دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

به گزارش دفاع پرس از یزد، کتاب‌های خدا به من کمک کن، مسجد، آقا معلم، آسمون و انتظار که از تولیدات اخیر اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس یزد است با هدف ایمن‌سازی فرزندان کشورمان در انتقال ارزش‌های دفاع مقدس و غنا بخشیدن به فرهنگ جامعه اسلامی تولید شده است.

علاقمندان به تهیه کتاب‌ها می‌تواند با روابط عمومی این اداره کل تماس حاصل فرمایند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ شنبه 30 مرداد 1395  ] [ 6:46 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

ادبیات دفاع مقدس بی‌صاحب‌ترین عرصه در کشور است/ روایت حاتمی‌کیا از همت در یک کتاب

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، آیین رونمایی از دو کتاب مؤسسه فرهنگی‌ هنری «روایت27 بعثت» با حضور فرماندهان دفاع مقدس برگزار می‌شود. دو کتاب «به روایت همت» و «سالار تیپ عمار» تازه‌ترین عناوینی است که از سوی این مؤسسه منتشر و پس از رونمایی، به زودی روانه بازار خواهد شد.

کتاب «به روایت همت» درس‌گفتارهای شهید حاج محمّد ابراهیم همّت فرمانده لشکر 27 محمد رسول‌الله(ص) است که در 3جلد به قلم حسین بهزاد نگاشته شده است. این کتاب در برگیرنده چهل و پنج درس از گفتارهای برگزیده از مجموعه مصاحبه‌ها و سخنرانی‌ها، بیانات توجیهی و ... سردار شهید حاج محمدابراهیم همت در حد فاصل بهار 1359تا زمستان 1362خورشیدی است. این 45 درس‌گفتار مقطع چهار ساله پایانی حیات دنیوی شهید همت از بدو حضور وی در پاوه تا یک هفته به شهادت او در عملیات آبی - خاکی خیبر را در برمی‌گیرد.

همچنین در این مراسم از کتاب «سالار تیپ عمار» نیز رونمایی خواهد شد. این کتاب سرگذشت نامه فرمانده تیپ یکم عمار لشکر 27محمد رسول الله(ص)، سردار شهید مهدی خندان است که به همّت حسین بهزاد و گلعلی بابایی نوشته شده است.

گلعلی بابایی، نویسنده و پژوهشگر، درباره کتاب «به روایت همت» و تفاوت‌های آن با دیگر آثار نوشته شده درباره شهید همت به تسنیم گفت: این اثر دربردارنده صحبت‌ها، سخنرانی‌ها و مصاحبه‌هایی است که از خود همت به جای مانده است، اما دیگر کتاب‌های نوشته شده درباره شهید همت عمدتاً در قالب زندگی‌نامه و داستان بوده‌اند. در این اثر نویسنده تلاش کرده تا تمامی گفته‌ها، سخنرانی‌ها، مصاحبه‌ها و ... از شهید همت را جمع‌آوری کرده و در قالب یک اثر مجزا بنویسد.

وی درباره چرایی انتخاب یک بازه زمانی مشخص برای این کتاب گفت: در این اثر تلاش شده تا اطلاعات بیشتری در بازه زمانی خاص به مخاطب داده شود. به عبارت دیگر، در کتاب‌های قبلی نیز به این برهه از زندگی شهید همت پرداخته شده، اما نویسنده در کتاب «به روایت همت» تلاش دارد تا اطلاعات مربوط به این برهه از زندگی شهید را به صورت مفصل‌تر ارائه دهد. از سوی دیگر؛ آثار قبلی عموماً در قالب زندگی‌نامه و خاطرات بوده‌اند، به عنوان نمونه، در اثری که در قالب زندگی‌نامه شهید همت نوشته شده، به زندگی او پرداخته شده و نویسنده به سخنرانی‌ها و مصاحبه‌های این شهید به دلیل قالب اثر، نپرداخته است. همچنین نویسندگان در آثار قبلی به سراغ روایت همرزمان و خانواده شهید همت رفته‌اند، اما در این کتاب تنها به خود شهید همت پرداخته و از زبان خود ایشان نقل شده است؛ به همین دلیل هم مفصل است، چرا که نویسنده هر آنچه که درباره این فرمانده وجود داشته، جمع‌آوری کرده است.

به گفته بابایی؛ کتاب «به روایت همت» در قالب مجموعه جنگ به روایت فرماندهان نوشته شده که جزئیان عملیات‌‌ها در آن ذکر می‌شود. اولین‌بار این ایده سال 75 همزمان با نگارش کتاب «همپای صاعقه» به ذهن نویسنده رسید، ولی در سه سال اخیر نویسنده با صرف وقت اثر را به اتمام رساند.

وی همچنین به کتاب «سالار تیپ عمار» اشاره کرد و یادآور شد: این اثر مربوط به شهید خندان است که در ادامه کتاب‌های بیست و هفت در بیست و هفت است که به فرماندهان شهید لشکر 27 محمد رسول‌الله(ص) می‌پردازد و در قالب زندگی‌‌نامه نوشته شده است. پیش‌تر در این مجموعه به زندگی شهید قوجه‌ای، شهید همت، احمد متوسلیان، سید محمدرضا دستواره و عباس کریمی پرداخته شده است.

همت به روایت ابراهیم حاتمی‌کیا

بابایی به اسناد استفاده شده در دو اثر اشاره کرد و ادامه داد: برای تکمیل این دو اثر از منابع آرشیوی و نوارهای فیلم از مرکز اسناد دفاع مقدس استفاده شده است. همچنین بهزاد برای کتاب «به روایت همت» علاوه بر آرشیو مرکز اسناد، از آرشیو فیلم‌های ابراهیم حاتمی‌کیا که فیلم‌بردار چند جلسه بود نیز استفاده کرده است. حاتمی‌کیا سه‌ ماه در آنجا حضور داشته و از جلساتی که برگزار شد، فیلم تهیه کرد. همچنین از اسناد مرکز حفظ آثار سپاه محمد رسول‌الله(ص) استفاده شده است.

نویسنده کتاب «ماه همراه بچه‌هاست» به ضرورت نوآوری در عرصه ادبیات دفاع مقدس به ویژه در مستندنگاری اشاره کرد و یاداور شد: هر عرصه‌ای نیاز به نوآوری دارد، چه عرصه ادبیات و چه هنر و دیگر عرصه‌ها. نوآوری یکی از ضروریات هر عرصه است و ادبیات دفاع مقدس نیز از این امر مستثنی نیست. مستندنگاری جنگ نیز به نوآوری نیاز دارد. نوآوری ضرورت و لازمه کار است و قطعاً هم تا زمانی که این عرصه وجود دارد، این نوآوری هم باید باشد. نمی‌توان گفت که مستندنگاری جنگ به تکامل رسیده و نیازی به نوآوری ندارد.

بی‌صاحب‌ترین عرصه، عرصه ادبیات دفاع مقدس است

وی افزود: این نوآوری در برخی از آثار نوشته شده در سال‌های گذشته دیده می‌شود. به طوری که خاطراتی که این سال‌ها نوشته می‌شود، با آثاری که در دهه 60 نوشته می‌شود، فرق دارد، نکته سنجی‌ای که در آثار این سال‌ها دیده می‌شود، در کتاب‌های گذشته کمتر دیده می‌شود. متأسفانه در برخی از آثاری که در این سال‌ها نوشته می‌شود، زیاده‌روی هم وجود دارد، یعنی قالب داستانی بر قالب خاطره‌نگاری غلبه می‌یابد، به طوری که برخی از آثاری که در قالب مستندنگاری نوشته شده‌اند،‌ عنوان رمان هم می‌گیرند. به عبارت دیگر، نوعی سرگردانی در این نوع آثار دیده می‌شود.

باید چندین اثر بنویسیم تا وصله‌های نسبت‌داده شده را پاسخ دهیم

وی ضمن انتقاد رویه برخی از نهادها و بخش‌های خصوصی در زمینه مستندنگاری جنگ گفت: بی‌صاحب‌ترین عرصه، عرصه ادبیات دفاع مقدس است و کسی هم به آن کاری ندارد و نمی‌گوید که چه کار می‌کنید. حتی در برخی از آثار که مربوط به تاریخ جنگ‌اند، نیاز به تأیید راوی از سوی مرجع بالاتر هستیم که ببیند آیا این فرد صلاحیت اظهار نظر در این موضوع خاص را دارد یا نه، اما متأسفانه این روند دیده نمی‌شود. حتی برخی از ناشران خصوصی هم کارهایی انجام می‌دهند و آثاری را منتشر می‌کنند که بعداً باید چندین کتاب بنویسیم، تا وصله‌های نسبت‌ داده شده به برخی از وقایع را پاسخ بدهیم. متأسفانه عرصه ادبیات دفاع مقدس، صاحب ندارد.

منبع: تسنیم


ادامه مطلب

[ شنبه 30 مرداد 1395  ] [ 6:45 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

[ شنبه 30 مرداد 1395  ] [ 6:45 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

پیام یک رزمنده به امام در لحظه شهادت

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، شهید احمد صداقتی در عملیات «فرمانده کل قوا» از ناحیه دست مجروح و یکی از دستانش قطع شده بود، اما با این وجود بار دیگر در جبهه نبرد حق علیه باطل حضور یافت. او که فرماندهی یکی از گردان‌های «لشکر 14 امام حسین (ع)» را بر عهده داشت، سرانجام سال 61 در عملیات «محرم» و منطقه شرهانی به شهادت رسید و پیکرش در فروردین ماه 1392 به همراه قمقمه‌ای که پس از 30 سال همچنان آب درونش داشت کاوش شد.

درحالیکه هر دو دست شهید صداقتی در دو عملیات قطع شده بودند، برای ارسال آخرین پیام خود در حالیکه شاسی گوشی را با پا فشار می‌داد، صحبت کرد و همرزمانش برای آخرین بار حرف‌هایش را شنیدند.

«مهدی مظاهری» آخرین پیام این شهید را در پشت بی‌سیم اینگونه روایت می‌کند: «عملیات محرم بود، در کنار بی‌سیم فرماندهی، عده زیادی جمع شده بودند. با عجله خودم را به آن جا رساندم. همه با حالت خاصی صدای برادری را که از بی‌سیم می‌آمد، گوش می‌دادند. پرسیدم: «کیست؟» گفتند: «برادر صداقتی است. ساکت باش ببینیم چه می‌گوید!».

صداقی به لحاظ تعهد و روحیه شهادت‌طلبی که داشت، یک بی‌سیم به دوش گرفته و همراه نیروهای رزمنده جلو رفته بود و در محاصره دشمن قرار گرفته بود و امکان کمک فوری به آنان نبود.هر چند مجروح شده بود اما کلام او حکایت از دلاوری و روحیه عالی که خاص مجاهدان مخلص راه خداست، داشت.

در بین حرف‌هایش گفت: «این دستم هم مثل آن دستم شده و زیاد نمی‌توانم حرف بزنم، سلام مرا به حضرت امام برسانید و بگویید: رزمندگان در اجرای اوامر شما کوتاهی نکردند، وضع ما خوب است؛ مهمات، غذا، همه چیز داریم، منظورم را که می‌فهمید؟»، این در حالی بود که به امکانات مذکور شدیداً نیازمند بودند.

پس از چند لحظه صدای او قطع شد؛ هر چه صدایش زدند، جواب نداد. بعد خبر آمد که آن عزیز بزرگوار بعد از آخرین جمله‌ای که بر زبان آورده به شهادت رسیده است.»

دست مصنوعی شهید صداقتی در لحظه کاوش پیکرش

منبع: ایسنا


ادامه مطلب

[ شنبه 30 مرداد 1395  ] [ 6:40 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

بازدید امیر اسماعیلی از سایت‌های پدافندی جزایر کیش و ابوموسی

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع پرس، امیر فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) سایت‌های راداری خلیج فارس، گنو، فرماندهی اطلاعات و شناسایی الکترونیک(فاشا)، گردان اس200 و جزایر ابوموسی و سیری را مورد ارزیابی قرار داد.

همچنین در این بازدید توان عملیاتی گروه‌های پدافند هوایی کیش، بندر لنگه و سایت قشم، توسط معاونت‌های تخصصی قرارگاه پدافند هوایی مورد ارزیابی قرار گرفتند.

امیر اسماعیلی در این سفر با خانواده شهید عبدالحمید سالاری از شهدای مدافع حرم شهر بندر عباس نیز دیدار کرد و ضمن عرض تبریک و تسلیت به خانواده این شهید بزرگوار گفت: حضور در کنار خانواده شهدا و عرض ادب خدمت آنها فقط به جهت این است که دلهای ما جلا پیدا کند و اعلام کنیم که ماهم ادامه دهنده راه این شهیدان والامقام خواهیم بود.

انتهای پیام/221


ادامه مطلب

[ شنبه 30 مرداد 1395  ] [ 6:40 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

کمیت و کیفیت در برنامه‌های هفته دفاع مقدس مورد توجه قرار گیرد

به گزارش دفاع پرس از ارومیه، سردار سعید قربان نژآد در جلسه روسای کمیته‌های ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس که در اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان غربی برگزار شد، اظهار کرد: راهبردهای مربوط به برگزاری برنامه‌های هفته دفاع مقدس ابلاغ شده و بر این اساس اقتصاد مقاومتی و نیز مدیریت حضرت امام خمینی(ره) باید در برنامه‌های هفته دفاع مقدس مورد توجه ویژه قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه دوران دفاع مقدس دستاوردهای مهمی برای کشورمان در پی‌داشت، افزود: ضروری است رسانه‌ها در طول هفته دفاع مقدس پرداخت مناسبی به این دستاوردها اعم از سیاسی، امنیتی، اقتصادی و فناوری و اطلاعات داشته باشند.

دبیر ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس آذربایجان غربی در ادامه با اشاره به صلابت و موفقیت رزمندگان اسلام در مبارزه با دشمن متخاصم، گفت: اگر این صلابت در پایداری نبود، نمی‌توانستیم کار قطعنامه 598 را با اقتدار سیاسی تمام کنیم.

سردار قربان نژاد ادامه داد: تبیین و تشریح همگرایی نیروهای مسلح و همراهی مردم در طول دوران جنگ تحمیلی باید از دیگر محورهای مهم برنامه‌های هفته دفاع مقدس باشد.

وی با بیان این که کمیت و کیفیت برنامه‌های دستگاه های اجرایی باید مورد لحاظ قرار گیرد، تاکید کرد: در اجرای برنامه‌ها باید تفکیک صورت بگیرد به طوری که برخی برنامه‌های خاص باید از سوی هر دستگاه و به صورت اختصاصی برگزار شود و برخی دیگر نیز باید به صورت مشترک برگزار شود اما در همه این‌ها باید کمیت و کیفیت مورد توجه باشد.

گفتنی است؛ در این جلسه، هر یک از روسای کمیته‌های شش گانه ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس به بیان نظرات و پیشنهادات خود نسبت به اجرای برنامه‌های مربوطه پرداختند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ شنبه 30 مرداد 1395  ] [ 6:40 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

اکران مستند «پرونده ناتمام» در آینده نزدیک

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، حسین شیخ الاسلام نماینده دوره هفتم مجلس شورای اسلامی و مشاور وزیر امور خارجه  مستند «پرونده ناتمام» ساخته جواد موگویی را مشاهده کرد و پس از آن درباره اتفاقات تاریخی مستند سخن گفت. شیخ الاسلام گفت: در موضوع انفجار دفتر نخست وزیر ابهامات واقعی وجود دارد و همچنان خیلی از مسائل حل نشده باقی مانده است.

شیخ الاسلام که خود در ماجرای تسخیر لانه جاسوسی سندخوانی کرده است و در آن ایام در وزارت امور خارجه مسئولیت داشته است گفت: همچنان که در فیلم اشاره شده است از نظر من هم شهید رجایی انسان بسیار مؤمن و متواضعی بود به طوری که وقتی حکمش را از امام خمینی(ره) گرفت خم شد و دست امام را بوسید و این باید برای روسای جمهور ما تبدیل به الگو شود.

وی افزود: شهید رجایی به دلیل همین تواضع بود که به افراد اعتماد می‌کرد و اعتماد به کشمیری هم از جنس همین اعتماد بود چرا که او اعتقاد داشت باید به جوانانی که قبل از انقلاب پای کار انقلاب بوده‌اند اجازه رشد داد و کشمیری هم از همین طریق توانست نفوذ کند.

شیخ الاسلام با بیان اینکه کنترل سازمان مجاهدین خلق از اوسط دهه 50 به دست موساد و سیا افتاد گفت: باید در تاریخ بررسی کرد که چگونه است که مسعود رجوی اعدام نمی‌شود؟ جوابش به نظر من نفوذ موساد و سیا در ساواک است که واسطه می‌شوند و باعث می‌شوند رجوی اعدام نشود و بعد سازمان را در مشت خود می‌گیرند و بسیاری از حوادث بعد از انقلاب با خط دهی این سازمان های جاسوسی به منافقین صورت می‌گیرد.

وی افزود: بمبی که در دفتر نخست وزیری منفجر شد یک بمب کوچک و با قدرت انفجار بالا بود به همین دلیل است که می گویم این ماجرا توسط سازمان های جاسوسی پیشرفته هدایت شده است چرا که ساخت چنین بمبی از توان سازمان هایی همچون منافقین در آن موقع خارج بود.

جواد منصوری، اولین فرمانده سپاه پاسداران نیز پس از مشاهده این اثر گفت: جمع آوری این مقدار مطالب مستند و صحبت کردن با تعداد بسیار زیادی از افراد مطلع در موضوع انفجار دفتر نخست وزیر کار سختی است.

وی افزود: من از سال 51 با بهزاد نبوی و خسرو تهرانی در زندان با هم زندگی کرده ایم و نمی توانم به راحتی در مورد مقصر بودن یا نبودن آنها قضاوت کنم و هنوز خودم به نتیجه قطعی نرسیده‌ام. مستند شما در این موضوع مطالب خوبی را بیان می کند و آگاهی های زیادی را به مخاطب منتقل می‌کند.

وی افزود: در نفوذی بودن کشمیری هیچ شکی نیست و تمام شواهد علیه اوست اما اینکه چه کسانی در موضوع نفوذ او به سیستم مقصر هستند و آینکه آیا عمدی داشته اند قضاوتش پیچیده است. شبکه نفوذ سازمانهای جاسوسی قبل انقلاب در تمام دستگاه‌ها بودند و بعد از انقلاب هم بودن که به مرور زمان شناسایی شدند. کشمیری هم محصول همین سازمان ها است.

وی در مورد نقش بهزاد نبوی در انفجار دفتر نخست وزیری می گوید: من نمی‌توانم قضاوت قطعی در این موضوع بکنم ولی معتقدم بهزاد نبوی آن حساسیت لازم در انتخاب افراد در حوزه اینکه واقعا انقلابی باشند نداشت و با تسامح و سهل انگاری در این زمینه برخورد می‌کرد. مثلا بهزاد نبوی محسن سازگارا را آورد و من خیلی سریع پس از آشنایی با او فهمیدم که عنصری غرب زده و بی سواد است و بلافاصله پس از اینکه من فرمانده سپاه شدم رفت و نماند چون می‌دانست که بیرونش می کنم ولی بهزاد نبوی فکر می‌کرد او جوانی انقلابی است و او را به کار گرفت.

مستند «پرونده ناتمام» به کارگردانی جواد موگویی سعی کرده با مصاحبه با افرادی آگاه از انفجار دفتر نخست وزیری از موضوع مبهم در تاریخ جمهوری اسلامی رمزگشایی کند. این مستند به زودی اکران و رونمایی می شود.

منبع: تسنیم


ادامه مطلب

[ شنبه 30 مرداد 1395  ] [ 6:39 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

به گزارش دفاع پرس از همدان، دبیر ستاد بزرگداشت سی و ششمین سالگرد هفته دفاع مقدس استان همدان در این ستاد با گرامیداشت یاد و نام شهدای انقلاب، دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم و به خصوص سردار شهید همدانی، اظهار داشت: بیان خاطرات دوران دفاع مقدس در میان جامعه امروز و در خانواده‌ها مهم و ضروری است و این خاطرات باید در محافل و مجالس مختلف گفته شود.

سرتیپ دوم پاسدار مهدی ظفری در ادامه، افزود: دفاع مقدس یک فخر ملی و یک میراث ملی مذهبی است که در تاریخ تکرار نخواهد شد و امروز وارث این میراث ارزشمند ما هستیم و باید برای ترویج این مهم به نسل‌های بعدی تلاش کنیم.

وی خاطر نشان کرد: دفاع مقدس و حوادث آن یک تندیس زنده از فداکاری ملت غیور ایران اسلامی است و بدون شک دفاع مقدس برای همه نسل‌ها حرف‌های به روز و زیادی برای گفتن خواهد داشت.

سردار ظفری ادامه داد: ما هنوز به بسیاری از مباحث دفاع مقدس ورود پیدا نکرده‌ایم و هنوز بسیاری از ناپیداهای دفاع مقدس استخراج نشده است و با گذشت زمان این ناپیداها آشکار خواهند شد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس همدان هم چنین یادآور شد: یکی از برکات دفاع مقدس به حتم عامل بازدارندگی آن است به این معنا که دفاع مقدس تاریخی است می تواند حمایت گر و هدایت گر همگان باشد.

وی در ادامه با اشاره برگزاری برنامه‌های مختلف در سی و ششمین سالگرد هفته دفاع مقدس در استان، تصریح کرد: باید تلاش کنیم تا دفاع مقدس را همگانی کنیم.

سرتیپ دوم پاسدار مهدی ظفری گفت: امسال امور مربوط به نیروهای مسلح بر عهده ارشد نظامی آجا در استان خواهد بود.

وی هم چنین اظهار داشت: یکی از برنامه‌هایی که طی هفته دفاع مقدس امسال در استان انجام می‌شود تجلیل و قدردانی از جوانان سرباز است که در مراسم شب‌های خاطره در باغ موزه دفاع مقدس از این قشر تقدیر خواهد شد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان تصریح کرد: برگزاری مراسم شب‌های خاطره اتفاق بسیار خوبی است و حضور چشم‌گیر و جدی مردم در این برنامه حاصل آن بود و به برکت وجود ظرفیت ارزشمند باغ موزه دفاع مقدس و جذابیت آب نمای موزیکال، این مراسم طی هفت شب در طول ایام هفته دفاع مقدس برگزار خواهد شد.

دبیر ستاد بزرگداشت سی و ششمین سالگرد هفته دفاع مقدس استان یادآور شد: شعار امسال هفته دفاع مقدس «ما آماده ایم» بوده که در تبلیغات شهری و در فضاسازی‌های رسانه‌ای و اقلام مختلف تبلیغی و فرهنگی منعکس شده است.

وی هم چنین به برنامه‌هایی که قرار است امسال برای نخستین بار مطرح شود نیز اشاره کرد و گفت: اجرای کنسرت کودکانه در مراسم‌های مختلف و شب‌های خاطره، دو برنامه پیشنهادی برای سپاه که یکی طرح رفاقت با شهدا و دیگری بحث نوشتن اسامی مبارک شهدا بر روی خودروها است، ایجاد نمایشگاه موقت آثار مردمی در باغ موزه دفاع مقدس، "پرده خوانی دفاع مقدس" با حضور و اجرای هنرمندانی همچون استاد شایانی از اساتید بنام هنر نقالی و پرده خوانی کشور.

سردار ظفری تصریح کرد: در روز جمعه مورخ 2 مهرماه بازدید از باغ موزه دفاع مقدس استان همدان رایگان بوده و عموم مردم شریف ایران اسلامی می‌توانند در این روز به صورت رایگان از این مجموعه بازدید کنند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ شنبه 30 مرداد 1395  ] [ 6:38 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

جزئیات درخواست معافیت پزشکی و کفالت مشمولان مقیم خارج کشور اعلام شد

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، سرهنگ نجف حمیدزاده معاون مشمولان و امور معافیت های سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: درخواست معافیت پزشکی و کفالت از نمایندگی های خارج از کشور فقط مربوط به مشمولانی می شود که متولد خارج کشورند و در آنجا اقامت دارند؛ ضمن اینکه امکان تردد آنان به داخل کشور فراهم نیست.

وی افزود: مشمولان مقیم خارج از کشور با مراجعه به نمایندگی کنسولی ایران در کشور محل سکونت خود به یکی از نمایندگی های مجری معاینات پزشکی در شهرهای مونیخ، دبی و پکن معرفی می شوند و درخواست آنان در شورای پزشکی بررسی می شود.

معاون مشمولان و معافیت های سازمان وظیفه عمومی ناجا ادامه داد: دانشجویانی که با داشتن معافیت تحصیلی در حال تحصیل در دانشگاه های خارج کشورند از شمول این طرح خارج هستند و حتما باید به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس +10 ) در داخل کشور مراجعه کنند.

وی ادامه داد: دانشجویانی هم که درخارج از ایران مشغول تحصیل هستند و می توانند به داخل کشور تردد کنند الزاما باید در داخل کشور از طریق دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی( پلیس +10) نسبت به درخواست خود اقدام کنند.

منبع: پایگاه خبری پلیس


ادامه مطلب

[ شنبه 30 مرداد 1395  ] [ 6:38 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، دومین جلسه ستاد مرکزی شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز شنبه 30 مرداد با حضور حجت الاسلام سید محمد علی  شهیدی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد در ساختمان مرکزی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.

** برگزاری اولین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی

میرزاده با اشاره به وجود 250 شهید دفاع مقدس و 46 شهید مدافع حرم در دانشگاه آزاد اظهار داشت: رسالت جدیدی برای تببین جایگاه ایثار و شهادت ایجاد شده است. از سال 94 در هماهنگی با وزارت علوم کار برگزاری کنگره شهدا را در پیش گرفتیم.

وی افزود: کنگره شهدای دانشگاه آزاد اوایل سال آینده برگزار می‌شود. همچنین از 240 شهید گمنام مدفون در دانشگاه‌های آزاد 87 حرم شهدای گمنام به عنوان طرح ماندگار فرهنگی تاسیس و افتتاح خواهد شد.

در ادامه این مراسم طاها هاشمی معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به ساخت یادمان‌ شهدای گمنام در دانشگاه‌های آزاد، گفت: این یادمان‌ها همه شهدای مدفون در دانشگاه را تحت پوشش قرار خواهد داد.

وی به ابعاد کنگره شهدای دانشگاه آزاد اشاره کرد و اظهار داشت: در کنگره به مسائل محتوایی توجه خواهد شد. جنبه‌های علمی و تحقیقاتی ویژه‌ای که به توسعه فرهنگ ایثار و شهادت توجه کند مورد استفاده قرار می‌گیرد و از زبان هنر بهترین بهره را خواهیم برد.

** راه اندازی شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در دانشگاه آزاد

میرزاده به وجود یک میلیون و 700 هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اشاره کرد و گفت: بیش از 200 هزار نفر از دانشجویان از جامعه ایثارگری هستند. به منظور ساماندهی فعالیت های ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در دانشگاه آزاد راه اندازی شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در دانشگاه آزاد مطرح شد و به پیشنهاد رئیس بنیاد شهید دانشگاه آزاد به عنوان عضو دائم شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت شروع به کار خواهد کرد.

** آمادگی تشکیل شرکت های دانش بنیان فارغ التحصیلان فرزندان شاهد و ایثارگر

طاها هاشمی در خصوص این موضوع بیان داشت: با توجه به عقبه علمی دانشگاه آزاد اسلامی این دانشگاه می‌تواند سهم مهمی در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت داشته باشد. برگزاری اردوهای جهادی، اردوهای راهیان نور و ایجاد کانون‌های فرهنگی – هنری ایثار و شهادت که همه دانشجویان بتوانند عضو آن باشند و هسته اولیه تولید محتوا در این زمینه باشند، از جمله برنامه‌های ما خواهد بود.

وی تصریح کرد: به پیشنهاد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از اوقات فراغت اساتید در حوزه فعالیت‌های فرهنگی و تولید محتوا در بخش‌های اجتماعی استفاده خواهد شد.

میرزاده اشتغال ایثارگران بعد از فارغ التحصیلی را از مسائل مهم دانست و افزود: هم اکنون حدود 900 شرکت دانش بیان در 90 مرکز رشد مستقر هستند. یکی از اولویت های دانشگاه آزاد تاسیس این شرکت‌ها است که می تواند برای اشتغال ایثارگران سهم بزرگی داشته باشد. از بنیاد شهید تقاضای همکاری برای تشکیل شرکت های دانش بنیان به منظور جذب فارغ التحصیلان شاهد و ایثارگر را داریم.

انتهای پیام/ 141


ادامه مطلب

[ شنبه 30 مرداد 1395  ] [ 6:38 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ > ]