت


رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با صدور پیامی درگذشت «حاجیه خانم فاطمه چرچی (الهی تبار)»، مادر شهیدان «حمید و سعید دوروزی»، همسرشهید «محمدحسین دوروزی (عربزاده)» و خواهر «شهید جعفر چرچی» را تسلیت گفت.
شهیدی درگذشت مادر شهیدان دوروزی را تسلیت گفت
به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع پرس، متن پیام تسلیت حجت الاسلام و المسلمین سید محمد علیشهیدی به این شرح است:

انالله و انا الیه راجعون
خانواده محترم شهیدان گران‌قدر دوروزی
سلام علیکم
 
در مکتب صبر زینب (سلام‌الله علیها)، مجاهدت به شکیبایی و صلابت در سرافرازی است. بانوان این مکتب که رنج ابتلا و فراق شهیدان را با افتخار و صبر به نشان سرافرازی مبدل داشتند، در محضر پروردگار متعال بی‌شکاز اجری عظیم برخوردارند.
 
از منظر ادب و ارادت بر ساحت ایمان و مقام صبر بانوی ماجده و مؤمنه، «حاجیه خانم فاطمه چرچی (الهی تبار)» مادر بزرگوار «شهیدان معظم حمید و سعید دوروزی» و همسر محترم «شهید والامقام محمدحسیندوروزی (عربزاده)» و خواهر گرامی «شهید معزز جعفر چرچی» ادای احترام می‌کنم و از درگاه کرم کردگار علودرجات را برای ایشان مسألت دارم.
 
امید که به فضل الهی در جوار شهیدانشان مشمول مغفرت و قرین رحمت ربوبی گردند.
 
سید محمدعلی شهیدی
 
انتهای پیام/
 

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 17 خرداد 1394  ] [ 3:06 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

تجلیل از هنرمندان و عوامل اجرایی «هجدهمین جشنواره ملی تئاتر فتح خرمشهر»


طی مراسمی با حضور جمعی از مسئولان، 100 نفر از هنرمندان و عوامل اجرایی «هجدهمین جشنواره ملی تئاتر فتح خرمشهر» تجلیل شد.
تجلیل از هنرمندان و عوامل اجرایی «هجدهمین جشنواره ملی تئاتر فتح خرمشهر»

به گزارش دفاع پرس، با هدف پاسداشت زحمات عوامل برگزاری هجدهمین جشنواره ملی تئاتر فتح خرمشهر، صبح امروز آیینی برای تقدیر از هنرمندان و عوامل اجرایی برگزاری این جشنواره در مجتمع فرهنگی هنری خلیج فارس خرمشهر برگزار شد.

در این مراسم که عبدالله سامری نماینده مردم خرمشهر در مجلس شورای اسلامی، رضا مردانی سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خرمشهر، عزیز ساعدی سرپرست شهرداری خرمشهر و علی غزالی یکی از اعضای شورای اسلامی این شهر حضور داشتند، از 100 نفر از هنرمندان و عوامل برگزاری این جشنواره تقدیر شد.

دبیر اجرایی هجدهمین جشنواره فتح خرمشهر در این مراسم، برگزاری این جشنواره را کاری بسیار دشوار خواند و از عدم رفع برخی مشکلات تاکنون خبر داد.

حسین ذوالفقاری در ادامه، تلاش 43 نفر از عوامل برگزاری این جشنواره را ستودنی توصیف کرد و از حمایت برخی ارگان‌ها همچون شهرداری، مرکز فنی و حرفه‌ای و دفتر نماینده خرمشهر در راستای برگزاری هر چه بهتر این جشنواره تقدیر کرد.

نماینده مردم خرمشهر در مجلس شورای اسلامی نیز در سخنانی، بازگشت دبیرخانه دائمی جشنواره ملی فتح خرمشهر به این شهر را با اشاره به فتح خرمشهر پس از اسارت چند ماهه آن در دوران دفاع مقدس، سنتی رایج خواند و گفت: خرمشهر به مرور زمان حقوق از دست رفته خود را باز خواهد ستاند.

عبدالله سامری با بیان اینکه این جشنواره هدف خود را به خوبی به نمایش گذاشته است، از تلاش برای برگزاری باشکوه‌تر و در سطح وسیع‌تر این جشنواره در سال‌های آینده خبر داد.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 17 خرداد 1394  ] [ 3:05 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

تجلیل از شهدا نباید تنها به برگزاری مراسم محدود شود


نماینده تام‌الاختیار دانشگاه آزاد اسلامی در جنوب کشور گفت: برگزاری مراسم در تجلیل از شهدا و خانواده‌های آنها امری پسندیده است، اما نباید این امر تنها به برگزاری مراسم ختم شود، بلکه همه باید مسیر شهدا را ارج گذاشته و زنده نگه دارند.
تجلیل از شهدا نباید تنها به برگزاری مراسم محدود شود

به گزارش دفاع پرس از بوشهر، نماینده تام‌الاختیار دانشگاه آزاد اسلامی در جنوب کشور ظهر امروز در همایش راه امام و رهبری در دشتستان اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اهتمام جدی دارد و تاکنون اقدامات ارزشمندی در این مسیر انجام داده‌ایم.

حجت‌الاسلام عبدالرضا جمال‌زاده با تقدیر از فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی دشتستان در تجلیل از شهدا و مقام شامخ این عزیزان افزود: شهدای ما به دنبال ایجاد مدینه فاضله بودند و اساس تشکیل یک مدینه فاضله اتحاد است.

نماینده تام‌الاختیار دانشگاه آزاد اسلامی در جنوب کشور خاطرنشان کرد: اساس یک جامعه متحد، آموزش و پرورش عموم است، به عبارتی شهدا به دنبال جامعه‌ای بودند که زمینه آموزش، تربیت و تعالی همه مردم در آن فراهم باشد.

جمال‌زاده ضمن اشاره بر لزوم ترویج اتحاد در جامعه گفت: در جبهه‌ها همه در کنار هم بودند، پس چرا اختلافات عمیق باید ایجاد شود.

وی ادامه داد: آلوده و متهم کردن یکدیگر خواسته شهدا نبود، از این رو همه باید به‌دور از اختلافات و اتهامات در تعالی جامعه بکوشند.

نماینده تام‌الاختیار ریاست دانشگاه آزاد در استان‌های بوشهر، فارس و کهگیلویه و بویر احمد بیان داشت: شهدا آمدند تا جلوی میت‌الاحیاء را بگیرند به عبارتی جلوی کسانی که صورتی انسانی و باطنی حیوانی دارند.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری مراسم در تجلیل از شهدا و خانواده‌های آنها امری پسندیده است، اما نباید این امر تنها به برگزاری مراسم ختم شود، بلکه همه باید مسیر شهدا را ارج گذاشته و زنده نگه دارند.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 17 خرداد 1394  ] [ 3:04 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

اینجا معراج شهدا، همه آرامند. تنها صدای شاتر دوربین‌های عکاسی فضای معراج را پر کرده. نوحه خوان نوحه آشنای کجایید ای شهیدان خدایی را زمزمه می‌کند و شهید در تابوت شیشه‌ای می‌درخشد تا زنده کند روح مرده‌ی زمینیان را...
 

ادامه مطلب

[ یک شنبه 17 خرداد 1394  ] [ 3:04 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

یادواره شهدای روستای اسرم ساری برگزار شد


یادواره ۱۴ شهید اسرم از بخش مرکزی شهرستان میاندرود، برگزار شد.
یادواره شهدای روستای اسرم ساری برگزار شد

 به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از ساری، بیست و ششمین سالگرد رحلت جانگداز امام خمینی رهبر و معمار کبیر انقلاب اسلامی و گرامیداشت یاد و خاطره قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ و یادواره ۱۴ تن از شهدای سر افراز در مسجد امام حسین اسرم از بخش مرکزی  شهرستان میاندرود برگزار شد.

حجه الاسلام و المسلمین نوذری مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ساری ابتدای این مراسم طی سخنانی به تبین نهضت  ایران اسلامی به رهبری  امام (ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد پرداخت  و  با اشاره به حماسه دلاور مردان ۸ سال دفاع مقدس خاطر نشان کرد: رزمندگان اسلام  با شناخت از امام راحل در سایه آموزه های مکتب نبوی و علوی پا در میدان کربلای ایران گذاشتند و با الهام از هدایت پیامبر گونه امام راحل  در تبعیت از ولی زمان خود جان در طبق اخلاص گذاشتند و نگذاشتند  یک وجب از خاک کشور مان به دست دشمنان بیفتد.

وی گفت: آنها به پیروی از حسین زمان خود جامه شهادت به تن  پوشیدند که شهدای اسرام ،مصداق بارز یاوران ابا عبدالله دردشت کربلا بودند برای اینکه امر ولی بر زمین زماند پرچم نهضت خونین پسر زهرا(س) را بر دوش کشیدند تا علم خیمه اسلام همواره استوار باشد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ساری با اشاره به وصیت نامه شهدا که در تمامی وصیت های شهدا بر اصل ولایت و رهبری سفارش شده و وظیفه جوانان و دلسوزان انقلاب را در این رابطه سنگین دانست و افزود: رسالت همه در قبال شهدا این است که ایمانمان را تقویت وبا و یا اطاعت از ولایت فقیه و رهبری مقام معظم رهبری  ادامه دهندگان راه شهدا باشیم.

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 17 خرداد 1394  ] [ 3:03 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

شهیدی که برای فرزند کوچکش همیشه قرآن میخواند


شهیدی که برای فرزند کوچکش همیشه قرآن میخواند....
شهیدی که برای فرزند کوچکش همیشه قرآن میخواند

به گزارش فضای مجازی دفاع پرس، صبح ها بعد از نماز می نشست قرآن می خواند

اگه دخترم زهرا بیدار بود توی بغل می گرفتش

اگه هم خواب بود کنار رختخوابش می نشست و می خواند!

می گفت: اینجا باشم که از الان چشم و گوشش به این چیزها عادت کنه

 خاطره ای از زندگی شهید دکتر محمد علی رهنمون

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 17 خرداد 1394  ] [ 3:01 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

چرا شهید پلارک بعد از هر نمازش می خوابید؟


چرا شهید پلارک بعد از هر نمازش می خوابید؟
چرا شهید پلارک بعد از هر نمازش می خوابید؟

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 17 خرداد 1394  ] [ 3:01 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

روزشمار دفاع مقدس (17 خرداد 1394)


17 خرداد 1394 هجری شمسی برابر با 19 شعبان 1436 هجری قمری و 7 ژوئن 2015میلادی
روزشمار دفاع مقدس (17 خرداد 1394)

رویدادهای مهم این روز در تقویم شمسی (17 خرداد 1394)

 تحریم هرگونه ارتباط با رژیم صهیونیستی از جانب "امام خمینی(ره)" (۱۳۴۶ ش)

• حمله مزدوران پهلوی به مدرسه فیضیه و کشتار طلاب و فضلای قم (۱۳۵۴ ش)

• صدور پیام امام خمینی(ره) به دنبال تهاجم رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۳۶۱ ش)

• شهادت حجت الاسلام "عباس شیرازی" قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی (۱۳۶۴ ش)

 عملیات ایذایی ظفر یک در منطقه عملیاتی جزیره مینو توسط ارتش (۱۳۶۴ ش)

• شهادت شهید حبیب الله توکلی (۱۳۶۱ش)

• ملاقات حاج احمد متوسلیان همراه با فرماندهی وقت کل سپاه با آیت الله خامنه‌ای در محل ریاست جمهوری (۱۳۶۱ه.ش)

• اجرای عملیات چریکی در منطقه شانه دری عراق از طریق مریوان توسط پیشمرگان مسلمان کرد (۱۳۶۱ه.ش)

• شهادت سردار محمدحسن نیاطبری (۱۳۶۲ه.ش)

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 17 خرداد 1394  ] [ 3:00 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

روحانی درگذشت مادر شهیدان دوروزی را تسلیت گفت


رییس جمهوری در پیامی درگذشت مرحومه حاجیه خانم فاطمه چرچی همسر شهید والامقام محمدحسین دوروزی(عربزاده)، مادر شهیدان سعید و حمید دوروزی و خواهر شهید جعفر چرچی را تسلیت گفت.
روحانی درگذشت مادر شهیدان دوروزی را تسلیت گفت

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع پرس، متن پیام حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر حسن روحانی به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
 
درگذشت نماد صبر و فداکاری مرحومه حاجیه خانم فاطمه چرچی همسر شهید والامقام محمدحسین دوروزی (عرب زاده)، مادر شهیدان سلحشور سعید و حمید دوروزی و خواهر شهید سرافراز جعفر چرچی موجب تأثر و تألم فراوان شد.
 
این شیرزن باایمان و پرتلاش که استواری و سربلندی را از مکتب زینب کبری (س) آموخته بود، با تربیتشهیدانی سرفراز، شاهدی شد بر زنده و بالنده بودن این مکتب انسان‌ساز.
 
این‌جانب مصیبت درگذشت این بانوی پرهیزکار را به مردم شریف ایران اسلامی به‌ویژه خانواده و بازماندگان محترم ایشان تسلیت می‌گویم و از درگاه ایزد منان، علو درجات آن فقیده سعیده را مسألت می‌نمایم.
 
حسن روحانی
رییس جمهوری اسلامی ایران
 
انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 17 خرداد 1394  ] [ 2:59 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]