دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

هوشنگ وحیددستگردی

نام پدر: حسن تاریخ تولد: - / - /1304
محل تولد: ایران - اصفهان - اصفهان تاریخ شهادت: 14/06/1360
محل شهادت: بیمارستان طول مدت حیات: 56 سال
مزار شهید: -


زندگینامه
چه تلخ بود آن روز؛ انگار آسمان سخت می گریست. هنوز از عروج 72 یار مهربان امام چندی نگذشته بود، که خبری ناگواری در شهر پیچید؛ دفتر ریاست جمهوری ایران اسلامی بر اثر بمب گذاری منافقین ویران شد و ده ها لاله ی دیگر از بوستان انقلاب پرپر گشت. سرتیپ وحیدی دستگردی نیز در جرگه ی این عاشقان بود؛ که در روز هشتم شهریور ماه در سانحه ی بمب گذاری مجروح شد و چند روز بعد در تاریخ 14/6/1360 به آسمان پیوست. تا آن زمان شاید کسی نمی دانست هوشنگ وحیدی دستگردی، ریاست شهربانی جمهوری اسلامی، عارفی سالک بود.
بعد از عروج آسمانی اش بود که نوشتند : « در سال 1304 در اصفهان متولد شد. پدرش شادروان حسن وحیدی دستگردی مؤسس و مدیر مجله ی ادبی ارمغان بود و هوشنگ در فضای روحانی آن خانه متدین بزرگ شد و هیچ گاه از نماز شب غافل نگردید».
همان روزها خودش برای دوستانش تعریف کرد: « که در سال 1328 بعد از اخذ مدرک دیپلم به آموزشگاه شهربانی رفتم و در سال 1330 به درجه ی ستوان دوم ، در سال 1332 به درجه ی ستوان یکم ، در سال 1336 به درجه ی سروانی ، در سال 1342 به درجه ی سرگردی، در سال 1347 به درجه ی سرهنگ دومی و بالاخره در سال 1351 به درجه ی سرهنگ تمام دست یافتم». روحیه و اخلاق اسلامی او باعث شده بود، برخی از مسئولین شهربانی به او شک کنند و این شک به آن جا کشید که متوجه شدند سرتیپ دستگردی در نهضت تاریخی قیام علیه شاه نقشی دارد و باید اخراج گردد. خبر تلخی بود، اما هوشنگ خم نشد و کارش را ادامه داد و این توطئه ی شوم به نتیجه ای نرسید. تنها چند نفری را به مراقبت از او گذاشتند و با احتیاط کارها را به او ارجاع دادند. اما هوشنگ دلبسته ی دنیا نبود، او کارها را برای رضای خدا انجام می داد و از خدا مزد اخلاص می خواست. یک بار نیز به زیارت بیت الله الحرام مشرف شد و آن جا پیمان بست از صراط مستقیم رو برنگرداند. 
سال 57-1356 خودش را بازنشست کرد تا در قتل عام هموطنان عزیزش نقشی نداشته باشد و خود نیز با لباس مبدل در تظاهرات ها حضور یافت. با پیروزی انقلاب دوباره به محل کار خود بازگشت و با تمام توان خود در راه حفظ انقلاب تلاش کرد. ابتدا ریاست شهربانی اصفهان را پذیرفت و بعد از آن سرپرست اداره ی بازرسی شد ، سپس معاون انتظامی و بالاخره در تاریخ 14/12/1359 ریاست شهربانی کل کشور را بر عهده گرفت. وحیدی دستگردی 32 سال برای مردم خدمت کرد. گروهی به خاطر دارند که او ریاست کلانتری های 4، 6،7،11،12، 14، 17 و تهران نو ، اداره ی مبارزه با مواد مخدر و محلات را بر عهده داشت و صادقانه به اجرای قوانین پرداخت. سرتیپ هوشنگ وحیدی دستگردی در سن 56 سالگی با خاکیان وداع نمود و نامش را در جرگه ی شاهدان این دیار آسمانی ثبت کرد.

 



[ سه شنبه 27 مرداد 1394  ] [ 11:52 AM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]