دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

 
مسئول روابط عمومی باغ موزه دفاع مقدس تهران گفت: به‌مناسبت سالروز فتح خرمشهر و میلاد با سعادت امام حسین(ع) از ضریح نمادین امام حسین(ع) و حضرت ابوالفضل(ع) در تالارهای این باغ موزه رونمایی خواهد شد.
رونمایی از ضریح نمادین امام حسین(ع) در سالروز فتح خرمشهر

"عبدالله قهری" مسئول روابط عمومی باغ موزه دفاع مقدس و ترویج فرهنگ دفاع مقدس در گفتگو با خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس درباره برنامه‌های این مجموعه به مناسبت سالروز فتح خرمشهر و روز جانباز گفت: همایش فاتحان خرمشهر که یکی از دلاوری‌های مردان جنوب کشور را به عموم نشان می‌دهد در باغ موزه دفاع مقدس برگزار خواهد شد و همچنین در این هفته کتاب‌های منتشر شده از نشر موزه دفاع مقدس رونمایی خواهد شد.

وی ادامه داد: این مجموعه از 28 اردیبهشت لغایت 4 خرداد، آب نمایش در مسجد جامع خرمشهر را بعد از نماز مغرب و عشاء اجرا می‌کند.

مسئول روابط عمومی باغ موزه دفاع مقدس همچنین از رونمایی ضریح نمادین امام حسین(ع) در باغ موزه خبر داد و گفت: به مناسبت سالروز فتح خرمشهر ومیلاد با سعادت امام حسین(ع) از ضریح نمادین امام حسین(ع) و حضرت ابوالفضل(ع) در تالارهای این باغ موزه رونمایی خواهد شد.

انتهای پیام/



[ چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394  ] [ 12:19 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]