اگر صد پسر مانند محمد داشتم همه را فدای حضرت زینب کبری(س) میکردمشهید محمد آژند در دفاع از حریم آلالله در سوریه به شهادت رسید و پیکر پاک وی بعد از پنج ماه وارد کشور شد. |
![]() |
به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع پرس، حسین آژند صبح امروز در حاشیه مراسم تشییع شهید "محمد آژند" از مدافعان حرم اهل بیت(ع) در شهرستان شهریار اظهار کرد: محمد در مکتب اباعبدالله الحسین(ع)، پرورش یافته است و لیاقت داشت که در راه دفاع از خواهر بزرگوار ایشان به شهادت برسد.
پدر شهید آژند بیان کرد: محمد همیشه به پیروی از ولایت فقیه توصیه داشت و از هر فرصتی برای ترویج دین استفاده میکرد.
وی تصریح کرد: شهید آژند مفتخر به مداحی اهل بیت(ع) بود و به خاطر همین امر لیاقت داشت تا در این مسیر به شهادت برسد.
آژند خاطرنشان کرد: امروز به خود میبالم که فرزند در راه دفاع از حرم عمه سادات لیاقت شهادت پیدا کرده است.
وی در پایان متذکر شد: اگر صد پسر مانند محمد داشتم همه را فدای حضرت زینب کبری(س) میکردم.
شهید محمد آژند از ساکنان کهنز شهرستان شهریار بود که در دفاع از حریم آلالله در سوریه به شهادت رسید و پیکر پاک وی بعد از پنج ماه وارد کشور شد.
از این شهید بزرگوار دو فرزند به یادگار مانده است.