دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، در دوران دفاع مقدس، عکاسانی در جبهه های حق علیه باطل حضور داشتند که لحظه های دفاع، جان فشانی و گاهی زمان به شهادت رسیدن رزمندگان اسلام  را به ثبت رسانده اند که اگر نبودند، آن لحظه های ناب و خالصانه به فراموشی سپرده می شد.

 

ادامه مطلب

[ شنبه 3 مرداد 1394  ] [ 1:11 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

پیکر ۷۶ شهید دفاع مقدس ۵ مرداد وارد خاک میهن می‌شوند


فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح گفت‌: پیکرهای ۷۶ شهید دوران دفاع مقدس که اخیراً در مناطق عملیاتی فاو‌، شلمچه‌، مجنون‌، شرق و غرب دجله و زبیدات کشف شده‌اند، روز پنجم مرداد وارد میهن اسلامی خواهند شد.
پیکر ۷۶ شهید دفاع مقدس ۵ مرداد وارد خاک میهن می‌شوند
به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع پرس، سردار محمد باقرزاده فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح اظهار داشت: پیکرهای 76 شهید دوران دفاع مقدس که اخیراً در مناطق عملیاتی فاو‌، شلمچه، مجنون‌، شرق و غرب دجله و زبیدات کشف شدند، روز دوشنبه، 5 مرداد وارد خاک میهن اسلامی خواهند شد.

سردار باقرزاده افزود: این پیکرهای مطهر ساعت 9:30 روز دوشنبه از طریق مرز شلمچه وارد ایران می‌شوند و مهمان مردم رامشیر استان خوزستان خواهند بود‌.
 
فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح گفت‌: استقبال رسمی از این پیکرها به عهده یگان تشریفات پایگاه دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در خرمشهر است‌.

وی با بیان اینکه پیکرهای مطهر پس از ورود به میهن اسلامی برای شناسایی به تهران منتقل خواهند شد، تصریح کرد: زمان مراسم تشییع پیکرهای شهدا متعاقباً اعلام می‌شود‌.
 
انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ شنبه 3 مرداد 1394  ] [ 1:10 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

سعید زارع مدیر سامانه جانبازان و معلولین به سوالات خبرنگار خبرگزاری دفاع مقدس پاسخ داد.
تصاویر/ گفتگو با مدیر سامانه حمل‌ونقل جانبازان و معلولین

ادامه مطلب

[ شنبه 3 مرداد 1394  ] [ 1:10 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

تصاویر/موزه جنگ


 
تصاویر/موزه جنگ

ادامه مطلب

[ شنبه 3 مرداد 1394  ] [ 1:07 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

سردار "اسماعیل احمدی مقدم" در دوران انقلاب طلبه حوزه عملیه رضویه بود اما با آغاز جنگ تحمیلی لباس نظامی بر تن کرد و به کردستان رفت. پس از جنگ نیز بنابر فرمان امام در لباس سپاه ماند.
 

ادامه مطلب

[ شنبه 3 مرداد 1394  ] [ 1:06 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

ثبت پلاک و شماره گذاری مزارهای شهدای گلزار امامزاده علی اکبر(ع) چیذر


مزارهای شهدای گلزار امامزاده علی اکبر(ع) چپذر ثبت پلاک و شماره‌گذاری شد.
ثبت پلاک و شماره گذاری مزارهای شهدای گلزار امامزاده علی اکبر(ع) چیذر

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع پرس، مزارهای شهدای گلزار امامزاده علی اکبر(ع) چپذر ثبت پلاک و شماره‌گذاری شد.

لازم به ذکر است در گلزار شهدای امامزاده علی اکبر(ع) چیذر 556 شهید گرانقدر آرمیده‌اند که پیش از این برای زائرانی که مزار شهید مورد نظرشان را جستجو می‌کردند کار دشواری بود تا به تا مزار مورد نظر دست یابند، لذا گنجینه آثار شهدای چیذر با همکاری موسسه فرهنگی و هنری روایت ایثار نسبت به شماره گذاری اقدام و فهرست آن را در ورودی گلزار و نیز ابتدای گنجینه آثار نصب نمود تا زائرین به راحتی مزار شهید مورد نظرخود را بیابند.

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ شنبه 3 مرداد 1394  ] [ 1:06 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

جشن شهادت "سیدعلیرضا جوزی" در گلزار شهدای امامزاده علی اکبر(ع) چیذر برگزار شد


مراسم بزرگداشت بیست و هفتمین سالگرد شهادت نوجوان بسیجی شهید سید "علیرضا جوزی" در جوار تربت پاک شهید واقع در گلزار شهدای امامزاده علی اکبر(ع) چیذر برگزار شد.
جشن شهادت
به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع پرس، مراسم بزرگداشت بیست و هفتمین سالگرد شهادت نوجوان بسیجی شهید سید "علیرضا جوزی" پنج شنبه 1 مرداد 94در جوار تربت پاک شهید واقع در گلزار شهدای امامزاده علی اکبر(ع) چیذر برگزار شد.

در این مراسم که باحضور مردم و خانواده محترم شهدا برگزار شد شیخان رئیس بنیاد شهید منطقه یک تهران حضور داشت. همچنین پدر شهید احمدی روشن در این مراسم سخنرانی کرد.

در پایان نیز با کیک زیبایی که برای مراسم ولادت(شهادت) بنابر درخواست خانواده شهید تهیه شده بود پذیرایی شد.

لازم به ذکر است یکم مرداد ماه سالروز شهادت شهدای خمسه کوثر است، ساداتی که در کیلومتر 65 جاده اهواز خرمشهر در سحرگاه عید قربان سال 67 بدست بعثییون متجاوز به شهادت رسیدند. یکی از این سادات بسیجی شهید سید علیرضا جوزی بود. وی در وصیت نامه خود آورده است:

- شهادت من شروع زندگی من است و این لحظات چقدر برایم شیرین است.

- بدانید که شهادت در راه خدا بالاترین درجه است و همینطور بالاترین و بزرگترین آرزوی من . . .

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ شنبه 3 مرداد 1394  ] [ 1:05 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

روزشمار دفاع مقدس (2 مرداد 94)


2 مرداد 1394 هجرس شمسی برابر با 6 شوال 1436 هجری قمری و 24 جولای 2015 میلادی
روزشمار دفاع مقدس (2 مرداد 94)

رویدادهای مهم این روز در تقویم شمسی ( 2 مرداد 1393 )

• عملیات غدیر جهت دفع مجدد تجاوز دشمن از مرزهای جنوبی در منطقه شلمچه (1367ش)

• صدور اعلامیه مشترک علما در تأیید مرجعیت حضرت "امام خمینی"(ره) (1342 ش)

• برگزاری دومین انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب شهید "محمدعلی رجایی" (1360ش)

• شهادت قاسم احمدی در برخورد با تله دشمن در جاده کنه مشکه جاسوسان (1390ه.ش)

• شهادت قاسم قاسمی نصر آباد در برخورد با تله دشمن در جاده کنه مشکه جاسوسان (1390ه.ش)

• شهادت سردار خدایار داوودی

• شهادت حجت الاسلام محمد درویش امیری

• برکناری و هلاکت ژنرال ماهر عبدالرشید فرمانده جنایتکار سپاه سوم ارتش بعث به دستور صدام (1367ه.ش)

 


ادامه مطلب

[ جمعه 2 مرداد 1394  ] [ 2:25 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

برادر شهید داریوش رضایی‌نژاد گفت: یکبار که داریوش از کارم پرسید گفتم: خیلی جدی کار می‌کنم تا یک قطعه زمین بخرم. داریوش در جوابم گفت: «برای کار و زمین و خانه و ماشین وقت زیاد داری، اما برای درس خواندن خیلی وقت نداری.» خدا می‌داند که امسال فقط به عشق داریوش آزمون دکتری دادم و قبول شدم.
 

ادامه مطلب

[ جمعه 2 مرداد 1394  ] [ 2:24 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

"‌شهید ستاری به من گفت روبروی «کرند» احساس بدی دارم. چرا که بیشترین دلهره را از پایگاه شنودمان در ایلام داشتیم. این پایگاه بسیار قوی عمل می‌کرد. عراقی‌ها در حال آمده شدن برای کاری بودند و از سوی دیگر هواپیماهای رهگیرشان مانند «میگ 29» و «میراژF1» بسیار در آسمان ایران دیده می‌شدند."
 

ادامه مطلب

[ جمعه 2 مرداد 1394  ] [ 2:23 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ <> [ 128 ] [ 129 ] [ 130 ] [ 131 ] [ 132 ] [ 133 ] [ 134 ] [ 135 ] [ 136 ] [ 137 ]