دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

حسن شیرزادی

نام پدر: عباس تاریخ تولد: 08/10/1289
محل تولد: ایران - اصفهان - شهرضا - رامشه تاریخ شهادت: 10/06/1361
محل شهادت: مقابل بازارسیداسماعیل-تهران طول مدت حیات: 72 سال
مزار شهید: بهشت زهرا(س)-قطعه26-ردیف76-شماره9-تهران


زندگینامه
حسن شيرزادي در هشتم دي ماه سال 1289 در يکي از روستاهاي تابع «شهررضا» رامشه به دنيا آمد. کودکي و نوجواني‌اش را با زراعت، دامداري و کارگري هم‌چون ديگر روستاييان زادگاهش با رنج و مشقت پشت سر گذاشت و در 18 سالگي ازدواج کرد. 
زندگي را در آرامش و صفاي روستا در کمال پاکي و صداقت و ايمان به دين مبين اسلام در زادگاهش ادامه داد. زندگي روستايي را در صميميت کانون گرم خانواده‌اش تا سال 1345 ادامه داد و در اين سال به همراه خانواده‌اش به تهران نقل مکان کرد. 
در تهران به مدت ده سال به مشاغل مختلف از جمله کارگري پرداخت و از آن‌جا که انساني سخت‌کوش و در عين حال قانع و ساده بود بي‌آن‌که از ناملايمات زندگي افسرده و مأيوس گردد با توکل به خدا به آن چه داشت راضي بود و با همين روحيه نيز فرزندانش را تربيت مي‌کرد. در سال 1355 توانست در مغازه‌ فرش فروشي به کسب درآمد مشغول شود و در حالي که عمري را پشت سر گذاشته بود با روزي دويست ريال دستمزد به کار و تلاش ادامه مي‌داد و همسرش نيز براي کمک به تأمين مخارج خانواده در کارگاه گوني‌بافي به کار مشغول بود و اين دو در چنين شرايطي روزگار را مي‌گذراندند. در روزهاي پرشکوه پيروزي انقلاب اسلامي هم‌چون ساير مردم مسلمان در راهپيمايي‌ها شرکت مي‌کرد و با کوله‌باري از رنج گران آرزوي تحقق حاکميت الله و نجات مستضعفين را مي‌کشيد و پس از پيروزي انقلاب نيز با شور و علاقه در مجالس و مراسم مذهبي شرکت مي‌جست. 
شيرزادي پس از 72 سال کار و زحمت نمي‌توانست تصور کند که او نيز روزي قرباني مطامع شوم استکبار جهاني شود و به دست منافقين کوردل به شهادت رسد، اما چنين شد. در روز دهم شهريور 1361، دو نفر از تروريست‌هاي منافق صرفاً به اين دليل که در مغازه فرش‌فروشي واقع در مقابل بازار سيداسماعيل تصاوير امام امت و مقامات جمهوري اسلامي نصب شده بود به آن‌جا هجوم مي‌آورند و بي‌آن‌که حتي کلامي با شيرزادي رد و بدل کنند وي را هدف گلوله قرار داده و به شهادت رساندند. 
تروريست‌ها پس از ارتکاب اين جنايت کوشيدند تا از مهلکه بگريزند، اما مردم که با صداي شليک گلوله در اطراف مغازه اجتماع کرده بودند با دست خالي آن‌ها را دنبال کرده و موفق به دستگيري يکي از جنايتکاران به نام رسول اسماعيلي با نام مستعار موسي شدند. امت هميشه حاضر در صحنه کوشيدند تا شيرزادي را به بيمارستان برسانند، اما او در همان لحظات اول دار فاني را وداع گفته بود. پيکرش را پس از تشييع باشکوه در مزار شماره 9 رديف 76 قطعه 26 بهشت زهرا(س) به خاک سپردند.

 



[ شنبه 17 مرداد 1394  ] [ 2:46 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]