پدری که پای آرمانهای فرزند شهیدش استوار مانده است
حاجی رجبی را خیلیها میشناسند، آن هم به حضور همیشگیاش در راهپیماییها و نماز جمعهها و چفیهای که همیشه بر گردن دارد. او که پدر شهید است با دستان خود، برای فرزند شهیدش مرقد و بارگاه درست کرده است آن هم با هزینه خودش. |
به گزارش دفاع پرس از خراسان رضوی، حاجی رجبی را خیلیها می شناسند آن هم به حضور همیشگیاش در راهپیماییها و نماز جمعهها و چفیهای که همیشه بر گردن دارد.
حاجی پدر شهید هم هست. او با دستان خود، برای فرزند شهیدش مرقد و بارگاه درست کرده است آن هم با هزینه خودش.
حاجی رجبی هر سال برای رجبعلی رجبی، فرزند شهیدش مراسم یادبود برگزار میکند، مراسمی برای پاسداشت این نعمت الهی که خداوند نصیبش کرده است. او امسال نیز برای سی و دومین سال در کلاته سادات، میزبان جمعی از اهالی روستا است تا با بیان خاطراتی از جوان شهیدش دل غمدیدهاش تسکین پیدا کند.
ماجرای شهادت شهید رجبی
سرهنگ باخرد، از یادگاران دفاع مقدس در جمع دانشجویان مشهد، در منطقه هورالعظیم از ماجرای شهادت شهید رجبعلی رجبی سخن به میان آورد.
وی گفت: رجبعلی مورد اصابت خمپاره قرار گرفت. گرد و خاک که فرونشست شاهد پیکر بی جان رجبعلی بودیم که برروی زمین افتاده بود.
دو نفر از رزمندگان قصد داشتند با برانکارد پیکر مطهر او را به عقب انتقال دهند. هنوز چند قدمی را برنداشته بودند که دوباره خمپاره به پیکر بی جان رجبعلی بر روی برانکارد خورد.
همرزمش، باقیمانده پیکر مطهرش را درون کیسهای گذاشت. او نیز هنوز چند قدمی بیشتر راه نرفته بود که دوباره خمپاره به همرزم وی و کیسه حامل بقایای پیکر شهید اصابت کرد و ...
همرزم رجبعلی در حالی که هایهای میگریست، فریاد زد ول کنید رجبعلی را، او انگار دوست ندارد با ما برگردد. می بینید که خودش نمی خواهد برگردد، بگذارید در همینجا بماند.
لازم به ذکر است شهید پاسدار شهید رجبعلی رجبی از شهدای گرانقدر روستای کلاته سادات مهر در سوم اسفندماه 1343 در سبزوار چشم به جهان گشود. با آغاز تجاوز ارتش بعث عراق به خاک کشورمان بر اساس احساس مسئولیتی که میکرد راهی جبهههای حق علیه باطل شد، و در کسوت فرماندهی گروهان ادوات مشغول به انجام وظیفه شد و در نهایت در 22 اسفندماه 1363 در عملیات بدر به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
گفتنی است روستای مهر در 48 کیلومتری غرب شهر سبزوار در مسیر جاده تهران قرار دارد.