دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

خسرو قدیانی

نام پدر: نصرت الله تاریخ تولد: 27/03/1341
محل تولد: ایران - قزوین - قزوین تاریخ شهادت: 18/06/1360
محل شهادت: میدان ولی عصر(عج)-تهران طول مدت حیات: 19 سال
مزار شهید: بهشت زهرا(س)-قطعه24-ردیف94-شماره1-تهران


زندگینامه
خسرو قدياني در بيست ‌و هفتم خرداد 1341 در يکي از روستاهاي قزوين ديده به جهان گشود و تا هفت سالگي در زادگاهش به سر برد. در سال 1347 به اتفاق پدر و مادر به تهران عزيمت کرد و تحصيلات ابتدايي را در اين شهر طي کرد و سپس وارد مدرسه راهنمايي و دبيرستان گرديد. از کودکي به خاندان عصمت و طهارت علاقه‌اي شديد داشت و به خصوص به سالار شهيدان اسلام حضرت امام حسين(ع) عشق مي‌ورزيد و عضو يکي از هيئت‌هاي عزاداران حسيني بود و اوقات فراواني را نيز در مسجد به عبادت و شرکت در مجالس وعظ و سخنراني مي‌گذراند. 
با آغاز انقلاب اسلامي به درياي خروشان امت حزب‌الله پيوست و به پخش اعلاميه‌هاي حضرت امام پرداخت و در روزهاي پرشکوه پيروزي خون بر شمشير در صفوف مقدم نهضت گام برمي‌داشت و با الهام از فرامين رهبر انقلاب در راه پيروزي اسلام مي‌کوشيد. 
پس از پيروزي انقلاب جهت دفاع از دستاوردهاي آن و پاسداري از ثمرات خون شهيدان سلاح به دست گرفت و به بسيج مستضعفين پيوست و تمام زندگيش را وقف ايمانش نمود. به محض شروع جنگ تحميلي داوطلبانه عازم جبهه‌هاي نبرد حق عليه باطل گرديد و در صفوف بسيج مسجد امام به سرپل ذهاب عزيمت نمود. در مدتي کوتاه توانست آرپي‌جي‌زني ماهر و از خود گذشته شود و عرصه را به سهم خود بر دشمنان متجاوز اسلام تنگ گرداند. در مبارزه عليه ارتش مزدور صدام توسط ترکش خمپاره زخمي شد و جهت مداوا به تهران اعزام گرديد. 45 روز در بيمارستان ماند و سپس در حاليکه هنوز زخمش کاملاً مداوا نشده بود در بسيج مسجد محل به فعاليت مجدد پرداخت و براي بار دوم به جبهه عزيمت کرد و اين بار در جبهه جنوب و در خط مقدم به نبرد با کفار بعثي پرداخت و نمونه‌هايي به ياد ماندني از شجاعت و از خود گذشتگي در خاطر همرزمانش به جا گذاشت. پس از اتمام مأموريت به تهران بازگشت و به خدمات شايسته‌اش در بسيج ادامه داد. خسرو، جواني مهربان و انسان‌دوست بود و در اجراي "امر به معروف و نهي از منکر" همواره پيشقدم بود و اين امر را با چنان رفتار شايسته‌اي انجام مي‌داد که علاقه همگان را بر مي‌انگيخت. 
خسرو پس از بازگشت از جبهه خواستار آن بود که مجدداً عازم ديار عاشقان گردد ليکن بالاگيري دسائس ضدانقلاب داخلي و به خصوص تروريست‌هاي منافق باعث شد که خدمت در اين جبهه را برگزيند و در اين سنگر به پاسداري از اسلام ادامه دهد. در روز هيجدهم شهريور 1360 منافقين کوردل دست به بلوا و اغتشاش مسلحانه در ميدان وليعصر زدند تا شايد با کشتار امت حزب‌الله و ايجاد آشوب راه را براي بازگشت سلطه آمريکا هموار کنند. خسرو در اين روز در کنار ساير برادران بسيجي‌اش به مقابله با اين توطئه شوم برخاست و در يک رويارويي نابرابر در برابر خيل تروريست‌ها تا به دندان مسلح هدف گلوله اين خودفروختگان به غرب و شرق قرار گرفت و با قلبي مالامال از عشق به اسلام و امام در 19 سالگي دعوت حق را لبيک گفت و در عروجي خونين به حجله موعود شتافت. 
پيکر پاکش را در بهشت زهرا(س) قطعه 24 رديف 94 شماره 1 به خاک سپردند.

 



[ سه شنبه 20 مرداد 1394  ] [ 12:02 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]