دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

ابوالحسن کریمی

نام پدر: - تاریخ تولد: 09/05/1327
محل تولد: ایران - گیلان - لاهیجان تاریخ شهادت: 13/01/1365
محل شهادت: روبروی بازار لاهیجان طول مدت حیات: 38 سال
مزار شهید: -


زندگینامه
در روز نهم مردادماه سال 1327 در شهر زیبای لاهیجان ابوالحسن پابه عرصه هستی نهاد. احکام الهی و فرائض دینی را نزد پدر آموخت و در دامن پر مهر مادر عشق به اهل بیت (ع) را را گرفت. همزمان با اوج گیری انقلاب اسلامی به مبارزه علیه رژیم پهلوی پرداخت.
کریمی پس از اخذ مدرک دیپلم در سال 1346 به دانشگاه تهران رفت. او نخست در رشته ریاضی و سپس در رشته اقتصاد تحصیلاتش را ادامه داد و برای مدتی در محضر آیت الله بهشتی، اقتصاد اسلامی و در محضر آیت الله طالقانی، تفسیر قرآن را فرا گرفت. آن گاه برای تکمیل اطلاعات دینی به مدرسه حقانی رفت. کریمی به علت حضور در تظاهرات ها و سخنرانی بر علیه رژیم سه مرتبه دستگیر و زندانی شد.
در زندان با آیت الله ریانی شیرازی و حجت الاسلام هاشمی رفسنجانی آشنا گشت. او برای اولین بار اذان صبح را در زندان با صدائی رسا قرائت نمود. پس از پیروزی انقلاب اسلامی مسئولیت فرمانداری شهرستان لاهیجان و دادستانی استان را بر عهده گرفت و با قدم های استوار و عزمی راسخ بدون گرفتن حقوق و محافظ خالصانه به مردم خدمت کرد. او درجریان فتنه مسلحانه کمونیست ها به همراه شهید علی انصاری (استاندار گیلان) عوامل اخلال گر را بازداشت کرد و راه اندازی یک راهپیمائی از مقابل بیمارستان لاهیجان کودتای منافقین را خنثی ساخت.
او هم چنین تلاش بسیاری در جهت مبارزه با خوانین و ارائه زمین های کشاورزی به دهقانان انجام داد. اما برای چهارمین مرتبه درسال 1362به علت توطئه منافقین به زندان افتاد. و سرانجام در سیزدهم فروردین ماه سال 1365 یکی دیگر از سرداران سرافراز اسلام در مقابل بازار روز شهرستان لاهیجان در سن 38 سالگی به دست منافقین کوردل به شهادت رسید. اصابت گلوله های پی در پی به گلو و بازو و سر ابوالحسن او را به سجده انداخت تا با فریاد الله اکبر به دیدار محبوب خویش بشتابد.

 



[ سه شنبه 20 مرداد 1394  ] [ 12:13 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]