دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

قاسم صادقی(حجت الاسلام)

نام پدر: - تاریخ تولد: 02/07/1315
محل تولد: ایران - خراسان - بجنورد - گرمه تاریخ شهادت: 07/04/1360
محل شهادت: ساختمان حزب جمهوری اسلامی طول مدت حیات: 45 سال
مزار شهید: حرم امام رضا (ع) ـ صحن آزادی


زندگینامه
در دومین روز از مهرماه سال 1315 قاسم صادقی در روستای گرمه در اطراف بجنورد دیده به جهان گشود. ریزش برگ درختان نوید پائیز می داد و قاسم طلیعه زندگی را برای دستان خسته و چشمان پر مهر مادر به ارمغان آورد. اما هنوز غرق در نشاط و بازی‌های کودکانه بود که چشمان پرفروغ مادرش خاموش شد و او در سن هفت سالگی از نعمت وجود او محروم گشت.
با این وجود پای در راه کسب علم نهاد و در 12 سالگی برای بهره بردای از مکتب پویای تشیع به مشهد رفت و تحصیلات مقدماتی، فقه و اصول را آموخت. سپس وارد دانشگاه شد و پس از اخذ لیسانس به تدریس پرداخت. قاسم از ادامه تحصیل غافل نشد و موفق به اخذ دکتری در رشته فقه و حقوق اسلامی گشت و جهت تدریس وارد دانشگاه شد. سال 1355 به درجه استادیاری ارتقاء یافت و کمیته هیأت منتخب دانشگاه٬ صلاحیت ایشان را برای این مقام در مورخ 8/2/1355 تأیید و اعلام کردند. 
پس از پیروزی انقلاب اسلامی دکتر صادقی به عنوان نماینده مشهد در دوره اول مجلس شورای اسلامی با عضویت در کمیسیون آموزش و پرورش، فرهنگ و تحقیقات و تعلیمات عالیه، مشغول خدمت گشت.
دکتر حجة الاسلام قاسم صادقی که همواره در سنگر توحید به مبارزه با شرک و بی عدالتی می‌پرداخت، در هفتم تیرماه سال 1360 در سن 45 سالگی پس از انفجار بمب در دفتر حزب جمهوری اسلامی به لقاء الله پیوست.
شهید دکتر صادقی دو کتاب یکی در رابطه با مبداء و دیگری در رابطه با معاد و تعدادی مقاله از خود به یادگار نهاد. سه فرزند شهید صادقی به نام‌های علی و محمد و فاطمه به لطف خداوند راه پدر را ادامه می دهند. پیکر پاکش را در صحن آزادی حرم حضرت معصومه (س) به خاک سپردند.

 



[ شنبه 17 مرداد 1394  ] [ 2:51 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]