دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

چيزي شکفته در من
شوري، صدايي، نوري، لبخندي
با من سرشار بال سوخته قمريان
چتري سوراخ سوراخ
در باراني بي‌امان
نوري پريده رنگ، که در پستوي خانه نهان مي‌شود
عطري غريب، که در تاريکي سرگردان است
شکوفه‌ي تاباني که رو به زمستان دارد
چيزي شکفته در من
جمله جهان را فرياد مي‌زنم
عطر وطن دهانم را پر مي‌کند


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 5 خرداد 1395  ] [ 1:33 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

حضور عزيزان ز هر جا و هر کس
کهنسال عارف، جوانان نـــــورس
چه غم گر زبان قاصر و طبع‌نارس
بخوانم حديث «دفاع مقــــدس»

 

 


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 5 خرداد 1395  ] [ 1:33 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

خورشيد، پرنده‌اي‌ست در مشت شما
ديوار افق، دو بند انگشت شما
زنهار! که کوه شانه خالي کرده‌ست
باري‌ست به حجم عشق، بر پشت شما 

 

 


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 5 خرداد 1395  ] [ 1:33 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

چشمه خون

نام شاعر: مهدی اثنی اشری       

 

در چشمه خون وضو گرفتند نهان
از مســلخ نور تا به هنـگام اذان
با ساقی مست باده و جام زدند
آنان که به سوی صبح بودند روان
آوازه ی عاشــقان ما دهـــر گرفت
آوای بلندشان به هر شهر گرفت
تن جامه عاشقان برگیر و بپوش
کاشانه ی دوست، مارِ پر زهر گرفت
ما کز تب عشق سوی جانان رفتیم
بگذشته زجان و سربداران رفتیم
ای کاش که بازجان به تن بودبسی
کز لــذّت رفتنش کمـــاکان رفتـیم

 

 


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 5 خرداد 1395  ] [ 1:32 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

چه سرزميني!

نام شاعر: حمیدرضا شکارسری       

 

هيچ سنگي پرواز نمي‌داند
هيچ سنگي عاشق نيست
هيچ سنگي شهيد نمي‌شود
اين‌جا اما
سنگ‌ها پرواز مي‌کنند، عاشقند، شهيد مي‌شوند.
چه پرندگاني بايد باشند
چه عاشقاني
چه شهيداني
مردمان اين سرزمين
که سنگ‌هايش اين چنين! 
چه مردماني بايد باشند
که دست‌هايشان
از سنگ‌ها پرندگاني عاشق و شهيد مي‌سازد
چه سرزميني بايد باشد
که مردمانش
که سنگ‌هايش اين چنين! 

 

 


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 5 خرداد 1395  ] [ 1:32 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

عکس / نماز شکر یک رزمنده بعد از آزاد سازی خرمشهر

 

تصویری جالب و کم تر دیده شده از نماز شکر یک رزمنده بعد از آزاد سازی خرمشهر در شبکه های اجتماعی انتشار یافت.

عکس / نماز شکر یک رزمنده بعد از آزاد سازی خرمشهر


ادامه مطلب

[ دوشنبه 3 خرداد 1395  ] [ 3:59 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

تجلیل از 6 آزاده مدافع حرم و رونمایی از 13 عنوان کتاب

 

رئیس موسسه فرهنگی پیام آزادگان در نشست خبری صبح امروز به مناسبت سالگرد ارتحال حجت الاسلام ابوترابی از رونمایی 13 عنوان کتاب و تجلیل از 6 آزاده مدافع حرم خبر داد.

تجلیل از 6 آزاده مدافع حرم و رونمایی از 13 عنوان کتاب

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، نشست خبری گرامیداشت سالگرد ارتحال سید آزادگان حاج سید علی اکبر ابوترابی و پدر بزرگوارشان سید عباس ابوترابی و یادواره شهدای آزاده فاجعه منا و مدافعین آزاده حرم اهل بیت(ع) صبح امروز سوم خرداد ماه در موسسه فرهنگی پیام آزادگان برگزار شد.

خوب نژاد مدیر موسسه پیام ازادگان در ابتدای نشست گفت: رحلت اقای ابوترابی که دو روز قبل از ارتحال امام(ره) اتفاق می افتد مناسبتی است که  جمع بین الگوهای اخلاقی،مقاومت، ایثار و ولایت مداری را متبلور می‌کند.

وی افزود: رها کردن مسوولیت‌ها و رفتن به جبهه، ده سال مدیریت درخشان به 40 هزار اسیر ایرانی با اخلاق نیکو و ده سال خدمت بی منت و ولایت مداری بی پیرایه نسبت به انقلاب المان هایی است که تکریم این شخصیت را توجیه پذیر می‌کند.

خوب نژاد تصریح کرد: در سالگرد ایشان دنبال ادای دین عاطفی نیستیم بلکه به دنبال ترویج ارزش‌های بالای انسانی هستیم و چه بهتر که ایشان را الگو قرار دهیم.

وی با اشاره به برگزاری مراسم ارتحال ابوترابی در شهرهای مختلف کشور گفت: در چند استان مثل اصفهان، خراسان همدان، قم، خوزستان و آذربایجان شرقی مراسم سالگرد را خواهیم داشت.

رئیس موسسه فرهنگی پیام ازادگان با اشاره به فاجعه منا در سال گذشته افزود: سال گذشته با شیطنت ال سعود مواجه شدیم که با همکاری استکبار جهانی واقعه ای تاسف بار را رقم زدند و آن فاجعه منا و شهادت 400 نفر از زایرین ایرانی بود که به قصد زیارت به خانه خدا رفتند. وظیفه داریم به دلیل حفظ منافع ملی در برابر دشمن هرگز چنین واقعه را فراموش نکنیم. در بین کشته شدگان 4 آزاده شهید داریم که از دست دادن این عزیزان برای ما درداور بود چرا که تعدادی از بهترین و ناب ترین ازادگان از جمع ما پرکشیدند در مراسم گرامیداشت حاج اقا ابوترابی از این 4 شهید و خانواده هایشان تقدیر و تکریم به عمل خواهد آمد.

وی با اشاره به حضور آزادگان در جمع مدافعان حرم اهل بیت بیان داشت: چند سالی است منطقه شاهد درگیری های خونین توسط تروریست ها است و کشور سوریه محل هم آوردی مقاومت و استکبار قرار گرفته، در این راه گروه های زیادی از رزمندگان مسلمان به دفاع برخواستند که در این میان گروهی از ازادگان بعد از سال ها مقاومت و جنگ و اسارت در حالی که سن و سالی از آنها گذشته در سنگر دفاع حاضر شدند، که در این مراسم  از 6  آزاده مدافع حرم تجلیل خواهیم کرد و ضمن این کار اعلام می‌کنیم ارزش دفاع ارتباطی به سن ندارد و مقاومت هم چنان ادامه دارد، آزادگان علارغم دیدن رفتارهای وحشیانه دشمن باز هم در دفاع از کشور و اعتقادات و مقاومت اسلامی پیش قدم شدند.

خوب نژاد تصریح کرد: چند سالی است که در راس خدمتگذاری به حجاج بیت الله الحرام آزادگان حضوری فعال دارند ضمن اینکه رئیس سازمان حج و زیارت نیز خود از آزادگان سرافراز است. در حادثه منا پس از شهادت حجاج، گروهی جهادی برای تحویل و شناسایی اجساد لازم بود و می طلبید افرادی با عشق و انگیزه وارد این عرصه شوند، تعدادی از آزادگان داوطلب شدند و زیر بدترین رفتارهای آل سعود و در سخت ترین شرایط جنازه‌های مطهر شهدا را پیدا کردند. دو نفر از این افراد که در تیم شناسایی حضور داشتند نیز در مراسم ارتحال سید آزادگان تجلیل می‌شوند.

وی افزود: 13 عنوان کتاب در این برنامه رونمایی خواهد شد. از خانواده شهید آزاده، حسینی زاده که مدتی پیش از دنیا رفتند و از آزادگان برجسته کشور بودند که در ÷ی رحلت ایشان مقام معظم رهبری پیامی را صادر کردند نیز تقدیر خواهد شد.

مراسم سالگرد ارتحال حجت الاسلام ابوترابی 9 خرداد ماه در تالار اندیشه حوزه هنری از ساعت 17:30 دقیقه برگزار می‌شود که حجت الاسلام شهید رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و اوحدی رئیس سازمان حج و زیارت از جمله سخنرانان مراسم خواهند بود.


ادامه مطلب

[ دوشنبه 3 خرداد 1395  ] [ 3:58 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

یادواره شهدای اسفیدان برگزار می شود

 

یادواره 29 شهید روستای اسفیدان همزمان با ایام فتح خرمشهر در روز پنج شنبه ششم خرداد در محل مسجد جامع روستای اسفیدان برگزار می شود.

یادواره شهدای اسفیدان برگزار می شود

به گزارش دفاع پرس از بجنورد، یادواره 29 شهید دوران دفاع مقدس روستای اسفیدان در روز پنجشنبه ششم خرداد ساعت 10  در محل مسجد جامع روستای اسفیدان برگزار می شود.

در این مراسم حجت الاسلام نوری به سخنرانی و مداحان قدوسی و محمد زاده به مداحی می پردازند.

روستای اسفیدان در 45 کیلومتری جنوب شرقی بجنورد واقع شده است و از مناطق نمونه گردشگری استان خراسان شمالی است که در میان دره ای سرسبز قرار گرفته است و پیرامون آن را کوه‌های مرتفعی پوشانده است و از جنوب غربی به کوه آق‌قیه و از شمال غربی به کوه اسب و از جنوب غربی به تنگه دهیر مزه منتهی می شود. این روستا 29 شهید در دوران دفاع مقدس تقدیم میهن اسلامی نموده است.


ادامه مطلب

[ دوشنبه 3 خرداد 1395  ] [ 3:57 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

بزرگداشت سوم خرداد با حضور محسن رضایی

 

بزرگداشت سوم خرداد با حضور دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در خرم‌آباد آغاز شد.

بزرگداشت سوم خرداد با حضور محسن رضایی

به گزارش دفاع پرس از خرم آباد، در آغاز سی و چهارمین سالروز آزادسازی خرمشهر با هدف بزرگداشت این حماسه تاریخی و ارج نهادن به فرهنگ ایثار وشهادت و جانفشانی‎های رزمندگان و شهدای دوران دفاع مقدس، محسن رضایی، فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس و دبیر فعلی مجمع تشخیص مصلحت نظام در بدو ورودش در گلزار شهدای خرم آباد ادای احترام کرد.

گفتنی است: رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام که به‌ منظور یک سفر یک‌روزه به استان لرستان سفرکرده است، در بدو ورود پس ادای احترام به شهدا با استقبال جمعی از فرماندهان نظامی و مقامات ارشد استان به دیدار نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه خرم‌آباد رفت.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در این دیدار با گرامی‌داشت سی و چهارمین سالروز آزادسازی خرمشهر گفت: شهادت توفیق الهی است و حال ما در این دوران وظیفه‌داریم آن دلیر مردی‌ها و حماسه‌ها را برای نسل امروز همچون حضرت زینب(س) شرح دهیم.

محسن رضایی پس‌ از این برنامه به دیدار خانواده‌های شهدای حاج عمران و بیت المقدس خواهد رفت و همچنین حضور در شهرستان بروجرد و دیدار خانواده‌های شهدا و سخنرانی در جمع بسیجیان و پیشکسوتان دفاع مقدس از جمله برنامه‌های سفر یک‌روزه دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به لرستان است.

محسن رضایی در جمع خبرنگاران با اشاره به طبیعت زنده و زیبای لرستان، گفت: امسال خداوند برکاتش را بر کشور نازل کرده است و بارش باران باعث کمک به تحقق اقتصاد مقاومتی است. مردم لرستان در طول جنگ تحمیلی همواره خط‌شکن بود. رزمندگان لرستان هم در صحنه رزم و هم در تبلیغات دفاع مقدس حضور فعال داشتند. وی با بیان این‌که ما در سالروز فتح خرمشهر آمده‌ایم تا رشادت‌ها و دلاوری‌های رزمندگان لرستانی را تکریم کنیم، افزود: کسانی‌که به فیض شهادت رسیدند کار حسینی کردند ما که مانده‌ایم باید کار زینبی کنیم و حقایق جنگ را بیان کنیم و این امانتی در دست ما است.


ادامه مطلب

[ دوشنبه 3 خرداد 1395  ] [ 3:57 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

دیدار فرماندار شهرستان ارومیه با مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس آذربایجان غربی

 

فرماندار شهرستان ارومیه با مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس آذربایجان غربی دیدار کرد.

دیدار فرماندار شهرستان ارومیه با مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری دفاع پرس از ارومیه، عباس حسنخانی فرماندار ارومیه به مناسبت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر با حضورد ر اداره کل حفظ آثارو  نشر ارزش های دفاع مقدس آذربایجان غربی با سردار قربان نژاد دیدار کرد.

در این دیدار، دو طرف بر گسترش همکاری جهت انتقال درست و بدون تحریف مفاهیم دفاع مقدس به نسل جوان تاکید کردند.


ادامه مطلب

[ دوشنبه 3 خرداد 1395  ] [ 3:56 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ <> [ 18 ] [ 19 ] [ 20 ] [ 21 ] [ 22 ] [ 23 ] [ 24 ] [ 25 ] [ 26 ] [ 27 ]