دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

برگزاری نمایشگاه موضوعی دفاع مقدس در مدارس

به گزارش دفاع پرس از زنجان، محمود عباسی در جلسه هماهنگی برنامه‎‌های هفته دفاع مقدس اظهار داشت: دانش‌آموزان آینده‌‌سازان جامعه هستند؛ از همین رو باید موضوعات مختلف برای آنها به نحو درستی تبیین شود.

وی با تاکید بر اهمیت زنده نگه‌داشتن ارزش‌های هشت سال دفاع مقدس و انتقال این ارزش‌های متعالی به نسل جدید با ابزارهای مناسب به اقتضای سن آنها، افزود: یکی از راه‌های تبیین ارزش‌های دفاع مقدس سخنرانی است؛ اما پیشنهاد بر این است که سخنرانی‌ها برای دانش‌آموزان زیاد طولانی نبوده و با روانشناسی روحیه دانش‌آموزان انجام شود.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه آموزش و پرورش نیز بنا به رسالت ذاتی خود در تربیت دانش‌آموزان برنامه‌های متنوعی را همزمان با هفته دفاع مقدس اجرایی خواهد کرد، گفت: دیدار و تجلیل از خانواده معزز شهدا و ایثارگران، و دعوت از فرماندهان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس برای بازگویی و بیان خاطرات دوران دفاع مقدس از برنامه‌‎های اجرایی در این ایام است.

عباسی همچنین از برگزاری نمایشگاه موضوعی دفاع مقدس در مدارس خبر داد و اظهار کرد: این برنامه نیز با هدف تبیین اهداف نظام جمهوری اسلامی، به تصویر کشیدن رشادت‌های رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس و آشنایی دانش‌آموزان با فرهنگ ایثار و ازخودگذشتگی برگزار می‌شود.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه سال گذشته برنامه ویژه با هدف گرامی‌داشت یاد و خاطره شهید رضا سلیمانی، شهید شاخص دانش‌آموز کشوری برگزار و با استقبال خوبی نیز مواجه شد، اضافه کرد: امسال نیز تلاش می‌شود، برنامه‌ها با محوریت شهیدشناسی و بیان رشادت‌های شهدا برگزار شود.

انتهای پیام/



[ سه شنبه 2 شهریور 1395  ] [ 12:28 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]