به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، مرتضی نجفی قدسی، مدیر دارالقرآن امام علی (ع) در مراسم افتتاحیۀ دارالقرآن امام علی بن ابیطالب (ع) که بعدازظهر امروز (16 شهریور) در منزل بازسازی شدۀ شهید آیتالله مدرس برگزار شد، با اشاره به قرار گرفتن تمثال امام خمینی (ره) در منزل شهید آیتالله مدرس گفت: قرار گرفتن این تمثال در موزۀ خانۀ این شهید بزرگوار به دلیل ارادتی است که امام خمینی (ره) به ایشان داشتند و همین ارادت موجب رفت و آمدهای امام خمینی (ره) به منزل ایشان میشد.
مدیر دارالقرآن امام علی (ع) با تأکید بر اینکه شخصیتی چون شهید مدرس الگوی نهضت اسلامی ملت ایران است، افزود: بر دیوار خانۀ شهید مدرس از امام خمینی (ره) چنین حک شده است: «یک آدم اگر موافق تعلیم قرآن درست شود میبینید که یک مدرس از کار در میآید»، این کلام امام خمینی (ره) در اهمیت تعلیم قرآن و جایگاه شهید مدرس است.
نجفی قدسی خاطرنشان کرد: شهید مدرس پشت جلد قرآن وصیت نوشتند و آن را به فرزند خود هدیه کردند که اگر یک جمله را همیشه بخواهیم از او داشته باشیم، آن همان است که او در پشت جلد آن قرآن نوشت و آن این است: «فرزندم، نماز با قرآن خواندن هیچگاه ترک نکن، پدر و مادر را دعا کن و در زندگی خود قناعت کن». ایشان در این وصیت به چهار سفارش مختصر اشاره داشتهاند که اگر هر کسی به آنها مقید باشد، موفق، مؤید و یک شخصیت بهشتی خواهد شد.
وی اظهار کرد: دارالقرآن امام علی (ع) در ادامۀ فعالیتهای خود اعم از مسابقات قرآنی، برگزاری جلسات قرآن، مدتی است که توفیق احیای این خانههای بزرگ را هم به دست آورده است، امروز خانۀ این شهید بزرگوار به عنوان یکی از شعب دارالقرآن امام علی (ع) کار خودش را آغاز کرده است.
مدیر دارالقرآن امام علی (ع) با اشاره به برگزاری جلسات قرآنی به صورت پیوسته توسط محمد حسین سبزعلی، قاری بینالمللی کشورمان یادآور شد: امروز نخستین جلسه از سلسله جلسات قرآن ایشان بود و انشاءالله چهارشنبه هر هفته نیز ادامه خواهد داشت.
نجفی قدسی دربارۀ فعالیتهای قرآنی دارالقرآن امام (ع) بیان کرد: دهمین دورۀ مسابقات برای خواهران اعلام شده است و ثبتنام آن تا دیروز ادامه داشت و قرارست 30 شهریورماه تا دوم مهرماه این مسابقات در استان تهران برگزار شود.
مدیر دارالقرآن امام علی (ع) گفت: برای اولین بار رکورد ثبتنام مسابقات قرآنی زده شد و 5 هزار و 200 نفر از خواهران سراسر کشور برای شرکت در این مسابقات ثبتنام کردهاند، همچنین بیش از 500 حافظ کل قرآن کریم در این مسابقات حضور خواهد داشت.
وی افزود: 525 نفر حافظ 20 جزء، 1175 حافظ 10 جزء، 1350 نفر حافظ 5 جزء، 1300 نفر حافظ 2 جزء، حدود 90 قرائت تحقیق، 210 نفر قرائت تحلیل و ترکیب آستانی نیز از استان تهران حدود 2400 نفر و مابقی نیز از سایر شهرستانها هستند.
منبع: تسنیم
ادامه مطلب
[ چهارشنبه 17 شهریور 1395 ] [ 3:57 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
«زهرا اسداللهی»، نویسنده «رهجویان وصال» در گفتوگو با خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع پرس درباره کتاب جدید خود اظهار داشت: در حال حاضر مشغول کار روی کتابی در مورد شهید «قدیر سرلک» هستم. این شهید بزرگوار از فرماندهان بسیج محلهمان بودند که در حلب به شهادت رسید. این نویسنده در مورد همکاریاش با موسسه «روایت فتح» توضیح داد: قبلا همکاریهایی با «روایت فتح» انجام دادهام که تحقیقاتی در مورد شهدای هستهای و «مصطفی احمدیروشن» بود، بعد بحث شهید «سرلک» پیش آمد و تحقیقاتم را روی این شهید مدافع حرم آغاز کردم. وی درباره روند تحقیق افزود: تحقیقات و مصاحبههای مفصلی انجام شده که در ابتدا به نظر نمیرسید روند تحقیق طولانی شود؛ اما در عمل همینطور شد. با وجودی که قرار بود تا پایان شهریورماه کار تحقیقات به اتمام برسد، اما هنوز سوالات زیادی بیپاسخ مانده؛ که باید تکلیف آنها روشن شود و احتمالا تا اوخر مهرماه طول بکشد. اسداللهی در پایان گفت: یکی از دوستان شهید سرلک به من گفت نباید از کنار این شهید ساده بگذرم؛ از اینرو ساده نمیگذرم. شهید قدیر سرلک برادری به نام «مهدی» داشت که او در جریان فتنه سال 88 دچار ضایعه شد و به همین دلیل از دنیا رفت. شهید سرلک همیشه باافتخار میگفت که برادرم به شهادت رسیده است. لازم به ذکر است، زهرا اسداللهی پیش از این کتاب «رهجویان وصال» را سال 85 در مورد شهدای دانشجوی پاکدشت به مناسبت هفته وحدت حوزه و دانشگاه نوشته بود. ستوانیکم پاسدار قدیر سرلک، برای دفاع از حرم حضرت زینب(س)، به سوریه اعزام شده بود؛ که در تاریخ 13 آبان 1394، در نبرد با تروریستهای تکفیری در حلب به شهادت رسید. انتهای پیام/161
[ چهارشنبه 17 شهریور 1395 ] [ 3:56 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش دفاع پرس از رشت، در بخشی از وصیتنامه بسیجی شهید علی علیپور صفری آمده است: برادران! دوستان! عزیزان! در راه رسیدن به پیروزی و آزادی و رهایی باید مشکلاتی را متحمل شد؛ باید کمبودهایی را تحمل کرد مصیبتها را با جان و دل خرید؛ باید شهید داد؛ باید معلول داد؛ باید یتیم و بیوه و اسیر داد؛ باید حسینگونه جنگید و زینبگونه پیام داد. امروز، دولت یک دولت اسلامی و انقلابی است. پیروی از قوانین و از دولت، پیروی از ولایت فقیه است. کماکان، وحدت خود را تحت رهبری امام خمینی حفظ کنید و از گروهگرایی بپرهیزید! متشکل شوید و از تهمت زدن، مارک زدن و غیبت کردن یکدیگر بپرهیزید. به خدا قسم حیف است، هنگامی که جهان، چشم به این انقلاب دوخته است؛ با هم درگیر و در جنگ باشیم و در بین خودمان دعوا داشته باشیم! وحدت و اتحاد، نعمت بزرگی بود که خداوند به این انقلاب هدیه فرمود. با اعمال غلط خود، این وحدت را نشکنیم! پس، از خودکامگی و هرج و مرج دوری کنید. سعی کنید با مطالعه و تفکر، بینش خود را بالا ببرید و بر میزان آگاهیهایتان بیافزایید. وقتهایتان را بیهوده هدر ندهید و با برنامهریزی دقیق از عمرتان استفاده کنید. انقلاب ما امروز به تفکر احتیاج دارد. سعی کنید که علاوه بر سواد مذهبی به فراگیری تخصصها نیز بپردازید. بدانید که تا وقتی مردم در صحنه هستند، انقلاب هیچ آسیبی نمیبیند. انقلاب، آن موقع میمیرد که مردم از صحنه خارج شوند. شعار مرگ بر آمریکا را هرگز از یاد نبرید! مساجد را پر کنید و همانگونه که امام ما فرمود: «از فانتومها نترسید؛ بلکه از پشت کردن به مساجد بترسید»، مساجد را خالی نکنید. آنچه دشمن را به وحشت انداخته است، همین مساجد است. آنچه باعث تشکل مردم میشود، همین مساجد و راهپیماییهاست. سعی کنید که با اخلاق درست و با بحث و منطق، آنهایی را که ضعیف هستند یا انحرافاتی دارند، هدایت کنید! خدا را در هر کاری در نظر داشته باشید و به یاد او و برای او، کار کنید. اگرچه بسیار مشکل است و ما کمتر از آنیم که بتوانیم تمامی کارهایمان را خالص برای خدا انجام دهیم، ولی سعی کنیم که در این راه، گام برداریم! این را هم بدانید که رسالت پیام شهید از شهادت مهمتر است؛ چرا که اگر پیام شهید را به مردم نرسانید، خون شهید به هدر میرود و پایمال میشود؛ پس در رسانیدن پیام شهید به مردم، کوتاهی نکنید! گفتنی است شهید علی علیپور صفری متولد 14 مهر سال 1340 در لنگرود بود؛ که از طریق بسیج عازم مناطق عملیاتی شد، و نهایتا در تاریخ 19 تیر ماه سال 61 بر اثر انفجار مین به فیض شهادت نائل آمد. انتهای پیام/
[ چهارشنبه 17 شهریور 1395 ] [ 3:55 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
طبق گزارش ساواک سه نفر از سربازان وظیفه لشکر گارد در حین اجرای مأموریت کنترل اغتشاشات 17 شهریور ضمن سرقت سه قبضه تفنگ ژ ـ3 با 300 فشنگ متواری شدند. اسامی این سه نفر عبارت بود از قاسـم دهقان، علی غفوری و محمد محمدی.
[ چهارشنبه 17 شهریور 1395 ] [ 3:54 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
17 شهریور 1395 هجری شمسی برابر با 5 ذی الحجه 1436 هجری قمری و 7 سپتامبر 2016 میلادی رویدادهای مهم این روز در تقویم شمسی (17 شهریور 1395) • واقعه جمعه سیاه و کشتار بیرحمانه مردم در میدان شهدای تهران (1357 ه.ش) • بمباران اماکن و تأسیسات ایران توسط هواپیماهای رژیم بعث عراق (1366 ه.ش) • تأسیس مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) (1368 ه.ش) • روز شهدا (یادواره شهدای به خون خفته هفدهم شهریور 1357 در تهران) • سالروز شهادت شهید علی اوسطی (1357 ه.ش) • سالروز شهادت شهید محبوبه دانش آشتیانی (1357 ه.ش) • سالروز شهادت شهید محرمعلی مومنی (1357 ه.ش) • سالروز شهادت شهید بهمن حسینی (1362 ه.ش) • سالروز شهادت شهید قاسم دهقان، فرمانده گردان مالک اشتر لشکر 27 محمد رسولالله(ص) (1374 ه.ش) • سالروز شهادت شهید سید مهدی لاجوردی، فرمانده گردان بلال حبشی لشکر 27 محمد رسولالله(ص) (1367 ه.ش) • آزادسازی جاده کامیران- روانسر توسط قرارگاه مشترک شهرام فر (1360 ه.ش) • آغاز عملیات فجر در منطقه علاوان سردشت به مدت 4 روز توسط تیپ 110 شهید بروجردی سپاه، یک تیپ از لشکر 23 ارتش و جندا...سردشت (1363 ه.ش) • عملیات پاکسازی محور سنته- زیویه در سقز توسط لشکر 52 قدس سپاه (1363 ه.ش) • سالروز شهادت روحانی متعهد و مبارز اهل تسنن ملاعبدالحمید فرقانی توسط ضد انقلابیون (1363 ه.ش)
[ چهارشنبه 17 شهریور 1395 ] [ 3:53 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
هفدهم شهریور 1357، برگی غرورآفرین از دفتر انقلاب اسلامی ایران است. تـاریخ حیات انسان بر کره خاک از هابیل تا حسین و از حسین تا آخرین شهید، روزهای خـونین بسیاری دارد و خواهد داشت. تـاریخ انقلاب ما عاشوراهای بسیار به خود دیده است. هفدهم شهریور یکی از آن روزهاست.
[ چهارشنبه 17 شهریور 1395 ] [ 3:52 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش دفاع پرس از خراسان شمالی، کنگره بزرگداشت 946 شهید شهرستان بجنورد فردا (18 شهریورماه)، ساعت 18 در محل امامزاده سیدعباس (معصومزاده) بجنورد برگزار میشود. بر اساس این گزارش، آیتالله سید احمد خاتمی سخنران این مراسم خواهد بود. انتهای پیام/
[ چهارشنبه 17 شهریور 1395 ] [ 3:51 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، محمد جعفری کارگردان سینما و مستندساز، در خصوص آخرین وضعیت مستند «ژنرالهای 13 ساله» گفت: تصویربرداری این اثر در چند شهر کشور مانند کرمان، کاشان و ... ادامه دارد. منبع: باشگاه خبرنگاران
[ چهارشنبه 17 شهریور 1395 ] [ 3:46 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش دفاع پرس از زنجان، شهید محمدرضا فتحی، پنجم دیماه 1337 در روستای قلابر سفلی از توابع شهرستان زنجان بهدنیا آمد. تحصیلات ابتدایی را در زادگاهش سپری کرد و پس از دوره ابتدایی به تهران رفت و در یک نانوایی مشغول به کار شد. با آغاز انقلاب به صف مخالفین رژیم پهلوی پیوست و با تهیه اعلامیهها و نوارهای امام خمینی(ره) آنها را بهطور مخفیانه به زنجان آورده و توزیع میکرد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی وارد سپاه زنجان شد. در طول مدتی که در کردستان حضور داشت مدتها به آموزش نیروهای بومی پرداخت و در عملیاتهای مختلف ازجمله پاکسازی شهرهای سقز، بوکان و سردشت حضور فعال داشت. سرانجام محمدرضا که آن زمان فرمانده گردان بود، به همراه دوستانش در 17 شهریور سال 61 به شهادت رسید. ماجرا نیز از این قرار بود که آنها برای آزاد کردن 12 تن از زنان مسلمان، که توسط حزب کومله اسیر شده بودند، به منطقه رفته بودند. آنها بعد از درگیری با کومله و آزاد کردن زنان مسلمان، در منطقه سقز با کمین ضدانقلاب مواجه شدند و نارنجکی از سوی ضدانقلاب به داخل خودرویشان پرتاب شد؛ که پس از انفجار آن، محمدرضا و همراهانش به شهادت رسیدند. انتهای پیام/
[ چهارشنبه 17 شهریور 1395 ] [ 3:44 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، مراسم بیستونهمین بزرگداشت سرداران و 350 شهید شهرستان فریدونکنار، شامگاه پنجشنبه 18 شهریور بعد از نماز مغرب و عشاء، در مصلی قدس این شهرستان برگزار میشود. این مراسم با حضور خانوادههای معزز شهدا و سخنرانی حجتالاسلام «سیدابراهیم رئیسی» و مدیحهسرایی ذاکر اهل بیت(ع) «عباس اکبرنژاد» برگزار خواهد شد. انتهای پیام/ 151
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
«ژنرالهای 13 ساله» در رابطه با نوجوانهای زمان جنگ ایران و عراق است که با اشتیاق شناسنامههای خود را دستکاری کردند و کارهای مشابه اینچنینی را برای رفتن به جبهه انجام دادند و الان به زندگی ادامه می دهند.
«ژنرالهای 13 ساله» به سراغ نوجوانهای زمان جنگ که هم اکنون در قید حیات هستند رفته و از آنها می خواهد اشتیاق خود در زمان جنگ تحمیلی و قضاوت هایی را که الان از آن رویداد می کنند، در قالب مصاحبه به زبان بیاورند.
همچنین از آنها پرسیده می شود گذر زمان چه تاثیری روی آنها گذاشته و هم اکنون تا چه حد میراثدار آن زمان هستند.
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب