دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

سوم خرداد نشانه‌ اقتدار و پیروزی ملت ایران در مقابل استکبار است

 

سوم خرداد نشانه‌ای از اوج همبستگی، اقتدار و پیروزی ملت ایران در مقابله با هجوم استکبار است وتنها راه رهایی از سلطه استکبار، پایداری و مقاومت و خودباوری برای رسیدن به پیشرفت و توسعه پایدار در همه عرصه‌های امنیتی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است.

سوم خرداد نشانه‌ اقتدار و پیروزی ملت ایران در مقابل استکبار است

 به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان همزمان با سوم خرداد روز فتح خرمشهر گفت: فتح خرمشهر نقطه عطفی در تاریخ جهان معاصر است که تحقق آن با هیچ کدام از معیارهای نظامی و فرمول‌های شناخته شده جنگی قابل محاسبه نیست.


وی گفت:بزرگترین پیام پیروزی رزمندگان اسلام در عملیات غرور آفرین بیت‌المقدس، اثبات زبونی دشمنان انقلاب اسلامی و شکست ناپذیری ملت بزرگ ایران بود، چراکه رزمندگان در آن دوران برای استقلال،آزادی،دفاع از تمامیت ارضی خود لحظه‌ای آرام نبودند.


دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت:سوم خرداد، یادآور جانفشانی‌ها و ایثار شهیدان ، رزم ستم سوز رزمندگان، ابتکار عمل فرماندهان، صلابت و پایداری ملت ایران و اوج خداباوری و خلوص امام شهیدان خمینی کبیر(ره) است که فرمود: فتح خرمشهر فتح خاک نیست، فتح ارزشهای اسلامی است. خرمشهر را خدا آزاد کرد.


علامتی خاطرنشان کرد:سوم خرداد سال61 حادثه بزرگی است که باید آن را متعلق به همه نسلها دانست ،چراکه حماسه آزادسازی خرمشهر حاصل دلاور مردی رزمندگانی است که اوج ایثار را در این حماسه بزرگ به ارمغان آوردند و دشمن زبون را به خاک ذلت نشاندند، از این روست که روز سوم خرداد را به نام روز مقاومت، ایثار و پیروزی نام نهادند، چرا که رزمندگان جان برکف در این روز برگ زرینی بر افتخارات ایران اسلامی رقم زدند وامروز ما باید از شهدای خرمشهر درس ایثار و شهامت گرفته و در راستای زنده نگهداشتن راه شهدا گام‌های بلندی برداریم.
 

وی گفت: حال که بیش از سه دهه از انقلاب اسلامی می گذرد ملت ایران با نگاه به وقایع گذشته خود به یک تصمیم تاریخی دست یافته است که'تنها راه رهایی از سلطه استکبار، پایداری و مقاومت و خودباوری برای رسیدن به پیشرفت و توسعه پایدار در همه عرصه‌های امنیتی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است' که امروز نشانه‌های این تصمیم بزرگ درحال شکوفایی است و گذشت زمان آثار پی‌درپی این پیروزی را که ریشه در پیروزی خرمشهر دارد در تابلو تمام نمای ایران اسلامی به نمایش خواهد گذاشت.


دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت: با تاکید بر حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی و باگرامیداشت یاد و خاطره امام بزرگوار و شهیدان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس بویژه بسیحیان عزیز و ارتشیان سلحشور، همراه مردم ایران اسلامی وبارهبری داهیانه مقام عظمای ولایت،هیچگاه درراه تحقق اهداف بلند انقلاب اسلامی از پای نخواهیم نشست و برای حفاظت از دستاوردهای انقلاب اسلامی وحفظ امنیت مردم و کشورعزیزمان ایران از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم کرد.

منبع:روابط عمومی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان



[ دوشنبه 3 خرداد 1395  ] [ 3:48 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]