دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

علیداد همتی

نام پدر: - تاریخ تولد: 16/09/1324
محل تولد: ایران - کرمانشاه - کرمانشاه تاریخ شهادت: 04/06/1360
محل شهادت: - طول مدت حیات: 36 سال
مزار شهید: -


زندگینامه
علیداد روز شانزدهم آذرماه سال 1324 در آغوش گرم وصمیمی خانواده ای متدین در شهر کرمانشاه به دنیا آمد.دوران پر شور کودکی را در دامان پر مهر مادر و تحت تعالیم مذهبی گذراند. وی تحصیلات خود را تا دوره متوسطه ادامه داد در سن 17 سالگی قبل از گرفتن دیپلم به عنوان درجه دار ارتش مشغول به کار شد. از آنجا که او فرزند مهد قرآن و پرورش یافته در دامان دین مبین اسلام بود به جلسات قرآن و نهج البلاغه خیلی اهمیت می داد و همیشه در کلاسهای تفسیر قرآن و اسلام شناسی شرکت می کرد.
پس از چند سال درجه داری در تیپ هوابرد شیراز تصمیم به ادامه تحصیل گرفت و در آزمون دانشکده افسری شرکت کرد و از آنجا که در دوره دانشجویی جزء دانشجویان ممتاز بود خود محل خدمتش را انتخاب کرده و به تهران منتقل شد. علیداد که جوانی رشید و ورزیده بود و به خصوص در تیراندازی به مقام قهرمانی رسیده بود به عنوان گارد شاهنشاهی انتخاب شد اما او که برای خدمت در گارد تمایلی نداشت و پس از تحقیقات هم مشخص شد که وی فردی مذهبی است توسط رژیم به بیرجند تبعید شد. ولی با وساطت یکی از آشنایان به تربت حیدریه رفت و در سال (1355) با دختری مهربان و مومن ازدواج کرد.
علیداد که از نیروهای مذهبی و انقلابی بود با روحانیون فعال ارتباط تنگاتنگ داشت به طوریکه خطبه عقد ایشان را شهید باهنر خواندند. با اوج گیری قیام مردمی وی نیز آشکارا به صف مجاهدین راه حق پیوست و چندین بار توسط عمال رژیم دستگیر شد پس از فرمان تاریخی امام مبنی بر فرار سربازها از سربازخانه ها وی هر شب تعدادی از سربازها را با لباس شخصی به خانه می آورد و فراری می داد. از آنجا که خدا یار و یاور مؤمنان است با وجود بدبینی رژیم نسبت به همتی او به عنوان معاون فرماندار نظامی کاشمر انتخاب شد اما پس از مدتی به علت ناراحتی معده به مشهد و از آنجا به تهران منتقل شد و بلافاصله به نیروهای انقلابی پیوست.
پس از پیروزی انقلاب علیداد به همراه شهید مفتح، شهید حدادعادل، و آقای شاخص کمیته منطقه 4 تهران را در محله کانون شهید مفتح ایجاد کرده و خود مسئولیت شاخه نظامی آن را بر عهده گرفت. پس از فرمان امام مبنی بر حضور نظامیان در پادگان ها عاشقانه فرمان پیرو و مقتدایش را سر نهاد و ضمن معرفی خود به دانشکده افسری به کار در کمیته هم ادامه داد پس از مدتی برای خدمت به مردم زادگاهش برای تشکیل سپاه پاسداران به کرمانشاه رفت در زمان وزارت دکتر چمران برای تشکیل یک گروه رزمی چریکی به منظور مقابله با اشرار گروه مالک اشتر را تشکیل داد و با تشکیل بسیج در منطقه غرب نیمی از وقت خود را در سپاه و بسیج گذراند.
با شروع جنگ تحمیلی مسئولیت گردان مالک اشتر را به شهید ادبیان سپرد و خود به آموزش نظامی نیروهای بسیج و سپاه پرداخت، در عین حال در چندین عملیات نیز شرکت کرد. او همواره چون خاری در چشم دشمنان انقلاب و منافقین بود و در جریان تسخیر یکی از خانه های تیمی طرح ترور ایشان در لابلای اسناد پیدا شده بود. سرانجام منافقین کوردل این عاشق پاکباخته را به آرزوی قلبی و همیشگی اش رساندند. او در تاریخ 4/6/1360 در حالیکه 36 سال از عمر شریفش گذشته بود به شهادت رسید.

 



[ سه شنبه 27 مرداد 1394  ] [ 12:04 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]