نام پدر: رضا | تاریخ تولد: 01/01/1334 |
محل تولد: ایران - چهارمحال و بختیاری - شهرکرد | تاریخ شهادت: 01/10/1360 |
محل شهادت: مشهد | طول مدت حیات: 26 سال |
مزار شهید: گلزارشهدای شهرکرد-چهارمحال و بختیاری |
با قوام جمهوری اسلامی شبانه روز در خدمت انقلاب قرار گرفت. از اوایل انقلاب در تشکیل کمیته انقلاب اسلامی نقشی فعال داشت. پس از مدتی تلاش در این جهت با اصرار برادران همراهش مسئولیت شهرداری هفشجان را پذیرفت و پس از سر و سامان دادن به کار های آن به دادگاه انقلاب شهرکردرفت و در تحکیم پایه های این نهاد انقلابی در استان نقش ارزنده ای ایفانمود.
با علاقه و ایمان وافری که چون برادرش به آموزش و پرورش داشت؛ مدتی را به خدمت درآموزش و پرورش شهرستان فارسان پرداخت. بعد از شهادت برادر ارجمندش «رحمان»، در میعاد گاه عاشقان الله، سر چشمه خونین تهران که نمایندگی مردم «شهرکرد» در مجلس شورای اسلامی را به عهده داشت؛ از طرف حزب جمهوری اسلامی در شهرکرد کاندید گردید و با قاطعیت آرای مردم که در استان بی سابقه بود به نمایندگی مردم شهرکرد و حومه در مجلس شورای اسلامی انتخاب شد. او سخت می کوشید راه برادر شهید خود را در سنگر مجلس و نمایندگی مردم محروم شهرستان شهرکرد به نحو احسن ادامه دهد. برد باری و متانت مجتنی هنگام تشیع جنازه برادرش و سخنرانی وی در تدفین پیکر پاک برادرش همه رابه اعجاب و شگفتی وا داشت. رفتار و گفتار او نشانی از شهادت به همراه استواری چون کوهش را گواهی می داد.
خدمات ارزنده اش در پذیرش مسئولیت های مختلف و فعالیت شبانه روزی، نشان می داد که عاشق کار وتلاش در جهت حاکمیت خط امام(ره) در نظام جمهوری اسلامی بود. اوبه کار وخدمت گذاری به مردم عشق می ورزید وحمایت از خط امام را فریضه واجب می دانست. او معلمی دلسوز و فداکاربود که تمام وجودش را وقف خدمت به آموزش و پرورش می نمود و در راه خدا و برای خدا خالصانه و بی ادعا به کار می پرداخت .
آرای قاطع مردم منطقه و استقبال پر شور از نامزدی و نمایندگی ایشان دلیل روشنی بر علاقه و اعتقاد مردم به این جوان از خود گذشته و متدین بوده است. آری برادرمان مجتبی استکی هم ،راه برادرش رحمن استکی را پیمود و در کنار یکی از برادران هم خط و همراهش شهید امامقلی جعفرزاده فرماندار مکتبی و مبارز شهرکرد، بدست جنایتکاران منافق وابسته به استکبار جهانی در مشهد مقدس فریاد خروشنده امامش را لبیک گفت و در سن 26 سالگی در تاریخ 1 دی ماه سال 1360 به شرف شهادت نائل آمد. این قربانی اسماعیل گونه مانند تمام سربازان امام(ره) با بدن خونین به دیدار حق شتافت.
پیکر پاکش را در گلزار شهدای شهرکرد به خاک سپردند.
ادامه مطلب
[ یک شنبه 4 مرداد 1394 ] [ 6:01 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ یک شنبه 4 مرداد 1394 ] [ 6:01 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ یک شنبه 4 مرداد 1394 ] [ 5:57 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ یک شنبه 4 مرداد 1394 ] [ 5:57 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ یک شنبه 4 مرداد 1394 ] [ 5:57 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ یک شنبه 4 مرداد 1394 ] [ 5:57 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ یک شنبه 4 مرداد 1394 ] [ 5:56 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ یک شنبه 4 مرداد 1394 ] [ 5:56 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ یک شنبه 4 مرداد 1394 ] [ 5:56 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
نام پدر: احمد
تاریخ تولد: 03/10/1336
محل تولد: ایران - تهران - تهران
تاریخ شهادت: 13/10/1360
محل شهادت: تهران
طول مدت حیات: 24 سال
مزار شهید: بهشت زهرا(س)-قطعه24-ردیف124-شماره18-تهران
پیکر پاک و مطهرش را در بهشت زهرا(س) به خاک سپردند.
ادامه مطلب
نام پدر: علی محمد
تاریخ تولد: - /05/1331
محل تولد: ایران - اصفهان - اصفهان
تاریخ شهادت: 07/04/1360
محل شهادت: ساختمان حزب جمهوری اسلامی
طول مدت حیات: 29 سال
مزار شهید: بهشت زهرا(س)
ادامه مطلب
نام پدر: -
تاریخ تولد: - / - /1329
محل تولد: ایران - چهارمحال و بختیاری - شهرکرد
تاریخ شهادت: 07/04/1360
محل شهادت: ساختمان حزب جمهوری اسلامی
طول مدت حیات: 31 سال
مزار شهید: -
ولی به علت نیاز منطقه به توصیه دوستانش به محل تدریس خود بازگشت. در سال 1353 به دانشگاه راه یافت و در جلسات درس استاد" محمدتقی جعفری "و جلسات مخفی درس" شهید مظلوم آیت الله دکتر بهشتی" شرکت نمود. سال 1357 فارغ التحصیل علوم تربیتی گردید و همزمان با اوج گیری مبارزات به زادگاهش رفت و ساماندهی اکثر تظاهرات ها را بر عهده گرفت .تا آنجا که مدیرکل وقت اداره آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری طی گزارشی مسبب و عامل تحریک دانش آموزان مبارز را رحمان استکی دبیر یکی از مدارس شهرکرد معرفی کرد.
با پیروزی انقلاب و تأسیس حزب جمهوری اسلامی توسط "دکتر بهشتی" استکی مقدمات تأسیس دفتر حزب جمهوری اسلامی شهرکرد را فراهم کرد. و پس از مدتی فعالیت در حزب علی رغم میل باطنی خود به اصرار دوستان به عنوان معاون آموزشی و کفیل اداره کل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری انتخاب شد. استکی صادقانه خدمت کرد اما منافقین و دشمنان انقلاب برای تحقیر او بارها به او تهمت زدند ولی تمام این شایعه ها خللی در عزم راسخ استکی به وجود نیاورد و او با رأی مردم به عنوان نماینده به مجلس شورای اسلامی راه یافت. سرانجام پروردگار متعال در شبی نورانی مزد سال ها خدمت خاضعانه و عبادات شبانه او را داد.
هفتم تیرماه سال 1360 روز عروج رحمان به عرش بود، استکی در سن 31 سالگی در حادثه بمب گذاری توسط منافقین در ساختمان حزب جمهوری اسلامی ردای شهادت پوشید و شاهد بزمگاه عشق گشت و برادرش مجتبی نیز میهمان خوان الهی گردید.
ادامه مطلب
نام پدر: -
تاریخ تولد: - / - /1331
محل تولد: -
تاریخ شهادت: 07/01/1361
محل شهادت: تهران
طول مدت حیات: 30 سال
مزار شهید: جاده ساوه، چهاردانگه، گلزار شهدای امامزاده عباس (ع)
در سال های جوانی به استخدام ارتش درآمد و ازدواج کرد. استبرقی چندی بعد صاحب دو فرزند شد اما با آغاز جنگ تحمیلی خانواده را به خدا سپرد و روانه میدان جنگ گردید.
روز هفتم فروردین ماه سال 1361 روز پرواز حسین بود، او در تهران توسط منافقین به شهادت رسید. مزار پاکش در جاده ساوه – چهاردانگه – گلزار شهدای امامزاده عباس (ع) قرار دارد.
ادامه مطلب
نام پدر: محمد
تاریخ تولد: 09/06/1341
محل تولد: ایران - تهران - تهران
تاریخ شهادت: 08/01/1361
محل شهادت: تهران
طول مدت حیات: 20 سال
مزار شهید: بهشت زهرا(س)-قطعه24-ردیف120-شماره35-تهران
اوج گیری انقلاب اسلامی شاهد فعالیت های گسترده او بود و از همان ابتدا نوارهای سخنرانی و اعلامیه های حضرت امام(ره) را مخفیانه تهیه می کرد و پس از استفاده به دوستانش می رساند.
بعد از اخذ مدرک دیپلم به ارتش پیوست تا به جبهه اعزام بشود. از آنجایی که برنامه اعزامش از طریق ارتش کمی به طول انجامید دیگر تحمل نکرد و از طرف کمیته انقلاب اسلامی وارد جبهه های دفاع از میهن شد.
ارجمندی پس از عضویت در کمیته انقلاب اسلامی از سوی کمیته مرکزی انقلاب مامور خدمت در کمیته کلانتری نارمک تهران می شود.
هنوز سه روز از آغاز خدمتش نگذشته بود که در حین گشت با یک واحد از تروریست های منافق که به منظور کشتار امت حزب الله در حال تردد در خیابان بودند مواجه می شود.
منافقین از روی لباس وی و یارانش پی به هویت آن ها می برند و از فرصت استفاده کرده و اتومبیل حامل آنها را آماج گلوله های خود می سازند.
در این یورش ناجوانمردانه داود ارجمندی به همراه دوتن از یارانش در تاریخ 8 فروردین ماه سال 1361 بر اثر اصابت گلوله در سن 20 سالگی به شهادت می رسند.
مزار پاک و مطهرش در بهشت زهرا(س) قرار دارد.
ادامه مطلب
نام پدر: مراد
تاریخ تولد: - / - /1347
محل تولد: ایران - ایلام - زرنه - ترن
تاریخ شهادت: 09/05/1366
محل شهادت: گیلانغرب
طول مدت حیات: 19 سال
مزار شهید: -
ادامه مطلب
نام پدر: نادعلی
تاریخ تولد: 02/12/1338
محل تولد: ایران - تهران - تهران
تاریخ شهادت: 22/06/1360
محل شهادت: بیمارستان لقمان الدوله-تهران
طول مدت حیات: 22 سال
مزار شهید: بهشت زهرا(س)-قطعه24-ردیف94-شماره19-تهران
او به خوبي ميدانست که استکبار جهاني از اسلام سيلي خورده است و با تمام قوا عليه آن توطئه خواهد کرد و از همهي ابرازهاي ممکن، از اهرم اقتصادي گرفته تا گروهکهاي داخلي عليه آن استفاده خواهد کرد و لذا بايد آماده و مهيا بود و از سر و جان گذشت تا دين حنيف پابرجا بماند و جهانگستر شود و زنجير از پاي مستضعفان باز کند و عدل و عدالت را جهاني نمايد. از اين رو مهياي مقابله با هر خطري بود و جانش را بيمقدارترين کالايي ميدانست که ميتوانست در اين راه مقدس فدا نمايد.
در بعد از ظهر روز بيست و يک شهريور 1360 خسرو از خانه خارج شد و سر کوچه متوجه هياهويي شد. او ديد که جمعي از منافقين کوردل محل را به اغتشاش کشيده و با تکيه بر اسلحه و ايجاد رعب و وحشت ميخواهند منافع آمريکا را تأمين کنند. شعارهاي اين دار و دسته مزدور را شنيد و تحملش به آخر رسيد و يک تنه به مقابله با تروريستهاي سرتا پا مسلح شتافت و ابراهيموار به خيل نمروديان زمان زد تا آتش نمرود را گلستان کند. مزدوران آمريکا سراسيمه از مقابله با اين پاسدار جان بر کف وي را آماج گلوله ساختند و خسرو بر خاک افتاد و در حالي که چندين گلوله در تن داشت، شکم پاره پارهاش را در دست گرفت و برخاست و نداي رساي «اللهاکبر» سرداد و بار ديگر بر زمين افتاد. منافقين گريختند و امت حزبالله پيکر نيمهجان خسرو را به بيمارستان رساندند. پس از عمل جراحي پزشکان از روحيه او در عجب ماندند که چگونه با آن همه جراحت هنوز قادر به تکلم و تشخيص است. آري جسم او پاره پاره شده بود، اما روح مؤمنش مهياي سفر بود و بر پيکر نيمهجان فرمان ميراند. صبح روز بعد پدر و مادرش بر بالين او حاضر شدند در حالي که خسرو از تشنگي رنج ميبرد و مادر با پارچه خيس گاه به گاه لبانش را تر ميکرد. ساعت هفت صبح حالتي ديگر به او دست داد و در 22 سالگي "انا لله و انا اليه راجعون" سرداد و در 22 شهريور ماه سال 1360 در بيمارستان لقمانالدوله تهران جان به جان آفرين تسليم کرد. پيکر پاکش را در قطعه 24 رديف 94 مزار شماره 19 بهشت زهرا(س) به خاک سپردند.
ادامه مطلب
نام پدر: محمدعلی
تاریخ تولد: - / - /1304
محل تولد: ایران - خراسان - بیرجند - میغان
تاریخ شهادت: - / - /1374
محل شهادت: حرم مطهر (مشهد)
طول مدت حیات: 70 سال
مزار شهید: بیرجند
پس از پایان تحصیلات در بیرجند و مشهد در سی سالگی عازم روستا گردید و حدود 20 سال در منطقه بصیران رسیدگی به امور مذهبی مردم را بر عهده گرفت. سپس به خاطر تحصیل فرزندانش در بیرجند ساکن شد. مهربانی، رفتار اسلامی ساده زیستی و همنشینی با طبقه محروم جامعه از خصوصیات بارز این شهید بود. از آنجا که متصدی دفتر ازدواج و طلاق بود برای تشکیل خانواده و تحکیم آن در جامعه تلاش می کرد. در سال 1342 به دلیل اظهار نظرهایش درباره قیام 15 خرداد، دوبار به دادسرای نظامی استان خراسان احضار گردید. او در دوران حکومت رژیم پهلوی سخت مدافع انقلاب اسلامی و رهبری حضرت امام خمینی (ره) بود، پس از انقلاب و شروع جنگ نیز آشنایان و فرزندان خویش را به حضور در جبهه تشویق می کرد. یکی از فرزندان او به نام شهاب الدین نیز به شهادت رسید. سرانجام در ظهر عاشورای حسینی در سال 1374 هنگام زیارت مرقد امام رضا (ع) در بالای سر حضرت به نماز ایستاد.پس از ادای نماز و خواندن دعا بر اثر انفجار بمب توسط منافقین کوردل در سن 70 سالگی به شهادت رسید.پیکر پاکش پس از تشییع باشکوه بر دوش مردم بیرجند طبق وصیتش در جوار فرزند شهیدش به خاک سپرده شد.از شهید پنج فرزند به یادگار مانده است.
ادامه مطلب
نام پدر: محمد
تاریخ تولد: - / - /1337
محل تولد: ایران - خراسان - مشهد
تاریخ شهادت: 27/06/1360
محل شهادت: مشهد
طول مدت حیات: 23 سال
مزار شهید: بهشت رضا(ع)_ مشهد
او در سنین نوجوانی همراه پدرش در کوره پزخانه کار می کرد و از این راه به امرارمعاش خانواده کمک می نمود. رمضان علی در جلسات مذهبی فعالانه شرکت می نمود. او پس از طی مقاطع ابتدایی، راهنمایی و هنرستان در رشته ی الکترونیک در دانشگاه زاهدان ادامه ی تحصیل داد و همراه با تحصیل، برنامه های مذهبی و اجتماعی را در انجمن اسلامی دانشجویان در پیش گرفت. پس از تعطیلی دانشگاه ها و آغاز انقلاب فرهنگی، در مسجد، مراکز انجمن اسلامی و بسیج تشکیل داد و دوره های آموزش نظامی برگزار نمود. در همین اثنا منافقین که عملکرد وی را زیر نظر داشتند، بارها به او هشدار دادند و حتی او را به مرگ تهدید نمودند.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی و فرمان امام خمینی (ره) مبنی بر حضور در جهادسازندگی، رمضان علی در تاریخ 1/11/1359 به عنوان نیروی رسمی، جذب جهادسازندگی شد و مسئولیت بخش فرهنگی این نهاد را پذیرفت. او در تشکیل شوراهای اسلامی در روستاها نیز نقش به سزایی داشت. احمدنژاد در راستای مسئولیت خود در جهادسازندگی که بخش فرهنگی را به عهده گرفته بود، زمانی که مشغول برپایی نمایشگاهی از تجاوزات عراق به کشور جمهوری اسلامی ایران در شهر مشهد بود، مورد اصابت گلوله ی منافقین واقع شد و در تاریخ 27/6/1360 در سنّ 23 سالگی به درجه ی رفیع شهادت رسید.
پیکر وی در بهشت رضا (ع) شهر مشهد به خاک سپرده شد.
ادامه مطلب