دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

مراسم تشییع پیکر فرمانده گردان عمار لشکر فاطمیون فردا برگزار می‌شود


پیکر شهید مدافع حرم و فرمانده گردان عمار لشکر فاطمیون شهید "مصطفی صدرزاده" ظهر فردا پس از برگزاری نماز جمعه در کهنز شهریار تشییع می‌شود.
مراسم تشییع پیکر فرمانده گردان عمار لشکر فاطمیون فردا برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، پیکر مطهر شهید مدافع حرم حضرت زینب (س) شهید "مصطفی صدر زاده"  با نام جهادی "سید ابراهیم" فرمانده گردان عمار لشکر فاطمیون فردا جمعه 8 آبان ماه در کهنز شهریار تشییع و به خاک سپرده می شود.

پیکر این شهید مدافع حرم ظهر فردا پس از برگزاری نماز جمعه، ساعت 14:30 دقیقه از مقابل مسجد صاحب الزمان کهنز تشییع خواهد شد.

مراسم وداع با پیکر شهید "مصطفی صدرزاده" امروز پنجشنبه بعد از نماز مغرب و عشا در مسجد امیرالمومنین کهنز برگزار می‌شود.

شهید مصطفی صدرزاده با نام جهادی سید ابراهیم از بسیجیان شهرستان شهریار بود که با آغاز درگیری‌ها در سوریه برای دفاع از حرم عمه سادات و مقابله با نیروهای تکفیری داوطلب حضور در این کشور شد. وی فرمانده گردان عمار لشکر فاطمیون بود؛ که هفته گذشته در روز تاسوعای حسینی توسط تروریست‌های داعش به شهادت رسید.

از شهید مصطفی صدرزاده یک پسر 6 ماهه و یک دختر 7 ساله به یادگار مانده است.

عصر دیروز نیز خانواده و دوستان شهید صدرزاده با پیکر این شهید مدافع حرم در معراج الشهدای تهران وداع کردند.

انتهای پیام/

 



[ پنج شنبه 7 آبان 1394  ] [ 12:35 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]