دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه در زمان جنگ تحمیلی، مردم دزفول با شجاعت به دل دشمن می‌رفتند، گفت: این شجاعت مردم دزفول بود که به دشمن اجازه نداد به این شهر تجاوز کنند و کار خوزستان را تمام کنند و با همین صحنه‌ها است که مقاومت دزفول مفهوم پیدا می‌کند.
 
 
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه در زمان جنگ تحمیلی، مردم دزفول با شجاعت به دل دشمن می‌رفتند، گفت: این شجاعت مردم دزفول بود که به دشمن اجازه نداد به این شهر تجاوز کنند و کار خوزستان را تمام کنند و با همین صحنه‌ها است که مقاومت دزفول مفهوم پیدا می‌کند.
شجاعت مردم دزفول به دشمن اجازه تجاوز به این شهر را نداد

به گزارش دفاع پرس از اهواز، سرلشکر بسیجی دکتر سید حسن فیروزآبادی رییس ستاد کل نیروهای مسلح، در همایش بزرگداشت «چهارم خرداد، روز مقاومت دزفول» که در محل مصلای نماز جمعه این شهرستان با حضور مسئولان کشوری، استانی و شهری برگزار شد با ذکر خاطراتی از حضور خود در دزفول در زمان هشت سال دفاع مقدس، اظهار کرد: به جرأت می‌توان گفت امام زمان(عج) در تمام اطلاعات عملیاتی جبهه یار و یاور مردم دزفول بودند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه مردم دزفول در تمام دوران مقاومت، ایستادگی و شهادت‌طلبی، سیدمجدالدین قاضی‌دزفولی و همراهی امام زمان(عج) را در کنار خود داشتند، عنوان کرد: شاهد این حرف شعاع نوری است که بر قلب شهید سوداگر تابید.

سردار سرلشکر فیروزآبادی اظهار کرد: خداوند از چندهزار سال پیش عدالت را به زمین آورد تا مردم دزفول مقاومت کرده و چهارم خرداد را برای دولت و ولایت فقیه خود خلق کنند.

وی ادامه داد: این حکمت پیامبران و ائمه اطهار(ع) است که از منزل پیامبر(ص) به شهر دزفول آمدند و با رشد روحانیت و مقاومت در دزفول، چشمه‌های حکمت را در این شهرستان جاری کردند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه در زمان جنگ تحمیلی، مردم دزفول با شجاعت به دل دشمن می‌رفتند، تبیین کرد: این شجاعت مردم دزفول بود که به دشمن اجازه نداد به این شهر تجاوز کنند و کار خوزستان را تمام کنند و با همین صحنه‌ها است که مقاومت دزفول مفهوم پیدا می‌کند.

سردار سرلشگر فیروزآبادی با تأکید بر اینکه اگر دزفولی‌ها مقاومت و ایستادگی نمی‌کردند، جنگ تحمیلی به نفع صدام به پایان می‌رسید، اظهار کرد: به برکت حکمت پیامبر اسلام(ص)، مراجع و مجتهدین فراوان دینی که در دزفول حضور داشتند کار به جایی رسید که مردم دزفول با شجاعتی مثال‌زدنی با موشک‌ها زندگی کردند و آن‌ها را خوار کردند.

وی در پایان وجود بقاع متبرکه فراوان، حوزه‌های علمیه، حضور چشمگیر روحانیت و سادات در دزفول را گنج گرانبهای این شهر برشمرد و عنوان داشت: حضور این گنجینه‌ها سبب شده تا دزفول به دارالمؤمنین شهرت یابد، اما من معتقد هستم که دزفول علاوه بر این نام، دزفول مجدالدین قاضی‌زاده‌دزفولی نیز هست و این شهرستان مایه عظمت دین خداوند است.

مشروح این خبر متعاقبا بر روی خروجی خبرگزاری قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/

 


[ سه شنبه 5 خرداد 1394  ] [ 12:51 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]