دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

جلیل عباسی

نام پدر: محمود تاریخ تولد: 01/01/1338
محل تولد: ایران - گیلان - رودبار تاریخ شهادت: 02/05/1360
محل شهادت: تهران طول مدت حیات: 28 سال
مزار شهید: بهشت زهرا(س)-قطعه24-ردیف87-شماره8-تهران


زندگینامه
روز اول فروردین ماه سال ۱۳۳۸ در یکی از توابع رودبار نوزادی پا به عرصه زندگی گذاشت که نامش را جلیل نهادند. او تا سن ۸ سالگی به دور از خانواده تحت سرپرستی مادربزرگ خود پرورش یافت و آنگاه پس از مدتی به تهران مهاجرت نمود و با تحمل سختی و مشقت بسیار در گذران زندگی، تحصیلات خودش را تا اخذ مدرک دیپلم به پایان رساند. هنوز ۵ ماه بیشتر دوره آموزشی را در پایگاه نیروی دریایی حسن رود در بندرانزلی نگذرانده بود که امواج پر تلاطم نهضت، او را به صفوف مبارزان کشاند و او به دنبال ترک محل کار خود در نیروی دریایی به تهران مراجعت نمود و فعالیت های گسترده ای را همراه با سایر دوستانش در جهت تبلیغ و ترویج اسلام و پیام های آگاهی بخش امام خمینی آغاز نمود.
او در کلاس های آموزش قرآن و ایدیولوژی اسلامی که در مجالس مختلف برگزار می شد فعالانه شرکت کرد و با تشکیل کتابخانه در شبستان مسجد محل در جهت رونق بخشیدن به این سنگر مقدس برآمد. با اوج گیری حرکت های مبارزاتی مردم علیه رژیم خائن و وابسته شاه، شهید عباسی به همراه سایر همسنگرانش به پخش و تکثیر اعلامیه و نوارهای امام امت پرداخت و به این وسیله بذر" استقلال، آزادی ،جمهوری اسلامی" را در اذهان مردم افشاند و با شور و ایمان در صحنه راهپیمایی ها و تظاهرات پر شکوه امت شهید پرور حضور یافت . 
وی بلافاصله پس از پیروزی در کمیته محل به پاسداری مشغول شد و با تأسیس انجمن اسلامی در مسجد، زمینه را برای گسترش ابعاد فعالیت های خود و سایر برادران و خواهران آماده نمود که نمایش فیلم در مدارس و مساجد، بسیج نیروها برای شرکت در جهاد سازندگی، تشکیل شرکت تعاونی، رسیدگی و کمک به محرومین و مستضعفین، ورزش، کوهنوردی و شنا را می توان به عنوان زمینه های مختلف فعالیت این مرکز به شمار آورد . 
عباسی پس از چندی به عضویت کمیته انقلاب اسلامی منطقه ۴ در آمد و تلاش بی وقفه خود را در چارچوب وظایف و مسئولیت های این نهاد مردمی استمرار بخشید. 
خصوصیات اخلاقی او برای سایرین همچون الگو و نمونه ای ممتاز به شمار می رفت. وی فردی مهربان، هوشیار و دلسوز بود. حالت توسلش در نماز و دعا هیچگاه قطع نمی شد و از گیرایی عجیبی برخوردار بود. او با احساس مسئولیت و خلوص نیت کار می کرد و پاداشی جز شهادت در راه خدا را انتظار نمی کشید لذا با کم کردن میزان وابستگی افراد خانواده به خود و ساده زیستی همواره خویشتن را برای این سفر الهی آماده می نمود . 
بعدازظهر روز انتخابات دومین دوره ریاست جمهوری اسلامی (شهید محمد علی رجایی) برادر جلیل عباسی با ۴ تن دیگر از برادران به منظور حفاظت از انتظامات و صندوق های رأی گیری به گشت اعزام می شود و در جریان توطئه به رگبار بسته شدن خودروی واحد گشت از پشت مورد اصابت گلوله منافقین تروریست قرار می گیرد . و به این ترتیب جلیل عباسی به همراه روح الله(فریبرز) کرمی و امیر عباس بخشی مؤخر، رأی های خود را که ساعاتی پیش از شهادت به نام محمد علی رجایی به صندوق ریخته بودند ، با نثار خون خویش تضمین نمودند و با زبان روزه در ماه مبارک رمضان در تاریخ دوم مرداد ماه 1360 به میهمانی خدا شتافتند تا در کنار یکدیگر و دوشادوش سایر شهدای انقلاب اسلامی به افطار بنشینند و از فضل و رحمت جاویدان الهی برخوردار گردند. 
بی تردید حماسه زندگی این رزمندگان و سایر دلاوران اسلام همچون سندی پر افتخار و راهگشا برای امت حزب الله در تاریخ باقی خواهد ماند و شهادت مظلومانه آنان ننگ و نفرین ابدی را برای تمامی کافران معاند و منافقین سیه دل به دنبال خواهد داشت. مزار شهید 28 ساله در بهشت زهرا ، قطعه ۲۴- ردیف -۸۷ شماره ۸ قرار دارد. 

 



[ یک شنبه 18 مرداد 1394  ] [ 3:35 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]