دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

نایب‌رئیس اول مجلس شورای اسلامی گفت: اسارت مدرسه‌ای بود که اسرا هم در آن معلم بودند و هم دانش‌آموز و اگر در آن نبرد سخت با استکبار جهانی تا مرز شهادت پیش نمی‌رفتیم این مدرسه به وجود نمی‌آمد.
 

اسارت مدرسه‌ای بود که اسرا در آن معلم بودند


نایب‌رئیس اول مجلس شورای اسلامی گفت: اسارت مدرسه‌ای بود که اسرا هم در آن معلم بودند و هم دانش‌آموز و اگر در آن نبرد سخت با استکبار جهانی تا مرز شهادت پیش نمی‌رفتیم این مدرسه به وجود نمی‌آمد.
اسارت مدرسه‌ای بود که اسرا در آن معلم بودند

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از مشهد به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، حجت‌الاسلام و المسلمین ابوترابی فرد در این جمع اظهار داشت: اسارت مدرسه‌ای بود که اسرا هم در آن معلم بودند و هم دانش‌آموز و اگر در آن نبرد سخت با استکبار جهانی تا مرز شهادت پیش نمی‌رفتیم این مدرسه به وجود نمی‌آمد.

وی مهم‌ترین درس‌های این مدرسه را تقوا، آگاهی، بصیرت و استقامت عنوان کرد و افزود: کلیدواژه پیروزی ما در هشت سال دفاع مقدس، تقوای الهی رزمندگان بود.

نایب‌رئیس اول مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه اگر ایمان و دین‌مداری نبود نمی‌شد با این اسارت کنار بیاییم تصریح کرد: به‌واسطه ایمان و معنویت بود که دوران اسارت به مدرسه نور تبدیل‌شده بود.

ابوترابی تأکید کرد: اسرا در پرآسیب‌ترین دوران زندگی که دوران جوانی است به دست پلیدترین افراد به اسارت درآمدند و در قلب تهاجم قرار گرفتند.

وی خاطرنشان کرد: نیروهای بعثی از تمامی ابزارهای خود استفاده کردند تا نور دین‌داری و مشعل ایمان را در بین اسرای ایرانی خاموش کنند که علی‌رغم تمامی شکنجه‌ها و تهدیدها نتوانستند ذره‌ای از نور این دانشگاه را بکاهند.

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: هرچه از زمان اسارت در اردوگاه‌های عراقی می‌گذشت بر سطح دینداری افزوده می‌شده و این برادران احساس می‌کردند که اردوگاه‌ها نورانی‌تر می‌شده تا جایی که این نورانیت بر نیروهای عراقی هم تأثیر می‌گذاشته است.

وی با اشاره به سخن رهبری مبنی بر این‌که اسرا در سختی‌های اسارت تبدیل به الماس شدند بیان داشت: نور نماز، تهجد و تقوای آزادگان سبب به دست آمدن این‌گونه کمالات شده و این عزیزان در سختی‌ها پالایش‌شده‌اند.

ابوترابی فرد خاطرنشان کرد: آزادگان ما علاوه بر داشتن دغدغه برادران اسیر خود دغدغه نیروهای عراقی را نیز داشتند تا بتواند به‌گونه‌ای آنان را نیز هدایت کنند که در برخی از موارد موفق هم بودند.

وی تلاش برای هم‌بستگی در اسارت را یک اصل دانست و افزود: در اردوگاه‌ها هیچ‌کس به‌تنهایی حرکت نمی‌کرد و اگر کسی توان بیشتری هم داشته برای کمک به دیگران استفاده می‌کرده است.

 



[ چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394  ] [ 1:27 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]