دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

ننه قزبس شیرزنی است که سال‌های پس از دفاع مقدس از فرزند جانباز 70 درصد اعصاب و روان‌اش ـ علی‌رغم شکایات همسایه ها و کنار راندن او به گوشه ای از روستا و حتی کتک خوردنش ـ مراقبت می‌کند.
 

صبوری؛ توصیفی مادرانه از ننه قزبس/ جهادگران به خانه‌‌ی بی‌حصار جان می‌دهند


ننه قزبس شیرزنی است که سال‌های پس از دفاع مقدس از فرزند جانباز 70 درصد اعصاب و روان‌اش ـ علی‌رغم شکایات همسایه ها و کنار راندن او به گوشه ای از روستا و حتی کتک خوردنش ـ مراقبت می‌کند.
صبوری؛ توصیفی مادرانه از ننه قزبس/ جهادگران به خانه‌‌ی بی‌حصار جان می‌دهند

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، روزهای پایان هفته گذشته، "ننه قِزبَس" از اهالی روستای «انجیرلی» میزبان مهمانانی تازه از راه رسیده بود. جوانانی با لباس‌های خاکی‌رنگ و اخلاص ناب که برای کمک به روستاهای «دشتِ احمد» قم، سه روز مهمان مردم این منطقه شده بودند.

ننه قزبس از ساکنان یکی از همین روستاها، شیرزنی است که سال‌های پس از دفاع مقدس، از فرزند جانباز 70 درصد اعصاب و روان‌اش ـ علی‌رغم شکایات همسایه‌ها و کنار راندن او به گوشه‌ای از روستا و حتی کتک خوردنش ـ مراقبت کرد.

ننه قزبس علی‌رغم بستری بودن همسرش که او هم از جانبازن جنگ تحمیلی است و بیکار بودن دو نوه‌اش، چرخ زندگی را می چرخاند.

خانه‌ی کوچک ننه قزبس که سختی همه‌ی این سال‌ها را به دوش کشیده است، حالا با دست‌های پرتوان گروه جهادی، باری از دوشش برداشته می‌شود. همه‌ی نیروها، اعم از فرماندهانی که به منظور کمک‌رسانی به مردم منطقه همراه گروه شده اند، آستین‌هایشان را بالا می‌زنند و طی پنج روز حضور در محل، دور تا دور خانه‌ی ننه قزبس را حصار امنی می‌کشند تا دیگر خانواده کوچک ننه قزبس خیالشان بابت سگ‌ها و گرگ‌های بیابان راحت باشد.

پایان کار جهادگران با دعای خیر و چرخاندن اسپند ننه قزبس به دور سر جهادگران همراه بود. حالا حصار تازه‌تاسیس خانه‌ی با صفای ننه قزبس، با همراهی بچه‌های گروه و خود ننه افتتاح می‌شود. افتتاحیه‌ای از نوع جهادی با چفیه‌هایی که به عنوان نوار افتتاحیه بهم گره خوده‌اند.

انتهای پیام/



[ یک شنبه 4 مرداد 1394  ] [ 4:45 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]