دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

تجلیل از آزادگان شیعه و اهل سنت تربت‌جام


مراسم تجلیل از یکصدآزاده سرافراز شیعه و سنی تربت‌جام برگزار شد.
تجلیل از آزادگان شیعه و اهل سنت تربت‌جام

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از مشهد، مراسم تجلیل از یکصد آزاده سرافراز شیعه و اهل سنت تربت‌جام در جوار تربت پاک 5 شهید گمنام این شهرستان واقع در پارک معلم برگزار شد.

در این محفل نورانی که جمعی از مسئولان محلی، آزادگان، ایثارگران، خانواده معزز شهدا و قشرهای مختلف مردم حضور داشتند، حجت‌الاسلام دکتر حسن نوروزی مدیر حوزه علمیه امام خمینی (ره) مشهد مقدس با تبریک دهه کرامت و سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی گفت: ائمه اطهار (ع)، امامزادگان و شهدا، لنگرهای معنوی، روحانی، علمی، مادی و وحدت مذاهب هستند.

وی افزود: همهٔما میهمان سفره کرم ائمه اطهار هستیم، و عنایت خداوند و همچنین قرار گرفتن در سایه‌سار پیامبر رحمت (ص) و اهل‌بیت (ع) بود که باعث شد آزادگان ما دوران سخت اسارت را با صبر و شکیبایی پشت سربگذارند و پیروزمندانه به میهن اسلامی بازگردند.

مدیر حوزه علمیه امام خمینی (ره) تصریح کرد: همه باید قدر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، رهبری، امنیت، عبادت‌ها، وحدت را بدانیم ودرزیرپرچم اسلام، قرآن و دین نبوی شکر گذار نعمت‌های الهی باشیم.

در ابتدای این محفل پس از پخش کلیپ استقامت و پایداری اسرا؛ آزاده سرافراز محمدرضا نیکرو از 10 سال اسارت در چنگال رژیم بعث عراق به بیان خاطرات آن دوران پرداخت.

در پایان این همایش ازیکصدآزاده سرافراز شیعه و سنی تربت‌جام با تقدیم تندیس ایثارتجلیل شد.

 



[ چهارشنبه 28 مرداد 1394  ] [ 3:06 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]