دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

جانباز ۷۰ درصد ساوجی به جمع یاران شهیدش پیوست

شهید «عباس روشن‌کوکب» جانباز ۷۰ درصد با تحمل ۳۴ سال درد و رنج در بیمارستان خاتم‌الانبیاء(ص) تهران در حین درمان به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

کد خبر: ۲۳۴۱۶۹

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۹ - 06April 2017

به گزارش دفاع پرس از ساوه، «مصطفی کشفی» صبح امروز در حاشیه مراسم تشییع جانباز شیمیایی 70 درصد شهید عباس روشن کوکب با اشاره به جایگاه شهدا اظهار داشت: شهید عباس روشن کوکب جانباز 70 درصد با تحمل 34سال درد و رنج در بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) تهران در حین درمان به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

وی افزود: این جانباز سرافراز در عملیات خیبر در تاریخ پنجم اسفندماه 1362 از سوی دشمن مورد حمله شیمیایی در جزیره مجنون قرار گرفت.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ساوه تصریح کرد: باید راه و سیره شهدا را مورد بازشناسی قرار دهیم و فرهنگ شهید و شهادت را در جامعه تبیین کنیم زیرا ادامه راه شهدا سبب حرکت روبه رشد انقلاب اسلامی می‌شود.

کشفی بیان کرد: استکبار جهانی و نظام سلطه با تمام توان در مقابل نظام ما صف آرایی کرده است و  این موضوع بحث جدیدی نیست، در طول تاریخ بشریت و اسلام همیشه قوای کفر و نفاق مقابل قوای اسلام بوده بنابراین یادآوری و مطالعه سیره شهداسبب خنثی کردن ئوطئه های دشمنان می‌شود.

وی عنوان کرد: مهم‌ترین برجستگی شهدا بصیرت و معرفت است و امروز جامعه اسلامی به این عنصر اساسی به شدت نیاز دارد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ساوه اضافه کرد: مراسم تشییع این شهید والام مقام صبح امروز از مقابل بیمارستان شهید مدرس ساوه آغاز و به سمت میدان شهدا، بقعه امامزاده سید علی اصغر (ع) این شهرستان با حضور پرشور مردم و مسئولان برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ 141 


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 17 فروردین 1396  ] [ 10:59 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

برگزاری سالگرد شهادت شهید امر به معروف و گرامیداشت شهدای عملیات «کربلای۸»

مراسم سومین سالگرد شهادت شهید «علی خلیلی» و گرامیداشت یاد شهدای عملیات کربلای ۸ در گلزار شهدای بهشت زهرا(س)تهران برگزار میشود.

کد خبر: ۲۳۴۱۸۰

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۶ - 06April 2017

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، مراسم سومین سالگرد شهادت شهید «علی خلیلی» از شهدای امر به معروف و نهی از منکر به همراه رونمایی از کتاب زندگینامه و خاطرات این شهید برگزار می شود.


این مراسم امروز(پنجشنبه17 فروردین96) از ساعت 16 الی 17:30 و با حضور خانواده شهید خلیلی،جمعی از خانواده شهدا و ایثارگران و عموم مردم در خانه شهید گلزار شهدای بهشت زهرا(س) تهران برگزار می شود.

برپایه این گزارش، شامگاه نیمه شعبان سال 1390 شهید علی خلیلی برای ممانعت از آزار و اذیت چند اراذل برای چند خانم از سوی یکی از آن اراذل مورد اثابت چاقو قرار گرفت و پس از تحمل حدود سه سال جراحات، یک شنبه سوم فروردین در یکی از بیمارستان‌های تهران جان خود را از دست داد.

پیکر شهید علی خلیلی در روز سه شنبه پنج فروردین سال 90  پس از تشییع بر روی دوش مردم شهید پرور در قطعه 24 بهشت زهرا به خاک سپرده شد.

برگزاری گرامیداشت شهدای عملیات «کربلای8»

همزمان با فرا رسیدن سالروز عملیات «کربلای 8»، مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهدای این عملیات امروز پنجشنبه 17 فروردین 96 از ساعت 16 با حضور خانواده معظم شهدا، جانبازان، ایثارگران و عموم مردم در قطعه 29 گلزار شهدای بهشت زهرا(س) برگزار خواهد شد.

در این مراسم که به همت ستاد کنگره لشکر 10 سید الشهدا(ع) برگزار خواهد شد تعدادی از رزمندگان و جانبازان حاضر در این عملیات به خاطره گویی و روایتگری خواهند پرداخت.

برپایه این گزارش عملیات «کربلای 8» در 18 فروردین سال 66 و با رمز مقدس «یاصاحب الزمان(عج)» به منظور پاسخگویی به شرارتهای عراق در حمله به تأسیسات و منابع اقتصادی کشور و برهم زدن امنیت خلیج فارس، انهدام ماشین جنگی و تحکیم مواضع به دست آمده در عملیات کربلای 5، توسط نیروهای سپاه پاسداران در منطقه بصره آغاز شد.

رزمندگان اسلام با عبور از موانع ایذایی مختلف از جمله میدان‌های مین، سیم‌های خاردار و با استفاده از اصل غافلگیری و تاکتیک‌های رزمی، خطوط دفاعی دشمن را درهم می‌کوبند و گردانهای 1، 3، 4 از تیپ 417 و تیپهای 106، 416 و 65 نیروی مخصوص و نیز تیپ‌های 29 و 117 از لشکر 5 عراق را مورد هجوم قرار می‌دهند و این یگانها را به میزان 40 تا 80 درصد منهدم می‌کنند.

همچنین دهها تانک و نفربر دشمن به آتش کشیده می‌شود و چندین تانک نیز به غنیمت رزمندگان اسلام درمی‌آید. در این تهاجم، مواضع مستحکم عراق به عمق دو کیلومتر سقوط می‌کند و بیش از 2600 تن از نیروهای دشمن کشته یا زخمی و تعدادی اسیر می‌شوند.

منبع: تسنیم


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 17 فروردین 1396  ] [ 10:59 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

پیکر شهید مدافع حرم «لعل محمد امینی» در کرمان تشییع می‌شود

پیکر مطهر شهید مدافع حرم «لعل محمد امینی» شنبه 19 فرودین با استقبال پرشور مردم و مسئولین استانی وارد فرودگاه کرمان می شود و صبح روز یکشنبه 20 فرودین نیز از مقابل شهرداری «بردسیر» به سمت گلزار شهدای این شهرستان تشییع خواهد شد.

کد خبر: ۲۳۴۱۷۱

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۰ - 06April 2017

کرمان، میزبان شهید مدافع حرم می شودبه گزارش دفاع پرس از کرمان، محمد‌رضا حسنی‌سعدی مدیر‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان اظهار‌ داشت: شنبه  19 فرودین ساعت 9:30 صبح پیکر مطهر شهید مدافع حرم حضرت زینب (س)، «لعل محمد امینی» از تیپ فاطمیون وارد فرودگاه کرمان می شود و مورد استقبال مردم شهید پرور کرمان خواهد گرفت.

وی افزود: پس از انجام مراسم استقبال در فرودگاه کرمان پیکر مطهر این شهید به شهرستان «بردسیر» انتقال داده می‌شود.

مدیر‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان خاطرنشان کرد: مراسم تشییع و تدفین پیکر مطهر شهید امینی صبح روز یکشنبه 20 فرودین از مقابل شهرداری بردسیر به سمت گلزار شهدای این شهرستان انجام خواهد شد.

وی در پایان از عموم مردم شهید پرور و مسئولان ادارات، نهادها و ارگان‌های شهرهای کرمان، بردسیر جهت حضور در این مراسم معنوی دعوت کرد.

گفتنی است شهید لال محمد امینی متولد 1371 در 6 فرودین 1396 و در منطقه «حماء» سوریه به شهادت رسید و متأهل می باشد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 17 فروردین 1396  ] [ 10:59 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

دیدار مدیران کل حفظ آثار دفاع مقدس و بنیاد شهید قم

مدیران کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم صبح امروز (پنج‌شنبه) با یکدیگر دیدار کردند.

کد خبر: ۲۳۴۱۸۶

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۶ - 06April 2017

دیدار مدیران کل حفظ آثار دفاع مقدس و بنیاد شهید قمبه گزارش خبرنگار دفاع پرس از قم، احمد حسینی مدیرکل حفظ  آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم صبح امروز (پنج‌شنبه) با سردار سیدجواد هاشمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان دیدار و گفتگو کرد.

تبریک سال نو و آرزوی توفیقات مستمر در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، تلاش در جهت بازدید و خدمت به خانواده های معظم شهدا، جانبازان و آزادگان سرافراز، همکاری در زمینه های چاپ و نشر کتاب، تولید فیلم، حفظ یادمان های شهدا و دفاع مقدس و برپایی جلسات مشترک در این زمینه، بخشی از موضوعات مورد بحث در دیدار مدیران کل بود.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 17 فروردین 1396  ] [ 10:58 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

اولین سالگرد شهید مدافع حرم «سعید مسافر» در رشت برگزار می‌شود

مراسم اولین سالگرد شهید مدافع حرم «سعید مسافر» روز پنج‌شنبه (17 فروردین) در مهدیه رشت برگزار می‌شود.

کد خبر: ۲۳۴۲۰۵

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۶ - 06April 2017

به گزارش دفاع پرس از رشت، مراسم اولین سالگرد شهادت مدافع حرم «سعید مسافر» روز پنجشنبه 17 فروردین‌ماه از ساعت 15:30 در مهدیه رشت برگزار می‌شود.

این مراسم نورانی با حضور خانواده معزز شهید گرانقدر، جانبازان و ایثارگران همراه با مدیحه‌سرایی ذاکرین اهل بیت (ع) برگزار خواهد شد.

 اولین سالگرد شهید مدافع حرم «سعید مسافر» در رشت برگزار می‌شود

 

انتهای پیام/ 


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 17 فروردین 1396  ] [ 10:58 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

همرزمانش بعد از شهادتش فهمیدند که دانشجو بود/جبهه را به کانادا ترجیح داد

خواهر شهید محمد همایون پور گفت: شهید محمد همایون پور دانشجوی رشته شیمی بود. وی که میزان تحصیلاتش را در حد خواندن و نوشتن اعلام کرده بود تا زمان شهادت همرزمانش نمی‌دانستند که دانشجوی سال آخر است.

کد خبر: ۲۳۴۲۰۲

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۳ - 06April 2017

گروه حماسه و جهاد دفاع پرس: شهدای دفاع مقدس تداوم دهندگان راه نهضت حسینی در دوران انقلاب اسلامی بودند. جوانان و دانشجویان بی ادعا و بدون نام و نشانی که در جبهه ها حاضر شدند و به شهادت رسیدند. شهید محمد همایون پور دانشجوی رشته شیمی یکی از این جوانان بود که وقتی در جمع رزمنده ها صحبت تحصیلات می‌شد میگفت به اندازه خواندن و نوشتن سواد دارم در صورتی که دانشجوی سال آخر و بورسیه کانادا برای ادامه تحصیل شده بود. در این راستا خبرنگار دفاع پرس با زهرا همایون پور خواهر شهید محمد همایون پور رزمنده دفاع مقدس به گفت‌وگو نشسته است.  ماحصل این گفت و گو را در ادامه می خوانیم.

دفاع پرس:خواهر شهید همایون پور در مورد خصوصیات اخلاقی محمد برایمان بگویید؟

محمد متولد سال 1344 درمحله ستارخان است در دبیرستان تزکیه درس خواند.خصوصیات اخلاقی برجسته ای داشت فوق العاده با ایمان، مودب، منظم و باخدا بود. محمد بردبار و صبور و اهل تهذیب نفس و پرهیزگاری بود نه تنها خودش گناه نمی کرد، بلکه سعی می کرد دیگران را نیز در این مسیر کمک کند، انسانی اهل خودسازی و تهجد بود. مثلا اگر کسی در حال غیبت کردن بود، محمد به وی نزدیک می شد طوری که کسی نفهمد دست روی گوشش می گذاشت می گفت:داری گوشت برادر مرده ات رامی خوری غیبت نکن و جمع را ترک می‌کرد.

دفاع پرس:چه زمانی محمد به جبهه رفت ؟

 تابستان 1363 در حالی که دوم دبیرستان بود به عنوان رزمنده بسیجی به جبهه غرب اعزام شد و در عملیات‌های مختلف همانند «فتح مهران،پنجوین،کربلای چهار» حضور داشت. سال چهارم دبیرستان درس های کنکورش را درجبهه خواند. یکی از دوستانش به ما گفت: چهارشب نخوابید تا سحر درس می‌خواند روزه هم می‌گرفت. هنگامی که صدایم کرد نوری را در صورتش دیدم محمد درس خواندن را یک وظیفه همراه با جبهه رفتن می‌دانست و خودش این گونه عمل می‌کرد.

دفاع پرس: از خاطرات دانشگاه محمد برایمان تعریف کنید؟

محمد دانشگاه امیرکبیر رشته مهندسی شیمی پلیمر قبول شد. روزی در سر کلاس درس استادش که خانمی بوده است پای تخته مطالبی را می نویسد، محمدبرای این که نگاهش به استاد نیافتد مطالب را نمی‌بیند و جزوه دوستش را می گیرد و می نویسد. سال آخر دانشگاه  زمینه تحصیل در کانادا برایش فراهم و بورسیه شد اما نرفت. به دوستش گفته بود: من چگونه با وضعیت خانم های کانادایی بروم آنجا درس بخوانم و غصه بخورم.

محمد سال65 در عملیات فتح مهران خدمه تانک شد، در همان زمان از ناحیه پا زخمی و مدتی پایش درگچ بود و با عصا به دانشگاه می‌رفت. خودش می‌گفت:با عصا قدم هایم بلندتر شده زودتر به دانشگاه می‌رسم همه مردم نگاهم می‌کنند می‌خندند. بعد از امتحانات پایان دوره مادرم به وی گفت: شما تازه گچ پایت را باز کردی، ابتدا به مشهد برای زیارت امام رضا (ع) برو و کمی استراحت کن تا وضعیت جسمانی ات بهتر شود بعد به جبهه برو محمدگفته بود: رزمنده ها در جبهه خسته و نیاز به مرخصی دارند من باید به جبهه بروم تا آنها بتوانند برای استراحت و مرخصی به خانه هایشان بروند.

آخرین باری که به جبهه رفت به دلیل تحصیلات دانشگاهی و این که مدت زمان زیادی در جبهه بود مسئول دسته شد. رزمنده ها دور هم نشسته و صحبت تحصیلات پیش آمده، برادرم گفته بود: این قدر سواد دارم که بتوانم بخوانم و بنویسم. دوستانش بعداز شهادتش فهمیدند وی تحصیلات دانشگاهی داشته،اما به خاطر تواضعش نگفته که دانشجوی سال آخر هستم.

یادم می‌آید، کفشی پاره داشت و این قدر کفشش کهنه و خراب بود که وقتی باران می آمد داخلش آب می‌رفت .کفش جدید که خرید خاکی اش کرد من 10 سالم بود از وی پرسیدم چرا این کار را می‌کنی؟ گفت: خیلی ها نمی‌توانند کفش نو بخرند. احترام خاصی به پدر و مادرم می‌گذاشت. یک مرتبه که پدرم جوشکاری می کرد به محمد دو قطعه فلز داده بود نگه دارد دستش سوخته بود پدرم وقتی فهمید گفت:چرا چیزی نگفتی؟گفته بود نمی خواستم کار نیمه تمام بماند خیلی مسئولیت پذیر و در انجام کارها جدی بود.

خاله ام رابطه صمیمی و خوبی با شهید داشت. وقتی محمد شهید شد خیلی گریه و بی قراری می‌کرد، از شدت گریه زیاد چشمانش عین کاسه خون شده بود شبی خواب شهید را می‌بیند که به او توصیه کرده و گفته: «نمی خواهد این همه گریه و زاری ناله کنی تلاش کن نمازت را اول وقت بخوانی».

دفاع پرس: از نحوه شهادت محمد بگویید؟

نهم مهر سال 1366براثر اصابت ترکش گلوله خمپاره 60 درمنطقه شلمچه هنگام گرفتن وضو برای اقامه نماز ظهر به شهادت رسید.

روزی که محمد به شهادت رسید، همرزمانش بیان کرده بودند در آخرین سجده نماز صبح حدود نیم ساعت سر به سجده گذاشته و برنمی داشت. ما (رزمنده ها) فکر کردیم خوابش برده، اما کمی که دقت کردیم متوجه شدیم با خدای خودش خلوت کرده و مشغول راز و نیاز است.

ظاهرا هنگام وضو گرفتن خمپاره ای در نزدیکی اش منفجر و تمام بدن پراز ترکش می‌شود. همرزمش گفته بود: رفتم بالای سرش دیدم دارد چیزی زیرلب می گوید گوشم را کنار صورتش بردم اما نفهمیدم چه می‌گفت و چند لحظه بعد به فیض شهادت رسید در حالی که لبخندی برلب داشت.

رضایت مادران شهدا سکوی پرواز و سعادت فرزندانشان به شمار می رود ،مادر و پدرم با ایمان و اعتقاد فرزندانشان را در زمان جنگ به خدا می سپردند و بعد از شهادت شان هم این گونه عمل و صحبت می کردند،مادرم همیشه می گوید «فرزندانم امانت خدا بودند و زمان شهادت خداوند امانتش را پس گرفته است.»

پدر و مادرم همیشه صبر کردند و با آرامش، دوری و فراغ فرزندانشان را تحمل کردند این قدر مادرم صبور بود،که بیشتر افراد فکر می‌کردند مادرم از غصه دق کند، چون اصلا بی تابی و گریه زاری نمی‌کرد، بلکه به تاسی از خاندان اهل بیت (ع) راضی به امر الهی بود و به عنوان اسطوره صبر، آرامش و اخلاق در محله ستارخان همه او را می شناسند.

محمد همایون پور توانسته بود تعهد و تخصص را باهم داشته باشد او جنگ و دانشگاه را با هم پیگیری می‌کرد و این قدر توانست اوج بگیرد که به جای بورسیه کانادا بورسیه بهشت شود و تنها شش ماه بعد از شهادت محمد برادرش علی در هفتم فروردین 1367 در منطقه شاخ شمیران عراق به شهادت رسید.

بیوگرافی شهید

نام:محمد

نام خانوادگی :همایون پور

نام پدر:عباس

تاریخ تولد:1344

محل شهادت :شلمچه

تاریخ شهادت:9 مهر 1366

محل تحصیل: دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مقطع تحصیلی: لیسانس

رشته تحصیلی: برق

انتهای پیام/191


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 17 فروردین 1396  ] [ 10:58 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

روایت «عبور از کویر» یک شهید

کتاب «عبور از کویر» به زندگی سردار شهید «علی محمدی پور» از فرماندهان کرمانی دفاع مقدس می‌پردازد.

کد خبر: ۲۳۴۲۱۴

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۲ - 06April 2017

به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع پرس، «عبور از کویر» نام کتابی است که به همت کنگره بزرگداشت سرداران و هشت هزار شهید استان های کرمان و سیستان و بلوچستان به چاپ رسیده است. کتابی به نویسندگی «محمدرضا بایرامی» که به زندگی سردار شهید حاج «علی محمدی پور» در 190 صفحه به همراه عکس هایی از این شهید در پایان کتاب می پردازد.

نویسنده در این اثر روایتی خطی از زندگی سردار محمدی پور را به رشته تحریر درآورده است از آنجا که وارد خانه ی پدری شده و ماجرای تولد او را که به همراه نذری عجیب از سوی پدر و مادر بود بیان می کند، پس از گذر از دوران نوجوانی وارد دوران تحصیل شده و سپس به دوران ورود وی به مقطع راهنمایی و دبیرستان و حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر ضد رژیم شاهنشاهی می پردازد.

راوی داستان در صفحه 40 کتاب به اولین رویارویی شهید با رساله امام خمینی(ره) که آن روزها در تبعید به سر می برد اشاره کرده و نوشته است: «علی کتاب ها را پیچید توی پارچه ای که مهدی داده بود و به سرعت راه افتاد. انگار در خواب راه می رفت. کم خوابی یکی دو شب گذشته از پا انداخته بودش. شب قبل مجبور شده بود بعد از اینکه همه خوابیدند، فانوس را بردارد و برود توی اتاق دیگر. رساله را لا به لای رخت خواب ها قایم کرده بود. با عجله بیرونش آورده بود و شروع کرده بود به خواندن. تا صبح باید کتاب را برمی گرداند. نمی توانست آن را با خود به یزد ببرد. از طرفی هم دلش نمی آمد ناخوانده رهایش کند. پس چاره ای نبود جز آن که باز هم از خوابش بزند و زده بود. گاهی مجبور می شد راه برود. طول اتاق را طی می کرد. می رفت و می آمد و می خواند.»

در بخشی از کتاب آمده است: «همانطور که جلو می رفت، خاطرات گذشته از ذهنش می گذشت و خواه ناخواه زندگی اش را مرور می کرد. این بازنگری برای چه بود؟ برای یادآوری به خود یا برای اطمینان از درستی راهی که رفته بود؟ به یاد کودکی اش افتاد. به یاد شب های درس خواندن و روزهای کار، به یاد کودکی اش افتاد. به یاد شب های درس خواندن و روزهای کار، به یاد یزد، رفسنجان، به یاد محمد، به یاد کتاب هایی گه خوانده بود، به یاد سال های بعد از انقلاب و آن شور و شوق بی پایان و شیرینی که جنگ کردستان نگذاشته بود آن طور که باید و شاید، از آن بهره مند شوند. و بعد هم که جنگ ایران و عراق شروع شده بود. مادر اما چه اصراری داشت به ازدواج کردن او! آیا نمی دانست مرد جنگی، پیش از هر چیزی باید به وظیفه اصلی اش برسد؟»

در قسمت دیگری کتاب نویسنده به ازدواج شهید پرداخته و نوشته است: «روزهای بعد نوبت خرید رسید. خودش عازم جبهه بود. نمی توانست برای خرید برود. برای همین برادرش محمود را وکیل خود کرد. مراسم عروسی را ساده گرفتند. از خودشان خانه ای نداشتند. بنابراین مجبور بودند بروند خانه پدری، هرچند آن جا ماندن یازده روز بیشتر طول نکشید و بعد رفتند سرچشمه. همان جایی که علی کار پیدا کرده بود و فقط توانست ده روز بماند. جواد آمده بود دنبالش. باید می رفتند. طاهره چه گریه ای می کرد! فکر می کرد همسرش همان روزی که پایش به جبهه برسد، شهید خواهد شد. انگار قبل از آن ندیده بود رفتن و بازآمدنش را. قضیه را خیلی ساده گرفته بود. با این حال نمی شد او را با چشم گریان، پشت سر خود برجای گذاشت.»

شیوایی و روانی کتاب در کنار پرداخت درست نویسنده به وقایع زندگی باعث شده است که خواننده تا پایان کتاب با روایت های داستان همراه باشد و به دور از نتیجه گیری نویسنده خود برای شخصیت داستان شهادت را متصور شود.

نویسنده در آنجا که به زندگی مشترک شهید اشاره دارد و به خوبی چهره واقعی ایشان را به تصویر کشیده است که چگونه خود را در وادی عرفان عملی وارد شده و در نهایت شهادت را به جان می خرد. چنانچه در قسمتی آمده است: «پیراهن را گرفت. سلیقه طاهره بود. حتما برای خریدنش مدتی پس انداز کرده بود و فروشگاه های زیادی را زیر پا گذاشت. از پیراهن خوشش نیامد. چطور می توانست به طاهره بگوید که لباس های ساده می پوشم؟ چطور می توانست بگوید من فقط روی زمین سخت می خوابم، بدون تشک و بالشت نرم.

_دستت درد نکند. پیراهن قشنگی خریده ای. ولی آن را بده به یکی دیگه.

_ چرا؟

_ من عادت ندارم لباس های اینجوری بپوشم.

_ مگه چه عیبی دارد؟

_ عیبی ندارد فقط به نظر می رسد کمی گران قیمت باشد. من به لباس های ارزان قیمت عادت کرده ام.

علاقه مندان به تهیه این کتاب می توانند از دفاتر نشر معارف واقع در تهران و قم و یا باغ موزه دفاع مقدس استان کرمان تهیه نمایند.

انتهای پیام/ 141


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 17 فروردین 1396  ] [ 10:58 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

«حیدر جنتی» به شهدای مدافع حرف پیوست

سرباز اسلام «حیدر جنتی» که برای دفاع از حرم حضرت زینب(س) به سوریه اعزام شده بود حین مبارزه با تروریست‌های تکفیری به شهادت رسید.

کد خبر: ۲۳۴۲۱۶

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۹ - 06April 2017

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع پرس، سرباز اسلام «حیدر جنتی»،شهید مدافع حرم که برای دفاع از حرم حضرت زینب(س) به سوریه اعزام شده بود حین مبارزه با تروریست‌های تکفیری به شهادت رسید.


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 17 فروردین 1396  ] [ 10:57 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

یادواره شهدای عملیات کربلای ۸ برگزار شد+ تصاویر

یادواره شهدای عملیات کربلای ۸ عصر روز پنج‌شنبه ۱۷ فروردین در گلزار شهدای بهشت زهرای تهران برگزار شد.

کد خبر: ۲۳۴۲۲۶

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۹ - 06April 2017

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، یادواره شهدای عملیات کربلای ۸ عصر روز پنج‌شنبه ۱۷ فروردین در گلزار شهدای بهشت زهرای تهران برگزار شد.

در این مراسم، پس از قرائت زیارت عاشورا، برادر «سید محمد جوادی» به ذکر مصیبت اهل بیت (ع) پرداخته و سپس سردار «محمد هادی» فرمانده گردان المهدی (عج) سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) به سخنرانی پرداخت.

در انتهای این مراسم از حاضرین در این مراسم و دیگر زائران گلزار شهدای تهران پذیرایی شد.

 

 

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 17 فروردین 1396  ] [ 10:57 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

برگزاری مراسم سومین سالگرد شهادت شهید «علی خلیلی» +تصاویر

سومین سالگرد شهادت شهید امر به معروف «علی خلیلی» عصر روز پنج‌شنبه (۱۷ فروردین) در خانه شهید گلزار شهدای بهشت زهرای تهران با حضور خانواده و دوستان شهید و همچنین عموم مردم برگزار شد.

کد خبر: ۲۳۴۲۲۷

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۰:۱۹ - 06April 2017

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، سومین سالگرد شهادت شهید امر به معروف «علی خلیلی» عصر روز پنج‌شنبه (۱۷ فروردین) در خانه شهید گلزار شهدای بهشت زهرای تهران با حضور خانواده و دوستان شهید و همچنین عموم مردم برگزار شد.

این مراسم با سخنرانی حجت الاسلام «حشمدار» یکی از اساتید حوزوی شهید خلیلی و مادر صبور این شهید بزرگوار همراه بود.

همچنین در ادامه این مراسم از کتاب «نای سوخته» به روایت مادر صبور شهید خلیلی با موضوعیت زندگی‌نامه و خاطرات این شهید والامقام رونمایی شد.

«هانیه ناصری» نویسنده کتاب مذکور نیز از سخنرانان این مراسم بود.

 

 

انتهای پیام/ 


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 17 فروردین 1396  ] [ 10:57 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ > ]