دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

«خانه نور» ویژه جانبازان نابینا افتتاح شد

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، سردار محسن انصاری قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران، روز گذشته در مراسم افتتاح مجموعه علمی فرهنگی خانه نور به‌عنوان نخستین برنامه از اقدامات بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت هفته دولت، با تبریک این هفته و گرامی داشت یاد شهیدان رجایی و باهنر و تمام شهیدان دولت گفت: دشمنی نظام سلطه با این دو شهید و سایر شهدای ترور به دلیل پایبندی این عزیزان بر مسائل ارزشی بود و همین موضوع کینه دشمنان را نسبت به آنان افزایش می‌داد. این شهیدان بزرگوار خواستار تحقق اهداف انقلاب بودند و امروز نیز نظام جمهوری اسلامی ایران کماکان بر همان ارزش‌ها و اصول پایدار است و به همین دلیل همچنان نظام سلطه و دشمنان در حال ایجاد توطئه برعلیه انقلاب هستند.

قائم‌مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر اینکه امروز همه وظیفه داریم پاسدار خون شهدا باشیم افزود: خانه نور به‌عنوان یکی از نخستین و منسجم‌ترین تشکل‌های ایثارگری در حال نگهبانی از این ارزش‌هاست. کارهایی که خانه نور ایرانیان انجام می‌دهد در راستای همان راه امام خمینی(ره) و شهیدانی چون رجایی و باهنر است.

سردار انصاری با بیان اینکه تشکل‌های ایثارگری همواره به‌عنوان یک فرصت تلقی می‌شوند گفت: تشکل‌های ایثارگری همواره در جنگ نرم علیه دشمن شرکت دارند و باید ابعاد این جنگ را بشناسند و بشناسانند، زیرا این جنگ نرم امتداد همان جنگ سختی است که جانبازان و ایثارگران ما در آن حضور داشتند.

وی یکی دیگر از وظایف تشکل‌های ایثارگری را ترویج روحیه انقلابی گری دانست و گفت: روحیه انقلابی‌گری همان روحیه دشمن‌شناسی و تلاش‌گری است. یکی دیگر از وظایف این تشکل‌ها نیز جهاد کبیری است که اخیرآ مقام معظم رهبری تبیین کرده‌اند. جهاد کبیر یعنی عدم اطاعت و تبعیت از نقشه‌های دشمنان، زیرا امروز دشمنان در ابعاد مختلف سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی در حال طراحی نقشه‌هایی علیه نظام جمهوری اسلامی هستند و باید این نقشه‌ها را شناخت و آن‌ها را خنثی کرد. این می‌شود شناخت و عدم تبعیت از توطئه‌ها و طراحی‌های دشمن و به معنی جهاد کبیر است.

قائم‌مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران افتتاح مجموعه علمی فرهنگی خانه نور را نخستین اقدام بنیاد شهید و امور ایثارگران از 16 برنامه پیش‌بینی شده این نهاد به مناسبت هفته دولت و در راستای شعار این هفته با عنوان «اقدام و عمل، ملت و دولت، امیدوار و استوار» عنوان کرد.

سردار انصاری در بخش دیگری از صحبت‌های خود، بنیاد شهید و امور ایثارگران را یک سازمان یادگیرنده و جامعه‌محور توصیف کرد و گفت: منظور از جامعه همان جامعه هدف بنیاد یعنی جامعه بزرگ ایثارگران است و توجه به این جامعه معزز زیربنای تمام فعالیت‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران است، زیرا جامعه ایثارگری سرمایه سازمان است.

در ادامه این مراسم مجموعه علمی فرهنگی خانه نور شامل سه بخش «فروشگاه محصولات نابینایان»، «مرکز آموزش» و «کتابخانه گویای نور» با حضور سردار محسن انصاری قائم‌مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران افتتاح شد. همچنین در این مراسم امیر عقیقی و حمید نظری از اعضای هیئت‌مدیره خانه نور ایرانیان بصیر به ارائه گزارشی از فعالیت‌های این مرکز پرداختند.

«خانه نور ایرانیان بصیر» انجمنی برای رسیدگی به مشکلات جانبازان نابینا است. تشکلی غیر دولتی که خود جانبازان آن را راه‌اندازی کرده‌اند. سال 83 فعالیت‌های رسمی‌ این تشکل مردم نهاد آغاز شد و امروز بعد از 12 سال خود مسئولان اذعان می‌کنند که خانه نور ایرانیان بصیر یکی از موفق ترین ان جی او های ایثارگری بوده است که توانسته خدمات شایسته‌ای را به جامعه ارائه کند.

منبع: تسنیم


ادامه مطلب

[ سه شنبه 2 شهریور 1395  ] [ 12:17 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

روایت خلبان مقام معظم رهبری از اعلام وضعیت قرمز در آسمان

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، استاد خلبانی هواپیمای جت فالکن و بوئینگ-747، معاون عملیات آشیانه جمهوری اسلامی ایران و مدیر آموزش ترابری معاونت عملیات ستاد نیروی هوایی از جمله سمت‌هایی بوده است که محمدجعفر خانجانی بر عهده داشته است.

این خلبان روز دوازدهم آذرماه 1327 در محله هردورود قائم شهر متولد شد. پدرش حیدر که در زمان حکومت رضاشاه برای احداث کارخانه نساجی شماره یک مازندران باید به بیگاری می‌رفت، از قائم شهر به سوادکوه گریخت. اما بعدها جزو کارکنان همین کارخانه درآمد. محمدجعفر دو برادر و چهار خواهر دارد و خود دومین فرزند خانواده است. او تحصیلات ابتدایی را در دبستان کوچک‌سرا، و متوسطه را در دبیرستان سپهر قائم شهر گذراند و سال 1346 در رشته طبیعی دیپلم گرفت.

خانجانی به دلیل علاقه وافری که به شغل خلبانی داشت، با آگاهی از استخدام نیروی هوایی، در آزمون‌ها و معاینات پزشکی شرکت کرد و در بهمن‌ماه 1346 به جمع دانشجویان خلبانی این نیرو پیوست. وی دوره مقدماتی زبان انگلیسی را بعد از تمرین‌های آموزش نظامی در مرکز آموزش‌های هوایی نیرو طی کرد و بعد از خواندن دروس آکادمی پرواز، دوره خلبانی هواپیمای ملخ‌دار «پایپر» را در این مرکز آموزش دید. او در سال 1347 برای تکمیل دوره به تگزاس آمریکا عزیمت کرد. ابتدا در پایگاه هوایی «لکلند» دوره تخصصی و پیشرفته زبان و آموزش‌های مرتبط با پرواز را یاد گرفت و برای ادامه پرواز به پایگاه «لاریدو» در نزدیکی شهر لاریدو و مرز مکزیک رفت. در این پایگاه مدتی کوتاه با هواپیمای ملخ‌دار تی-41، سپس با جت آموزشی تی-37 و در آخر با جت مافوق صوت تی-38 پرواز انجام داد و با درجه ستوان دومی از دانشکده خلبانی نیروی هوایی ارتش فارغ‌التحصیل شد.

محمدجعفر پس از بازگشت از آمریکا در سال 1349 به منظور طی کردن دوره رزمی شکاری مدرن اف-5 که چند سالی بیشتر نبود به خدمت نیروی هوایی درآمده بود، به پایگاه هوایی دزفول منتقل شد. او خاطره استاد خوبش، علی دهنادی را در هواپیمای اف-5 هنوز فراموش نکرده است.

حدود دو سال بعد (سال 1351) برحسب نیاز خدمتی و نزدیک بودن به زادگاهش، به پایگاه یکم ترابری مهرآباد منتقل شد و در آنجا پرواز با بیشتر هواپیماهای ترابری نیرو را در طول خدمت تجربه کرد. اول خلبان اف-27 یا «فرندشیپ» بود. بعدها استاد خلبان سی-130 یا هرکولس شد. مدتی طولانی هم با بویینگ-747 پرواز کرد و هم زمان با دو هواپیمای جت سبک با نام‌های «جت استار» و «جت فالکن» نیز می‌پرید. خانجانی از افتخارات هشت سال دفاع مقدس، از انجام پروازهای سوخت رسانی و پشتیبانی جبهه‌های نبرد حق علیه باطل، در کنار سایر مأموریت‌هایی که به او محول می‌شد، یاد می‌کند؛ مأموریت‌هایی که بدون چون و چرا و با علاقه‌مندی کامل بر عهده می‌گرفت.

اگرچه او هنوز توانایی پرواز را داشت، ولی بالاخره بعد از 33 سال خدمت و 6400 ساعت پرواز با انواع هواپیماهای نیروی هوایی، در سال 1379 با درجه سرهنگی به افتخار بازنشستگی نائل آمد.

خانجانی در سال 1356 با خانم زهرا عزیزی، که در رشته مهندسی کشاورزی فارغ‌التحصیل شده بود، ازدواج کرد و صاحب سه فرزند شد. علی‌رضا (1357) و آرش (1363) هر دو با علاقه زیاد شغل خلبانی را انتخاب کردند. علی‌رضا هم اکنون پرواز می‌کند و آرش نیز دوره خلبانی را با موفقیت طی کرده است. تنها دخترش، مریم (1361) نیز مهندس مکانیک است.

دو خاطره کوتاه از سال‌های جنگ تحمیلی را که در ذهن کاپیتان سرهنگ محمدجعفر خانجانی جای خوش کرده، از زبان خودش بخوانید.

وقتی وضعیت قرمز شد

هفته بسیج یکی از سال‌های جنگ تحمیلی بود. حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای مقام معظم رهبری، آن زمان رئیس جمهور بودند. قرار بود به شهرهای مختلفی سفر کنند. افتخار خلبانی یکی از  پروازها بر عهده من گذاشته شد. سخنرانی ریاست جمهوری در یزد خاتمه یافت و قرار شد ایشان را به اصفهان ببریم. مسئول هماهنگی‌ها از من پرسید: «چقدر سوخت دارید؟» گفتم: «برای یک ساعت». گفت: «تا اصفهان 20 دقیقه راه است. نیاز به سوخت‌گیری نیست.» شرایط طوری بود که به ظاهر اطاعت کردم اما تا او رفت، به مسئول سوخت هواپیما با انگشت اشاره کردم برای سه ساعت پرواز سوخت بزنند.

نزدیک اصفهان بودیم که خبر دادند وضعیت قرمز است و  هواپیماهای «میگ‌» عراقی در حال بمباران شهر و فرودگاه هستند. به سرعت از منطقه خطر دور شده و در فاصله 120 کیلومتری شرق فرودگاه اصفهان و در ارتفاع پست یک ساعت و نیم دور زدم تا وضعیت سفید اعلام شد. آن امیر مسئول که با گذر زمان به شدت نگران شده بود، آمد سراغم و پرسید: «چقدر سوخت دارید؟» گفتم: «برای یک ساعت و نیم دیگر.» با تعجب گفت: «از کجا آوردید؟» ماجرا را برایش توضیح داده و گفتم: «من طبق مقررات عمل کردم.» اینجا بود که آفرین گفت و تشویقم کرد.

این خاطره در کتاب «ستاره‌های نبرد هوایی» چاپ شده است.

منبع: ایسنا


ادامه مطلب

[ سه شنبه 2 شهریور 1395  ] [ 12:16 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

یادواره 34 شهید والامقام روستای رودمعجن برگزار شد

به گزارش دفاع پرس از  خراسان رضوی، به منظور ارج نهادن به مقام والای شهیدان و ترویج فرهنگ مقدس ایثار و شهادت، یادواره 34 شهید والامقام روستای رودمعجن از توابع تربت حیدریه با حضور مسئولان ادارات و نهادها، بخشدار مرکزی، فرماندهان نظامی و انتظامی، خانواده‌­های معظم شهدا و ایثارگران در محل مسجد جامع این روستا برگزار شد.

در این یادواره که به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران تربت حیدریه و با همکاری ناحیه مقاومت بسیج این شهرستان با مداحی، روایتگری و بیان خاطرات رزمندگان هشت سال دفاع مقدس همراه بود، حجت‌الاسلام والمسلمین نوروزی رئیس دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج منطقه حر مشهد مقدس در سخنانی با برشمردن فضایل شهدای در راه خدا، اظهار داشت: شهدا تنها بندگان الهی هستند که در معامله با حضرت دوست دنیا را بر آخرت ترجیح و شفاعت‌کننده دیگر افراد می‌شوند.

وی یاد شهدا را نشان‌دهنده مسیر زندگی خاکیان و بالاترین قدرت را فرهنگ مقدس ایثار و شهادت دانست و افزود: اگر امروز خواب از دشمن گرفته شده و تحریم‌ها بی‌اثر است بی‌شک به برکت خون شهداست و اگر امروز شاهد آن هستیم که یک وجب از خاک میهن اسلامی در اختیار دشمن نیست و کشور در امنیت کامل است به برکت خون شهدایی است که در این راه جان خود را فدا کرده و می‌کنند.

حجت‌الاسلام نوروزی خاطرنشان کرد: امروز به پشتوانه شهدا و ایثارگران نظام تثبیت شده است و چشم مسلمانان به انقلاب، نظام اسلامی و ملت قهرمان ایران دوخته شده است؛ بر همین اساس توجه به شهید و خانواده شهدا وظیفه تمامی مردم و مسئولانی است که دل در گرو فرهنگ ایثار و شهادت دارند.

روستای شهیدپرور رودمعجن 34 شهید، 70 ایثارگر و هفت آزاده تقدیم انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده است.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ دوشنبه 1 شهریور 1395  ] [ 3:39 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

ایثارگران قله 2 هزار متری کوه سرخ را فتح کردند

به گزارش دفاع پرس از خراسان رضوی، جمعی از کوهنوردان ایثارگر شهرستان زاوه به همت هیئت کوهنوردی ایثارگران و بنیاد شهید و امور ایثارگران این شهرستان به قله 2 هزار متری کوه سرخ واقع در شمال شهر دولت‌آباد شهرستان زاوه صعود کردند.

10 نفر از ایثارگران شهرستان زاوه با هدف گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدا، جانبازان و آزادگان و ارتقاء روحیه نشاط و شادابی، این صعود را انجام دادند.

اهتزاز پرچم پرافتخار ایران اسلامی و تقدیر و تجلیل از این ایثارگران حماسه‌آفرین پایان‌بخش این برنامه کوهنوردی بود.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ دوشنبه 1 شهریور 1395  ] [ 3:38 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

به گزارش دفاع پرس از خراسان رضوی، مستند چشم به راه، روایتی از زندگی شهید حسین فدایی از فرماندهان ارشد لشکر فاطمیون است؛ که با نام جهادی ذوالفقار عازم سوریه می‌­شود و در آذرماه سال گذشته در حلب به فیض شهادت می‌­رسد.

این اثر هنری که در منزل شهید رونمایی شد، کاری است از علی محمد خانیکی و مجتبی احسانی و به تهیه­‌کنندگی مهدی خالقی.

تصویربرداری این مستند را در سوریه سید میرآقا موسوی و غلام بخشی بر عهده داشتند. همچنین محمد متحدی و علی‌­محمد خانیکی بخش تصویربرداری این مستند را در ایران عهده‌­دار بوده‌­اند.

مستند چشم به راه که توسط گروه رسانه‌­ای فاطمیون تهیه و تولید شده است، به زودی از شبکه افق پخش خواهد شد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ دوشنبه 1 شهریور 1395  ] [ 3:38 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

ماجرای «قمقمه‌های خالی» عراقی‌ها و اسرای ایرانی

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، غلامحسن جامی از جانبازان 40 درصد دوران دفاع مقدس است که هفت سال از زندگی خود را در اسارت‌گاه‌های دشمن سپری کرده است. این آزاده روایت می‌کند: « در عملیات خیبر در داخل خاک عراق پیشروی داشتیم. ۴۵ کیلومتر مسافت را با قایق‌ها از آب گذر کردیم و حدود ساعت ۸ شب عملیات آغاز شد که قصد نیروی‌های خودی، گرفتن قرارگاه شهری به نام هورالهویزه بود.

به دلیل مقاومت دشمن تیربارچی‌های روی قایق‌ها  آتش سنگینی را بر روی مواضع عراقی ریختند و ما با کم شدن مهمات مجبور به عقب‌نشینی دو یا سه کیلومتری شدیم. صبح روز بعد با رسیدن مهمات توانستیم بعد از ساعت‌ها درگیری مواضع دشمن را تصرف کنیم. بعد از هفت روز تصرف مواضع دشمن، عراقی‌ها با آتش سنگین هوایی و زمینی و کاربرد  بمب‌های شیمیایی بر روی نیروهای ما فشار سنگینی آوردند. این در حالی بود که مهمات ما به حداقل رسیده بود. نیروهای عراقی با هدف قرار دادن قایق‌ها قدرت عقب نشینی را از ما گرفتند و ما برای جلوگیری از شهادت بچه‌ها مجبور به اسیر شدن بودیم. بعد از چند ساعت چانه‌زنی فرمانده گروهان با بچه‌ها، نیروهای ما علی‌رغم میل باطنی رضایت خود را برای تسلیم شدن اعلام کردند.

برای اولین بار که می‌خواستیم خود را تسلیم کنیم، تیربارچی ما هنور یک نوار فشنگ داشت. همان طور که ما به سمت نیروی‌های عراقی در حرکت بودیم عراقی‌ها به صورت ناشیانه به ما هجوم آوردند تا غنیمت بگیرند. تیرپارچی ما حدود ۳۰ نفر از عراقی‌ها را به گلوله بست. در این شرایط ما دوباره مجبور به عقب‌نشینی به سمت پناهگاه‌های خود شدیم ولی فردای آن روز مجبور بودیم خود را تسلیم کنیم. بعد از تسلیم شدن در ابتدا بعد از حدود ۶ کیلومتر پیاده‌روی، ما را به منطقه‌ای بردند که همه اسرای عملیات خیبر جمع بودند. در آن جا بود که خبرنگاران و عکاسان زیادی برای پوشش تبلیغاتی حضور داشتند و زنان بی حجاب به رقص و پایکوبی و سرودن شعارهایی با مضامین پیروزی خود پرداختند. در تمام این لحظه‌ها سر بچه‌های ما پایین بود.

ما در همان حال ملتهب و استرس آور یاد خدا را فراموش نکرده بودیم. نزدیک‌های غروب بود و هنوز نماز ظهر و عصر را نخوانده بودیم. همراه بچه‌ها در همان حال که دستانشان بسته بود بدون وضو و با دست بسته به صورت اشاره‌ای نماز خواندیم. نکته جالب لحظه‌ای بود که برای ما قمقمه‌های خالی آب می‌آوردند و برای تبلیغات جلوی صورت و دهان ما می‌گرفتند تا خبرنگاران این صحنه‌ها را فیلمبرداری کنند.

بنده در آن زمان ۲۳ سال داشتم و صاحب همسر و دو بچه کوچک بودم و قبل اسارت در جهادسازندگی مشغول به کار بودم. بعد از ۵ یا ۶ روز که ما را برای جنبه‌های تبلیغاتی به شهرهای مختلف عراق دور دادند به اردوگاهی در شهر موصول انتقال دادند.

در زمان اسارت ما کارهای تبلیغاتی و دینی زیادی برای نگه داشتن روحیه بچه‌ها انجام می‌دادیم و بچه‌ها شکنجه‌های فراوانی را در دوران اسارت متحمل شدند. ما از ساعت سه یا چهار بعد از ظهر در آسایشگاه‌ها قرار می‌گرفتیم و تا فردا ساعت ۹ صبح ما را بیرون نمی‌آوردند. آسایشگاه‌ها سرویس بهداشتی نداشتند و خیلی از بچه‌ها با درد مثانه و کلیه مواجه می‌شدند.

در نزدیکی ایام دهه فجر بودیم و می‌خواستیم مراسم‌هایی را برای این دهه اجرا کنیم. اما یکی از افرد خود باخته که تنها این فرد بود که برای عراقی‌ها جاسوسی می‌کرد حضورش در بین بچه‌ها مانع از این اقدام شد.

خبر ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) بود که باعث ناراحتی بیش از حد اسرا شد، طوری که گویی پشتیبان و پدر مهربانی را از دست داده بودیم، این خبر خیلی برای ما سخت و حزن‌انگیز بود.

و بالاخره ۲۶ مرداد سال ۶۹ آزاد شدیم.طبیعی است که هر کسی به وطن خود بعد از سال‌ها بازگردد خوشحال باشد اما  زمانی که ما در ایران بودیم امام خمینی (ره) زنده بودند اما موقع برگشتمان به وطن امام در قید حیات نبودند و به خاطر این مسئله بود که ما متأثر شدیم.

منبع: ایسنا


ادامه مطلب

[ دوشنبه 1 شهریور 1395  ] [ 3:38 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

به گزارش دفاع پرس از بوشهر، همایش تجلی اخلاص در راستای تجلیل از موفق‌ترین خادمان شهدا و دست‌اندرکاران در اجرای عملیات بزرگ فرهنگی راهیان نور در سال‌های 94 و 95 در حسینیه عاشقان ثارالله  سپاه امام صادق(ع) بوشهر با حضور سردار علی فضلی جانشین سازمان بسیج مستضعفین، سالاری استاندار بوشهر، سردار رزمجو فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه، مسئولان، خانواده معظم شهدا و خادمان شهدا برگزار شد.


ادامه مطلب

[ دوشنبه 1 شهریور 1395  ] [ 3:37 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

عقب‌ماندگی‌های خراسان جنوبی در حوزه دفاع مقدس جبران شود

سردار سرتیپ بسیجی بهمن کارگر در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع پرس در خراسان جنوبی، اظهار داشت: خراسان جنوبی عقب‌ماندگی‌های زیادی در حوزه دفاع مقدس به خصوص مرکز فرهنگی دارد.

وی با بیان اینکه ساخت پارک‌موزه دفاع مقدس از سال 85 در خراسان جنوبی کلید خورده است، گفت: متاسفانه بعد از گذشت چندین سال هنوز این پارک احداث نشده است.

سردار کارگر ادامه داد: در حال حاضر زمین مورد نظر برای ساخت مرکز فرهنگی به دلیل مشکلات فنی به پارک جنگلی بیرجند منتقل می‌شود.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس تاکید کرد: استانداری، نماینده ولی فقیه، فرماندهان نظامی و انتظامی استان و دستگاه‌های ذی‌ربط باید در راستای احداث این مرکز همکاری کنند.

سردار کارگر با بیان اینکه کلنگ احداث مرکز فرهنگی در هفته دفاع مقدس بر زمین می‌خورد، بیان کرد: امید است ساخت این طرح در برنامه پنج ساله ششم توسعه کشور قرار بگیرد.

وی با اشاره به دیگر وظایف بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی، گفت: چاپ کتاب، تهیه دانش‌نامه استانی و تاریخ دفاع مقدس، توجه به اقشار مختلف به‌ویژه روحانیت و زنان از مسائل مهمی است که باید مد نظر قرار گیرد.

سردار کارگر با بیان اینکه امید است دولت و مسئولان در رفع مشکلات و عقب‌ماندگی‌های این استان همت کنند، افزود: این استان ظرفیت‌های و استعدادهای بالایی داشته که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه دفاع مقدس کلید حل مشکلات و آسیب‌های اجتماعی است، افزود: باید این امر مهم را در آثار و برکاتی که برای نسل آینده دارد، تعریف کنیم.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ادامه داد: اگر دفاع مقدس را در حال و گذشته ببینیم تنها در موزه‌ها قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ دوشنبه 1 شهریور 1395  ] [ 3:37 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

برنامه‌های هفته دفاع مقدس در زنجان

به گزارش دفاع پرس از زنجان، علی مهدی‌خانی امروز در جلسه ستاد هماهنگی برنامه‌های دفاع مقدس استان زنجان، اظهار داشت: شعار هفته دفاع مقدس امسال، «ما آماده‌ایم» انتخاب شده است؛ که در سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل»، برنامه‌های این هفته در راستای این شعار اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه نهادینه‌سازی روحیه ولایت‌مداری و تبیین الگوی رفتاری رزمندگان و نقش اقتصاد مقاومتی در دوران دفاع مقدس از راهبردهای این هفته است، تصریح کرد: ترویج روحیه ایثار و شهادت از دیگر رویکردهای برنامه‌ها در این هفته به شمار می‌رود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان زنجان با اشاره به برگزاری نمایشگاه دستاوردهای استان زنجان در این هفته، ادامه داد: بازکاوی و بازخوانی عملیات ثامن‌الائمه(ع) از دیگر برنامه‌های این هفته است.

مهدی‌خانی از تشریح نقش پیشکسوتان در برنامه‌های هفته دفاع مقدس خبر داد و گفت: علت دشمنی استکبار جهانی با نظام اسلامی در برنامه‌ها تبیین شده و مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی افزود: بهره‌گیری از رسانه‌ها و مطبوعات برای انتشار اخبار این هفته ضروری است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان زنجان با اشاره به 31 شهریور، به عنوان روز نخست هفته دفاع مقدس، گفت: رژه نیروهای مسلح در این روز برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه اول مهر نیز روز شهیدان، ایثارگران و سربازان نامگذاری شده است، افزود: این روز با عنوان تجلیل از نقش و جایگاه زنان در دفاع مقدس، خانواده معظم شهدا، ایثارگران و مدافعان حرم نام‌گذاری شده است؛ که غبارروبی و عطر افشانی مزار شهدا از برنامه‌های این روز است.

مهدی‌خانی با بیان اینکه دوم مهر نیز روز معنویت، وحدت ملی، خانواده و سلامت نامگذاری شده است، افزود: حضور پرشور در برنامه‌های نماز جمعه و صیانت از حریم خانواده از برنامه‌های این روز محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد: سوم مهر با عنوان دانش‌پژوهان، نخبگان و هنرمندان نامگذاری شده است، گفت: به صدا درآمدن زنگ مقاومت در روز بازگشایی مدارس، ترویج و نشر فرهنگ دفاع مقدس و تجلیل از روحانیت نیز از دیگر برنامه‌های این روز به شمار می‌رود.

این مقام مسئول ادامه داد: چهارم مهرماه روز دفاع همه‌جانبه، پشتیبانی مردمی و اصناف و پنجم مهرماه روز ولایتمداری، رزمندگان، جهادگران، آزادگان و پیشکسوتان نامگذاری شده است؛ که برنامه‌های مختلفی از سوی دستگاه‌های اجرایی در این زمینه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به ششم مهر روز وحدت ملی، بصیرت، دشمن‌شناسی، بیداری اسلامی و استکبارستیزی، تصریح کرد: هفتم مهر نیز به نام فرماندهان، عزت‌مداران و حماسه‌آفرینان، نکوداشت فرماندهان شهید دفاع مقدس نامگذاری شده است که برنامه‌های مختلفی در این راستا برگزار می‌شود.

مهدی‌خانی همچنین بر ضرورت اجرای ورزش همگانی در روز دوم مهر در قالب راهپیمایی خانوادگی تاکید کرد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ دوشنبه 1 شهریور 1395  ] [ 3:36 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

گروه «1+3» شهدا + عکس

به گزارش دفاع پرس از خراسان رضوی، به دنبال شهادت سید هادی جناتی از رزمندگان لشکر 5 نصر در منطقه عملیاتی والفجر 3، شهیدان قاسم موحدی، محمدرضا عبدی از فرماندهان واحد تخریب این لشکر به همراه شهید حسین شیدایی از فرماندهان لشکر 21 امام رضا(ع) بر پیکر مطهر این شهید والامقام حاضر شدند و با او وداع کردند.

نمی­ دانیم، در این وداع آخر این سه عزیز سید هادی را به چه قسم دادند و یا به او چه گفتند که طولی نکشید که آنها را هم  در جوار خود پذیرفت.

خوشا به حالشان که هر چهار نفر میهمان سفره ارباب بی­‌کفنشان حضرت اباعبدالحسین(ع) هستند.

 

شهید سید هادی جناتی متولد اول مهرماه 1342 سبزوار است. وی از رزمندگان واحد تخریب بود و بیست و ششم مهرماه 1362 به فیض شهادت نائل شد.

شهید محمدقاسم موحدی محصل طوسی متولد پانزدهم خردادماه 1340 مشهد مقدس است. آخرین مسئولیت وی فرماندهی واحد تخریب لشکر 5 نصر بود و 13 شهریورماه 1364 در خاک عراق به شهادت رسید.

شهید محمد رضا عبدی متولد یکم فروردین‌­ماه 1345 کاشمر است. وی در سِمت جانشین گردان تخریب لشکر 5 نصر انجام وظیفه می‌کرد؛ که سرانجام ششم بهمن‌­ماه 1365، در عملیات کربلای 5 در شلمچه بال در بال ملائک گشود.

شهید حسین شیدایی متولد دوم آذرماه 1341بردسکن است. وی که جانشین گردان لشکر 21 امام رضا(ع) بود، دوم اسفندماه 1362 در هورالعظیم به مقام والای شهادت نائل شد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ دوشنبه 1 شهریور 1395  ] [ 3:36 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ <> [ 86 ] [ 87 ] [ 88 ] [ 89 ] [ 90 ] [ 91 ] [ 92 ] [ 93 ] [ 94 ] [ 95 ]