دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

شهيدان قديمی دفاع مقدس، شهيد شفيع زاده را در ميان خود جای دادند

مردم تکبيرگويان تابوت را روی دست به جلو می‌بردند، ناگهان بطور خودجوش وارد قطعه قديمی شهدا شدند. درحالی‌که اين قطعه پر شده بود و آخرين شهدای دفن شده متعلق به سال 62 و عمليات خيبر بودند.

کد خبر: ۲۳۷۳۶۹

تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۱ - 29April 2017

گروه حماسه و جهاد دفاع پرس: سردار یعقوب زهدی جانشین فرمانده توپخانه سپاه در دوران دفاع مقدس، نحوه خاکسپاری شهید «حسن شفیع زاده» فرمانده توپخانه سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس در جمع شهدای قدیمی وادی رحمت تبریز را اینگونه روایت کرد:

هشتم ارديبهشت 1366 حسن شفيع زاده فرمانده توپخانه سپاه در منطقه عملياتي مائووت (عراق) براثر اصابت گلولۀ توپ دشمن به خودرویش به فيض عظماي شهادت نائل آمد. به دليل اينکه عقبه معراج شهدای قرارگاه نجف در باختران بود پيکر مطهر شهيد آنجا منتقل شد، لذا يافتن جنازه و هماهنگی انتقال آن به تبريز سه روز طول کشيد. صبح يازدهم ارديبهشت پيکر شهيد در غسالخانه وادی رحمت آماده شد و با حضور جمعيت عظيمی از همرزمان و ياران و همشهريان تشييع آغاز شد.

شهيدان قديمی دفاع مقدس، شهيد شفيع زاده را در ميان خود جای دادند

مردم تکبيرگويان تابوت را روی دست به جلو می‌بردند، ناگهان بطور خودجوش وارد قطعه قديمی شهدا شدند. درحالی‌که اين قطعه پر شده بود و آخرين شهدای دفن شده متعلق به سال 62 و عمليات خيبر بودند.

پس از چند بار دور زدن، تابوت را روی زمين گذاشتيم و تشييع کنندگان مشغول نوحه سرائی و سينه زنی شدند. در عقب جمعيت دوستان را صدا زديم و محل قبر را جويا شديم. معلوم شد قبری در آن قطعه آماده نشده است و هر کدام فکر می‌کرديم ديگری در جريان است.

مرد ميانسالی که در آن نزديکی صحبت‌های ما را شنيده بود و متوجه مساله شد. جلو آمد و گفت: «فرزند شهيد من در اين قطعه است و من قبر کنار او را خريده‌ام تا اگر خودم يا فرزند ديگرم توفيق شهادت پيدا کرديم در کنار وی دفن شويم ولی حالا که ديدم مشکل برای اين مراسم با عظمت شهيد پيش آمده آن قبر را تقديم اين شهيد می‌کنم. با تشکر از عنايت الهی و ايثار آن مرد بزرگ سريعاً به دفتر وادی رحمت مراجعه کرديم و با انجام امور اداري به حفر قبر اقدام کرديم. در حين اين مدت که شايد نيم ساعتي طول کشيد مراسم ادامه داشت به‌ طوري‌که غير از ما چند نفر کسی متوجه ماجرا نشد و اوضاع در مسير طبيعی خودش پيش رفت. شايد شهيد شفيع زاده که از السابقون بود و از اول انقلاب و دفاع مقدس هميشه پيشتاز بود دوست داشت در جمع شهدای اوليه باشد و خود تشييع را اينگونه هدايت کرد.

شهيدان قديمی دفاع مقدس، شهيد شفيع زاده را در ميان خود جای دادند

وقتي دفن انجام گرفت و مراسم به پايان رسيد و اطراف مزار شهيد آرام تر شد. خانمي جلو آمد و سوال کرد اين شهيد کيست و چه مسئوليتی در جبهه داشته است. گفتيم فرمانده توپخانه سپاه بود. جویای علت این سوال شدیم که پاسخ داد: «چون می‌دانم اين شهيد خيلی مقام عالي دارد.» گفتيم: «شما از کجا می‌دانيد؟» گفت: «من مادر شهيد مزار کنار شهید شفیع زاده هستم. ديشب فرزندم را خواب ديدم که با وضع و لباس مرتب آمده بود. سوال کردم چه خبر است. پسرم گفت: مگر شما مطلع نيستيد، يکي از فرماندهان والامقام مهمان ما است و ما همگی به استقبال وی آمده‌ايم. شهيد بهشتی، شهيد مدنی، شهيد چمران و ... همه بزرگان ما هم براي پيشواز آمده‌اند و ما سه روز است که منتظريم (از شهادت حسن تا دفن سه روز فاصله افتاده بود). به همين خاطر من امروز آمدم تشييع شهيد که ببينم آن مقام بزرگ شهر ما که هيچکس او را نمی‌شناسد، کيست.»

انتهای پیام/ 131


ادامه مطلب

[ شنبه 9 اردیبهشت 1396  ] [ 5:03 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

سه روایت از فرمانده توپخانه سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس

برگ‌ها را به حسن آقا دادم. گفت: «اينها لازم نيست. شما آماده باشید با هم به جبهه می‌رویم.» از شدت شادی در پوستم نمی‌‌گنجیدم. روز بعد سه نفره (حسن شفيع‌زاده، برادرم يعقوب و من) به طرف اهواز حركت کردیم.

کد خبر: ۲۳۷۳۷۲

تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۰ - 29April 2017

گروه حماسه و جهاد دفاع پرس: به دنبال پیروزی‌های درخشان رزمندگان اسلام در عملیات‌های «فتح‌المبین» و «الی بیت‌المقدس» و همچنین به‌ دست‌آمدن حدود ۲۰۰ قبضه توپ غنیمتی از دشمن بعثی، با تلاش افراد خلاق و دوراندیشی چون شهید «حسن تهرانی‌مقدم» و شهید «حسن شفیع‌زاده» توپخانه سپاه پاسداران بنیان‌گذاری شد.

به مناسبت سالگرد شهادت «حسن شفیع زاده» فرمانده توپخانه سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس، خاطرات سه تن از نیروهای لشکر عاشورا و همرزمان این شهید بزرگوار را در ادامه می‌خوانید:

علی خدادوست: جلسه؛ بعد از نماز جماعت

در اوايل عمليات كربلای 8، كريمی و بعضی از دوستان نزديكش شهيد شدند. چون كار آنها را بايد بين بقيه تقسيم می‌‌كرد، جلسه‌ای در گروه توپخانه 63 خاتم گذاشت.

وقتی آنجا رسيديم، مغرب شده بود. با آن عشق و محبتی كه حسن به بچه‌ها داشت، معلوم بود شهادت كريمی و باقی همرزمان، در روحيه‌اش خيلی تاثير گذاشته است.

فكر می‌كردم در آن بحبوحه‌ی عمليات، زود كارمان را راه می‌اندازد و مرخص‌مان می‌كند، ولی به ساعتش نگاه كرد گفت: جلسه بعد از نماز.

همه سريع وضو گرفتند و برگشتند. اين‌طور وقت‌ها، ثانيه‌ها هم برای او ارزش حياتی داشت. ولی آن شب دو، سه دقيقه معطل شد تا حاج صادقی را جلو فرستاد كه نماز را به جماعت بخوانيم.

در مدت پنج سال كه توفيق داشتم با آن بزرگوار باشم، هيچ وقت نديدم كه نماز اول وقت را از دست بدهد، آن هم به جماعت؛ اگر حتي با يك نفر بود، او را جلو می‌فرستاد و به او اقتدا می‌كرد.

سه روایت از فرمانده توپخانه سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس

جليل مستاجر: لابد شهيد ديگری هم آورده‌اند

اولين بار حسن را در سال 1351 در خانه يكی از رفقا، به نام مجيد كار پيشه ديدم. آن زمان بچه‌های انقلابی تبريز، علاوه بر اينكه با ر‍ژيم شاه مبارزه می‌كردند، به خاطر زورگويی و ظلم و ستم خان‌های شهر و اطراف آن، مجبور بودند با آنها نيز درگير شوند.

آن زمان در خانه مجيد فهميدم كه حسن در يكی از آن درگيری‌ها شركت داشته است. با اينكه بازويش زخمی شده و هنوز يك نوجوان بود، ولی سر حال و آماده به نظر می‌آمد.

رفاقت من با وی تا زمان شهادتش ادامه داشت. در زمان درگيری‌های كردستان، به آنجا رفت. جنگ هم كه شروع شد، قسمت عمده‌ای از وقت و عمرش را در جبهه گذراند. هر از گاهی كه به مرخصی می‌آمد، سری هم به ما می‌زد. همان چند روزه، زياد با هم رفت و آمد می‌كرديم و از وجودش برای سرو سامان دادن به كارهای بسيج و اين قبيل كارها بهره می‌برديم.

حسن نه ماشين شخصی و نه ماشين دولتی داشت. مثل ما با اتوبوس و تاكسی رفت و آمد می‌كرد. گاهی هم وسيله نقليه‌اش، يك موتور گازی بود.

اوايل ارديبهشت سال 1366 خبر شهادتش را شنيدم. می‌گفتند پیکر مطهر و قطعه قطعه شده‌اش را آورده‌اند استانداری. با چند تن از بچه‌ها به آنجا رفتيم.

با اينكه به خاطر شهادت او ماتم زده بودم و حال خودم را نمی‌فهميدم، ولی در استانداری، از ديدن فرماندهان رده بالای سپاه، مثل برادر شمخاني، خيلي تعجب كردم. با خود گفتم: لابد شهيد ديگری هم آورده‌اند كه جز فرماندهان بوده است.

آن روز وقتی آقای شمخاني سخنرانی كرد، تازه فهميدم كه حسن فرماندهی توپخانه نيروی زمينی سپاه را بر عهده داشته است؛ همان جوان ساده و بی‌آلايش.

محمد رضا زهدی: اولين اعزام

سال 61 ، كلاس اول نظری بودم. مدتي بود كه نسبت به درس و مدرسه كم علاقه شدم. فكر و خيال اعزام به جبهه، اجازه هيچ كاري را به من نمی‌‌داد. خود را به هر دری ميزدم بلكه بتوانم به جبهه بروم. همه مي‌گفتند برای تو درس مقدم بر همه چيز است، اما من فقط به فكر جبهه‌ بودم. به بسيج مراجعه کردم، دو تا برگ دادند تا اينكه مسجد محل تائيدم كرد.

دو روزی منتظر معرف‌ها ماندم. امروز و فردا می‌کردند، يكي می‌‌گفت كم سن و سالی. ديگري می‌گفت بايد درس بخوانی. هيچ كس جواب درست و حسابی نمی‌داد.

وارد منزل شدم. از تعداد كفش‌ها فهمیدم غريبه‌ای در خانه است. آرام در اتاق را باز کردم. بايد از كفش‌های کتانی ساقه بلند چینی حدس می‌زدم كه كی آمده است. حسن شفيع‌زاده با برادرم يعقوب صحبت می‌‌كنند. من را پيش خود نشاند و خيلی گرم صحبت کرد و گفت: «آقا رضا چه خبر؟»

بدون مقدمه سر اصل مطلب رفتم و گفتم: «می‌خواهم به جبهه بروم، اما كسی را پيدا نمی‌كنم تا اين برگ‌ها را پر كند.»

برگ‌ها را به حسن آقا دادم. گفت: «اينها لازم نيست. شما آماده باشید با هم به جبهه می‌رویم.» از شدت شادی در پوستم نمی‌‌گنجیدم. روز بعد سه نفره (حسن شفيع‌زاده، برادرم يعقوب و من) به طرف اهواز حركت کردیم.

انتهای پیام/ 131


ادامه مطلب

[ شنبه 9 اردیبهشت 1396  ] [ 5:02 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

یادواره شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان برگزار می‌شود

مراسم بزرگداشت شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان دوشنبه 11 اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود.

کد خبر: ۲۳۷۳۷۶

تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۱ - 29April 2017

به گزارش دفاع پرس از گیلان، چهارمین یادواره شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان، دوشنبه 11 اردیبهشت‌ماه ساعت 14:30 در سالن علامه حزین لاهیجی این دانشگاه برگزار می‌شود.

این مراسم نورانی با حضور خانواده‌های معزز شهدا، جانبازان و ایثارگران و عموم مردم همراه با روایتگری محمد احمدیان و مدیحه‌سرایی ذاکر اهل بیت (ع) محمدرضا بذری برگزار خواهد شد.

برگزاری یادواره شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان 

 انتهای پیام/ 151


ادامه مطلب

[ شنبه 9 اردیبهشت 1396  ] [ 5:02 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

تشییع پیکر شهید «محسن دایی‌زاده» در کرمان + تصاویر

مراسم تشییع پیکر شهید استواریکم «محسن دایی‌زاده» از مرزبانان نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران که در حمله تروریستی در مرز «میرجاوه» به شهادت رسیده بود صبح امروز در کرمان برگزار شد.

کد خبر: ۲۳۷۳۸۰

تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۹ - 29April 2017

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از کرمان، مراسم تشییع پیکر شهید «محسن دایی‌زاده» امروز (شنبه) با حضور فرماندهان و  پرسنل نیروی انتظامی و عموم مردم، پس از برگزاری مراسم زیارت عاشورا از مقابل ستاد فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان کرمان واقع در خیابان عدالت برگزار شد.

شهید استواریکم محسن دایی‌زاده که اهل کرمان و متولد سال 1366 است، روز چهارشنبه 6 اردیبهشت‌ماه در حمله تروریستی گروهک تروریستی موسوم به «جیش العدل» (جیش الظلم) به مرزبانان نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در نقطه صفر مرزی «میرجاوه» به شهادت رسید.

تشییع پیکر شهید «محسن دایی‌زاده» در کرمان + تصاویر 

تشییع پیکر شهید «محسن دایی‌زاده» در کرمان + تصاویر 

تشییع پیکر شهید «محسن دایی‌زاده» در کرمان + تصاویر 

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ شنبه 9 اردیبهشت 1396  ] [ 5:02 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

یادواره شهدای مدافع حرم در تهران برگزار می‌شود

مراسم گرامی‌داشت شهدای مدافع حرم شنبه 9 اردیبهشت‌ماه در تهران برگزار می‌شود.

کد خبر: ۲۳۷۳۸۱

تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۳ - 29April 2017

یادواره شهدای مدافع حرم برگزار می‌شود

به گزارش دفاع پرس از تهران، مراسم بزرگداشت شهدای مدافع حرم شامگاه شنبه 9 اردیبهشت‌ماه بعد از نماز مغرب و عشا در مجموعه مذهبی فرهنگی روضة‌الشهدا واقع در تهران، پونک، سردار جنگل، بهار غربی، بالاتر از میدان استاندارد برگزار می‌شود.

این مراسم نورانی با حضور خانواده‌های معظم شهدای مدافع حرم، جانبازان و ایثارگران و عموم مردم همراه با سخنرانی حجت‌الاسلام سیدعلیرضا حسینی و مدیحه‌سرایی ذاکرین اهل بیت (ع) مسعود اصلانی، مهدی مبینی‌پور و حسین محمدی‌فام برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/ 151


ادامه مطلب

[ شنبه 9 اردیبهشت 1396  ] [ 5:02 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

تنها سه سال مادر 2 شهيد بودم

مادر شهید حسینی قیداری گفت: بعد از شهادت محمدعلی، برادر کوچک‌ترش دوباره به جبهه رفت و در سال 66 مفقود شد. ما فکر می‌کردیم دومین فرزندمان هم به شهادت رسیده است. تا مدت سه سال فکر می‌کردم مادر 2 شهید هستم؛ تا اینکه سال 69 اسرا آزاد شدند و در کمال تعجب دیدیم نام پسر کوچک‌مان در میان اسرای آزاد شده است.

کد خبر: ۲۳۷۳۸۵

تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۵ - 29April 2017

تنها 3 سال مادر 2 شهيد بودمبه گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، وقتی برای گفت‌وگو با مادر شهید محمدعلی حسینی قیداری به منزلشان در جنوب‌ غرب تهران رفتیم، هدفمان این بود که هرچه امکان دارد از زندگیاو بیشتر بدانیم. اما ذهن این مادر 75 ساله یاری نمی‌کرد تاجزئیات زیادی را به خاطر آورد.

 

در تردید بودیم چه داشته‌ای از یک شهید پیش روی خواننده قراربدهیم که با روایت عجیب این مادر شهید درخصوص رؤیای صادقهدو فرزندش روبه‌رو شدیم. رؤیایی که عیناً به حقیقت می‌پیوندد و در زندگی هر دو برادر تعبیر می‌شود. روایت‌های فاطمه صبوری مادر شهید سیدمحمدعلی حسینی قیداری را پیش رو دارید.
 

رهایی از گمنامی

 

اصالتاً اهل شمال هستم و دقیق یادم نیست چه تاریخی با مرحوم اسدالله حسینی قیداری که اصالتی زنجانی داشت، ازدواج کردم. ما از زمان ازدواج در تهران بودیم و در همین محله خزانه فلاح زندگی می‌کردیم. من و همسرم از قومیت‌هایمتفاوتی بودیم، اما زندگی خوبی را در کنار هم سپری می‌کردیم. خدا به ما دو پسر و دو دختر داد که در یک مقطع سه سالهفکر می‌کردم هر دو پسرم به شهادت رسیده‌اند و من مادر دو شهید هستم اما مقدر بود یکی از فرزندان چند سال بعد از اسارت و مفقودی رهایی یابد و چشم و دیده ما را روشن کند.

 

رؤیای صادقه


شهید محمدعلی حسینی قیداری پسر بزرگ خانواده‌مان بود. عاشق خدا بود و نمی‌دانم این عشق از کجا در دلش جوانه زدکه شب‌ها در نمازهای شبش داغی عشق خود را درمان می‌کرد. من و همسرم بچه‌های‌مان را با نان حلال بزرگ کردیم، کمبود اما برکت داشت. برکتش وقتی مشخص شد که زمان جنگ هر دو پسرم بارها به جبهه رفتند.


در یک مقطعی هر دوی آنها همزمان در جبهه بودند و با هم در عملیات کربلای یک و آزادسازی مهران شرکت کردند. عجیباست که هر دو پسرم در یک شب یک خواب را عیناً می‌بینند. خوابشان این بود که پسر کوچکم از ناحیه پا مجروح و ناپدیدمی‌شود. پسر بزرگم محمدعلی هم به شهادت می‌رسد. روز بعد که هر دو خواب یکسان‌شان را برای هم تعریف می‌کنند،تصمیم می‌گیرند برای اینکه از مفقودی پسرم کوچکم جلوگیری کنند، لباس‌هایشان را با هم عوض کنند.


محمدعلی در جریان عملیات کربلای یک طبق خوابی که دیده بود ترکش خمپاره به سرش اصابت می‌کند و به تاریخ پنجمتیرماه 1365 شهید می‌شود اما پسر کوچکم می‌ماند و ماجرای این خواب را برایمان تعریف می‌کند.


تحقق یک رؤیا


بعد از شهادت محمدعلی، برادر کوچک‌ترش باز به جبهه رفت تا اینکه او نیز سال 66 مفقود شد. طبق تعاریفی که ما از خواباین دو برادر شنیده بودیم، تا اینجای کار موضوع مفقودی پسرکوچک‌مان هم محقق شده بود الا اینکه ما فکر می‌کردیم دومینفرزندمان را نیز از دست داده‌ایم و او هم به شهادت رسیده است. ما برای پسر کوچک‌مان مراسم گرفتیم و حتی روی یک قبرخالی برایش سنگ گذاشتیم. تا مدت سه سال فکر می‌کردم مادر دو شهید هستم و هر دو پسرم را از دست داده‌ام، تا اینکهسال 69 اسرا آزاد شدند و در کمال تعجب دیدیم نام پسر کوچک‌مان در میان اسرای آزاد شده است.

 

پسری باغیرت


محمدعلی پسر شهیدم خیلی باغیرت و شجاع بود. دوست نداشت حتی نامحرم صدای خواهرانش را بشنود. از همانکودکی به اسراف خیلی حساس بود، جبهه که رفت این خصوصیتش تقویت شد. وقتی می‌دید خرده نان‌ها را دور می‌ریزیم، ناراحت می‌شد و می‌گفت ما در جبهه نان خشک‌ها را آب می‌زنیم و با ولع می‌خوریم، آن وقت شما اسراف می‌کنید و برکتخدا را دور می‌ریزید.


من خاطرات زیبایی از نماز شب‌هایی دارم که محمدعلی با خلوص نیت می‌خواند. او از کودکی قواعد شرعی را رعایت می‌کردو از ما که پدر و مادرش بودیم در خصوص رعایت نماز و روضه و واجبات و مستحبات جلوتر بود. فرزندم در پنجم تیرماه 1365 بهچیزی که لیاقتش را داشت، رسید. او اهل این دنیا نبود و نباید با مرگی جز شهادت از این دنیا می‌رفت. پس از شهادت پیکر او را در قطعه 53 بهشت زهرا (س) دفن کردیم.


فرازی از وصیتنامه شهید


ای برادر عزیزم هرگز اسلحه‌ام را به روی زمین نگذار و بعد از شهادتم راهم را ادامه بده. ای خواهران عزیزم همیشه با عفت وپاکدامنی و چادرتان مشت محکمی به دهان دشمن بزنید. ای پدر و مادر بزرگورم برایم سوگواری نکنید، باشد که با امامحسين (ع) و اهل بیتش محشور شوید. به مستمندان کمک کنید...

منبع: روزنامه جوان 


ادامه مطلب

[ شنبه 9 اردیبهشت 1396  ] [ 5:01 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

غلامرضای من به حق غلام امام هشتم (ع) بود

مادر شهید صادقی در دیدار با مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس استان مرکزی با اشاره به صفات فرزند شهیدش گفت: غلامرضای من را خداوند در شب میلاد حضرت رضا (ع) به ما هدیه کرد که به حق او غلام واقعی مولایش امام هشتم بود.

کد خبر: ۲۳۷۳۴۶

تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۶ - 29April 2017

به گزارش دفاع پرس از استان مرکزی، سرهنگ پاسدار دکتر «مصطفی مشایخی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی با خانواده شهید «غلامرضا صادقی» دیدار و گفتگو کرد.

 

«صدیقه محمدی» مادر شهید صادقی در این دیدار با اشاره به صفات فرزند شهید خود، اظهار داشت: فداکاری، مهربانی و دلسوزی سه ویژگی مهمی بودند که در غلامرضا بیش از سایرین بود و به می توان گفت که او این صفات را به اوج خود رسانده بود.

وی افزود: او از همان دوران نوجوانی فعالیت های انقلابی خود را آغاز کرد و با قدم گذاردن در مسیر الهی سعی داشت که لبخند پروردگار را بر زندگی خود داشته باشد.

مادر شهید صادقی تصریح کرد: غلامرضای من در هلال احمر نیز به عنوان یکی از بهیاران به رزمندگان خدمت رسانی می کرد و سرانجام در سال 65 درحالی که تنها 17 بهار از عمرش گذشته بود در عملیات کربلای پنج به فیض شهادت نائل گردید.

سرهنگ پاسدار دکتر مصطفی مشایخی نیز در این دیدار با اشاره به مقام و جایگاه رفیع خانواده های شهدا گفت: عزت و آبروی امروز کشور ما همین خانواده های شهدا، ایثارگران و جانبازان هستند که با صبری ایوب‌وار عزیزان خود را در راه رضای الهی هدیه کردند.

غلامرضای من به حق غلام امام هشتم بود

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی تصریح کرد: این جایگاه به قدری رفیع است که خداوند نیز در قران کریم به این مرتبه اشاره فرمودند.

غلامرضای من به حق غلام امام هشتم بود

وی افزود: سرکشی و دیدار از خانواده‌های شهدا و ایثارگران یکی از وظایف مهم برای بازماندگان پس از جنگ تحمیلی و به ویژه مدیران و مسئولان است. چرا که همواره ما باید قدردان خون پاک تمامی شهدا و رشادت های رزمندگان و ایثارگران باشیم.

غلامرضای من به حق غلام امام هشتم بود

 

غلامرضای من به حق غلام امام هشتم بود

 

غلامرضای من به حق غلام امام هشتم بود

 

غلامرضای من به حق غلام امام هشتم بود

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ شنبه 9 اردیبهشت 1396  ] [ 5:01 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

پیکر والده سردار جباری در تهران تشییع شد

پیکر والده سردار «ابراهیم جباری» فرمانده سپاه ولی امر صبح امروز (9 اردیبهشت) در تهران تشییع شد.

کد خبر: ۲۳۷۳۸۷

تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۸ - 29April 2017

پیکر والده سردار جباری در تهران تشییع شدبه گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع پرس، مراسم تشییع پیکر والده سردار سرتیپ «ابراهیم جباری» فرمانده سپاه ولی امر صبح امروز (شنبه 9 اردیبهشت) در تهران برگزار شد.

 

در این مراسم سردار «محمد شیرازی» رئیس دفتر نظامی فرمانده معظم کل قوا، سردار «حسین نجات» جانشین رئیس سازمان اطلاعات سپاه و فرمانده سابق سپاه ولی امر و جمع دیگری از فرماندهان نیروهای مسلح حضور داشتند.

 

پیکر این مرحومه پس از تشییع از خیابان دانشگاه جنوبی به سوی خیابان آذربایجان به بهشت زهرا منتقل شد و قرار است در قطعه 6 این آرامستان به خاک سپرده شود.

 

والده سردار جباری پنجشنبه 7 اردیبهشت و در شب اول ماه شعبان دار فانی را وداع گفت. 

 

انتهای پیام/221


ادامه مطلب

[ شنبه 9 اردیبهشت 1396  ] [ 5:01 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

جانبازان و پاسداران سند افتخار ملت ایران در جهان اسلام هستند

بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در بیانیه‌ای جانبازان، پاسداران و ایثارگران انقلاب اسلامی را سند افتخار ملت ایران در جهان اسلام و مظهر قدرت دفاعی و بازدارندگی کشور دانست.

کد خبر: ۲۳۷۴۰۶

تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۴ - 29April 2017

جانبازان و پاسداران سند افتهار ملت ایران در جهان اسلام هستندبه گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در بیانیه ای با گرامیداشت سوم و چهارم شعبان‌المعظم سالروز میلاد حضرت امام حسین (علیه السلام) و روز پاسدار و میلاد با سعادت حضرت ابوالفضل العباس (علیه السلام) و روز جانباز، پاسداران و ایثارگران انقلاب اسلامی را سند افتخار ملت ایران در جهان اسلام و مظهر قدرت دفاعی و بازدارندگی کشور دانست.

 

در ابتدای این بیانیه آمده است: تاریخ ایران اسلامی یادآور روزهای بزرگ و پرافتخار و لحظه‌های حساس و سرنوشت‌سازی است که بر پیشانی آن نام سربازان و پاسداران حضرت روح الله می­درخشد. پاسدارانی که در تبعیت از ولی­ فقیه و رهبر عظیم الشأن­ انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (رحمة الله علیه) با ایمان و عمل انقلابی، بصیرت نافذ و شجاعت و سلحشوری کم‌نظیر، جبهه دشمنان انقلاب اسلامی را طی 38 سال گذشته مات و مبهوت نقش‌­آفرینی­‌های شگفت‌­آور خود ساخته‌اند.

این بیانیه می افزاید: پاسداران و ایثارگران انقلاب اسلامی که از سپیده­‌دم پیروزی انقلاب، رسالت خطیر خود را در دفاع از آرمان‌ها و ارزش­های متعالی انقلاب و نظام اسلامی و فداکاری در صیانت از استقلال و تمامیت ارضی کشور یافته‌اند، در هم­‌افزایی و همراهی با سایر نیروهای مسلح و مدافعین انقلاب و کشور با درس آموزی از مکتب سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین (علیه السلام) و عبرت آموزی از تاریخ اسلام و ایران، بابصیرت و هوشمندی توطئه‌های پی‌در‌پی و شیطانی جبهه دشمن را خنثی و با شکست های خفت بار مواجه ساخته‌اند.

در ادامه این بیانیه، سرافرازی پاسداران انقلاب در میدان های پرخطر و پرتهدید مصاف با ضدانقلاب در کردستان و در روزهای آغازین استقرار جمهوری اسلامی و سپس هشت سال جنگ تحمیلی استکبار جهانی به وسیله رژیم بعثی عراق را مرهون پیوند عمیق آنان با عاشورا و فرهنگ «مقاومت ضدظلم» قلمداد و تصریح کرده است: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ایثارگران و جانبازان صبور، منظومه‌ای از رشادت‌ها و مجاهدت‌هایی هستند که آرمان آنها پاسداری از رسالت حسین بن علی (علیه السلام) ـ بزرگ پاسدار اسلام ـ و فرهنگ عاشورا در عصر جاهلیت مدرن است.

این بیانیه یادآور شده است: کارنامه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نمایشگر عظمت و تجربه ملت ایران است که در سرلوحه اوراق آن واژه‌های «مجاهدت»، «مقاومت»، «بصیرت» و «بالندگی» برترین فرزندان این ملت می درخشد و هر انسان مجاهد و شیفته عدالت و معنویت را مجذوب خود می سازد.

در پایان این بیانیه با تبریک میلاد با سعادت حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) و روز پاسدار و میلاد خجسته حضرت ابوالفضل العباس (علیه السلام) بزرگ جانباز دشت نینوا به آحاد فرماندهان و کارکنان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، جانبازان صبور و غیور، رزمندگان اسلام و پیشکسوتان دفاع­‌مقدس و تعظیم به مقام شامخ شهیدان و تأکید بر وحدت و یکپارچگی نیروهای مسلح در حفظ آمادگی‌های همه جانبه در مقابله با تهدیدات جبهه دشمن آمده است: پاسداران انقلاب اسلامی همواره «انقلابی زیستن» و «انقلابی ماندن» را راهبرد مستمر خود قلمداد و با ایمان و عمل انقلابی و بصیرت نافذ و هوشمندی در تمامی زمان ها و مکان ها، تحت منویات و رهنمودهای مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) هرگز اجازه نخواهند داد استحکام تشکیلاتی و هویت انقلابی و معنوی آنان از مسیر اصلی و راستین منحرف شود و به فضل الهی این مجموعه‌ی ارزشی و انقلابی همچنان در مسیر دفاع از انقلاب و تمامیت آن و هدف‌های نظام اسلامی بر دشمنان ملت ایران فائق خواهد آمد.

 

انتهای پیام/ 


ادامه مطلب

[ شنبه 9 اردیبهشت 1396  ] [ 5:01 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

برگزاری نخستین سالگرد شهادت شهید «علیرضا شمسی‌پور» در همدان

نماینده کمیته جست‌وجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در همدان گفت: به مناسبت فرارسیدن نخستین سالگرد شهادت جستجوگر نور سردار شهید «علیرضا شمسی‌پور» مراسم بزرگداشتی در روز چهارشنبه 13 اردیبهشت در دارالمومنین همدان برگزار می‌شود.
کد خبر: ۲۳۷۳۹۹
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۷ - 29April 2017
 
برگزاری اولین سالگرد شهادت شهید شمسی پور در همدان

به گزارش دفاع پرس از همدان، سرهنگ پاسدار بهرام  دوست‌پرست با اشاره به فرارسیدن نخستین سالگرد شهادت جستجوگر نور سردار شهید «علیرضا شمسی‌پور» اظهار داشت: این مراسم معنوی با حضور مسئولین استانی و شهرستانی، فرماندهان نظامی و انتظامی، رزمندگان و یادگاران دوران هشت سال حماسه و ایثار، خانواده‌های معظم و معزز ایثارگران و شهدای والامقام انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و مردم ولایت‌مدار دارالمومنین همدان برگزار خواهد شد.

وی در ادامه افزود: سرهنگ غلامی مسئول تفحص شهدا در غرب و شمال غرب کشور و همچنین هم‌رزمان شهید «علیرضا شمسی‌پور» به عنوان خاطره‌گو در این مراسم حضور خواهند داشت.

نماینده کمیته جست‌وجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در همدان خاطرنشان کرد: هم‌زمان با برگزاری مراسم بزرگداشت نخستین سالگرد شهادت جستجوگر نور سردار شهید «علیرضا شمسی‌پور»، مردم شهیدپرور همدان با پیکرهای مطهر تعدادی از شهدای تازه تفحص شده دوران دفاع مقدس نیز در این مراسم وداع خواهند کرد.

دوست‌پرست در پایان یادآور شد: این مراسم معنوی در شامگاه چهارشنبه مورخ 96/2/13 در محل حسینیه امام خمینی (ره) شهر همدان برگزار می‌شود.

به گزارش دفاع پرس، شهید «علیرضا شمسی‌پور» سحرگاه سیزدهم اردیبهشت ماه سال 95 و در جریان تفحص شهدا در ارتفاعات کانی ‌مانگا در پنجوین عراق بر اثر انفجار مین به جای مانده از جنگ تحمیلی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

انتهای پیام/

 
منبع: خبرگزاری دفاع مقدس

ادامه مطلب

[ شنبه 9 اردیبهشت 1396  ] [ 5:00 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ <> [ 20 ] [ 21 ] [ 22 ] [ 23 ] [ 24 ] [ 25 ] [ 26 ] [ 27 ] [ 28 ] [ 29 ] [ > ]