دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

برنامه‌های هفته دفاع مقدس در زنجان

به گزارش دفاع پرس از زنجان، علی مهدی‌خانی امروز در جلسه ستاد هماهنگی برنامه‌های دفاع مقدس استان زنجان، اظهار داشت: شعار هفته دفاع مقدس امسال، «ما آماده‌ایم» انتخاب شده است؛ که در سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل»، برنامه‌های این هفته در راستای این شعار اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه نهادینه‌سازی روحیه ولایت‌مداری و تبیین الگوی رفتاری رزمندگان و نقش اقتصاد مقاومتی در دوران دفاع مقدس از راهبردهای این هفته است، تصریح کرد: ترویج روحیه ایثار و شهادت از دیگر رویکردهای برنامه‌ها در این هفته به شمار می‌رود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان زنجان با اشاره به برگزاری نمایشگاه دستاوردهای استان زنجان در این هفته، ادامه داد: بازکاوی و بازخوانی عملیات ثامن‌الائمه(ع) از دیگر برنامه‌های این هفته است.

مهدی‌خانی از تشریح نقش پیشکسوتان در برنامه‌های هفته دفاع مقدس خبر داد و گفت: علت دشمنی استکبار جهانی با نظام اسلامی در برنامه‌ها تبیین شده و مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی افزود: بهره‌گیری از رسانه‌ها و مطبوعات برای انتشار اخبار این هفته ضروری است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان زنجان با اشاره به 31 شهریور، به عنوان روز نخست هفته دفاع مقدس، گفت: رژه نیروهای مسلح در این روز برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه اول مهر نیز روز شهیدان، ایثارگران و سربازان نامگذاری شده است، افزود: این روز با عنوان تجلیل از نقش و جایگاه زنان در دفاع مقدس، خانواده معظم شهدا، ایثارگران و مدافعان حرم نام‌گذاری شده است؛ که غبارروبی و عطر افشانی مزار شهدا از برنامه‌های این روز است.

مهدی‌خانی با بیان اینکه دوم مهر نیز روز معنویت، وحدت ملی، خانواده و سلامت نامگذاری شده است، افزود: حضور پرشور در برنامه‌های نماز جمعه و صیانت از حریم خانواده از برنامه‌های این روز محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد: سوم مهر با عنوان دانش‌پژوهان، نخبگان و هنرمندان نامگذاری شده است، گفت: به صدا درآمدن زنگ مقاومت در روز بازگشایی مدارس، ترویج و نشر فرهنگ دفاع مقدس و تجلیل از روحانیت نیز از دیگر برنامه‌های این روز به شمار می‌رود.

این مقام مسئول ادامه داد: چهارم مهرماه روز دفاع همه‌جانبه، پشتیبانی مردمی و اصناف و پنجم مهرماه روز ولایتمداری، رزمندگان، جهادگران، آزادگان و پیشکسوتان نامگذاری شده است؛ که برنامه‌های مختلفی از سوی دستگاه‌های اجرایی در این زمینه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به ششم مهر روز وحدت ملی، بصیرت، دشمن‌شناسی، بیداری اسلامی و استکبارستیزی، تصریح کرد: هفتم مهر نیز به نام فرماندهان، عزت‌مداران و حماسه‌آفرینان، نکوداشت فرماندهان شهید دفاع مقدس نامگذاری شده است که برنامه‌های مختلفی در این راستا برگزار می‌شود.

مهدی‌خانی همچنین بر ضرورت اجرای ورزش همگانی در روز دوم مهر در قالب راهپیمایی خانوادگی تاکید کرد.

انتهای پیام/



[ دوشنبه 1 شهریور 1395  ] [ 3:36 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]