دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

کمیت و کیفیت در برنامه‌های هفته دفاع مقدس مورد توجه قرار گیرد

به گزارش دفاع پرس از ارومیه، سردار سعید قربان نژآد در جلسه روسای کمیته‌های ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس که در اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان غربی برگزار شد، اظهار کرد: راهبردهای مربوط به برگزاری برنامه‌های هفته دفاع مقدس ابلاغ شده و بر این اساس اقتصاد مقاومتی و نیز مدیریت حضرت امام خمینی(ره) باید در برنامه‌های هفته دفاع مقدس مورد توجه ویژه قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه دوران دفاع مقدس دستاوردهای مهمی برای کشورمان در پی‌داشت، افزود: ضروری است رسانه‌ها در طول هفته دفاع مقدس پرداخت مناسبی به این دستاوردها اعم از سیاسی، امنیتی، اقتصادی و فناوری و اطلاعات داشته باشند.

دبیر ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس آذربایجان غربی در ادامه با اشاره به صلابت و موفقیت رزمندگان اسلام در مبارزه با دشمن متخاصم، گفت: اگر این صلابت در پایداری نبود، نمی‌توانستیم کار قطعنامه 598 را با اقتدار سیاسی تمام کنیم.

سردار قربان نژاد ادامه داد: تبیین و تشریح همگرایی نیروهای مسلح و همراهی مردم در طول دوران جنگ تحمیلی باید از دیگر محورهای مهم برنامه‌های هفته دفاع مقدس باشد.

وی با بیان این که کمیت و کیفیت برنامه‌های دستگاه های اجرایی باید مورد لحاظ قرار گیرد، تاکید کرد: در اجرای برنامه‌ها باید تفکیک صورت بگیرد به طوری که برخی برنامه‌های خاص باید از سوی هر دستگاه و به صورت اختصاصی برگزار شود و برخی دیگر نیز باید به صورت مشترک برگزار شود اما در همه این‌ها باید کمیت و کیفیت مورد توجه باشد.

گفتنی است؛ در این جلسه، هر یک از روسای کمیته‌های شش گانه ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس به بیان نظرات و پیشنهادات خود نسبت به اجرای برنامه‌های مربوطه پرداختند.

انتهای پیام/



[ شنبه 30 مرداد 1395  ] [ 6:40 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]