دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

روایتی از رشادت شهید «محمدرضا فتحی» در آزاد کردن 12 زن اسیر ایرانی

به گزارش دفاع پرس از زنجان، شهید محمدرضا فتحی، پنجم دی‌ماه 1337 در روستای قلابر سفلی از توابع شهرستان زنجان به‌دنیا آمد.

تحصیلات ابتدایی را در زادگاهش سپری کرد و پس از دوره ابتدایی به تهران رفت و در یک نانوایی مشغول به کار شد. با آغاز انقلاب به صف مخالفین رژیم پهلوی پیوست و با تهیه اعلامیه‌ها و نوارهای امام خمینی(ره) آنها را به‌طور مخفیانه به زنجان آورده و توزیع می‌کرد.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی وارد سپاه زنجان شد. در طول مدتی که در کردستان حضور داشت مدت‌ها به آموزش نیروهای بومی پرداخت و در عملیات‌های مختلف ازجمله پاکسازی شهرهای سقز، بوکان و سردشت حضور فعال داشت.

سرانجام محمدرضا که آن زمان فرمانده گردان بود، به همراه دوستانش در 17 شهریور سال 61 به شهادت رسید. ماجرا نیز از این قرار بود که آنها برای آزاد کردن 12 تن از زنان مسلمان، که توسط حزب کومله اسیر شده بودند، به منطقه رفته بودند. آن‌ها بعد از درگیری با کومله و آزاد کردن زنان مسلمان، در منطقه سقز با کمین ضدانقلاب مواجه شدند و نارنجکی از سوی ضدانقلاب به داخل خودروی‌شان پرتاب شد؛ که پس از انفجار آن، محمدرضا و همراهانش به شهادت رسیدند.

انتهای پیام/



[ چهارشنبه 17 شهریور 1395  ] [ 3:44 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]