نام پدر: عباس | تاریخ تولد: 02/12/1339 |
محل تولد: ایران - تهران - تهران | تاریخ شهادت: 03/12/1360 |
محل شهادت: - | طول مدت حیات: 21 سال |
مزار شهید: گلزارشهدای امامزاده یحیی(ع)-سمنان |
بعد از سربازي در جهاد دانشگاهي قبول شد و تحصيل را ادامه داد. به خاطر اخلاق و فعاليت هاي اسلامي زيادش او را به عنوان پيش نماز انتخاب كردند. ولي منافقين تنها چهار روز پيش نمازي او را تحمل كردند و در تاریخ سوم اسفند ماه سال 1360 در سن 21 سالگی با شلیک گلوله او را به شهادت رساندند.
مزار پاکش در گلزار شهدای امامزاده یحیی(ع) سمنان قرار دارد.
ادامه مطلب
[ شنبه 10 مرداد 1394 ] [ 6:23 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ شنبه 10 مرداد 1394 ] [ 6:23 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ شنبه 10 مرداد 1394 ] [ 6:21 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ شنبه 10 مرداد 1394 ] [ 6:21 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ شنبه 10 مرداد 1394 ] [ 6:21 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ شنبه 10 مرداد 1394 ] [ 6:21 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ شنبه 10 مرداد 1394 ] [ 6:20 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ شنبه 10 مرداد 1394 ] [ 6:20 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ شنبه 10 مرداد 1394 ] [ 6:20 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
نام پدر: عباس
تاریخ تولد: 06/02/1320
محل تولد: ایران - گلستان - بندر ترکمن
تاریخ شهادت: 24/06/1361
محل شهادت: بانک صادرات-گرگان
طول مدت حیات: 41 سال
مزار شهید: گلزارشهدای گرگان-گلستان
تحصیلاتش را تا مقطع دیپلم در رشته تجربی ادامه داد و ۱۶ سال به عنوان رئیس شعبه بانک صادرات گرگان فعالیت داشت.
تروریست های گروهک منافقین در تاریخ 24 شهریور ماه سال ۱۳۶۱ ایشان را در محل کارش، بانک صادرات سه راهی میرعبداللهی گرگان و با شلیک گلوله نفرت و نفاق به قلب پاکش، او را در سن 41 سالگی به شهادت رساندند.
مزار پاک و مطهرش در گلزار شهدای گرگان قرار دارد.
ادامه مطلب
نام پدر: -
تاریخ تولد: 29/11/1356
محل تولد: ایران - ایلام - آبدانان
تاریخ شهادت: 01/05/1390
محل شهادت: تهران
طول مدت حیات: 34 سال
مزار شهید: گلزار شهدای روستای آبدانان
ایشان از همان اوایل کودکی در سخن گفتن و دیگر اعمال خود، نبوغ خود را به اطرافیان نشان داد. وی همچنین به واسطه ی اینکه جثه اش ظریف تر و کمی ریزتر از هم سن و سالانش بود همراه با متولدین 1357وارد دوره ابتدائی شد و همیشه با هوش و توانایی خود معلم و دانش آموزان را تحت تأثیر قرار می داد. ایشان کلاس سوم ابتدائی را طی تابستان گذراند و دیگر سالهای دوره ابتدائی شاگرد اول و نماینده کلاس بود.
در دوره راهنمایی با توجه به ظرفیت هوشی بسیار بالای داریوش، مقطع دوم را نیز در تابستان گذراند و با توجه به این سرعت بالا در کسب مدارج علمی توانست پیش از همکلاسی های خود دوره متوسطه را به پایان برساند و در تیرماه 1373 دیپلم خود را در رشته ریاضی دریافت نمود. داریوش رضایی نژاد چندین بار در مسابقات علمی استان ایلام مقام اول را کسب کرد.
وی همچنین در مهر ماه 1373در رشته مهندسی برق، گرایش قدرت، در دانشگاه پذیرفته شد. ایشان با وجود پذیرش در بسیاری از رشته های مهندسی در دانشگاه های معتبر تهران، اصفهان، شیراز و... بنابر انتخاب خود وارد دانشگاه صنعتی مالک اشتر اصفهان شد.
داریوش رضایی نژاد با وجود نبوغ ذاتی در امور کارگاهی و آزمایشگاهی که از ویژگی های تمامی نوابغ و مخترعان است در تحصیل و پذیرش و اجرای آکادمیک نیز بسیار منظم و کوشا بود. ایشان ضمن فراگیری و کسب تجربه در رشته خود، در زمینه استفاده از رایانه و علوم کامپیوتری بسیار توانا بود. با داشتن چنین توانایی هایی، داریوش توانست در مدت هفت ترم و با رتبه اول و به عنوان دانشجوی برتر دانشگاه، از دانشگاه خود فارغ التحصیل شود.
ایشان به محض فارغ التحصیلی به عنوان پژوهشگر در مراکز مهم تحقیقاتی و علمی کشور مشغول به کار شد. در عرصه ای که فعالیت داشت توانایی فراوانی داشت و نبوغ و تلاش خود را در مسیر خدمت به وطن خویش قرارداد. در همان نخستین سال شروع به کار، در آزمون کارشناسی ارشد سال 1378 در رشته مهندسی برق، گرایش قدرت، در دانشگاه دولتی ارومیه پذیرفته و مشغول به ادامه تحصیل در دوره کارشناسی ارشد شدند. ایشان در تیر ماه سال 1379 ازدواج نمود و صاحب یک فرزند دختر به اسم آرمیتا گردید که؛ قبل از 5 سالگی و در برابر دیدگانش شاهد پرپر شدن پدر عزیزش بود.
داریوش در طول خدمت پربار خود چندین مقاله در حوزه تخصصی خود نگاشت و بسیاری از طرح های تحقیقاتی را رهبری و اجرا نمود.
در پی همین فعالیت های علمی از دانشگاه های متعدد اروپایی جهت ادامه تحصیل و فعالیت پژوهشی از وی دعوت به عمل آمد. این دانشمند میهن پرست به رغم همه این فرصت ها به واسطه عشق به این آب و خاک و روحیات خاص خود که همیشه خود را نمونه یک ایرانی وطن پرست می دانست، به همه آنها نه گفت
. داریوش رضایی نژاد در چند سال اخیر ضمن تدریس و انجام فعالیتهای تحقیقاتی مسئول اجرای بسیاری از طرح های تحقیقاتی در دانشگاه های تهران، شهید بهشتی و خواجه نصیرالدین طوسی بودند.
ایشان با داشتن سن کم در مقام معاونت سازمان انرژی اتمی ایران به فعالیت پرداخت. تخصص اصلی وی بررسی سیستم انفجار در کلاهک های هسته ای بود. رضایی نژاد با قبولی در تمام مراحل آزمون دکترا سال 1390در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی پذیرفته شد، اما با تأسف بسیار فرصت به پایان رساندن این مقطع تحصیلی نشد و در تاریخ اول مرداد ماه 1390 توسط سرویس جاسوسی اسرائیل ((موساد)) که؛ نتوانستند این دانشمند هسته ای پر توان را تحمل کنند در مقابل درب منزلش در شرق تهران بر اثر اصابت گلوله در سن 34 سالگی به شهادت رسید و در گلزار شهدای شهرستان آبدانان به خاک سپرده شد.
ادامه مطلب
نام پدر: آقا
تاریخ تولد: 10/10/1342
محل تولد: -
تاریخ شهادت: 20/08/1360
محل شهادت: تهران
طول مدت حیات: 18 سال
مزار شهید: بهشت زهرا(س)-تهران
مزار پاکش در بهشت زهرا(س) تهران قرار دارد.
ادامه مطلب
نام پدر: -
تاریخ تولد: 25/08/1339
محل تولد: -
تاریخ شهادت: 09/03/1361
محل شهادت: تهران
طول مدت حیات: 22 سال
مزار شهید: بهشت زهرا(س) - تهران
وي معمولاً بعد از مدرسه مشغول کارهايي از جمله بستني فروشي بود و چون پدرش پيرمردي از کار افتاده و ناتوان بود و او نيز فرزند بزرگ خانواده محسوب ميشد، بار مسئوليت زندگي را بر دوش گرفت تا مخارج زندگي خود، پدر، مادر، خواهر و برادرش را تأمين کند.
رشدي پس از مدتي مجبور به ترک تحصيل شد و به شغل عکاسي روي آورد. در همان ايام بود که انقلاب اسلامي ايران به رهبري امام خميني آغاز گرديد و او همواره در تظاهرات عليه رژيم ستمشاهي شرکت ميکرد و با پخش اعلاميههاي امام به فعاليت و مبارزه عليه رژيم ديکتاتوري شاه ميپرداخت.
وي روز جمعه خونين 17 شهريور سال 1357 در ميدان شهداي ژاله در تظاهرات شرکت داشت و با رساندن مجروحين به بيمارستان و کمک طلبيدن از مردم به وظيفه انقلابي و مکتبي خود عمل نمود تا اين که انقلاب اسلامي ايران به رهبري حضرت امام به پيروزي رسيد و رژيم ستمشاهي منقرض گرديد.
رشدي پس از پيروزي انقلاب اسلامي ضمن اين که براي تأمين مخارج زندگي خود و خانوادهاش سر کار ميرفت، در عين حال علاقه زيادي به بسيج داشت لذا غيرمستقيم با بسيج همکاري ميکرد و با دوستان بسيجي خود هميشه در تماس بود. او در يکي از شبهاي خرداد ماه در حالي که با يکي از دوستان بسيجي خود به نام شهيد محمود قهرمانلو عضو بسيج مسجد لالهزار، پس از برگزاري نماز شب از مسجد لالهزار خارج ميشد، بر اثر انفجار بمبي که منافقين کوردل و از خدا بيخبر بر سر راه آنها گذاشته بودند در تاريخ 9 خرداد ماه سال 1361 در سن 22 سالگي به درجه رفيع شهادت نائل آمد. مزارش در بهشت زهرا(س) امروز مأمني براي خانواده داغدارش است.
ادامه مطلب
نام پدر: محمد
تاریخ تولد: 16/08/1335
محل تولد: -
تاریخ شهادت: 14/11/1360
محل شهادت: خیابان گلستان(هفت چنار)-تهران
طول مدت حیات: 25 سال
مزار شهید: بهشت زهرا(س)-قطعه24-ردیف101-شماره45-تهران
پیکر پاک و مطهرش در بهشت زهرا(س) به خاک سپرده شد.
ادامه مطلب
نام پدر: علی اصغر
تاریخ تولد: - / - /1309
محل تولد: ایران - تهران - تهران
تاریخ شهادت: 19/01/1361
محل شهادت: خیابان جمهوری
طول مدت حیات: 52 سال
مزار شهید: -
چه در دوران اوج گیری نهضت اسلامی و چه پس از پیروزی انقلاب اسلامی در حد توان و قدرت خود در راهپیمائی ها و مراسم عبادی و سیاسی شرکت می کرد و از انقلاب و ولایت فقیه و حاکمیت اسلام طرفداری می نمود. نسبت به انجام تکالیف شرعی مقید بود و از پرداخت وجوه شرعیه نیز غافل نمی ماند و در کسب نیز جانب عدالت و انصاف را رعایت می کرد و از گران فروشی و احتکار شدیداً بیزار بود. برای فرزندانش پدری مهربان و برای همسرش شوهری شایسته و برای صنف پارچه فروشان، عضوی صادق و متقی بود. رستمی در روز نوزدهم فروردین ماه سال 1361 هنگام رفتن به دفتر اتحادیه صنف پارچه فروشان در خیابان جمهوری هدف رگبار اسلحه منافقینی قرار گرفت که قصد تصرف دفتر روزنامه صبح آزادگان را داشتند. محمدعلی در سن 52 سالگی به شهادت رسید از او 2 فرزند به یادگار مانده است.
ادامه مطلب
نام پدر: -
تاریخ تولد: - / - /1348
محل تولد: ایران - ایلام - مهران - سرنی
تاریخ شهادت: 01/12/1379
محل شهادت: ایلام
طول مدت حیات: 31 سال
مزار شهید: -
با رشادت و شجاعتی کم نظیر یکی از نیروهای بسیجی موفق در لشکر یازده امیرالمومنین (ع) شناخته شد. برای ادامه ی خدمت در سال 1366 به عضویت رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد. با جانفشانی های کم نظیر بارها تا مرز شهادت پیش رفت و سرانجام در نبردی تاریخی و جانانه در روزهای واپسین جنگ تحمیلی چشم راست خویش را تقدیم حضرت دوست نمود و به درجه ی رفیع جانبازی نایل آمد. بعد از فارغ شدن جهاد نسبی از جهاد اصغر، تحصیلات خویش را مجدداً ادامه و با تکمیل دوران متوسطه دانشگاه موفق به اخذ مدرک لیسانس در رشته ی مدیریت شد.
در پست های مختلف انجام وظیفه و آخرین بار به عنوان جانشین فرماندهی سپاه حفاظت فرودگاه شهدای ایلام خدمت نمود و سرانجام در غروب خونین اول اسفندماه سال 1379 در سنّ 31 سالگی به آرزوی دیرینه ی خود رسید و در هماوردی کم نظیر در مصاف با دشمنان خدا و خلق ( منافقین کوردل ) در منطقه ی ایلام روح ملکوتی اش به ملکوت اعلی پیوست.
روحش شاد و یادش گرامی باد.
ادامه مطلب
نام پدر: طهار
تاریخ تولد: 01/03/1325
محل تولد: ایران - آذربایجان غربی
تاریخ شهادت: 24/08/1359
محل شهادت: پیرانشهر
طول مدت حیات: 34 سال
مزار شهید: گلزارشهدای روستای فرخ زاد-آذربایجان غربی
مزار پاک و مطهرش در گلزار شهدای روستای فرخ زاد قرار دارد.
ادامه مطلب
نام پدر: رشیدآقا
تاریخ تولد: 03/04/1298
محل تولد: ایران - کردستان
تاریخ شهادت: 01/09/1361
محل شهادت: بانه
طول مدت حیات: 63 سال
مزار شهید: گلزارشهدای روستای زرواوعلیا-کردستان
علاقه پدر و مادرش به وی بر آن شد تا الفبای کودکی را با محبت به ائمه اطهار (ع) آموخته و درس مردانگی را پیشه راه خویش سازد. با شروع حرکتهاي انقلابي مردم غيور ايران به جرگه یاران امام خمینی (ره) پیوست و در پیروزی انقلاب اسلامی نقش بسزایی داشت.
پس از مدتی جنگ از سوی عراق به کشور عزیزمان تحمیل شد؛ او نیز به منظور پاسداری از کیان ایران اسلامی به عنوان بسیجی از مرزهای کشور عزیزمان دفاع کرد.
در این میان گروهکهای تروریستی منافقین که طی اعمال جنایتکارانه خود هیچ برگی از تقویم انقلاب اسلامی را از ترور مردم بی گناه خالی نگذاشته بودند در تاریخ 1 آذر ماه سال 1361 در منطقه بانه طی عملیات مسلحانه وی را در سن 63 سالگی به شهادت رساندند.
پیکر پاکش پس از تشییع باشکوه در گلزار شهدای روستای زرواوعلیا واقع در بانه کردستان به خاک سپرده شد.
ادامه مطلب